Desktop ili laptop

poruka: 18
|
čitano: 10.485
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Desktop ili laptop

Ovako,znam da ovih tema ima na tisuće,ali želim vaše mišljenje.

Šta je po vama bolje laptop ili desktop

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Desktop ili laptop
prototipe kaže...

desktop
16 godina

Ako misliš često prenositi računalo,onda je bolji laptop,a za igre i bilo koje druge poslove je općenito bolje stolno računalo.

16 godina
Desktop ili laptop

Kvalitetni laptopi ti mogu dobro služiti i kao stolno računalo ali su malo veći, sve ovisi koliki zeliš monitor ako ti je 15" dosta onda će ti dobro doći i laptop. Ovisno u kakvoj si kupovnoj moći, laptopi su skuplji za ono što donose naspram deskopta a imaju i niže performanse. ako planiraš ga ćesće prenositi onda će ti naravno trebati laptop uprotivnom svakako deskopt.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
prototipe kaže...

Za kakvu namjenu misliš koristit računalo?
We need a patch for human stupidity.
16 godina
prototipe kaže...

Kao što mnogi kažu, ovisi za što ti treba. Meni je osobno više draži laptop (za internet i programiranje - igrice ne igram) jer ga mogu koristiti gdje god da odem (na more, u brda...)... Sve ovisi za šta ti treba, za igranje i internet ili internet i nešto ozbiljnije...
16 godina
protjeran

Treba mi za igranje najnovijih igrica,već imam ulatraportabilni laptop

16 godina
prototipe kaže...

Onda desktop.
17 godina
neaktivan
prototipe kaže...

U tom slučaju nisi trebao ni postaviti pitanje. ;)
Definitivno nemaš šta razmišljati. Što zbog snage samog hardvera, što zbog činjenice da ti laptop ne treba, ali i zbog drugih faktora definitivno desktop.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
neaktivan
Desktop ili laptop

Da uzmi desktop

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Desktop ili laptop

Normalno da ćeš onda uzet desktop kao što su ti već i rekli jer za istu cijenu nekog laptopa možeš uzet puno bolji komp.

We need a patch for human stupidity.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Desktop ili laptop

Onda ti ni nemaš dilemu šta kupiti. Ja koristim laptop zadnjih 4-5 godina i nema tih para za koje bih prešao na desktop računar.

Naravno, prešao bih da moram da koristim recimo kompjuter za 3D renderovanje ili tako neke zahtevne programe.

Da stvar bude gora čak sam kupio LCD ekran koji je povezan na laptop kako bih koristio laptop kada moram da crtam u Corelu, InDesignu, ... :)

No pošto si ti gejmer onda će ti desktop olakšati da često kupuješ nove komponente i pratiš razvoj igrica/hardvera po "povoljnijim" cenama... :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 22:15 (laptop kancelarija).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Desktop ili laptop

Da se nastavim na temu - komp za "ozbiljne" stvari imam, sad mi treba nešto na cemu cu surfat netom, malo brljat po open office-u i to je uglavnom to, čini mi se da je laptop bolji jer za 2800 - 3000 kn ima laptopa koji su za to dovoljni, a ako za 3000 slažem komp, pa dodam monitor, pa periferiju... (i ponavljam, PC već imam)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Desktop ili laptop

Pozdrav svima molim vas decki za pomoc u godinu dana promijenim oko 4 racunala neko je novo a neko rabljeno toliko sam se istrosio da sam kad pogledam mogao sam si kupiti dobar laptop' ali ne znam dali je to dobra solucija jer ja volim dobre igre i dali bimi se isplatio uzimati laptop i koji je stvarno ono dobar a da ne prelazi nekih 6000 kuna molim za pomoc i savjet  jer sada svi vecinom imaju laptop a cuo sam dosta svakakvih gluposti kao da se laptop brzo kvari i da nekle stvari ne podrzavaju garanciju, molim vas za pomoc i hvala

toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Desktop ili laptop

dali neko zna sta je to sa lcdom kad se pojave okomite ilii vodoravne crte raznih boja i nevidim nista osim toga

toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Desktop ili laptop
tony123 kaže...

dali neko zna sta je to sa lcdom kad se pojave okomite ilii vodoravne crte raznih boja i nevidim nista osim toga

vjerovatno je grafa problem. posudi od nekoga pa probaj drugu, ako radi znaš do čega je. ukoliko imaš jamstvo, iskoristi ga.

15 godina
neaktivan
Re: Desktop ili laptop
qmwneb kaže...

Da se nastavim na temu - komp za "ozbiljne" stvari imam, sad mi treba nešto na cemu cu surfat netom, malo brljat po open office-u i to je uglavnom to, čini mi se da je laptop bolji jer za 2800 - 3000 kn ima laptopa koji su za to dovoljni, a ako za 3000 slažem komp, pa dodam monitor, pa periferiju... (i ponavljam, PC već imam)

U tvojoj situaciji je lapac bolji.I ja već imam desktop računalo,a trenutno si priželjkujem laptotp,tako da nešto mogu ponesti na nastavu,u šetnju ili samo u drugu sobu.

Ja sam Plavi zmaj.
14 godina
neaktivan
Desktop ili laptop

Ako ti treba mobilni komp onda nema dvojbe, laptop je višestruko bolji, ako ti ne treba mobilni komp opet nema dvojbe, desktop je višestruko bolji.

Vrlo jednostavno

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice