Nakon startup-a pane sustav

poruka: 5
|
čitano: 1.053
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ljudi može velika usluga :D Danas upalin komp i sve radi normalno sve ok do Starting Windows (Windows 7 mii je komp) kad padne. Otvorin ga čist je skrog sve ok gledan jel ikoji kabel krivo spojen jel mu išta, sve je ok.Također san gleda jel mi CPU Fan dobro namišten je.. Dajte molin vas pomozteeeee

I.Madukić
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Nakon startup-a pane sustav
Probaj ako imas pri ruci drugo racunalo provjerit memoriju ili probaj napajanje stavit drugo
Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Chrome-a
15 godina
neaktivan

Neman drugi komp pri ruci :D l nevirujen da mi je do napajanja jer san kupija n ovo a i memorija mi je nova i nerirujen zato  jer mi dođe do onog screena http://www.google.hr/search?tbm=isch&hl=hr&source=hp&biw=1058&bih=521&q=starting+windows&gbv=2&oq=starting+w&aq=0L&aqi=g-L7g-sL1g-L2&aql=&gs_sm=e&gs_upl=4707l11489l0l18l17l3l2l2l0l230l1829l1.10.1l12 i onda tek padne

I.Madukić
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
...a da jednostavno probas reinstalirat windowse?!
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Nakon startup-a pane sustav
omnia kaže...

Neman drugi komp pri ruci :D l nevirujen da mi je do napajanja jer san kupija n ovo a i memorija mi je nova i nerirujen zato  jer mi dođe do onog screena http://www.google.hr/search?tbm=isch&hl=hr&source=hp&biw=1058&bih=521&q=starting+windows&gbv=2&oq=starting+w&aq=0L&aqi=g-L7g-sL1g-L2&aql=&gs_sm=e&gs_upl=4707l11489l0l18l17l3l2l2l0l230l1829l1.10.1l12 i onda tek padne

Jesi pokuso preko safe moda uci?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice