NytroBox NB-4001 T

poruka: 688
|
čitano: 453.745
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: NytroBox NB-4001 T USB
15 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

Od pred par dana počelo je i emitiranje TV rasporeda na digitalnim kanalima. Međutim moj Nytro Box 4001T s USB-om zablokira se kad želim preko daljinskog uključiti INFO ili EPG. Tada ne reagira na komande, neda se ugasiti, jedino pomaže resetiranje isključivanjem iz utičnice.
Isto tako na automatskoj pretrazi ne će zamemorirati više od 8 programa, a sad ih imamo 9, jer su se pojavila i neka 4 test programa. Obično mi ne snimi HRT1.
Ima li tko kakvih iskustava ili savjeta.
Juby

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2010 23:46 (juby).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: NytroBox NB-4001 T

Isto imam uređaj, samo usb model, to ti se događa jer se ne stavlja u"Opis" epg funkcije ništa pa uređaj očekuje taj izvještaj i ne reagira. (nemoj kliktati Info i u EPG nemoj OK stisnuti) Ja nemam navedeni problem sa snimanjem, no mi u Rijeci imamo samo 5 programa.  No imam drugi problem, kada god snimam nešto, usključim usb stick od 2gb, i svakih 10s otprilike slika se pojavi "u kvadratićima" i prekoči snimanje par sekundi, nije samo to problem, nego što 1min  je oko 50mb, a ne mogu se promjeniti postavke, kao što ni ne prihvaća usb HDD od 260gb Mršti se

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2010 22:28 (Ag008).
15 godina
NytroBox NB-4001 T

Ja sam stavio Usb Stick od 512 mb i stisnuo tipku REC na daljinskom i nece da krene snjmanje.

Jel mi mozete objasniti sto trebam napraviti da krene snimanje.

0 0 hvala 0
16 godina

Pod postavke stavi  snimanje odmah, a možda nemaš dovoljno prostora, sačekaj 15s prije nego stisneš stop, ne snima najbolje.

15 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

neznam za snimanje, meni radi ok ali HDD treba biti u FAT formatu onda ga čita, ja imam 160 gb u NTFS uređaj nije podržan, formatiral u FAT i sve radi, smao glupost je ta kaj u fat nejdu veći filovi od 4GB a image od DVD-a recimo zna biti puno više.. ali radi..

Nema bombe do napalm bombe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Točno si primijetio u vezi EPG-a, upravo sam provjerio. Kad u Opisu EPG-a nema ništa onda se prijemnik zaglavi, a ako ima onda ne. Ali, vidio sam na jednom drugom mjestu odgovor MKE antene (firma koja u Zagrebu prodaje te prijemnike) da su uočili problem i pokušavaju ga riješiti.
Malo me čudi kad kažeš da u Rijeci, zapravo na Učki, imate samo 5 programa. Točno imate 5 programa ali na dva kanala 28. i 53. (znam po Malom Lošinju gdje sam svako ljeto). Dakle kod autospremanja prijemnik bi trebao naći 2x5 kanala. Probaj da li ti snima svih 10 ili samo 8. Meni u Zagrebu snima samo 8, a u momentu ih ima 9 jer osim standardnih 4 i HD programa emitiraju i neka 4 programa ali samo test slike.
A što se sticka tiče imam i ja nekih "problema". Stick Maxell 2 GB ruši sliku i ton i ne da snimanje, ali zato SanDisk od 16 GB radi uredno. Može biti da razni stickovi različito opterećuju prijemnik pa je to problem ili je možda signal slab. Ja imam jačinu signala 17% a kvalitetu 55%, što je na donjoj granici za ovaj prijemnik. Pa mu onda dodaš stick i recimo preoptereti ga. Probaj drugi stick.
Zaključak: koliko novaca toliko muzike!
Pozdrav.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 15:28 (juby).
15 godina
neaktivan
Probaj drugi stick. Da li je slika u redu kad utakneš stick?
15 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T usb

Imam nitro i sve je super sa prijemom digitalnog signala i resiver je jednostavan za upravljanje,ali postoji problem kad idem spojiti dvd player i play station.

Naime, tv mi ima samo jedan skart ulaz i nitro box zauzme AV ulaz u tv(nema AV1,AV2 itd.).Tada spojim dvd skartom na nitro box pustim film i čujem samo zvuk filma a nigdje ne nađem sliku a ton iz filma mješa se sa trenutnim tv programom ????? Pokušao sam razdjelnikom skarta i oba uređaja odvojeno ukljućio ali tada je tv slika dvobojna i ima tona a slika na dvd odlična ali nema tona.Pokušao sam i spojiti rf kabelom ali onda nemam digitalni signal.... Postoji li način da uspješno spojim uređaje a da jedan drugog ne ometaju,molio bih ako imate slićnih iskustava ili znanja da odvojite malo vremena i pomognete.hvala.Mršti se

0 0 hvala 0
16 godina

Da se samo nadovežem na probleme sa snimanjem; meni se isto slika na TV-u raspada za vrijeme snimanja, ali snimka je OK! Stick je Corsair Voyager od 8 GB.

Vjerojatno procesor uređaja nije dovoljno brz da odradi 2 posla (prikaz i snimanje), pa prioritet daje snimanju, što je bolja solucija.

KaeR
15 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T USB

Vezano za probleme s Nytro Box 4001T USB. Jučer sam se javio E-mail-om u MKE
i odmah su mi poslali novi software. Kažu da jos nije potpuno testiran ali
kod mene radi dobro. NEMA VIŠE SMRZAVANJA a i memorira sve sto nađe (i preko
8 programa). TXT radi odmah, ne pita za jezik. Adresa MKE je info@mke.hr
Dodatak: naši znakovi još ne rade ali radi se i na tome.

Program i upute se mogu skinuti sa http://web.vip.hr/fily.vip/tojeto.rar

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2010 15:18 (juby).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
juby kaže...

Točno si primijetio u vezi EPG-a, upravo sam provjerio. Kad u Opisu EPG-a nema ništa onda se prijemnik zaglavi, a ako ima onda ne. Ali, vidio sam na jednom drugom mjestu odgovor MKE antene (firma koja u Zagrebu prodaje te prijemnike) da su uočili problem i pokušavaju ga riješiti.
Malo me čudi kad kažeš da u Rijeci, zapravo na Učki, imate samo 5 programa. Točno imate 5 programa ali na dva kanala 28. i 53. (znam po Malom Lošinju gdje sam svako ljeto). Dakle kod autospremanja prijemnik bi trebao naći 2x5 kanala. Probaj da li ti snima svih 10 ili samo 8. Meni u Zagrebu snima samo 8, a u momentu ih ima 9 jer osim standardnih 4 i HD programa emitiraju i neka 4 programa ali samo test slike.
A što se sticka tiče imam i ja nekih "problema". Stick Maxell 2 GB ruši sliku i ton i ne da snimanje, ali zato SanDisk od 16 GB radi uredno. Može biti da razni stickovi različito opterećuju prijemnik pa je to problem ili je možda signal slab. Ja imam jačinu signala 17% a kvalitetu 55%, što je na donjoj granici za ovaj prijemnik. Pa mu onda dodaš stick i recimo preoptereti ga. Probaj drugi stick.
Zaključak: koliko novaca toliko muzike!
Pozdrav.

Nije sve u opisu, budući da u kući posjedujem 3 prijemnika (2xNitrobox+1 još jeftiniji Vivax) Ukoliko je u opisu bilo koji znak čćžšđ program će se zablokirati, a ukoliko nema neće. No svejedno još zna zablokirati U EPG ukoliko je dobitna kombinacija Opis=Ok. Kako god, nikome nebi preporučio da stavlja novi softver, jer se mjenjanjem originalnog gubi garancija, a i nešto može poći u krivu pa je bolje odnijesti u servis navedeni uređaj besplatno nego sam petljati po njemu.

A što se tiće mog problema sa snimanjem, meni  i snima na preskoke  i kvadratiće kao što i prikazuje trenutnu sliku prilikom snimanja (jakost je 67% a kvaliteta je oko 85%). Nisam probao s drugim stickom, jer imam samo još jedan hdd od 260gb, no piše "Uređaj nije podržan, ili neuspjela inicijalizacija" Kako god, nije nešto. Probati ću kupiti SD karticu i probati s njome, možda bude bolje.

16 godina
neaktivan
RE: NytroBox NB-4001 T USB
juby kaže...

Vezano za probleme s Nytro Box 4001T USB. Jučer sam se javio E-mail-om u MKE
i odmah su mi poslali novi software....

I ja sam ih kontaktirao danas i poslali su mji novi firmware. Pogodite sto se dogodilo? Moj NB je mrtav:(

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
15 godina
neaktivan
Zao mi je decki da je to tako. Meni sve radi u redu osim nasih znakova na kojima se jos radi. Pratim tu situaciju i na jednoj newsgrupi. I tamo ima nekoliko slucajeva da stvar ne radi i sad raspravljaju koji je to model i o firmware-u (sa ili bez antenskog loop-a - moj uredjaj ima loop). A za te novce me bas i nije briga za garanciju ali mislim da bi to MKE popravio. Cini mi se da su dosta pristojni.
16 godina

Najbolje je odnijeti uređaj kod njih inače je moguće da neće priznati garanciju. Jer, ukoliko uređaj bude neispravan, neizbježno ga je odnijeti u servis, a hoće li popravak biti besplatan ili ne, tko zna. Bolje odnijeti i vratiti se s novim FW besplatno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2010 23:10 (Ag008).
15 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

Molio bih vas za vase misljenje!

Eh...imam spomenuti reciver i imam jedan problem koji me pocinje nervirati...nemogu normalno pratit tiltlove jer se pojavljuje upitnik koji dekoncetrira! Kad god se u filmu pojavi titl u 2 reda...na kraju prvog reda obavezno se pojavljuje upitnik!! :(

Je li imao tko slican problem?? :(

Pokusao sam staviti novi softver ali nytro ga ne zeli pokrenuti...izbacuje poruku da je greska u zaglavlju!! :(((

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

I ja sam ih kontaktirao danas i poslali su mji novi firmware. Pogodite sto se dogodilo? Moj NB je mrtav:(

Zahvaljujuci ljubaznosti osoblja MKE shopa u Rijeci problem rjesen.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
15 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

i ja sam ih pokusao dobiti na telefon al nikako (guzva im je strasna), a nisam bio u mogucnosti skocit do njih!

Ivo? Bis mi mogao poslat firmware na mail??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Neon84 kaže...

i ja sam ih pokusao dobiti na telefon al nikako (guzva im je strasna), a nisam bio u mogucnosti skocit do njih!

Ivo? Bis mi mogao poslat firmware na mail??

Nazalost nemam ga vise:(

Posalji im mail na info@mke.hr i poslat ce ti ga.

15 godina
neaktivan

OK!! TNX

16 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

Na ovoj stranici imate veći odabir i primaju one letke šta šalju kućama.

add/me:Xfire:razvaljot:Steam:discobrew:Facialbook:Danijel Prosenjak:::::::::::::
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

Poslao sam mail mke-u. Ako netko slucajno ima firmware novi o kojem Ivo pise molio bih ha da mi posalje na mail. Ima jos do ponedjeljka dok mi mke odgovori Smijeh!

0 0 hvala 0
16 godina
juby kaže...

Program i upute se mogu skinuti sa http://web.vip.hr/fily.vip/tojeto.rar

Ne čitaš, tu imaš već fw koji možeš skinuti

15 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

Citam! Nema vise toga file-a! SVe sam prosao...i nasao jedan koji sam skinuo sa rapid-share-a al ga nece ubacit u rec. Javlja da je greska u zaglavlju!! Plač

Ja se nadam da je to do software-a, jer koliko vidim da nitko nije imao takav problem s upitnikom...pa se cak i bojim da ce morat rec. na servis ili na mjenjanje!

0 0 hvala 0
16 godina
15 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

Hvala!

Evo skinuo sam i instalirao! Sve radi super osim tog upitnika! Nie pomoglo nazalost!! :(

Nema druge nego kontaktirat njih!!

0 0 hvala 0
16 godina

Nećeš nikako te upitnike zamjeniti, ja sam kod njih nosio uređaj i stavili su mi najnoviji fw, isto ima upitnike umjesto čćžšđ

15 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

ma ne ne...nismo se razumijeli :(

ja stavim na windovs 1250 i č,ć,š,ž mi se normalno prikazuje! Sve je u redu! Osim tog jednog upitnika koji mi se prikazuje na kraju svakog prvog reda!!

To otprilike ovako izgleda :

"Zamračio si, tvoje svjedočenje?
neće biti uvjerljivo."

"Ako svjedočiš, obrana će te uništiti.?

Ako svjedočiš, obrana će te uništiti."

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

neon kuzim na sta mislis....meni se isto pojavljuje faking upitnik na kraju prvog reda i dekoncentrira...

zanima me dal se moze vratiti stari software???? ... jer cu radje stisnuti na txt-u engl pa ok nego gledati ovaj glupi upitnik :(

ako neko zna rjesenje neka pomaze :))))))

P.S Jos da bi rijesili problem sa nedostatkom 4:3 prilikom gledanja divx-a...milina :)))

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

Imamo isti problem Ruško ...da! Za vratit na stari software imas u datoteci sto je Ag008 upload-ao na rapid!

Meni je novi software rijesio problem txt-a i ostalih sitnica ali nazalost upitnik ostaje!

Zahvaljujem se jos jednom na pomoci ali cekat cu sutra odgovor mke-a...nema mi druge :(

Javim sta kazu! :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moram priznat da se nisam nadao ovakvom odgovoru. Odgovor od MKE-a!

"Ako bude moguće riješićemo

Možda tražite previše od uređaja kojemu su divx-i usputna funkcija?

LP"

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: NytroBox NB-4001 T USB
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice