Nadam se da uživaš u brzini šaltanja programa i informacija...:P. Na Tizen OS-u je to na razini Pentiuma1...a o opskurnosti aplikacije da i ne govorim.
Novi MAXTV reciver
- poruka: 1.829
- |
- čitano: 849.027
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
Max tv ma LG Webosu radi odlično.Nema onog iritantnog izoštravanja slike kod šaltanja.
Max tv ma LG Webosu radi odlično.Nema onog iritantnog izoštravanja slike kod šaltanja.
?
Imam B2 i C4
Kod oba pri prebacivanju programa, dvije tri sekunde slika se izoštrava
meni se cini da je ta apliakcija radena za tablete
ovo na tv-u je totalno neprihvatljivo
ne radi na firetv sticku radi neke zaštite koja ne postoji na amazon sucelju niti se moze instalirat side
kad dodam nešto na listu za gledanje, gdje mogu pogledati tu listu?
Samo strpljenje, "dolazi uskoro" (od kad su najavili app, znači ima već godinu dana?)
https://www.hrvatskitelekom.hr/podrska/pitanja-odgovori/televizija/maxtv-aplikacija/7036/Na-kojim-uredajima-i-os-verzijama-je-dostupna-MAXtv-aplikacija.html
Ja isto čekam kao idiot... STB zauzima port na mikrotiku i HDMI input na TVu a koristi se za gledati našu ligu i možda još jednom tjedno za neki drugi sport....
Jel znas jel na google chromecastu radi normalno?
Jel znas jel na google chromecastu radi normalno?
Meni radi ok!
Pozdrav,
Zanima me dali bi onaj "stari" reciver radio ako bi ga se lan kablom spojilo na njihov mesh....
Teško, to bi znacilo da spaja trunk 100 + 1500 na routeru a na samom mesh repeateru razdvaja na untagged internet i ako detektira MAC adresu od STBa da na tom portu pali tagged 1500. Cini mi se nevjerovatno da bi to isli raditi, tehnicki je izvedivo ali da li su to zbilja napravili, iskreno sumnjam.
Bar je u nekakavoj ''najavi'', za Vidaa OS ni spomena
Teško, to bi znacilo da spaja trunk 100 + 1500 na routeru a na samom mesh repeateru razdvaja na untagged internet i ako detektira MAC adresu od STBa da na tom portu pali tagged 1500. Cini mi se nevjerovatno da bi to isli raditi, tehnicki je izvedivo ali da li su to zbilja napravili, iskreno sumnjam.
Jednom davno mi je tehničar pričao da to radi na nekim FritzBoxevima i njihovom meshu. No na ovim običnim koje daju nije bilo moguće. Ne znam jel se tu što promijenilo.
To je bilo u vrijeme kad su davali Speedportove, no nedavno sam vidio da daju nešto drugo sad.
Može li se ovaj bežični maxtv prijemnik nosati sa sobom i spajati na bilo koji wifi ili je vezan za moj stan i njihov router?
kad dodam nešto na listu za gledanje, gdje mogu pogledati tu listu?
izbornik početak (home gumb) i onda skrolaš dolje.
BTW, evo nekon skoro 4 mjeseca upotrebe njihovog andorid boxa, još se nisam navikao, fali mi ubrzanje 2x,4x..., pa onda recimo kad na epg odaberem nešto za gledanje, ne pamti gdje sam stao, nego jedino kad se pokrene iz liste za gledanje, nevidim da se negdje može dodati podsjetnik i da prebaci na kanal u to vrijeme.
Ajde plus je što možeš pokrenuti gledanje od početka za nešto što trenutno traje, na iptv ako si to htio morao si ga prvo ubaciti u snimalicu.
Bar je u nekakavoj ''najavi'', za Vidaa OS ni spomena
Taj Vidaa OS je (usporeno) smeće (imam ga na Hisense TVu), bolje da ga ne spominju. I radi se o "neovisnom" projektu, koliko znam nemaju svoje televizore, samo prodaju OS drugima. Radije kupi neki Android box (ili Firestick kad konačno naprave app )
Jednom davno mi je tehničar pričao da to radi na nekim FritzBoxevima i njihovom meshu. No na ovim običnim koje daju nije bilo moguće. Ne znam jel se tu što promijenilo.
To je bilo u vrijeme kad su davali Speedportove, no nedavno sam vidio da daju nešto drugo sad.
Nema hardver veze, to je čisto stvar konfiguracije firmwarea routera i mesha. Vjerojatno su se držali fritza jer je kao "premium" i nisu morali raditi čuda jer je ista platforma, za razliku od onih njihovih igračaka koje svaka vodi svoju politiku. Svako malo mijenjaju što se instalira, ovisi koliko i gdje kojeg smeća nabave. Sad su aktualni ti Arcadyani...
Može li se ovaj bežični maxtv prijemnik nosati sa sobom i spajati na bilo koji wifi ili je vezan za moj stan i njihov router?
Može, prijemnik je "obični" Android STB, ključan je tvoj MaxTV account. Ja sam ga probao kod frenda na A1 (nabavio je taj Android STB od negdje) i uredno radi, meni radi na Android TVu i na mobitelima. Nema veze gdje se nalaziš, na kojoj mreži i kod kojeg providera.
Može, prijemnik je "obični" Android STB, ključan je tvoj MaxTV account. Ja sam ga probao kod frenda na A1 (nabavio je taj Android STB od negdje) i uredno radi, meni radi na Android TVu i na mobitelima. Nema veze gdje se nalaziš, na kojoj mreži i kod kojeg providera.
To je nešto što je dodatak uz "normalni" MaxTV ili se može ugovoriti samo taj. Ja sam na A1 pa mi zvuči interesantno ako mogu uzeti.
HT sad gura MaxTV kao OTT platformu, STB više nije uvjet - ako klikneš na ovom linu https://www.hrvatskitelekom.hr/televizija/maxtv#konfigurator na "MaxTV samostalno" i pogledaš ovaj MaxTV S, vidjet ćeš da piše samo "MaxTV aplikacija" za tih 7€ i nešto. Teoretski, to bi moralo raditi bilo gdje. Oni i dalje zovu tu škatulu "MaxTV prijemnik" ali tehnički, to je Android STB, nije "pravi" IPTV STB kao Samsung, Kaon i sve ono što smo imali prije (od Scientific Atlante nadalje).
Ja imam dva android boxa na dva TVa i gore maxtv app.
Tu i tamo mi se znade aplikacija odlogirati pa moramo ponovno unositi šifru. Ima li neki trik kako to spriječiti, stvatno me iritira...
Tu i tamo mi se znade aplikacija odlogirati pa moramo ponovno unositi šifru. Ima li neki trik kako to spriječiti, stvatno me iritira...
jedino da uzmeš njihov box (tamo nema logiranja)
A ne, stari box ne dam, njega koristim normalno. Ali u dječjoj sobi imam android box i imam pravo da koristim stream na dodatnim uređajima ali mi se često znaju odlogirati. Da li je to do samog android OSa ili maxtv-a....?
A ne, stari box ne dam, njega koristim normalno. Ali u dječjoj sobi imam android box i imam pravo da koristim stream na dodatnim uređajima ali mi se često znaju odlogirati. Da li je to do samog android OSa ili maxtv-a....?
Ako si logiran na puno uređaja, moguće da te izbaci. Zna se desiti i kada oni rade neku nadogradnju.
Stari box ni ne trebaš dati, novi možeš uzeti kao dodatni uređaj za 2€ mjesečno (lošija opcija s financijske strane, ali nema logiranja).
Cekajte ljudi jel moguce da na google chromecast 4k nema max tv aplikacije, a na google chromecast HD ima??
Cekajte ljudi jel moguce da na google chromecast 4k nema max tv aplikacije, a na google chromecast HD ima??
Ja ju uredno imam na Chromecast 4k.
Ja ju uredno imam na Chromecast 4k.
Pojavila mi se naknadno nakon dva sata, svašta haha.
na koju rezoluciju imaš chromecast?
Pojavila mi se naknadno nakon dva sata, svašta haha.
na koju rezoluciju imaš chromecast?
4k