MAXtv format slike

poruka: 63
|
čitano: 22.603
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: MAXtv format slike
Tko to može znati
robimarko@gmail.com
16 godina
neaktivan

Ko ima satelit može free pratit euro na ZDF i ARD u HD-u (tako je bilo i za svjetsko).

http://teve.ba/article/8780/euro-2012-na-ard-u-i-zdf-u

Ko ima mogučnost iskombinirat zvuk sa zemaljske HTV-e i satelitskom moče uživat u lucidnostima Stjepana Baloga i Hd-u. {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 19:16 (ivo_svetrice).
15 godina
neaktivan

Ma prenosit će FTA i ITV1 HD / STV HD (28.2°E) za ove sa većim antenama, TRT HD (42°E) u Biss-u, ORF1 HD (19.2°E)... ali dokle tako? {#}

16 godina
neaktivan

Do iznemoglosti {#}

15 godina
neaktivan
MAXtv format slike

Prvo te izbombardiraju: "Kupite LCD Full HD TV za samo x kuna!", "Opremite se za nadolazeće sportske poslastice!"

A onda shvatiš da skoro nigdje ni nema HD-a! A onda da bi vidio kako izgleda HD na tvom TV-u moraš ga negdje reproducirati. A shvatiš da si kupio TV koji ima USB utor, ali samo za MP3 i slike! Zakasnio si samo 2 mjeseca s kupovinom! Oh, da! Treba kupiti Blu-ray player, HD Media player po mogućnosti s HDD-om! Ni Full HD kamera ne bi bila na odmet. A kako onda spržiti svoje Full HD filmiće? Vrlo jednostavno: kupite Blu-ray snimač!

Ukratko: dobili smo HD televizore s kojima uglavnom ne možemo gledati HD program.

Uveo se DVB-T, a na dosta mjesta se još moraš penjati po krovovima da bi uhvatio sliku!

Sad bi bake i djedovi rekli: "Blaženi stari televizori i videorekorderi! Kad si kupovao TV, samo si rekao Hoću TV! Kad si upalio TV, gledao si sve što je bilo za gledati; kad si trebao nešto snimiti, ubacio si kazetu i snimao!"

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 20:29 (diskDEfragmenter).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Žalosno je to, imam plazmu 107cm i gledao neki dan utakmicu Hrvatska - Estonia, užas od slike.. Došlo mi da plačem.

Barcelona FC
13 godina
MAXtv format slike

Kako je tek onima koji imaju televizore veće dijagonale, vidio sam MaxTV na telki od 127 cm i većim, blago rečeno katastrofa, žali bože kupovati takve televizore kada naše TV kuće emitiraju signal koji je dobar za 4:3 CRT telkače koji su izumrli.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
x18x05x kaže...

Žalosno je to, imam plazmu 107cm i gledao neki dan utakmicu Hrvatska - Estonia, užas od slike.. Došlo mi da plačem.

Tako je i meni bilo na 107cm Philipsovom FHD LCD-u na kojemu mi inače sve drugo ajmo reći za SD izgleda odlično.

Još da nađemo neki online HD stream utakmica

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 21:20 (robimarko).
15 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

A zamisli još da zumiraš sliku. Igrači bi bili isprane mrlje, a loptu ne bi ni vidio! (Malo karikiram, ali nisam ni daleko od istine!)

robimarko kaže...

Tako je i meni bilo na 107cm Philipsovom FHD LCD-u na kojemu mi inače sve drugo ajmo reći za SD izgleda odlično.

Izgleda da je i bilo kakav online stream bolji od one bijedne sličice veličine nokta od palca koja se dobije na TV-u.

15 godina
robimarko kaže...
x18x05x kaže...

Pa i meni tako samo HRT lose izgleda dok drugi Nova-RTL su ok za SD.

Sreca moja sto sam podstanar pa ne moram placat HRT-Harač.

Gore onaj meni gdje prikazuje rezultat i vrijeme je bio apsolutno necitljiv a igrace uopce nisam moga raspoznat kad je kamera malo dalje od terena. Sad gledam Francuska - Island 0-2 na SPORT1 HD, milina za oči..

Barcelona FC
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 21:38 (x18x05x).
15 godina
neaktivan
Gigabyte091 kaže...

Kako je tek onima koji imaju televizore veće dijagonale, vidio sam MaxTV na telki od 127 cm i većim, blago rečeno katastrofa, žali bože kupovati takve televizore kada naše TV kuće emitiraju signal koji je dobar za 4:3 CRT telkače koji su izumrli.

Slika na MAXtv-u ne može biti neki primjer, jer oni dodatno reenkodiraju sliku u svoj format, pa je još više pokvare.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 22:32 (Ord Mantel).
16 godina
MAXtv format slike

tko kupuje 106 cm full hd tv da gleda tv program?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
diskDEfragmenter kaže...
x18x05x kaže...

A zamisli još da zumiraš sliku. Igrači bi bili isprane mrlje, a loptu ne bi ni vidio! (Malo karikiram, ali nisam ni daleko od istine!)

robimarko kaže...

Izgleda da je i bilo kakav online stream bolji od one bijedne sličice veličine nokta od palca koja se dobije na TV-u.

O da,mislim da će biti na Eurosportu HD EURO,a njega sam našao bio na netu stream HD 2 mbita i slika je vrlo dobra bila na nogometu isto

robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan

Nisam siguran baš, jer ne vidim na rasporedu kanala prijenose.

14 godina
Ja sam gledo onaj njih raspored za 2012 i piše da trebaju imati EURO 2012
robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan

Koliko ja vidim imat će, ali samo snimke.

15 godina
neaktivan
Ord Mantel kaže...

Koliko ja vidim imat će, ali samo snimke.

A Bože sačuvaj! Nije valjda da će Eurosport imati samo snimke? To je isto k'o da TV Sabor ima samo snimke sjednica.

Znači, mi bez satelita smo osuđeni na HRT prijenose pored cijelog MAXtv-a?

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 16:11 (diskDEfragmenter).
16 godina

Eurosport vec dugo nema direktne prijenose takvih dogadjanja i sportova. 

A mozda T-Com ubaci ove HD kanale sta se spominju, ARF HD, ZDF HD ... No, samo mozda :)

ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
neaktivan
EURO 2012 na MAXtv-u

Evo naši sutra igraju! Dakle, ipak samo HRT2 prenosi ili ima nade za 16:9? Nisam u toku...

Zna li netko hoće li još koji program prenositi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: EURO 2012 na MAXtv-u
Sigurno od hrvatskih programa nece...
486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
16 godina
Re: EURO 2012 na MAXtv-u

HRT nazalost samo u 4:3 SD! :( SRAMOTA! 

ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
MAXtv format slike

jel ima mozda neki stream na internetu u full hd-u?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mar123 kaže...

http://livefootball.ws/

Instaliraj sopcast.

Only the brave
16 godina
RePlaY kaže...
mar123 kaže...

http://livefootball.ws/

Instaliraj sopcast.

al nista ne razumijem haha

16 godina
MAXtv format slike
Only the brave
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 16:14 (RePlaY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
MAXtv format slike

http://tv-stream.to/#
Tu je prijenos SVIH utakmica Eura u Full HD! {#}
Samo morate naći tu desno ORF 1 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro 2012

Kad god gledam utakmicu na HRT 2 dođe mi plakati...

Hoće li ovi streamovi ići na 4 Mb/s download???

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 17:45 (diskDEfragmenter).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Euro 2012

hoće, ja gledam sa 4 Mb/s

16 godina
Re: Euro 2012

Jesi siguran da je hd?
Mozda na orfu je hd, ali oni streamaju sd?

EDIT: Sad sam pogledao ORF1, haha, to nije ni blizu 1080p, to je u NAJBOLJEM slučaju 360p.

4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag Prodajem PC iz profila za 2600kn
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 14:46 (8ax).
15 godina
neaktivan
Euro 2012

Evo ja sam nešto sebi iskemijao za gledat ovaj bijedni HRT2. MAXtv sam spojio istovremeno sa SCART-om i HDMI-jem. Kad mi je spojen preko HDMI, ne mogu zumirati niti proširivati sliku na TV-u. Onda lijepo prebacim signal na SCART i radim sa slikom što hoću. Mogu je čak i micati po ekranu kad je proširim. Nije neko rješenje, ali ću večeras barem imati veliku sliku.

HDMI je ionako overkill za HRT2. Kad više ne trebam širiti sliku, samo prebacim natrag na HDMI.

E, sad, jedno pitanje: na MAXtv-u mi je ostao još chinch slobodan. Mogu li ja samo zvuk prebaciti na kućno kino (tako da ignoriram žuti za video)? Hoće li to raditi pošto su već i SCART i HDMI u upotrebi?

EDIT: Evo samo da kažem da može. Sve funkcionira. Chinch se može iskoristiti za poslati samo zvuk na kućno kino bez obzira na korištenje SCART-a i HDMI-ja.

Ako imate kućno kino koje podržava samo SCART audio in (AUX), možete chinch sa MAXtv-a spojiti na SCART nastavak (adapter) pa njega ubosti u kućno kino.

Ja sam tako napravio jer imam kino LG HT202SF.

Sorry na ovom malom offtopicu, ali mislim da može nekome pomoći.

Pozdrav! SRETNO, HRVATSKA!!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 18:03 (diskDEfragmenter).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice