Android market "starting download"

poruka: 14
|
čitano: 12.415
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Ovak, imam problem sa marketom na xperiji x10i, kada hocu nesto downloadat, stane na "starting download" i ne mrda, gledao sam po raznim drugim forumima i gdjegod vec, i svagdje pise ili da se ocisti onaj "cache" ak se ne varam ili da se ulogira na gtalk, ja sam i ocistio te podatke na svim google app-ovima kako pise i na marketu i ulogirao se na gtalk ali jos uvijek mi nece startat download, zna li tko zasto??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Android market "starting download"
Jesi probao prekinuti download pa ponovno pokrenuti?
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
15 godina
neaktivan

da, 5, 10 puta i nista, rebooto mobitel isto ko zna koliko puta, sad mi samo jos ostaje hard reset, al to bi pokuso izbjec, jer sam ga vec 3, ili 4  puta resetirao, 2 puta slucajno, jednom zbog update-a

17 godina
neaktivan
Nema mi smisla da se moraš ulogirati u gtalk.

Jesi pokušao pogasiti sve aplikacije, očistiti cache i rebootati.
Ugl. rebootaj nakon čiščenja keša pa onda probaj.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan

jesam, procitaj pitanje sve sam probao, a sad kad sad instalirao gtalk mi se zna crashat market, ak je gtalk zatvoren otvorim market i odmah bude android com.vending.<nesto>..... stopped working i moram gtalk otvorit, onda donekle radi al stoji na starting download

14 godina
neaktivan

da ti nije do veze. jel otvara browser stranice?

tu sam samo radi vijesti o apple-u
17 godina
neaktivan
apoteka kaže...

da ti nije do veze. jel otvara browser stranice?

E to, to.

Jesi spojen mobilno ili wirelessom?

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan

sve normalno, sad sve preko applaneta skidam, al update-ovi su problem, ovi original updateovi budu preko marketa, a nemogu nis updatat, a treba mi sad app2sd koji mi nece preko applaneta instalirat pise "pogreska prilikom analize paketa" i nece, sto bi preko marketa vjerojatno radilo, inace veza je normalna, cak sam probao i kad mi se to pojavi ukljucit airplane mod, pa iskljucit, kazu da to pomaze, al nista, nece ni preko wifi ni preko 3g ni preko 2g, a sad sam negde procitao da neradi ni ako se hard reset napravi

14 godina
neaktivan

meni se slicno desilo kad sam obrisa podatke od gmail aplikacije

morao san hard reset i napravit novi racun (gmail) kao kod prvog pokretanja

negdi pise i da probas izvadit sim karticu, ko zna

probaj se ulogirat i u youtube

sto se tice applaneta, nece ni meni zadnje vrime, mozda treba skinit najnoviju verziju odnekle

tu sam samo radi vijesti o apple-u
14 godina
neaktivan

Meni na Marketu downloada 4-5 sati i ništa. Prekinem pokušam ponovo i isto.

0 0 hvala 0
16 godina
Danny_HR kaže...
Nema mi smisla da se moraš ulogirati u gtalk.

Ima, jer je gtalk povezan tojest isti account kao i za market i u nekim situacijama bi mi download stajao i čim bi se ulogirao počeo bi skidati.

Ali i meni se pred par tjedana događalo da nije htio skidati ali samo određene aplikacije, htio sam skinuti jednu igru, i samo bi prekidao download, dok bi bilo koji drugi app skinuo ko iz topa...

Meni se nakon nekog vremena ponovo vratilo u normalu a nisam niš radio, tako da neznam što bi ovdje mogao biti uzrok. Jesi probao skidati aplikacije preko marketa sa kompjutera? Možda stim bude više sreće.

Stoja
15 godina
neaktivan
Sto se tice applaneta radi, probaj skinut applanet server status, app ti pokaze je on ili off, ulogiran sam na sve povezano s googleom, nisam probao s kompa skidat, mozda mi je cak i u accountu problem, na nekim forumima pise da treba prebacit s @googlemail na @gmail, ja imam gmail i nista

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Btw, novije verzije applaneta skini s njihove stranice, pod downloads uvijek ima zadnja verzija, sad trenutna je 2.8.0.1

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nece ni preko kompa, preko kompa mi posalje na mob i "skida" na mobu, i normalno opet pise starting donwload i nista

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice