Imam 2X1 GB jedna mi je nepoznate marke pločica a druga je marke Buffalo kada bi sada kupio pločicu od 2 GB od Corsair ili neki drugi proizvođač je li bi radilo
Imam 2X1 GB jedna mi je nepoznate marke pločica a druga je marke Buffalo kada bi sada kupio pločicu od 2 GB od Corsair ili neki drugi proizvođač je li bi radilo
Da, radilo bi. Samo pazi da je iste frenkvencije u protivnom će raditi na frekvenciji najslabije pločice.
Znači mogu kupiti http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_160_162&products_id=4162 i radit će zajedno sa ove dvije
mislio sam da ću imati problema ako je različitog proizvođača
Da radit će i provjeri dali imaš mjesta na matičnoj za još jedan utor.
Ja trenutno imam isto taj RAM od 2GB i još neka dva po jedan GB također su sva tri različite marke.
imam 4 utora na matičnoj a koristim za sada 2
Onda slobodno kupi i uživaj.
imaš li neku preporuku za dućan i koju marku pločice
naravno da če radit ali brzina če bit uzeta od naslabijeg modela a zbog različitosti pločica nečete imat mogučnost rada u dual modu
možete li malo više (detaljnije) objasniti
možete li malo više (detaljnije) objasniti
Na kojoj ti frekvenciji rade sadasnje plocice?
1808 MHz
1808 MHz
Pa kakve to imas pločice?
Onda nemoj kupiti ovo gore.
tako mi piše u onome programu CPUID CPU-Z ne znam je li to točno što u njemu piše
NB Frequency 1808.2 MHz
DRAM Frequency 267.9 MHz
Channels Dual
tako mi piše u onome programu CPUID CPU-Z ne znam je li to točno što u njemu piše
Ti si tu nešto pobrkao?
Kak ti može pisati 1800mhz?
Mislim da ti to nece radit, moras kupit 2x1 GB, znaci moras imat 4 memorijska modula.
Pogledaj u manualu od ploce , imas tocno kako moraju izgledat kombinacije s modulima.
Mislim da ti to nece radit, moras kupit 2x1 GB, znaci moras imat 4 memorijska modula.
Pogledaj u manualu od ploce , imas tocno kako moraju izgledat kombinacije s modulima.
Ne mora.
Daj stavi SS da vidimo.
SS od CPU-Z, da vidm gdje ti piše da je frekvencija 1800mhz, to ne kužim.
evo slike
neda mi da pošaljem sliku
imas opciju edit pa editiraj postojeci post,ne smijes ovo raditi.
Nije on kriv, sliverlight je da se razumijemo
evo stavio sam sliku na profilnu pa ju skini pa pogledaj i uvjeri se
hahaha još da što vidim, no kupi te RAME bit će ok.
skini sliku i zumiraj
skini sliku i zumiraj
Pa to je mala rezolucija.
U pravilu da,trebalo bi raditi...iako bih ja osobno stavio 2x1 GB Corsaira.
zbog čega 2x1 rame
ajd stavi sliku na imageshack ili negdje pa da vidimo!