- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako se mogu bicikli, mogu se i Mac-ovi, ali, naka ga kupi malo ranije, kao olfo da ga je koristio (vađenje iz kutije, spremanje natrag), malo da se zamažu okice zakonodavcima!
Upozorenje; prijatelj se "za stalno" vraćao i USA i dovukao je sa sobom FORD Mustang, u kontejneru kao što i ti predlažeš, ali oprez sa pakiranjem i ostalom papirologijom,+ osiguranje, uglavnom, može, ali opet, pazi na kabele, struja, naponi, hmmmmmmmm, triqy pokušaj !
ajde da ide laptop ali baš cijeli komp preko granice... možete probat možda i uspije tko će ga znati jel će cariniku biti neki nadrkani dan ili ne...
kablovi su svugdje isti za računalo, a kabel za struju pitaj rođaka da pita u trgovini jel ti imaju odma za dati za EU.
ja sam kupovao u USA laptop pa mi tamo trgovac sam kaže vidim da ste iz Europe pa vam dajem besplatno "vaš" kabel za struju, a ja ono zbunjen koja uslužnost ovi naši ti naplate sve živo...
Čudi me da još niko nije rekao da se može skopiti nešto bolje za te novce.
Čudi me da još niko nije rekao da se može skopiti nešto bolje za te novce.
Ja bi osobno radije kupio neke komponente iz USA ili u ovom slučaju iz Kanade i sastavio si odličan PC, ali ako netko hoće iMac onda sam mu rekao kako i što bi bilo najbolje.
Da ne govorim o nekim Ultrabook laptopima i/ili još bolje ASUS Prime tabletu, pa ako neće laptop proda ga ovdje za više love(nego što ga je kupio) pa još zaradi. Kada rođaci dolaze onda se to treba iskoristiti
i ja bi jednog rođaka iz Kanade
10 godina ti neće sigurno trajati, Apple ti je najgori među dugoročnim podrškama. Imam iPhone jedinicu i gotovo je sa updateaima, više ih nema za njega.
PC i Windowsi imaju puno veće mogućnosti nego Mac, pogledaj si samo kad su izašli npr. Windowsi XP a Microsoft zadnju podršku će davati za njih do 2014 godine. Svi koji ti su ti na Windowsima a ti na Macu pa će biti hrpa nekompatibilnosti...
što se tiče jedne žice, pogledaj si ove nove HP-ove all-in-one računala to je isto kao Mac samo ovo je PC imaš opciju za custom nadogradnju pa si pogledaj ovdje.
Ali ja bi osobno radije PC sa kućištem, SSD-om etc... možeš puno više toga imati u tom budžetu koji ti imaš, kupit se profi monitor(Dell) za grafičare itd itd... vidi si moj pc šta sve ja imam, imao sam malo veći budžet ali možeš dosta toga lijepog kupiti - isto iz Kanade po manjim cijenama.
I za kraj.
Ali nema veze što mi mislimo ako ti imaš love i radije bi iMac, ma kupuj šta te briga za nas
10 godina ti neće sigurno trajati, Apple ti je najgori među dugoročnim podrškama. Imam iPhone jedinicu i gotovo je sa updateaima, više ih nema za njega.
Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
@Bonesmasher, ako mozes isfuraj si 27'icu, vrijedi svake kune, konkurencija ti nema sta ponudit u tom segmentu.
Ja bi osobno uzeo 15' mbp + telku ovdje, 17 mi je overkill.
@Bonesmasher, ako mozes isfuraj si 27'icu, vrijedi svake kune, konkurencija ti nema sta ponudit u tom segmentu.
Da nije smješno bilo bi žalosno, no nisi potkrijepio svoje smijanje niti jednim dokazom, nađi mi dokaz gdje iphone1 dobiva podršku za nove nadogradnje iOS-a, to bi bila jedna stvar za početak.
Drugo za te novce možeš složit puno bolju PC konfiguraciju nego Mac, i to je činjenica a ne fikcija tvog ismijavanja.
Sasvim drugo je što se komu sviđa, ali nemoj mi pričat da Mac nema konkurenciju... oni kaskaju za konkurencijom oduvijek. Da Adobe ne radi cijeli paket za Mac računala, ne bi Mac imao ni onih 1% popularnosti u svijetu.
Da nije smješno bilo bi žalosno, no nisi potkrijepio svoje smijanje niti jednim dokazom, nađi mi dokaz gdje iphone1 dobiva podršku za nove nadogradnje iOS-a, to bi bila jedna stvar za početak.
Drugo za te novce možeš složit puno bolju PC konfiguraciju nego Mac, i to je činjenica a ne fikcija tvog ismijavanja.
Sasvim drugo je što se komu sviđa, ali nemoj mi pričat da Mac nema konkurenciju... oni kaskaju za konkurencijom oduvijek. Da Adobe ne radi cijeli paket za Mac računala, ne bi Mac imao ni onih 1% popularnosti u svijetu.
Prvo i osnovno, cvilis sta nema updateova za mobitel koji je star 5 godina dok Apple najduzu podrsku za svoje uredjaje.
Usporedimo:
Iphone 3GS, Lipanj 2009.-e
Ima najnoviji iOS.
Nexus one, Sijecanj 2010.-e
Nema najnoviji Android.
Galaxy S, godinu dana poslje 3gs-a
Nema najnoviji Android.
Drugo, pricamo i AIO rijesenjima "ponudit u tom segmentu" i to je cinjenica, ne mozes usporedjivat sa "obicnim konfiguracijama" jel k tome svaka kupovina bilo kojeg notebooka/laptopa/tableta je glupost jel ti mozes u "Kantu" ugurat puno vise.
Molim te nadji mi slicnu konfu i uguraj ju u 27' IPS monitor reze 2560*1440.
Hvala!