Nytro4001 usb ne prihvaca externi disk

poruka: 9
|
čitano: 6.012
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Nytro4001 USB, ne prihvaca externi disk

Uradzaj imam vec neko vrijeme i sve je bilo super. Posebno mi se svidilo kako jednostavno i dobro reproducira filmove s usb-a..

I kako sam imao jedan disk od 160gb viska, kupim externu ladicu, sve spojim, nakrcam filmove i spojim na nytrobox, ali ovaj kaze 'PVR uređaj nije podržan'.

Googlanje me ne vodi nigdje.. neki novi SW ili nesto trece?

radi se o combo wintech ladici, disk uredno radi pod windowzima

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded. http://www.pixelatem.croshare.com/
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 12:50 (pixelatem).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jesi li pokušao s diskom formatiranim u FAT32?

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 13:42 (klimama).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

ma taj nytrobox je smeće......nije ni ćudo da neradi....ak ti ne uspije s formatiranjem nemaš baš puno drugih opcija

Other bands plays, Rammstein burns
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pod win7 mogu ga formatirati samo na exFat, ne vidim nigdje kako ga prebaciti u FAT32, ili je to ista stvar?

U svakom slucaju, quick format exFAT nije pomoglo. i dalje je nedostupan.

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded. http://www.pixelatem.croshare.com/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nytro4001 usb ne prihvaca externi disk
pixelatem kaže...

pod win7 mogu ga formatirati samo na exFat, ne vidim nigdje kako ga prebaciti u FAT32, ili je to ista stvar?

U svakom slucaju, quick format exFAT nije pomoglo. i dalje je nedostupan.

exFAT i FAT32 nisu isto.

Na Sedmici disk možeš formatirati u FAT32 preko Command prompta s naredbom:

format X: /FS:FAT32

X zamjeniš sa slovom koje je dodijeljeno vanjskom disku.

Mislim da Command Prompt trebaš pokrenuti kao administrator (Start-> All programs-> Accessories->desni klik na Command Prompt i odabereš "Run as administrator")

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 15:51 (klimama).
17 godina
neaktivan
klimama kaže...

format X: /FS:FAT32

uf, evo vec desetak minuta razbijam glavu nad sljedecim

: the volume is to big for fat32 :

ovo dobijem ako upisem 

format X: /FS:FAT32 /Q

/q sam dodao da mi to odradi u quick rezimu.

Bez /q krene formatiranje, ali stane na 10tak % s slicnom porukom, kako je disk prevelik za fat32.

radi se o 160gb disku.

googlam i dolazim do ovoga:

“Windows 2000 and Windows XP can read and write to FAT32 file systems of any size, but the format program included in Windows 2000 and higher can only create FAT32 file systems of 32 GiB or less. This limitation is by design and according to Microsoft was imposed because many tasks on a very large FAT32 file system become slow and inefficient.[11][15] This limitation can be bypassed by using third-party formatting utilities.”

i sad pitanje, koji bi to third-party program najbolje i najjednostavnije odradio.

Imam hirens boot cd, ali imam ogroman manjak volje za izlet u 'taj svemir', ima nesto sto radi na win7?

17 godina
neaktivan
pixelatem kaže...

i sad pitanje, koji bi to third-party program najbolje i najjednostavnije odradio.

Imam hirens boot cd, ali imam ogroman manjak volje za izlet u 'taj svemir', ima nesto sto radi na win7?

Acronis Disk Director Suite

Ako budeš koristio ovaj program, nakon što namjestiš da ti formatira disk, trebaš stisnuti ovu zastavicu da bi proces i počeo:

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 20:27 (klimama).
15 godina
neaktivan

mozes formatirati disk i u nytroboxu....ustekaj disk u usb i kad ti dođe poruka inicijalizacija pvr uređaja nije uspjela stisni tipku menu>moji zapisi>uređaj za snimanje onda ti se opet pojavi poruka inicijalizacija pvr uređaja nije uspjela, stisnes ok i tamo imas opciju format...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

koristio sam paragon partition free, formatirao u fat32 i sve radi.

zahvaljujem

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice