Radna konfa pomoc..

poruka: 2
|
čitano: 761
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Radna konfa pomoc..

Halo momci !

Meni treba konf  za mjuzu/multimediu. Naravno igro bi se ja tu i tamo al mi ti nije prioritet.. Dakle na njemu bi imao cca 10 programa, iskljucivo za muziku.

Ono sta mi je bitno jest:

Integrirana graficka jel sam cuo da su danasnje takve bolje od vecine starijih tipa moje za 1500kn od prije 3-4god. Mozda cu raditi na videu al pretpostavljam da ce i te integrirane graf bit dovoljne. Naglasak je na muzickim softerima. Obavezno izlaz za 2 MONITORA !!

Dakle nabrijana maticna, proc i 2-4 gige rama, ostatak lako nadogradim kasnije.

Adekvatno napajanje naravno i sva ta ostala sr,,ziher sam nekaj zaboravio..

Maticna mi mora imat firewire prikljucke uz usb ofkors.

Zvucna kartica mi ne treba !! 

Hard imam externi od 1T, dakle max jos 1 takav, ne veci..(brijem,,osim ak nisu jeftini)

Kuciste neam pojma kolko je bitno u cijeloj prici. 

Takodjer bi htio onaj switch da mogu imat novi  i stari komp spojen na istom monitoru..

Frend mi je reko za novi Intel i5 proc, al navodno maticna za njega i on sam dodu 3000kn zajedno,,dakle pitanje jer mogu ostatak zgurat u 2000kn?

Bilo bi idealno uzet sve iz jednog dučana...

Ak uspijete nekaj zgruntat do 5000kn zakon!

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Radna konfa pomoc..
Lipstick kaže...

Halo momci !

Meni treba konf  za mjuzu/multimediu. Naravno igro bi se ja tu i tamo al mi ti nije prioritet.. Dakle na njemu bi imao cca 10 programa, iskljucivo za muziku.

Ono sta mi je bitno jest:

Integrirana graficka jel sam cuo da su danasnje takve bolje od vecine starijih tipa moje za 1500kn od prije 3-4god. Mozda cu raditi na videu al pretpostavljam da ce i te integrirane graf bit dovoljne. Naglasak je na muzickim softerima. Obavezno izlaz za 2 MONITORA !!

Dakle nabrijana maticna, proc i 2-4 gige rama, ostatak lako nadogradim kasnije.

Adekvatno napajanje naravno i sva ta ostala sr,,ziher sam nekaj zaboravio..

Maticna mi mora imat firewire prikljucke uz usb ofkors.

Zvucna kartica mi ne treba !! 

Hard imam externi od 1T, dakle max jos 1 takav, ne veci..(brijem,,osim ak nisu jeftini)

Kuciste neam pojma kolko je bitno u cijeloj prici. 

Takodjer bi htio onaj switch da mogu imat novi  i stari komp spojen na istom monitoru..

Frend mi je reko za novi Intel i5 proc, al navodno maticna za njega i on sam dodu 3000kn zajedno,,dakle pitanje jer mogu ostatak zgurat u 2000kn?

Bilo bi idealno uzet sve iz jednog dučana...

Ak uspijete nekaj zgruntat do 5000kn zakon!

Hvala unaprijed

Integrirana grafička i izlaz za 2 monitora - teško. Ali uzmeš neku jeftinu grafu (npr HD4650-4670) koja to ima i miran si

4GB RAM-a stavi

Čemu i5 proc za komp za glazbu? Radije nekog Phenoma II x4, puno bolji omjer uloženo/dobiveno... Može i Athlon II x4 na kojima još više uštediš, a nije tebi tolko bitna procesorska snaga...

I sve skupa se solidno da ugurat u 5k kn...

I see offline people!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice