Koji htpc odabrati

poruka: 8
|
čitano: 4.305
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Koji htpc odabrati

Pozz ekipa zanima me koju maticnu sa integriranim procesorom i grafickom odabrati za htpc: asrock e350m1 ili intel atom 1.8ghz model

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.9.2014 0:23 (Willy Billy).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Koji htpc odabrati
Willy Billy kaže...

Pozz ekipa zanima me koju maticnu sa integriranim procesorom odabrati asrock  htpc odabrati asrock e350m1 ili intel atom 1.8ghz model

Niti jedan niti drugi, pogledaj šta nudi novi AMD AM1 Socket, pa izaberi jednu jeftinu matičnu ploču+Athlon/Sempron X4 APU i to je to.Cool

http://www.bug.hr/forum/topic/vijesti-by-forumasi/amd-am1-socket/202850.aspx

http://www.radiocrash.net/category/category/ekipa
13 godina
neaktivan
Koji htpc odabrati

A znam da nisu bas nesto ali interesantne su mi zbog jako jako male potrosnje struje meni nebi trebale za nesto zahtjevno za pocetak za gledanje nekih filmova sa youtube-a i malo surfanja jer bih ga spojio na tv meni je za oko vise zapela asrock maticna sa amd 350 procesorom. Ako je netko imao neku od navedenih ili slican model nek se slobodno javi i podjeli svoja mišljenja.

0 0 hvala 0
17 godina
Willy Billy kaže...

A znam da nisu bas nesto ali interesantne su mi zbog jako jako male potrosnje struje meni nebi trebale za nesto zahtjevno za pocetak za gledanje nekih filmova sa youtube-a i malo surfanja jer bih ga spojio na tv meni je za oko vise zapela asrock maticna sa amd 350 procesorom. Ako je netko imao neku od navedenih ili slican model nek se slobodno javi i podjeli svoja mišljenja.

Pročitaj temu o AM1 Socketu,Nevinašce i odma če ti bit jasno da danas kupovina AMD E-350 nema nikakvog smisla.Kratko i jasno u AM1 imaš X4/četri CPU jezgre APU modele, koji troše manje struje od jednog starog E-350 X2 ili dvojezgrenog APU modela.{#}

http://www.radiocrash.net/category/category/ekipa
13 godina
Koji htpc odabrati

Osim AM1 baci oko na AsRock ITX mbo u kombinaciji s Intelovim dual/quad J1800 & Q1900.

Ne obaziri se na TD - redovni trollovi koji nemaju drugog posla.Molim da mi se ne šalju na PM upiti za procjene komponenti i sl. Za preporuku novih/polovnih konfiguracija i komponenti sam uvijek tu ;)
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.9.2014 12:25 (zober).

0 0 hvala 0
16 godina
zober kaže...

Osim AM1 baci oko na AsRock ITX mbo u kombinaciji s Intelovim dual/quad J1800 & Q1900.

.. to sam ja slozio, ASRock Q1900B-ITX s Intel Celeron J1850 @ 1.99GHz i 4gb rama, prvo sam isao na 500gb hdd, ali sam ga ostavio za podatke, a za windoze uzeo Transcend 64gb ssd .. nasao sam zanimljivo kuciste Linkworld 820/01b mini itx s 65w external napajanjem, totalno necujno, niti jednog ventilatora, vrlo mala potrosnja .. mozda netko ima iskustva za sloziti jos manji htpc?

pozz

16 godina
odjavljen
fango kaže...

.. to sam ja slozio, ASRock Q1900B-ITX s Intel Celeron J1850 @ 1.99GHz i 4gb rama, prvo sam isao na 500gb hdd, ali sam ga ostavio za podatke, a za windoze uzeo Transcend 64gb ssd .. nasao sam zanimljivo kuciste Linkworld 820/01b mini itx s 65w external napajanjem, totalno necujno, niti jednog ventilatora, vrlo mala potrosnja .. mozda netko ima iskustva za sloziti jos manji htpc?

pozz

Ima, Raspberry Pi

16 godina
alankish kaže...
fango kaže...

pozz

Ima, Raspberry Pi

.. mislim tipa gore navedenog, 700mhz imam vec na asusu eee 700, zapravo i 900mhz, ali i na njemu je surfat patnja, bio linux, xp ili tiny 7

pozz

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice