32" LCD 2 tunera

poruka: 4
|
čitano: 3.585
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
32" LCD 2 tunera

Pozdrav, prijatelj trazi ovakvo rjesenje, dakle 32" LCD TV sa 2 tunera i mogucnoscu snimanja na USB, tako da moze gledati jedan program, a drugi snimati u isto vrijeme. Ovo je na neki nacin uvjet, mami mu je moplicirano imat 2 daljinska tako da se ne kupuje zasebni uredaj.

Ja nisam naso nista adekvatno, ako itko zna, molio bih neki savjet. Vjerojatno bi mogla proci i plazma (reko je bas LCD) ako nema drugog rjesenja. Vidio je modela dosta sa snimanjem na USB, ali ne takvih da ima 2. tuner da moze za vrijeme snimanja pratit neki drugi program.

Hvala svima!

EDIT: da, 32" jest uvjet, znaci ne moze biti veci jer im ne stane.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 22:51 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: 32" LCD 2 tunera

Trenutno na trzistu koliko ja znam nema nijedan tv od poznatijih marki sa dva tunera i sa takvom mogucnoscu snimanja.....a i to snimanje na usb(racunaj da ce to u vecini slucajeva moc snimat iskljucivo na hard disk jer usb-ovi neki nemaju dovoljnu brzinu koja je tv-u potrebna da snimi nesto),dakle moze gledat jedino na tom uredaju na kojem se snimi tako da nemoze prebacivat kasnije na komp gledat ili na nezz ni ja sta vec jer ga tv automatski formatira i zastiti da se nemoze nigdi drugdi reproducirat makar ima 2  ista tv-a moze gledat samo na onom na kojem je snimano...

16 godina
32" LCD 2 tunera

Koliko sam shvatio to nije mana, to bi bila zamjena za video uredjaj koji trenutno imaju i u biti ih zanima samo snimanje i gledanje na tom TV-u. Ja sam ga pitao vec za neki dodatni uredjaj da se kupi, ali nisu pretjerano zainteresirani. Bio je navodno neki grundig sa 4 (tako sam bar cuo, makar ne razumijem cemu 4) tunera, ali ne znam da li ima takvu mogucnost (snimanje jednog i paralelno gledanje drugog programa na TV-u), ali nisam ga uspio pronaci. U svakom slucaju nastavljam potragu, ako netko moze pomoc bio bih jako zahvalan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: 32" LCD 2 tunera

LED TV 32"4500 SAMSUNG SMART TV ima 2 tunera isto snima i gledas u isto vrjeme na tv odlicno radi

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice