Android market "starting download"
- poruka: 14
- |
- čitano: 12.422
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

da, 5, 10 puta i nista, rebooto mobitel isto ko zna koliko puta, sad mi samo jos ostaje hard reset, al to bi pokuso izbjec, jer sam ga vec 3, ili 4 puta resetirao, 2 puta slucajno, jednom zbog update-a
Jesi pokušao pogasiti sve aplikacije, očistiti cache i rebootati.
Ugl. rebootaj nakon čiščenja keša pa onda probaj.
jesam, procitaj pitanje sve sam probao, a sad kad sad instalirao gtalk mi se zna crashat market, ak je gtalk zatvoren otvorim market i odmah bude android com.vending.<nesto>..... stopped working i moram gtalk otvorit, onda donekle radi al stoji na starting download
da ti nije do veze. jel otvara browser stranice?
da ti nije do veze. jel otvara browser stranice?
E to, to.
Jesi spojen mobilno ili wirelessom?
sve normalno, sad sve preko applaneta skidam, al update-ovi su problem, ovi original updateovi budu preko marketa, a nemogu nis updatat, a treba mi sad app2sd koji mi nece preko applaneta instalirat pise "pogreska prilikom analize paketa" i nece, sto bi preko marketa vjerojatno radilo, inace veza je normalna, cak sam probao i kad mi se to pojavi ukljucit airplane mod, pa iskljucit, kazu da to pomaze, al nista, nece ni preko wifi ni preko 3g ni preko 2g, a sad sam negde procitao da neradi ni ako se hard reset napravi
meni se slicno desilo kad sam obrisa podatke od gmail aplikacije
morao san hard reset i napravit novi racun (gmail) kao kod prvog pokretanja
negdi pise i da probas izvadit sim karticu, ko zna
probaj se ulogirat i u youtube
sto se tice applaneta, nece ni meni zadnje vrime, mozda treba skinit najnoviju verziju odnekle
Meni na Marketu downloada 4-5 sati i ništa. Prekinem pokušam ponovo i isto.
Ima, jer je gtalk povezan tojest isti account kao i za market i u nekim situacijama bi mi download stajao i čim bi se ulogirao počeo bi skidati.
Ali i meni se pred par tjedana događalo da nije htio skidati ali samo određene aplikacije, htio sam skinuti jednu igru, i samo bi prekidao download, dok bi bilo koji drugi app skinuo ko iz topa...
Meni se nakon nekog vremena ponovo vratilo u normalu a nisam niš radio, tako da neznam što bi ovdje mogao biti uzrok. Jesi probao skidati aplikacije preko marketa sa kompjutera? Možda stim bude više sreće.
nece ni preko kompa, preko kompa mi posalje na mob i "skida" na mobu, i normalno opet pise starting donwload i nista