Stara kanta u dijelove-poklanjam! zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 1.495
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Stara kanta u dijelove-poklanjam!

Pozdrav kolege forumaši... Kako naslov kaže-poklanjam stari pc za dijelove ako nekom treba,staro je i funkcionalno al možda nekom dobro dođe.Radio do prije dvije godine kad je umirovljen i zamjenjen novim. Uglavnom:matična MSI socket A(462),procesor AMD neki mobilni-klokabilan al nisam uspio mrdnut dalje od rezervnog SEMPRONA 3000+ 1.99GHz kojeg isto poklanjam,grafička ASUS 256MB AGP,napajanje MS 400W,memorija 2x512MB DDR1-IBM 512MB I KINGMAX 512MB,floppy i pazi vamo:još jedna AGP grafulja-HIS RADEON 128MB AGP i maloprije navedeni SEMPRON 3000+!!! Hard(IDE) i prža(IDE) su otišli. Svi drajveri priloženi(matična,obe grafulje i štošta) i knjižice sa uputama. I da,sve radi,barem meni je zadnji put :)

Moj PC  
10 0 hvala 2
13 godina

Pozdrav kolega Ronin. Ne vidim kak da ti se javim na privat.

Imam sada raskupusani komp iz 2002. (kućište koristio za AMD konfu pod "Moj PC" - posudio sam frendu). Imam samo 256 MB SDRAM-a ali ploča prima i DDR1 (kaže manual da je brzina utora 333) pa ako bi mi mogao dati bar 512 MB RAM-a i možda grafu od 128 MB (moja je nVidia sa 64 MB).

Proc je Celeron na 1,7 GHz, imam nešto igrica i videa na hardu pa bi volio to ponekad zavrtiti.

Hvala.

P.S. Može i na PM ako hoćeš/možeš.

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina

Pošto se više nitko nije javio ostali djelovi otišli na vječna lovišta... Molim moderatore za brisanje,lock ili što su sve u stanju učiniti!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice