Samsung Galaxy Tab 2 (7.0)

poruka: 415
|
čitano: 156.370
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Samsung Galaxy Tab 2 (7.0)
Mr. Kennedy kaže...

meni je doša s 4.1.2 verzijom

I meni isto

16 godina
neaktivan

i meni isto doso sa 4.1.2 verzijom al nisam mogo izdrzat da ga ne rootam odma :D tj da maknem one sugave t com aplikacije :)

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
geek_boy1 kaže...

i meni isto doso sa 4.1.2 verzijom al nisam mogo izdrzat da ga ne rootam odma :D tj da maknem one sugave t com aplikacije :)

Meni je došao sa 4.0.4 pa sam stavio odmah 4.1.2 službeni ali sam ga makniuo u roku od pola sata i stavio CM 10.1

robimarko@gmail.com
16 godina
neaktivan

moze link ? od cwm 10.1?

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
geek_boy1 kaže...

moze link ? od cwm 10.1?

To je Cyanogenmod 10.1(Android 4.2.2),a ne CWM 10.1 jer on nepostoji uopće.

Evo link:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2052290

Predlažem ti da staviš i Blackhawk kernel 0.2 OC:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2156684

robimarko@gmail.com
13 godina

evo i ja ga dns napokon dobio..:)))))))))))))))
sasd me zanima vidim ovaj blackhawk kolega kaze kerenel kako se stavljaju kerneli i kak se roota tj ima li di neku how to ili tutorial inace rootao sam vec svog coby kyrosa davno tako da ipak nes znam pa ako moze neka pomoc bio bih zahvalan..:)
i zanima me sto mi predlazete da stavim od appova i tweakova i tema ako postoje za android na njega jel nisam bas upoznad s androidom kao s iosom(ip4).. 

edit: i zaboravio sam pitat postoji li nesto kao sto s3 ima nezz kak se t ocno zvalo na mom s3 ali isto kak apple ima siri  tako ima samsung nes jel mogu kako to stavit na mob..??

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.3.2013 21:14 (tomislavivic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Zašto ne mogu otvoriti video na internetu ako nije sa youtuba?Pomozite tablet sam dobio danas,ali ni na jednom sajtu mi ne može otvoriti video.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.3.2013 21:45 (blondie1).

0 0 hvala 0
16 godina

Pozdrav

U kompjuteru imam aplikaciju sa ekstenzijom apk i želio bih tu aplikaciju prebaciti na samsung galaxy tab 2  7.0"

Molim da mi objasnite kako se to radi i gdje točno trebam staviti aplikaciju da to sve funkcionira

Tablet nema memory karticu nego trenutno samo koristim unutarnju memoriju tableta

0 0 hvala 0
16 godina
filip1 kaže...

Pozdrav

U kompjuteru imam aplikaciju sa ekstenzijom apk i želio bih tu aplikaciju prebaciti na samsung galaxy tab 2  7.0"

Molim da mi objasnite kako se to radi i gdje točno trebam staviti aplikaciju da to sve funkcionira

Tablet nema memory karticu nego trenutno samo koristim unutarnju memoriju tableta

Normalno prebacis u memoriju tableta i otvoris pomocu file managera.

12 godina
neaktivan

Evo upravo sam dobio Galaxy Tab 2 i u njemu postoji vec navedena SD kartica.

Prilikom spajanja na PC dobio sam uvid da imam 4Gb slobodno.

Sad dali 4gb ide za sustav kako sam procitao na dosta tema ili slobodno mogu u njega staviti od 16Gb SD card it mobitela ?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
L1nNk kaže...

Evo upravo sam dobio Galaxy Tab 2 i u njemu postoji vec navedena SD kartica.

Prilikom spajanja na PC dobio sam uvid da imam 4Gb slobodno.

Sad dali 4gb ide za sustav kako sam procitao na dosta tema ili slobodno mogu u njega staviti od 16Gb SD card it mobitela ?? 

Da nadovezem sam sebe nije ni postojala SD kartica u njemu nego to mu je memorija telefona :D lolz

14 godina
neaktivan

Ima li on ir ,čita sam negdi da se more kao univerzalni daljinski koristiti

0 0 hvala 0
17 godina
Mr. Kennedy kaže...

nema ir ima bluetooth

12 godina

jel se moze nekako s njim na internet kad neme wifi-a??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
logi510 kaže...

jel se moze nekako s njim na internet kad neme wifi-a??

Ako imas malo bolji mobitel i na njemu recimo net, imas opciju "djeljenje i mobilna pristupna tocka" tako se kod mene zove na s3, tako mozes podjeliti preko wi-fi i imati net gdje god imas mobitel sa sobom.

16 godina
neaktivan

Da li je netko pokušao složiti media streaming na galaxy tabu? točnije, da galaxy tab preko nativnih aplikacija (allshare) preuzima sadržaj od nekog media servera (npr Ps3 media server ili sličnih).

Meni allshare pronađe media server, ali stalno javlja "cannot load list, network error".

Kad probam sa nekim alternativnim DLNA klijentom, onda više-manje sve šljaka.

Htio bih natjerati ovu nativnu aplikaciju koja dolazi sa galaxy tabom da radi, jer vidim da ima mogućnost preuzimanja (streaming) slika u galeriju pa da si složim doma digital picture frame kad ne koristim tab. Također, to bih želio bez instalacije samsungovih aplikacija na pc.

Da li ima netko tko je radio (i kome je proradilo) nešto slično?

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mr. Kennedy kaže...

Nažalost nema IR, to kaj si pročital je mislim UK verzija P3113 koja ima IR i moze se koristiti kao univerzalni daljinksi.

14 godina
IvanN kaže...
Mr. Kennedy kaže...

Nažalost nema IR, to kaj si pročital je mislim UK verzija P3113 koja ima IR i moze se koristiti kao univerzalni daljinksi.

IR ima samo P3113 tj US verzija

robimarko@gmail.com
16 godina

Dali je netko instalirao kakav launcher na tab? Ja imam Cm 10.1 i mislio sam od xperie z tableta ili samo z, launcher staviti ali nisam nigdje nasao verziju za 4.2.2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

hey zura probao sam ja s allshareom i nije mi jasno zasto je taj app nefunkcionalan makar imam allshare i nna samsung tv i tamo radi manje vise ok(s odredjenim formatima i bez titlova). sta se tice fotki sa kucnog  servera meni povuce samo thumbnailove dok telka uredno povuce galerije makar radimalo sporije... nedovrseno napol skuhano smece ti je to kao svaki samsungov softver

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.3.2013 8:48 (chemmy).

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Dali je itko nasao rijesenje prebacivanja igara na SD karticu ?? a da nije root ao Tab ?? 

jedini nedostatak koji sam nasao je upravo taj, jer u danasnje vrijeme i za ovu rezoluciju 4Gb je premalo za aplikacije i igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
chemmy kaže...

... nedovrseno napol skuhano smece ti je to kao svaki samsungov softver

da, bedasto mi je da kad već postoji aplikacija uredno instalirana po defaultu, moram nešto kemijati sa alternativama. Uglavnom, još nisam našao pravo rješenje da radi kako očekujem. Sve su neke triper kombinacije (ili loše pisan Upnp browser ili traljavo napisana aplikacija za pregled video sadržaja), a čak sam mijenjao media server aplikaciju i opet slična priča. Zasad će to ostati tako kako je.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
14 godina
Zura kaže...
chemmy kaže...

... nedovrseno napol skuhano smece ti je to kao svaki samsungov softver

da, bedasto mi je da kad već postoji aplikacija uredno instalirana po defaultu, moram nešto kemijati sa alternativama. Uglavnom, još nisam našao pravo rješenje da radi kako očekujem. Sve su neke triper kombinacije (ili loše pisan Upnp browser ili traljavo napisana aplikacija za pregled video sadržaja), a čak sam mijenjao media server aplikaciju i opet slična priča. Zasad će to ostati tako kako je.

O niste vi vidjeli Sony-ev ICS.

I uglavnom što radite još uvijek na stocku

robimarko@gmail.com
16 godina

????

Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam priliku kupiti ovaj Galaxy tab 2, novi, sa tcom garancijom 2 godine, za 1000kn...navodno je dobiven uz produljenje ugovora..zanima me ima li utor za SIM karticu, kako se ponasa u igrama, i pri surfanju? kolko traje baterija? dali je dovoljno 8GB, jer sam vidio da korisnik ima samo 4GB, kako je to uopce moguce? mogu li igre i aplikacije sa google playa ici na sd karitcu?

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 0:05 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
strbi kaže...

Imam priliku kupiti ovaj Galaxy tab 2, novi, sa tcom garancijom 2 godine, za 1000kn...navodno je dobiven uz produljenje ugovora..zanima me ima li utor za SIM karticu, kako se ponasa u igrama, i pri surfanju? kolko traje baterija? dali je dovoljno 8GB, jer sam vidio da korisnik ima samo 4GB, kako je to uopce moguce? mogu li igre i aplikacije sa google playa ici na sd karitcu?

imaš tri vrste tog tableta, ako je model GT-3100 onda ima podršku za SIM, a ako se radi o modelima GT-P3110 i GT-P3113 onda nema

pri surfanju se ponaša dobro, nije za zahtjevne igre

Baterija traje ovisno o igranju i korištenju.

Dovoljno je i nije dovoljno 4GB, to ovisi o tebi. Multimediju obavezno na SD karticu.

Mislim da možeš spremati aplikacije na karticu samo ako rootaš tablet

14 godina
neaktivan

Aha, ma nije problem rootati. Radi se od P3110 verziji, volim se poigrati na mobitelu nekada (samsung nexus s) ali ova jedna jezgra i los GPU to baš i ne omogucuju.. Vjerojatno ce biti bolje na tabletu, ipak je dual core sa 1 GB rama, ali nije mi toliko bitno jer nemam previše slobodnog. A ovako poslovno i za internet je odlican? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
strbi kaže...

Aha, ma nije problem rootati. Radi se od P3110 verziji, volim se poigrati na mobitelu nekada (samsung nexus s) ali ova jedna jezgra i los GPU to baš i ne omogucuju.. Vjerojatno ce biti bolje na tabletu, ipak je dual core sa 1 GB rama, ali nije mi toliko bitno jer nemam previše slobodnog. A ovako poslovno i za internet je odlican? 

CM 10.1 gore i blackhawk 0.2 OC kernel i onda se možeš i igrati,a maksimalno je fluidan

robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan

Tako sam i mislio, neki custom koji je stabilan i fluidan :) Posalji mi na PP linkove za download. 

EDIT: zanima me kakav je galaxy tab 2 kao e-reader..ima li knjiga na hrvatskome i u kojim količinama? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 10:46 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Izašao je obični 0.3 oc te landscape 0.3 oc kernel koji idu u paru s Cyanogen Modom 10.1, u kojima je granica clocka podignuta na 1.52GHz sa maksimalnom stabilnošću :)

I'm not crazy, my mother had me tested!
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 15:06 (marinn95).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice