Problem

poruka: 6
|
čitano: 1.779
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
problem!

Evo ovako,instaliram igru neku,nije bitno sad,i ugl.javi mi da restartam komp. da bi dovrsio instalaciju.I ja restartam,i onda mi se pojavi neki startup repair,s nekim okvirom od najstarijeg windowsa,a kod mene je windows 7. I onda mi kaze da on pronalazi neke probleme, i onda mi javi :"Startup Repair cannot repair this computer." I nudi mi dvije opcije :1.Send information to windows
2.Nesto tamo..Ugl.koju god stisnem,sve se svodi na to da mi se restarta komp. ...I onda opet isto..molim helpp!{#}{#}

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: problem!
speedylovescod2 kaže...

Evo ovako,instaliram igru neku,nije bitno sad,i ugl.javi mi da restartam komp. da bi dovrsio instalaciju.I ja restartam,i onda mi se pojavi neki startup repair,s nekim okvirom od najstarijeg windowsa,a kod mene je windows 7. I onda mi kaze da on pronalazi neke probleme, i onda mi javi :"Startup Repair cannot repair this computer." I nudi mi dvije opcije :1.Send information to windows
2.Nesto tamo..Ugl.koju god stisnem,sve se svodi na to da mi se restarta komp. ...I onda opet isto..molim helpp!{#}{#}

Računalo ti je ili zaraženo, ili je pretrpana sistemska particija (nema mjesta za swap file).

Ako nemaš s čime skenirat, reinstal windowsa je najbrže rješenje!

12 godina
neaktivan

:S Usput,nisam spomenio da mi se to dogada pri ulasku, tako daa..:/
Hvala Clipper

12 godina
protjeran
speedylovescod2 kaže...

:S Usput,nisam spomenio da mi se to dogada pri ulasku, tako daa..:/
Hvala Clipper

A čuj, ak ti se ne da reinstalirat, probaj skinit ovaj rescue disk, zapeci ga na cd i postavi u biosu da ti diže sistem prvo sa cd/dvd...pa proskeniraj sa njim i možda se poprave windowsi, tek toliko da si možeš pospremit bitne stvari iz dokument direktorija (slike,pjesme,dokuente,eventualno snimke od gejmanja;))

http://www.avira.com/en/download/product/avira-antivir-rescue-system/product/avira-antivir-rescue-system/product/avira-antivir-rescue-system

12 godina
neaktivan
Ma reinstall cu.. Ionako sam razmislja o tome..
12 godina
protjeran
speedylovescod2 kaže...
Ma reinstall cu.. Ionako sam razmislja o tome..

..a i to što kažeš. Bar ćeš bit siguran da je sve oke...ovak nikad ne znaš jel sve 100% u redu nakon skeniranja.

Uglavnom, to je to...pozdrav i sretno! {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice