Koju satelitsku kupiti?

poruka: 8
|
čitano: 4.975
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Koju satelitsku kupiti

kupio bih si nekakvu satelitsku a nemam puno iskustva sa njima. dakle, htio bih nešto što mi može omogućiti gledanje programa sa ex- yu prostora i htio bih da mogu pratiti što više stranih HD kanala. i htio bih mogućnost spajanjana na dva (full hd/mpeg4) televizora. koji model mi preporučate? cijena manje ili više nije problem

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 18:27 (freddie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koju satelitsku kupiti?

dreambox 800 hd 6000 programa 99 % je HD, 2800 kn odprilike, ja nagovaram stare da kupe to cudo =)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koju satelitsku kupiti?

da, dobro izgleda. ali, htio bih nešto bez priključka za internet, snimanja, hard disca i ostalog. sve to imam na kompu koji mi je spojen na telku. ne treba mi sve to i na satelitskom receiveru i ne da mi se plaćat. zanima me samo hd slika i hdmi izlaz, i što više programa. soma- dva kuna max...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Koju satelitsku kupiti?

jarane satelitske su davno izašle iz mode uzmi ti dobru kablovsku digitalnu televiziju !!! em imaš više kanala em veza ti en puca zato što kabal ide kroz zemlju zbog gromobrana...

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Koju satelitsku kupiti?

t- com veli da neema slobodnih linija u mome kvartu jebiga..  a drugi operateri nemaju pristup centrali. da ne bude greške: radi se o zagrebu! :-(

a ionako bih više volio iskeširat odjednom jednom soma- dva kuna nego doživotno plaćat 70...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koju satelitsku kupiti?

odi na neki satelitski forum pa pitaj,ja gledam satelitsku preko kartice nemam puno pojma o resiverima i koji preporuciti.

a sto se tice HD programa vecina ih je kodirana

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koju satelitsku kupiti?

Molim vas može li mi neko preporučiti koji resiver trebam kupiti a da mi prikaže titlove sa recimo discaveri kanala ili national geographic naravno mislim da ima opciju odabira na hrvatski prijevod hvala.

Samir Kurtisi
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 14:52 (Samir Jony).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Koju satelitsku kupiti?

Svaki dreambox ima podrsku za dvb titlove.

Skupi su, al neces se pokajati...Osmijeh

AMD Athlon 64 X2 7750+, Asus Radeon X550XT, MB Gigabyte M57SLI-S4, 4*1 Gb DDR2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice