Puhač lišća

poruka: 5
|
čitano: 471
|
moderatori: pirat, vincimus, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 mjeseci
Puhač lišća
7 godina
Puhač lišća

Ja sam nedavno uzeo ovaj u Lidlu, koštao je 70 ili 80 eur, baterije posebno uzeo po 30 eur komad i punjač 20 eur. Dobro je što baterije možeš i na druge njihove proizvode koristit.

Nisam puno radio s njim, al dosta dobro obavlja posao. 

12 mjeseci
Re: Puhač lišća
Onaj adk je duplo jači 40V vs lidlovih 20V -nisam vidio Parkside za kupiti sa dvije baterije 20V+20V.

Samo cijena je nerealno niska sa dvije baterije i punjačem ali 2 godine garancije nije loše.

Recimo makita ima japanske Panasonic baterije i tri godine garancije ali zato je cijena jedne samo jedne baterije cca. 100 eura.

Pogledaj još i Einhell i Bosch to je tu negdje klasa Parkside , vjerojatno i taj ADK, samo nije realno očekivati da će biti jednako snažne i dugotrajne baterije kao u Makite. Dok ostalo osim baterije sve je slično , alat ko alat , sve je slično motor bez četkica, tvrda plastika. Osim što Makita i ostali profesionalni alati su lako popravljivi i svaki dio se može promijeniti.

Za lakše baratanje i manju težinu Makita ima sad alat sa baterijama od 40V , znači s jednom baterijom je snažna kao i taj s dvije baterije. Ali cijena je isto vrh.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
7 godina
Baš danas popodne opet puhao lišće u hrpe na travnjaku. Na kraju uzeo grablje za lišće i brže obavio.
16 godina
Puhač mi je jedan od alata koje baš redovito koristim.
Uzeo sam Husqvarna Aspire jer imam još par proizvoda iz tog asortimana i prezadovoljan sam.
Ako ne trebaš i usisavanje nego samo ispuhivanje, uzmi Husqvarnu, provjeren brand i kvaliteta.
WHITE STONES VARAŽDIN
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 18:56 (Tincha).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice