JellyBean Galaxy Tab 2 10.1 preko odina i HR jezik

poruka: 12
|
čitano: 6.575
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
update Galaxy Tab 2 10.1 preko odina i HR jezik

pozdrav,

zanima me ako preko odina napravim update na sluzbeni jelly bean za neku drugu drzavu. hocu li imati HR jezik sucelja i dijakriticke znakove?

i da li vrijedi garancija ukoliko to napravim?

hvala

0 0 hvala 0
15 godina
Re: update Galaxy Tab 2 10.1 preko odina i HR jezi

Ja sam danas sa Odinom tutnuo gore srpski 4.1.2, apsolutno sve je prošlo normalno i ostali su mi svi podaci itd.

Jedna igra mi ne radi, možda bi ju trebao reinstalirati. Inače, nije da kužim neku razliku u odnosu na 4.0.4. BTW moj je 5110 (bez 3G).

s.f. - s.n.
12 godina
neaktivan

Gdje si skinuo taj srbski firmver ? Meni danas stiže Tab 2 10.1 pa ga odmah planiram upgradeti.

Reko da ga odmas skinem i pripremimi se kad dodje.Odmah iz kutiju da mu opićim update.

Jedino što ne znam da li mi stiže 5100 ili 5110 model. Postoji li negdje i za slučaj da mi dodđe 3G

model i za njega upgrade na JB 4.1.2 ?

Ne znam koji je model jer ga dobijam na poklon nisam ga sam birao da ne ispadne da ne znam ni šta sam kupio !

Jedino znam da je iz T-mobile pa bih rekao da 3G model...ne znam dali su imali u ponudi samo WIFI modele.

Zato i pitam gdje se našli update jer nisam nigdje vidi update 3G modela na 4.1.2 pa reko mozda da sam previdio negdje.

Thx !

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 7:37 (dxdandy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nisam siguran za 3G model. Jedan od prvih rezultata je http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2162736

gdje su linkovi za 3 službena softvera za 5100. Mislim da svi imaju HR jezik (barem ovaj moj ima sve jezike kao i original za naše tržište).

Ovo je za 5110 (wifi) koji sam ja koristio: http://www.hotfile.com/dl/191328123/c9bdda7/P5110XXCMA2_P5110OXXCMA4_SMO.zip.html

Al velim, ja ne vidim neku razliku. Ajde da je 4.2.2, ali toga još nema službenog.

s.f. - s.n.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: JellyBean Galaxy Tab 2 10.1 preko odina i HR j

Ma pitanje je hoče li uopće biti 4.2.2 za taj tablet ( mislim na 5100 i 5110 ) službena nadogradnja.

12 godina
neaktivan

Eto stigo tablet ;))

Dali ga upliti i bateriju isprazniti do kraja ili ga odmah napuniti do kraj ap atek onda paliti ? Pitanje je sada ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja ga upalio i krenuo na more, dakle nisam ga punio :)

A i da sam ga nosio doma, ne znam jel bi imao živaca čekat.

das edit: kaže "Before using the device for the first time or when the battery 

has been unused for an extended period, you must charge 

the battery."

unatoč mojoj drskoj i prije svega hrabroj odluci da se ne pokorim manualu, baterija drži po 2-3 dana, svaki dan par sati pikanja po webu ili nezahtjevnim igricama.

s.f. - s.n.
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 19:19 (ninotocka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja isto imam taj tablet (5110 WI Fi only) već tjedan dana i oduševljen sam baterijom, što i nije čudno s obzirom na to da sam prije imao Prestigio 5197d ultra, kojem je baterija bila upola slabija po mom iskustvu. Kolko para, toliko muzike - prava istina!

Na oba sam imao ICS i niš ne fali toj verziji Androida, bar po meni. Sučelje fluidno, možda malko trzne negdje ali rijetko. Moram priznati da me kod Samsunga jedino malo smeta koliko je izduljen u odnosu na uobičajene tablete, on je fakat više multimedijalni uređaj nego išta drugo.

Rezolucija 1200 x 800 je super, mada nisam vidio preveć razlike u odnosu na 1024x768 koja je na 9,7 inčnim tabletima.

Jedina zamjerka ide na račun PLS ekrana, nije toliko dobar pod širim kutevima za gledanje kao IPS, bar  koliko sam ja vidio. IPS je ipak tu malo bolji, ali Samsungov ekran daje bolji prikaz boja tako da i nisam tu razočaran.

Ono što je presudilo kupnji ovog uređaja u odnosu na Ipad 2 je cijena, uzeo od čovjeka za 500 kn manju cijenu nego u dućanu a s garancijom i računom, tako da nisam žalio para. Dao sam dvostruko više nego za Prestgia, i isplatilo se. Baterija na Samsungu je izvrsna, na postavama koje ja imam mogu komotno tri-četri dana navečer pogledat po film i malo surfati. Prestigiov uređaj je u tom segemntu bio razočaranje. Sat i pol surfanja na njemu je trošilo 30% baterije a sat filma 18%. I to sa postavkam svjetline na 25-35 %, pa si mislite! Samsung je tu puno, puno bolji.

2 0 hvala 0
17 godina
marik7 kaže...

Ja isto imam taj tablet (5110 WI Fi only) već tjedan dana i oduševljen sam baterijom, što i nije čudno s obzirom na to da sam prije imao Prestigio 5197d ultra, kojem je baterija bila upola slabija po mom iskustvu. Kolko para, toliko muzike - prava istina!

Na oba sam imao ICS i niš ne fali toj verziji Androida, bar po meni. Sučelje fluidno, možda malko trzne negdje ali rijetko. Moram priznati da me kod Samsunga jedino malo smeta koliko je izduljen u odnosu na uobičajene tablete, on je fakat više multimedijalni uređaj nego išta drugo.

Rezolucija 1200 x 800 je super, mada nisam vidio preveć razlike u odnosu na 1024x768 koja je na 9,7 inčnim tabletima.

Jedina zamjerka ide na račun PLS ekrana, nije toliko dobar pod širim kutevima za gledanje kao IPS, bar  koliko sam ja vidio. IPS je ipak tu malo bolji, ali Samsungov ekran daje bolji prikaz boja tako da i nisam tu razočaran.

Ono što je presudilo kupnji ovog uređaja u odnosu na Ipad 2 je cijena, uzeo od čovjeka za 500 kn manju cijenu nego u dućanu a s garancijom i računom, tako da nisam žalio para. Dao sam dvostruko više nego za Prestgia, i isplatilo se. Baterija na Samsungu je izvrsna, na postavama koje ja imam mogu komotno tri-četri dana navečer pogledat po film i malo surfati. Prestigiov uređaj je u tom segemntu bio razočaranje. Sat i pol surfanja na njemu je trošilo 30% baterije a sat filma 18%. I to sa postavkam svjetline na 25-35 %, pa si mislite! Samsung je tu puno, puno bolji.

Imam isto 5110 WI Fi te je i moje iskustvo slicno tvojemu.

Jos sam na tvornickom 4.0.4 androidu, ali u svakom slucaju, vrlo dobar tablet {#}

Steam profile: Virty
12 godina
neaktivan

Evo da i ja prijavim nekoliko svojih dojmova ali o modelu P5100. Dakle radi se o modelu WIFI+3G.

Prvo što sam napravio na njemu nakon paljenja je paljenje USB debugging moda i odmah mu ubacio preko Odina softver Jelly Bean 4.1.2.

Ono vrlo kratko vremena (10 min max. ) sto sam vidio kako radi na ICS 4.0.4 je čista katastrofa u odnosu na 4.1.2.

Na 4.0.4 se stvarno osjete trzavica kad se prolazi kroz menu ili kad se šalta lijevo desno kroz prozore.Toga nema ili ja

još nisam primjetio nako par dana što sam na 4.1.2.

Što se baterije tiće kad sam ga dobio odmah sam ga napunio prije prvog paljenja na 100% tj. punio se od ponoći pa do sutradan oko 15.30h.

Tek onda sam počeo prčkanje po njemu i upgrade. Od tada ga nisam punio a bome sam ga izubijao svime i svačime , plus što ga je žena ubila

internetom i gledanjem nekih serija preko youtube-a. Uglavnom radio je poprično dugo, usudio bih se reći da je radio više od 10h i sada mu je

baterija na nekih 33% što znači da imam još barem 2 sata fore za prčkanje prije novog punjenja. Mislim da je to jako jako dobar rezultat i

ugodno sam iznenađen jer nisam očekivao ni pola od toga da će izdržati na jednom punjenju. Bilo je tu i igranja NFS Most Wanted  i sličnih igara

koje on može gurati i gledanje serija u HD720p-MKV formatu koje je odrađivao sa lakočom.

Tablet me zapravo iznenadio a u početku sam mislio da ga je vrijeme već odavno pregazilo ali sve sam više siguran da je to još dosta dobar uređaj

te da je bolji od dosta jačih no name proizvoda.Kako nisam zahtjevan korisnik jer mi zapravo treba za net i malo serija kad ne mogu doći na red na TV

ovaj tablet zadovoljava sve moje potrebe u potpunosti a na autonomiju baterejue se u potpunosti mogu pouzdati.

Toliko od mene , pozdrav !

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozz! Ja bih napravio to isto o čemu pričaš, jel me možeš uputiti kako? Imam P5100 sa 4.0.4 gore.đ

Hvala unaprijed!

12 godina
neaktivan

pozdrav svima jel moze kakva uputa za stavljanje 4.1.2 na tab2 10.1"??i kako otkljucati da radi na sve kartice posto je kupljen u tmobile?cura ga je uzela pa me sada gnjavi sa takvim stvarima {#}

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice