NytroBox NB-4001 T

poruka: 688
|
čitano: 469.461
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: NytroBox NB-4001 T USB
15 godina
neaktivan
RE: NytroBox NB-4001 T
Korny1603987 kaže...

Ja znam što ga muči...

Na istoku Hrvatske su mjenjali kanale... Na tim novima je signal mnogo slabiji. Prije mi je sve radilo kada sam stavio komad žice umjesto antene, a sada zajebava sa externom antenom.

Vanjska antena čuda radiIzlanuo se

15 godina
Korny1603987 kaže... 

Na istoku Hrvatske su mjenjali kanale... Na tim novima je signal mnogo slabiji. Prije mi je sve radilo kada sam stavio komad žice umjesto antene, a sada zajebava sa externom antenom.

U potpunosti se slažem. I moje iskustvo s istoka Hrvatske je slično.

15 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

ma mislim da je sa softverom sve u redu oni u mke sve uredno odrade NB4001TUSB_t26_p5148_0325.ssu" i on kad se vrati sa servisa radi par dana i postane mrtav samo piše da nema signala,inače kad su ga god vratili u tu trgovinu u vinkovcima koja se zove "Elektron" nema nikakvog objašnjenja uredno zapakuju kutiju i pošalju u trgovinu hp-expresom a oni predaju meni,inače ja se u to jako dobro razumijem i uzeo sam ga kad je bio 200 kuna ali sad mi se čini i čuo sam od drugih stručnjaka koji se bave istim područjem da taj resiver nije kompitabilan za Hrvatsko tržište jer ima masa ovakvih slučajeva kao što ja imam problem a inače druge probleme sa slovima i nečim drugim nisam nikad imao i sve je uredno radilo zato sam ga i uzeo radi čitanja usb-a a na druga dva televizora imam infiniti 6000 i infiniti 7070 sa ulazom hdmi jer imam   i oba dva rade već besprekorno 6 mjeseci nikad ih nisam izgasio,i zato mislim da taj nitro box ne valja iako sam osobno bio samo za njega i ništa drugo,što sam i drugima preporučio i nabavio barem 20 komada drugima i oni isto imaju problema samo svi ne žele priznati,negdi prije sam osobno nosio svoj i od prijatelja jednog na servis sa istim problemom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.7.2010 17:47 (mirkolj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mikica1 kaže...
Spakos kaže...

Meni se nešto slično sa uskličnikom znalo dogoditi. I nakon neke poruke se sam ugasi. Ja ga upalim i on opet. Tek kad sam ištekao iz struje i ponovno uštekao proradio je.

kolega sapkaos, koje točno poruke, bilo bi korisno kad bi napisao koje da svi znamo, u prilog raspravi

Evo danas se opet to dogodilo, pourka je sljedeća:

No key-press, standby in 2 minutes. I samo se ugasi. 

Odvikao se DotA-e, napokon! ......malo morgen
17 godina
Spakos kaže...
mikica1 kaže...
Spakos kaže...

Meni se nešto slično sa uskličnikom znalo dogoditi. I nakon neke poruke se sam ugasi. Ja ga upalim i on opet. Tek kad sam ištekao iz struje i ponovno uštekao proradio je.

kolega sapkaos, koje točno poruke, bilo bi korisno kad bi napisao koje da svi znamo, u prilog raspravi

Već je napisano par puta, moraš u postavkama isključiti automatsko gašenje

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
15 godina
Spakos kaže...
mikica1 kaže...
Spakos kaže...

ništa za zabrinuti se. upravo se dešava što se treba desiti, po EU normama. ako se niti jedan gumb na daljinskom ne pritisne dva sata, receiver ide u stand-by. isključi tu funkciju u postavkama.

15 godina
mirkolj kaže...

ma mislim da je sa softverom sve u redu oni u mke sve uredno odrade NB4001TUSB_t26_p5148_0325.ssu" i on kad se vrati sa servisa radi par dana i postane mrtav samo piše da nema signala,inače kad su ga god vratili u tu trgovinu u vinkovcima koja se zove "Elektron" nema nikakvog objašnjenja uredno zapakuju kutiju i pošalju u trgovinu hp-expresom a oni predaju meni,inače ja se u to jako dobro razumijem i uzeo sam ga kad je bio 200 kuna ali sad mi se čini i čuo sam od drugih stručnjaka koji se bave istim područjem da taj resiver nije kompitabilan za Hrvatsko tržište jer ima masa ovakvih slučajeva kao što ja imam problem a inače druge probleme sa slovima i nečim drugim nisam nikad imao i sve je uredno radilo zato sam ga i uzeo radi čitanja usb-a a na druga dva televizora imam infiniti 6000 i infiniti 7070 sa ulazom hdmi jer imam   i oba dva rade već besprekorno 6 mjeseci nikad ih nisam izgasio,i zato mislim da taj nitro box ne valja iako sam osobno bio samo za njega i ništa drugo,što sam i drugima preporučio i nabavio barem 20 komada drugima i oni isto imaju problema samo svi ne žele priznati,negdi prije sam osobno nosio svoj i od prijatelja jednog na servis sa istim problemom.

prvo, to je stari soft, a drugo, baš ta serija prijemnika, tj. brand nytrobox je razvijan za HR tržište. da li imaš nesreću pa imaš falš prijemnik koji je takav već izašao iz tvornice, ili je signal dovoljno slab da ga prijemnik ne hvata, to je sad već drugo pitanje. isto tako, možda ta trgovina jednostavno maže oči tebi i drugima, pa "ivek iz kvarta" u podrumu negdje "popravi" prijemnik, a ovi se prave velikodušni. uostalom, ako se već TOLIKO dešava sa tim prijemnikom, i ako je pod garancijom, traži novi uređaj. u mke su hvala bogu, dovoljno korektni i ne prave probleme oko zamjene. ne znam ako si već toliko vraćao prijemnik da ti nije palo na pamet da si nazvao mke, objasnio situaciju i čekao njihovo rješenje.

da se razumijemo, niti radim niti poznam ljude iz mke (osim trgovca u rijeci i zadru), ali do sada niti jedno pitanje, problem ili bilo što treće s njihove strane nije bilo na moju štetu.

tako da ti stručnjaci ne prodaju fore da to nije za naše tržište. to JEST prijemnik za naše tržište.

15 godina
viking.software kaže...
ništa za zabrinuti se. upravo se dešava što se treba desiti, po EU normama. ako se niti jedan gumb na daljinskom ne pritisne dva sata, receiver ide u stand-by. isključi tu funkciju u postavkama.

Valjda to nećemo morati uključiti kad (ili ako) uđemo u EU! Osmijeh 

15 godina
espero kaže...
viking.software kaže...

Valjda to nećemo morati uključiti kad (ili ako) uđemo u EU! Osmijeh 

naravno da nećemo. stvar je u tome da ta opcija mora/treba postojati. a da li će ju netko koristiti...

15 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Kako da to ugasim, ne vidim ništa u postavkama u vezi toga...

EDIT: što se tiće postavki, postoji samo Tv postavke , a tamo nema ništa posebno. Pregledao sam sve i nema nigdje "auto stand-by" opcija,  softver je 161.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.7.2010 12:41 (Spakos).
15 godina
Spakos kaže...
Ag008 kaže...

Kako da to ugasim, ne vidim ništa u postavkama u vezi toga...

EDIT: što se tiće postavki, postoji samo Tv postavke , a tamo nema ništa posebno. Pregledao sam sve i nema nigdje "auto stand-by" opcija,  softver je 161.

Nisam sad kod prijemnika, ali čini mi se da je to pod "Instalacija", ali moraš scrolati na drugi ekran i, ako se ne varam, prva stavka na drugom ekranu je ona koju trebaš mijenjati. Ako je netko blizu prijemnika, neka provjeri ovo jer govorim napamet. 

15 godina
neaktivan
espero kaže...

Nisam sad kod prijemnika, ali čini mi se da je to pod "Instalacija", ali moraš scrolati na drugi ekran i, ako se ne varam, prva stavka na drugom ekranu je ona koju trebaš mijenjati. Ako je netko blizu prijemnika, neka provjeri ovo jer govorim napamet. 

A jesam lik u pm. Nisam vidio da postoji scroll pod instalacija... Tnx

15 godina
neaktivan
mikica1 kaže...

svašta ću ja s ovim nytrom još doživjeti. evo večeras palim tv, kad posred ekrana se javila poruka s uskličnikom na kraju, a poruka glasi "Stream informacija je već promijenjena". Ništa nisam pristiskao, otišla poruka nakon par sekundi. Koji je to sad  vrag i što uopće znači

jel zna itko zašto se ovo dogodilo..........???????

jel' radi? radi. pusti i ne diraj! ;-)  nešto što se tiče informacija o streamu/muxu, koji očito nema nikakvog uticaja na prijem, nego je bitno samo za prijemnik.

Hm, samo da rečem da mi se u zadnjih tjedan dana još par puta pojavila ova ista poruka koja je gore navedena, i sad stvara problem, sad poruka ne odlazi nakon par sekundi već ostaje cijelo vrijeme sve dok se ne pritisne tipka exit. jedan od tih puta dogosoilo se da je osim poruke na ekranu se zaledila i slika koja je tek krenula kad sam pritisnuo exit. Napominjem da se to sa slikom samo jednom dogodilo, e sad, da li je slučajno pao signal pa se dvijes tvari dogodile istovremeno ili ima veze s tom informacijom, nemam pojma.

i da, ovo se događa otkada sam stavio novi sw (najnoviji u ovom trenutku), prije kad god bi nadograđivao, se to nije događalo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.7.2010 19:07 (mikica1).
15 godina
mikica1 kaže...

Hm, samo da rečem da mi se u zadnjih tjedan dana još par puta pojavila ova ista poruka koja je gore navedena, i sad stvara problem, sad poruka ne odlazi nakon par sekundi već ostaje cijelo vrijeme sve dok se ne pritisne tipka exit. jedan od tih puta dogosoilo se da je osim poruke na ekranu se zaledila i slika koja je tek krenula kad sam pritisnuo exit. Napominjem da se to sa slikom samo jednom dogodilo, e sad, da li je slučajno pao signal pa se dvijes tvari dogodile istovremeno ili ima veze s tom informacijom, nemam pojma.

i da, ovo se događa otkada sam stavio novi sw (najnoviji u ovom trenutku), prije kad god bi nadograđivao, se to nije događalo.

ne znam. reset postavki, rescan kanala, pa možda pomogne. ..

15 godina
neaktivan

ma nije problem u softveru svaki put kad je vraćen iz mke sa hp expresom oni bi stavili novi softver i radilo par dana i onda crkavanje sto posto san ubjeđen da su to loši uređaji zato što ja to imam od prošle godine od devetog mjeseca i nitro box se do sada 4 puta kvario a znam da mi pošalju novi jer ja sa svakoga skinem zaštitnu foliju a kad mi vrate sa popravka bude na njemu folija i vidi se da jenov ali opet ništa nakon par dana,znači da je to šrot roba a imam druga dva infinity   7070t i 6600 i nisu gašena 8 mjeseci i rade bez greške a nikada nisam u njima ni stavljao novi softver niti bilo što drugo te rade besprekorno kao i sada na istom televizoru zato mislim da taj uređaj ne valja i ako sada nakon popravka bude zatajio neću više ni slati u servis kupit ću si još jedan infinity i gledati televiziju inače sa ovim više ne gledam taj tv nego što ga gledam malo pa malo u servis po desetak dana,pozdrav.

15 godina
neaktivan
mirkolj kaže...

ma nije problem u softveru svaki put kad je vraćen iz mke sa hp expresom oni bi stavili novi softver i radilo par dana i onda crkavanje sto posto san ubjeđen da su to loši uređaji zato što ja to imam od prošle godine od devetog mjeseca i nitro box se do sada 4 puta kvario a znam da mi pošalju novi jer ja sa svakoga skinem zaštitnu foliju a kad mi vrate sa popravka bude na njemu folija i vidi se da jenov ali opet ništa nakon par dana,znači da je to šrot roba a imam druga dva infinity   7070t i 6600 i nisu gašena 8 mjeseci i rade bez greške a nikada nisam u njima ni stavljao novi softver niti bilo što drugo te rade besprekorno kao i sada na istom televizoru zato mislim da taj uređaj ne valja i ako sada nakon popravka bude zatajio neću više ni slati u servis kupit ću si još jedan infinity i gledati televiziju inače sa ovim više ne gledam taj tv nego što ga gledam malo pa malo u servis po desetak dana,pozdrav.

Ne mogu vjerovati da 4 puta dobivaš novi nytrobox i da se svi kvare. Recimo ja kad sam išao kupiti dvb-t i gledao po izlogu bilo je oko 10 uređaja na izbor. Od svih tih uređaja samo je nytrobox bio jedan jedini (svi prodani). Što znači da je dosta tražen i da je jedan od boljih, također mi ga je prodavač predložio. Ne možeš reći da su loši uređaji zbog toga što imaš peh sa tim uređajima i što se kvari x puta. Da je loš uređaj ne bi ga nitko kupovao i svi bi se žalili na njega. 

15 godina
mirkolj kaže...

ja ti zbilja ne mogu pomoći. jest čudno da ti se baš svih 4 puta vraćao novi prijemnik i da si svaki put imao problem. ali, ako pogledaš malo po drugim forumima, po trgovinama, nytro je najzastupljeniji i najviše se prodaje. da se desi tu i tamo faličan primjerak, desi se, ali baš 4 puta...

možda je do tebe. stavi na to mjesto gdje sada imaš nytra jednog infinityja, na isti tv, na istu utičnicu, na istu antenu, pa vidi da li će ti se desiti isto i da li će infinity krepati.  da li je do onog napajanja antene u postavkama nytra koje ti je možda svaki put upaljeno, pa se stvara povratna veza i sam sebe skuri, da li je loša utičnica, po domaći bi reki "šmelca".... dalo bi se sada na pamet nabadati moguće uzroke.

nitko nema razloga ti ne vjerovati, ali nikako nema uporišta da je nytro sam po sebi šrot. uostalom, valjda si koji put i komunicirao sa mke, pa su ti valjda rekli ili objasnili što bi moglo biti?

ponavljam, stavi postojeći infinity na mjesto nytra, pa ako i on krepa, znači da je do tebe. ako radi, znaš što ti je činiti-kupiti novi infinity i svi sretni!

15 godina
neaktivan

upravo to i radim svaki puta kad ovaj ode na popravak stavim infinity na taj televizor i nema nikakvih problema ,što se tiče napajanja antene ono je u postavkama isključeno ,što se tiče i struje posebna utičnica za uređaj instalacija uredna pa to i meni nije jasno zašto se to baš kod mene dešava,zvao sam mke i oni ne znaju šta je uzrok,ali su korektni uvijek pošalju novi uređaj,a ja sam taj uređaj najviše volio i hvalio čak sam jednom prodavaču u jednoj trgovini predložio da ih nabavi i prodaje što je on i učinio i prodaja je odlična ali kaže da ima i dosta reklamacija,inače kod mene u firmi ima takav uređaj i na njemu radi najmanje 20 ljudi i samo što ga ne tuku i instalacija struja i ostalo staro 60 godina i sve radi ok pa me to zbog toga još više muči,pozdrav

15 godina
neaktivan

A gledaj, stvarno ovo spada u sferu science fiction-a i ako ovo čitaju ljudi iz mke neka rečzu što može biti uzrok ovakvom kvaru. meni je to nevjerojatno. i da se meni to dogodoi, živaca koliko imam, već nakon dva vraćanja bi ga nabio nogom  i bacio u smeće.

No, kako ga i sam imam, i obzirom da je prodan u masu primjeraka, jednostavno mi je nemoguća spoznaja da su svi se spržili. Ono što ja mogu uvijek istaknuti za ovaj uređaj jest da je u omjeru cijene i kvalitete jako dobar, odnosno da zadovoljava potrebe svih ljudi. naravno da ima stvari koje bi trebalo se doraditi, zato i ejsmo okupljeni na ovu temu, no generalno, taj uređđaj je OK.

Ajde ovako, poslikaj nam kakve imaš utičnice, kabele, način spajanja...sve pa pošalji. kad dobiješ nitra ponovno ili ga već sada imaš, stavi sve defaultne postavke, jedino isključi onaj standby da ti se ne gasi, da još ne pomisliš da je to kvar. I ako to i dalje bude crkavalao, onda stvarno raskrsti s nytrom, no kažem, meni je to nemoguća spoznaja da ti se četiri ista uređaja pkvare svaki put kad ga dobiješ. Pa zar njima iz mke nije to čuno, jel oni tebe ispitaju gdje ga držiš, na kakvom mjestzu, kako je spojen, i slične stvari.

ne kužim, i na koji način crkne, to nisi opisao, jel zblesi nešto, ili jednostavno ga ne možeš uopće više upaliti

da, i sad sam se opet vratio nadopuniti.

Moguća je još jedna situacija, da se tebi cijelo vrijem sa servisa vraća isti nytrobox, jer ne mora biti zaštitna folija temelj toga da ti iznova svaki put dobiješ novi prijemnik. Naime, ta zaštitna folija, nova, se vrlo lako može staviti tako da mene zanima jesi ti njihpriupitao jeli ti oni daju novi prijemnik ili postojeći.

Mislim, pa to je najvažnija stvar za tebe, da se informiraš o tvojem kvaru, što ti ljudi govore, samo su dvioje opcije moguće, a možda i tri,. al u tu ne bih zalazio u ovom trenutku.

Prva je da sa servisa ti cijelo vrijeme šalju isti prijemnik, no u tom slučaju su ti dužni reći o kojem se kvaru radilo, kao što je i tebi vjerojatno od značaja da znaš što su na njemu radili i što crkava na njemu.

Druga opcija je ta dobijaš svaki put novi aparat, no u tom slučaju bi valjda ljudi iz mke trebali postati sumnjičavi( barem bih ja bio kao prodacvač) i pitati te o tvojim instalacijama, tv-u, načinu spajanja, kablovima, prijemu, anteni, ukratko svemu, kako bi donjeli sud  zašto ti se to događa i savjetpvali u čemu je stvar.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.7.2010 15:28 (mikica1).
15 godina
neaktivan

Eto i meni to nije jasno svaki put kad sam ga dobio natrag sto posto je bio drugi novi uređaj a u trgovini u kojoj sam ga kupio oni nemaju pojma niti ima ikakvoga objašnjenja a inače sve je normalno spojeno svi su kablovi novi i što je najsmješnije od 9.mjeseca 2009. godine kada nije bio ful signal do 5 mjeseca ove godine on je radio super,a onog dana kada je isključen analogni signal i ostao samo digitalni počeli su problemi,znači on uredno radi sve mogu ući u meni i odjednom kad stavim na pretragu kanala automatsku nema ni jednoga programa i piše samo upozorenje da nema signala i tako evo 4 puta par dana radi jačina signala po 94 posto i onda ništa .Što se tiče antene normalna antena i toi sam čak zamjenio kupio novu od 60 kuna vanjska šitokopojasna jer take ima još dvje na druga dva tv-a iako je radilo i na staru vanjsku antenu nekadašnju sa istim postotkom signala,znači kad nestane signala samo ima crveno svjetlo na resiveru ili ništanema zelenoga kao inače kad radi,ma nije problem u tome to nisu nikaki novci i sada kad ga dobijem nazad evo vam povratnica od trgovine ako bude problema odustati ću od toga jer sam bez njega po desetak do 15 dana iako sam ga volio i sviđao mi je se uzeti ću najvjerojatnije infinity,što se tiče ljudi iz mke pričao sam sa njima putem telefona u zagrebu i osijeku oni ništa na to ne kažu i ne znaju šta je razlog niti ih baš puno to brine jer su prodali sigurno nekoliko stotina tisuća komada pa im onda zamjena ništa ne znači.pozdrav i evo vam dostavnice od trgovine.

15 godina

obzirom da ovako vjerojatno nećemo ništa riješiti, i nadam se da sve ove postove ne smatraš nekim napadom na tebe, no, daj reci ovo. kada se desi da ti nestane signala, da li prijemnik i dalje radi, tj, da li reagira na komande, da li se može ući u meni, u postavke,  u popis snimljenog? ili prijemnik jednostavno crkne i ništa drugo ga ne spašava osim isključivanja. i da li, nakon nestanka signala, da li se za dan, dva, pet signal vrati i opet možeš gledati. pa se opet nakon par dana desi da signal nestane?

spominješ tri antene-da li sve tri gledaju na isti odašiljač? da li su instalacije, iliti kablovi zasebni ili postoji nekakva skretnica, splitter? da li postoji pojačalo ili ne?

po ovome, to je više do odašiljača nego do prijemnika. ako nije odašiljač (ne znam u kojoj si regiji) i ako na odašiljaču nema radova, onda bih pogledao kabel. pogotovo ako je po zraku ili ako prolazi kraj dimnjaka ili negdje gdje bi mogao biti oštećen.

crvena lampica se pali kada je ugašen a koliko se sjećam, kada nema signala, nema ni lampe. ni zelene ni crvene?

ako odlučiš još koji put slati prijemnik na zamjenu, jer, de facto, ako je pod grancijom, imaš pravo na zamjenu, na drugi uređaj ili novci natrag. dakle, ako odlučiš na zamjenu, pusti ti folije, mada sumnjam da ljudi u mke lijepe folije da bi izgledao novo. zapiši lijepo serijski broj. ili napravi kakvu točku, zarez koji je dovoljno nevidljiv a opet tebi može pokazati da li je isti ili drugi prijemnik.

i ono klasično pitanje koje se obično savjetuje kod kompjutera-jesi probao taj prijemnik kod nekog drugog, na drugoj lokaciji, na drugom sistemu? ono, posudiš ga nekome na par dana, nek radi 24/7, pa vidi da li će se i tamo to isto desiti.

ako si već pokušao staviti infinity na mjesto nytra, da li si pokušao staviti nytra na mjesto infinitiyja?

da ne davim previše, ima toliko stvari koje bi mogle biti problematične, a ona glavna je toliko očita da ju možda uopće ne doživljavaš kao problem.

i da, ako budeš još koji put slao, reci im u mke, da ne vraćaju prijemnik dok ga ne probaju par dana kod sebe (ako ga popravljaju) ili kada već prime tvoj pokvareni, da ga malo istestiraju. a ne da ga isti čas proglase škartom i bace  koš.

15 godina
neaktivan

Hm, za početak potvrđuejm ovo što je viking software , ovdje smo da pomognemo, barem većina ovdje ljudi jesu dobronamjerni, tako da ovo što pitamo, nadam se također da ne shvaćaš kao neke napade na tebe.

No, ne mogu se oteti dojmu iako slika što si je poslao sve potvrđuje, da tri ili četiri ista prijemnika crknu na istom mjestu.

Viking je dao dobar savjet a nytra staviš na mjesto gdje ti se nalazi infinity, no opet , s druge strane da su kablovi u pitanju, mislim da onda ne bi radio ni infinity na tom mjestu, tako da je skroz čudno, no iskreno, jako bih se veselio otkriti iz kojeg razloga ti baš crkava nytro a svi drugi na tom istom mjestu"prežive".

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.7.2010 23:42 (mikica1).
17 godina

Možda mu zatvori one rupice za hlađenje ? jako se zagrijava ovaj prijamnik

15 godina
neaktivan

Sve to što si ti napisao tako stoji znači kad neće da radi mogu ulaziti u meni i sve raditi samo piše upozorenje da nema signala i nijednog programa kad napravim novu automatsku pretragu nema vraćanja signala nakon par dana stalno isto stavljao sam ga u par kuća kod prijatelja u drugim mjestima ali ništa a kad stavim tu infinity sve radi ok kao i sada dok čekam da se vrati sa servisa a kad na mjesto od infinitiya stavim nitro isto ništa,sa tim sakama sam upoznat u svezi obilježavanja pri slanju u   servis sigurno je uvijek vraćen novi jer imam prijatelja koji radi na takom stvarima koji kaže da se to njima ne isplati popravljati jer su prodali na tisuće komada i to je za njih sitnica koju pokriva proizvođač,što se tiče signala i jačine na nitro i na infinity 98% signal super slika i iz Vinkovaca sam znači nema problema sa signalom,a da skratim muke ja sam taj uređaj preporučio barem još 2o ljudi moji prijatelja i isto do sada su skoro pa svi imali problema a opet kažem kod mene na poslu udara po njemu sto ljudi i radi ko sat što mi je čudno za kod mene jer imam sve nove kablove i napajanja uredna i sigurno ništa ne sneta niti ima ikakovih dimnjaka kao niti pregrijavanja,jer sam ja u to jako dobro upućen,ali najvjerojatnije ću ja to riješiti da se ne zajebavam sa dva daljinska na taj način da ću si kupiti novi tv koji ima u sebi mpg4 jer i ovi uređaji sa mpg2 neće još dugo vrijediti   jer se sigurno za par godina prelazi na signal u mpg4 samo što to sada nisu mogli odmah napraviti jer nemaju svi novce da kupe nove tv a ovako još malo mogu produžiti agoniju također da napomenem televizor je samsung na kojem se to dešava i nema nikakvih skretnica ide preko skart kabla kojega sam platio 200 kuna ne kao ove serijske 0d 15 kuna iz razloga jer sam koristio preko njega nekad satelitsku ali i to sam probao zamjeniti sa drugim kablovima kojih imam nekoliko komada i isto a opet kažem na infinity radi na bilo koji kabal i nema problema,što znači da je problem u tom uređaju ili sam ja neki baksuz pa to samo kod mene ima toliko problema,evo sad čekam kad će me pozvati da dođem po uređaj ili novce pa će mo viditi šta će biti,ja sam im čak predložio da mi pošalju neku drugu marku koju bi ja nadoplatio uz njihov savjet koju sa kojom do sada imaju najmanje problema pa će mo viditi.Pozdrav i hvala na savjetima

15 godina

a gle... ili si zbilja baksuz ili, ponavljam, radiš nešto što nisi ni sam svjestan. kad dobiješ novi uređaj, bit će nam zanimljivo čekati da li ćeš opet imati nesreću ili ćeš konačno dobiti ispravan uređaj. ili, ostaje još samo jedna solucija, ne znam u koju poslovnicu mke-a šalješ prijemnike, da TA poslovnica s kojom si u kontaktu ima neku seriju neispravnih prijemnika i stalno ti šalju iz iste serije. bila je prva serija prijemnika sa usb-om, ali bez loopa koja je imala probleme sa prijemom, ali ne da je nestajalo kao tebi nego je tuner bio nešto lošije kvalitete. ali, ta serija je već godinu dana van upotrebe. pa sada na tebi lifraju nevaljalu seriju, imaju razlog da ih razdužuju preko tuđih leđa, a tebi cuclaju živce.

što se scarta od 200kn tiče, nekako mi ta izjava više liči, bez uvrede molim, na lagano hvalisanje, jer oprema koju scart od 200kn zaslužuje sigurno nije nytro. u životu nisam kupio scart skuplji od 50kn i do sada nikada nigdje nikome takvi scartovi nisu pravili probleme. sa chinch kablovima ima još kakve takve logike uzeti sa pozlaćenim konektorima  ali, opet se postavlja pitanje da li krajnji korisnik, kupac takvog kabla ima potrebu za tkvim kablovima. ponavljam, bez ljutnje, molim.

kupovina tv.a sa mpeg4-da, ako vidiš mađare, slovence i još koji mjesec bosance. hrvatska još najmanje 5 godina ne prelazi na mpeg4. a ako kupuješ mpeg4 radi htr promo kanala, onda ćeš se načekati da na njemu vidiš nešto drugo osim plitvica i jelačić placa.

no, tvoji novci, tvoja kupovina.

lijepi pozdrav!

15 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

rekao sam vam sve što sam znao io sada sam bez tog resivera na infinity i radi bez problema već 10 dana nema nikakve greške znači sto posto je u nitru greška a ta trgovina u kojoj sam kupio nema nijedan više takav uređaj odavno i oni ga šalju u osijek u mke na popravak,a u svezi kabla skart rekao sam da sam dao prije više od godinu dana 200 kuna ne zbog dvb-a nego zbog satelitske antene i max tv-a ima posebne stopice za ulaze i slika je sa njime neuporedivo kvalitetnija nego sa ovima od 15 kuna i opet kažem zbog čega sam ga uzeo jer mi nije uopće do hvaljenja i previše sam ozbiljan da bi se sa time bavio,pozdrav.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
čuj, očito nema smisla pokušati ti pomoći, jer, kako sam kažeš, ti sve to jako dobro znaš i jako dobro si upućen u sveukupnu tematiku.
što drugo reći nego, sretno sa rješavanjem problema.
15 godina
neaktivan

hvala vidit će mo još jednom ako i ovaj ne bude valjao idemo na drugi i gotovo nije to vrijedno ovolike zafrkancije.

16 godina
NytroBox NB-4001 T

neznam, jel itko vec pitao, zanima me tko i gdje proizvodi (najvjerojatnije u Kini) nytrobox uređaje, nema nigdje, sve sto google nade su forumi i trgovine s njima, neznam jel mi se čini, ali mislim da sam na kutiji od svojeg vidio australsku zastavu

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mirkolj kaže...

rekao sam vam sve što sam znao io sada sam bez tog resivera na infinity i radi bez problema već 10 dana nema nikakve greške znači sto posto je u nitru greška a ta trgovina u kojoj sam kupio nema nijedan više takav uređaj odavno i oni ga šalju u osijek u mke na popravak,a u svezi kabla skart rekao sam da sam dao prije više od godinu dana 200 kuna ne zbog dvb-a nego zbog satelitske antene i max tv-a ima posebne stopice za ulaze i slika je sa njime neuporedivo kvalitetnija nego sa ovima od 15 kuna i opet kažem zbog čega sam ga uzeo jer mi nije uopće do hvaljenja i previše sam ozbiljan da bi se sa time bavio,pozdrav.

Molim te da kad pišeš postove da stavljaš točke i zareze jer ovako te se slabo razumije kada pišeš, djeluje dosta nepovezano. Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 12:05 (mikica1).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: NytroBox NB-4001 T USB
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice