Novi MAXTV reciver izdvojena tema

poruka: 1.979
|
čitano: 1.017.736
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Re: Novi MAXTV reciver

Da, sve radi, samo su pomijesane funkcije nekih tipaka, upravo sam isprogramirao anymote daljinski, nor. kad kazem Tv on, upali se tv na odredenom hdmi-u, pali se tuner i naravno max tvbox, takoder sam izmemorirao odredjene programe, takoda da glasovnom naredbom alexi palim odreďeni program, sve radi super.

16 godina
Ok, probat cu. Ja zelim da mi kao i stari maxtv stb radi novi preko Samsungovog TV daljinskog. Paljenje/gasenje me ne zanima, samo da radi menu/tipke i slicno. :)

Javim popodne/veceras.
ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Novi MAXTV reciver

Kada je bio posljednji software update? 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Može, čak je i jednostavnije nego na albisu.

12 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

dal se može na ovom novom reciveru mjenjati redosljed kanala po vlastitom nahođenju ?

Sorry zaboravio sam citirat....

Može, čak je i jednostavnije nego na albisu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.8.2017 19:29 (123dudo).
9 godina
neaktivan
Novi MAXTV reciver

Meni se čini kao da su stvari stale s tim novim STB-om. Početni entuzijazam i ambicioznost splasnula, zadnji update 07.07. dakle prije skoro 2 mjeseca, ne nazire se hdmi cec. Ima li tko kakvih novih info?

0 0 hvala 0
17 godina
wAlpha kaže...

Meni se čini kao da su stvari stale s tim novim STB-om. Početni entuzijazam i ambicioznost splasnula, zadnji update 07.07. dakle prije skoro 2 mjeseca, ne nazire se hdmi cec. Ima li tko kakvih novih info?

Godišnji odmori. I šljakeri programeri se moraju odmoriti :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
14 godina
Novi MAXTV reciver

i kakti od 1.1.2018 se prelazi na novi format jel?

bas me zanima hoce li uspjet sve pizdarije popeglat, prije koji dan sam spojio taj novi samsung STB da vidim jel ima kaj novoga, povuko mi je jedan soft update i nisam skuzio nis novoga, slika i dalje losija od sadasnjeg STB-a.

Nekuzim zasto recimo HBO On Demand u videoteci nije kompletan u HD-u. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Novi MAXTV reciver

Bit ce novog NIŠ, sve dok korisnike još uvijek drže na 4mbps hahahahaha 

2 1 hvala 0
8 godina
neaktivan
Novi MAXTV reciver

Na novom max tv receiveru pritiskom tipke "TV vodić" otvara se pregled programa, međutim kontrast i preglednost su jako loše!
Tekst je prikazan blijedo sivom bojom dok je pozadina transparentna sa vidljivom slikom trenutno gledanog programa!

Meni je potpuno iritantno, stalno moraš naprezati oči gledajući lijevo-desno u bljedosive kućice dok se preko cijele pozadine vrti slika programa dok je sve nekako pretamno!

Mislim da može bolje: npr. s jedne strane jasno vidljiv tekst s visokim kontrastom a na drugoj strani ekrana čista slika trenutnog programa u punom intenzitetu.

Ukinuta je mogućnost pregleda tv vodića u obliku  "jedan program okmito" (crvena puca na starom daljincu)
kao i formiranje više listi programa. Sad se može formirati samo "Moji omiljeni programi" i sve strpati u tu listu

Molit ću svakoga tko ima isto mišljenje da pošalje prigovor na prigovori@t.ht.hr u svrhu poboljšanja

Pozdrav

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi MAXTV reciver

Nekoliko dana sam isključio novi maxtv prijemnik iz struje i danas nakon što sam ga pokrenuo vidim da ona bijela ledica ne titra, tj. ne pali se i gasi iako je na standby. A ovo oko preglednosti su zaista "vrhunski" odradili. Pa samo su trebali ostaviti kako je bilo, a izmišljaju toplu vodu.

Plehani vikleri
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Novi MAXTV reciver

Možda nije pitanje za ovu temu no zanima me koja su vaša iskustva te po vapem mišljenju dal je bolje uzet maxtv preko satelite ili putem kabela?

Pošto bi morao vući od rutera do televizije cca 12m kabela.... te bi ga trebao provoditi kroz zidove...

0 0 hvala 0
14 godina
Gale92 kaže...

Možda nije pitanje za ovu temu no zanima me koja su vaša iskustva te po vapem mišljenju dal je bolje uzet maxtv preko satelite ili putem kabela?

Pošto bi morao vući od rutera do televizije cca 12m kabela.... te bi ga trebao provoditi kroz zidove...

Šta ne možeš preko powerline adaptera to riješiti? Je skuplje, ali baš se gnjavit s zidovima i nije bajno. Mislim da je kabel bolje rješenja. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...
Gale92 kaže...

Šta ne možeš preko powerline adaptera to riješiti? Je skuplje, ali baš se gnjavit s zidovima i nije bajno. Mislim da je kabel bolje rješenja. 

Da, ja sam se nedavno raspitivao kod T-coma kako to riješiti bez povlačenja kabela (imam već kabel jedan povučen za internet, al maxtv ne smije ići preko switcha), pa su mi reki da radi bez problema sa powerline adapterima. Čak su mi rekli da ih i oni prodaju za tu svrhu po cijeni 280,00 kn.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
13 godina
neaktivan
Ovi novi dlink rade bez ikakvih problema, uvjet je ofc da nemate trofaznu struju, odnosno, moze bit prikljucak ali oba powerilea moraju biti na istoj fazi.
Uglavnom maxtv preko ovih sto sad prodajemo u HT poverline-a radi bez problema.
Tamo gdje amo ih ugradili nikada nije dosao kvar da maxtv ne radi i da oni rade problem
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
9 godina
neaktivan
Novi MAXTV reciver

Ja sam imao spojeno preko powerlinea adaptera od dlinka i jedno dva mjeseca je radilo bez vecih problema, da bi nakon tog razdoblja poceli probli sa povremenim trzanjem slike.

Dosli su tehnicari t-coma i covjek mi kaze da imaju dosta problema sa tim power line adapterima i da je najbolje da provucem kabel, sto sam i napravio.

Zasto je radilo skoro dva mjeseca bez problema i onda pocelo zezati ostaje misterija.

0 0 hvala 0
17 godina
acerRI kaže...

Ja sam imao spojeno preko powerlinea adaptera od dlinka i jedno dva mjeseca je radilo bez vecih problema, da bi nakon tog razdoblja poceli probli sa povremenim trzanjem slike.

Dosli su tehnicari t-coma i covjek mi kaze da imaju dosta problema sa tim power line adapterima i da je najbolje da provucem kabel, sto sam i napravio.

Zasto je radilo skoro dva mjeseca bez problema i onda pocelo zezati ostaje misterija.

Hehe, zanimljivo je vidjeti dvije potpuno kontradiktorne izjave, a obje iz t-coma.

Jedan kaže da nikad nisu imali problema sa powerline adapterima, a drugi da imaju dosta problema sa powerline adapterima :-D

14 godina
Novi MAXTV reciver

Ali kolega iznad je naveo da bez problema rade s ovim powerlineovima koje prodaje T-Com, a ne sa svim živima na tržištu kojih ima milijon upitne kvalitete. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Ali kolega iznad je naveo da bez problema rade s ovim powerlineovima koje prodaje T-Com, a ne sa svim živima na tržištu kojih ima milijon upitne kvalitete. 

Mislim da obadva spominju isti d-link. Možda je sad noviji model koji je bolji.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.9.2017 20:06 (Bitanga).
17 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

Mislim da obadva spominju isti d-link. Možda je sad noviji model koji je bolji.

Imam prvi model d-linka koji se mogao kupiti u RH. Evo i sada radi bez problema (pu, da ne ureknem).

Plehani vikleri
17 godina

Da li je taj powerline (prvi) uštekan u LAN utor routera ili prima signal bežično?

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com +Banggood kuponi za -10$ na PP
14 godina
Ag008 kaže...

Da li je taj powerline (prvi) uštekan u LAN utor routera ili prima signal bežično?

U lan utor trenutno ne možes IPTV putem wifi-a imati

13 godina
neaktivan
Nemam sada ni jednog kod sebe da vidim koji je ovak zadnji dlink model koji prodajemo, ali ti su dosli ne tako davno cca jedno pola godine kako se ugrađuju. Sa tim barem sto smo postavljali nitko se za sad ne zali da ne radi kako treba niti da prijavljuje neke smetnje.
9 godina
neaktivan
Novi MAXTV reciver

Moj je bio D-link DHP-P509AV.

Ajde bas vidi kada ti dopadne u ruke koji model je taj sto t-com daje.

Ali kazem da mi je zaniljivo sto je radio dva mjeseca bez problema i onda poceo zezati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.9.2017 23:37 (acerRI).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Novi MAXTV reciver

Nekim regijama pušten je novi SW na samsung STB-ovima pa provjerite i javite dojmove :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Uštekan je u LAN rutera. Nema mogućnost bežičnog prijenosa niti na jednoj strani. Model DHP-P306AV, kupljen krajem 2011.

Plehani vikleri
13 godina
neaktivan
Inace koga zanima bezicno da radi IPTV, sa ruckus mediaflex 7000 radi bez greške, mislim da ih je optima prodavala svojim korisnicima....
8 godina
protjeran
wAlpha kaže...

Nekim regijama pušten je novi SW na samsung STB-ovima pa provjerite i javite dojmove :)

Ja sam danas primjetio da je nešt novo, one strelice su se pojavile kod listanja programa i sat se pojavio, šta je još novo ne znam.

Piše ovako:

ADRIATIC 1.1.5.1 build 78.

DATUM 17.08.2017

ID 32801

VERZIJA SOFTVERA 130

17 godina
Novi MAXTV reciver

jep potvrdjujem poceli su pustat novi firm polako svima 

maxHD radi dosta brze i stream isto od zadnje update isto...

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Novi MAXTV reciver

Meni piše samo na SK 2 da je HD od svih arena i sport klubova, dok na arenama bez obzira što ne stoji HD slika daleko bolja i oštrija nego na SK programima pa čak i na tom SK 2.

Jel ovaj zadnji update imao utjecaj na to koliko programi cuclaju brzine ? Ima li smisla tražit HD kanale a da ne diraju vdsl turbo brzinu ? Pričalo se da stari uređaj na SD uzima 4.5megabita, a da će ovaj novi sa 4.5megabita ić na HD ili ti ga 720p rezoluciju ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.9.2017 14:51 (honor8).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice