Jel sam samo ja ili koji k, nemam mreže ni interneta, ništa.
Nemam drugog načina da provjerim... nemam drugi mobitel itd.
Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imaš li još problema sa mrežom? Vidim da imaš L9 pa ti savjetujem da odeš u Postavke -> O telefonu -> Mreža i provjeriš koliko imaš signala (ono dBm i asu). Što je više dBm-a u minusu to je signal slabiji, a što je manje je jači.
Primjer:
Od 90 - 120 dBm - loš signal
Od 80 - 90 dBm - srednji signal
Od 70 - 80 dBm - odličan signal

Od prije cca 1h nemam mreze tele 2, dakle samo sos.. jesam jedini ili je neki problem sa tele 2?

Od prije cca 1h nemam mreze tele 2, dakle samo sos.. jesam jedini ili je neki problem sa tele 2?
možda si samo ti.. Ako ti piše samo SOS pozivi, probaj SIM karticu koristit u drugom mobu, čisto da je testiraš. Vjerojatno (99%) ti je kartica krepala (ako ne radi ni u drugom mobu) pa samo odi na neko njihovo prodajno mjesto i traži zamjensku SIM karticu. Besplatna je zamjena naravno.

Isprobano, kartica 'otišla' .. Hvala na pomoći. :)
Btw koji su razlozi da kartica samo tako prestane radit? ..
Meni su tako prošle godine 3 Tele2 kartice otišle u nekoliko mjeseci. Pojma nemam zašto.
Meni su tako prošle godine 3 Tele2 kartice otišle u nekoliko mjeseci. Pojma nemam zašto.
Nema na čemu.
Tehnički gledano, ne bih ti znao pojasniti zašto, ali može se dogoditi nakon nekoliko mjeseci korištenja kartice, pa čak i nekoliko dana, a uglavnom nakon 3, 5, 7 godina korištenja SIM kartice.
Meni je moja kartica prvi put krepala nakon nekih 6 godina. Nije bila Tele2 kartica u pitanju.

Moja je stara godinu i 4 mj. Normalno radila oko podne danas obavio razgovor na mobu i kasnije vidim samo SOS piše, nema signala. Probam je u drugom mobu isto tako samo SOS, nazovem službu vele nek odem do Tele 2 Centra da mi zamijene. Šta se desilo pojma nemam, budem googlao da vidim razlog zašto SIM 'crkne' ..
Dan danas neznam zašto ali vjerujem da taj komadić plastike i metala lako crkne ako dođe do nekog šoka.