SP u nogometu - Brazil 2014.

poruka: 3.439
|
čitano: 236.867
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: SP u nogometu - Brazil 2014.
Hyperion kaže...

Večeras u 3:30h igra Bosna s Kamerunom, a u petak Brazil sa Srbijom. To će nam dati finiji odgovor na to šta možemo očekivat.

Mislim da se zna što očekivati od Kameruna, odlično su protiv Njemačke odigrali, mene zanima Mexico, kad igraju oni prijateljsku?

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
neaktivan

Danas u 3:30 BiH ti igra s Mexicom, a ne Kamerunom.

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
17 godina

Da baš vidim, my bad.

http://www.goal.com/en/fixtures/2014-06-04?ICID=FX_CAL_2

Tu si prolistaj, samo na svako vrijeme početka utakmice dodaj jedan sat jer je to UTC 0, a mi smo na UTC +1.

Imaš unaprijed ~mjesec dana sve zakazane utakmice.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.6.2014 23:28 (Hyperion).
15 godina
neaktivan

Šteta, nisam u mogučnosti pratiti tekmu, ako netko pogleda neka slobodno ih prokomentira ili ako se nađe kakav sažetak.

17 godina
Tommy_123 kaže...

Šteta, nisam u mogučnosti pratiti tekmu, ako netko pogleda neka slobodno ih prokomentira ili ako se nađe kakav sažetak.

Sopcast prijenosa neće biti bar ga ne vidim na rasporedu, tako da preostaje samo očajni flash.

Bit će komentara na sportnet forumu, a snimki će sigurno biti na youtube-u.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.6.2014 23:39 (Hyperion).
17 godina

evo golova i izvještaj brazil - panama link  .

po meni bit će to nešto slično španjolska - hrvatska na euru. oni će imat loptu 65%, a mi ćemo morat zabit nešto poput one modrićeve rakitiću za casillasa. nadam se da će šifa i ostali biti na visini zadatka u obrani. bitno je ne primiti rani gol, tako da predviđam vrlo discipliniranu i defanzivnu hrvatsku. prednost bi mogli biti rakitićevi ubačaji. opasnost je naravno naymar, ali i domaćinski teren i njegova navika prelakog padanja u šesnaest metara. X bi bio kao kuća, a ako izgubimo bitno je sa što manjom razlikom u slučaju da bi se stvorio neki trokut. 4 boda može biti dovoljno za prolaz, a i ne mora.

recimo da brazil sve dobije, mi dobijemo kamerun i zadnju idemo na meksiko gdje nam do tada i remi može biti dosta. ako odigramo x s kamerunom i dalje smo u situaciji da pobjedom protiv meksika idemo dalje. naravno uz predpostavku da je meksiko izgubio od brazila. ako izgubimo od kameruna onda je tu kraj kombinacijama. dakle, najvažnija utakmica je kamerun. to treba dobit. dobro je što brazil čak i da da osigura prolaz iz prve dvije utakmice, pred domaćom publikom morat će ići na pobjedu i u zadnjoj, a ne kako to obično biva da se zadnja utakmica gubi kad se osigura prolaz. 

po meni sastav za brazil : pletikosa - pranjić, schildenfeld, ćorluka, srna - vukojević, rakitić, perišić, modrić, kovačić - olić

Life is too short to remove USB safely
17 godina

Stream vrlo dobre kvalitete BiH - Mexico, za 20min počinje:

http://mali-ekrani.blogspot.com/2013/08/face.html

17 godina
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.6.2014 8:26 (hrvooje).
15 godina

Treća sreća. Sasvim zasluženo i nadmoćno prvo poluvrijeme. Bili smo podredjena ekipa zadnjih 10 min zbog izmjena. Hrvati, nemate šta strahovati od ovakvog Meksika.

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.6.2014 10:04 (x18x05x).
17 godina
x18x05x kaže...

Treća sreća. Sasvim zasluženo i nadmoćno prvo poluvrijeme. Bili smo podredjena ekipa zadnjih 10 min zbog izmjena. Hrvati, nemate šta strahovati od ovakvog Meksika.

samo što to neće biti takav meksiko :)

15 godina
hrvooje kaže...
x18x05x kaže...

Pored ovakve Bosne nisu puno ni mogli. Meksiko uopće nije neranjiv, ta zgusnutost zapravo je konfuznost, protiv jače i trkačke ekipe nemaju šanse.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.6.2014 10:46 (x18x05x).
17 godina
x18x05x kaže...
hrvooje kaže...
x18x05x kaže...

Pored ovakve Bosne nisu puno ni mogli. Meksiko uopće nije neranjiv, ta zgusnutost zapravo je konfuznost, protiv jače i trkačke ekipe nemaju šanse.

čovjek je isprobavao sve moguće formacije. ne bih ja nikoga podcjenjivao

http://www.tportal.hr/sport/sp2014/336280/Meksicki-izbornik-bijesan-na-Susica-To-su-prljavi-trikovi.html

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.6.2014 11:05 (hrvooje).
15 godina
hrvooje kaže...

čovjek je isprobavao sve moguće formacije. ne bih ja nikoga podcjenjivao

http://www.tportal.hr/sport/sp2014/336280/Meksicki-izbornik-bijesan-na-Susica-To-su-prljavi-trikovi.html

Ko gubi ima pravo na ljutnju. To što oni nisu mogli ništa protiv jače ekipe nije problem u trikovima i izmjenama sastava.

15 godina
neaktivan

Premalo se piše i priča o kamerunu, na kraju će oni biti ti koji će nas poslati doma prije vremena. Mexico ako bude ovakav kao na pripremama s njima neće biti problema.

De gustibus non est disputandum.
15 godina
neaktivan

Bit će teško ali ne i nemoguće. Uz zalaganje igrača, timski rad i borbenost mislim da možemo proći skupinu, a ako će svatko za sebe igrati, zna se kako to završava. Ja bih čak na lijevi boj stavio Vrsaljka, gledao sam mladu repku protiv Ukrajine i odličan je, ali ima još par opcija.

17 godina

zanimljiv detalj

Mediji također hvale igru Asmira Begovića koji je s nekoliko odličnih intervencija spasio svoju mrežu, a također je uočena i međusobna tučnjava posvađanih meksičkih navijača nakon bolnog poraza.

ne bi bilo sad zgodno za meksiko izgubiti i drugu prijateljsku prije turnira

17 godina
hrvooje kaže...

zanimljiv detalj

Mediji također hvale igru Asmira Begovića koji je s nekoliko odličnih intervencija spasio svoju mrežu, a također je uočena i međusobna tučnjava posvađanih meksičkih navijača nakon bolnog poraza.

ne bi bilo sad zgodno za meksiko izgubiti i drugu prijateljsku prije turnira

Sljedeća prijateljska utakmica im je protiv Portugala...

Ja sam gledao tekmu i mene je iskreno Bosna iznenadila, nisam ih prije gledao, ali nisam očekivao da igraju na pressing, trku i brza dodavanja, mi smo usporeni film za njih što se tog tiče.

U prvom poluvremenu su nadigrali Mexico, ali mi djeluju nešto lošije u napadu, pogotovo kad su napravili 6-7 izmjena. Mislim da im je najveći problem taj što ne uspjevaju lako ulazit u prilike, previše se kemija i traži prostor što podsjeća na Barcelonu i Bayern. Obrana im je vrlo dobra, jedino treba spomenuti da je chicarito 2-3 puta u kontrama ostao sam s jednim braničem protiv Begovića (golmana) gdje je jednom i zamalo zabio gol, no Begović je uspio loptu odbit s vrhovima prstiju u stativu.

Mexico je samo s jednim kornerom uspio zaprijetit samom golu, a ostale je Bosanska obrana riješila. U zadnjih 20-30min Mexico je počeo više pucat van 16 metara no Begović je sve to obranio, a nisu bili loši udarci.

Utakmica je bila visokog tempa, uopće nije djelovala prijateljski nego natjecateljski, Meksikanci su vidno išli na pobjedu i sve su više stiskali na kraju utakmice kad Bosna nije centra prešla.

Sead Kolašinec (onaj s velikom glavom) je pokosio jednog Meksikanca no "na žalost" nije mu ništa {#}

Sudci su produžili drugo poluvrijeme za čak 7 minuta, bilo je i nekih problema sa izmjenama, neki nesporazum na što je bar potrošena minimalno cijela minuta, koriste se i sprejevi za povlačenje linije živog zida i crtaju krug gdje treba stajat lopta kod slobodnog udarca.

Vjerujem da Meksikance možemo napunit s golovima lakše nego Bosna jer imamo vidno bolji napad i igrače koji dobro guraju loptu u prazan prostor (Kovačić, Rakitić, Modrić), i definitivno bolje izvodimo kornere od njih, ali me brine Meksička trka i pressing s kojim se možda možemo nosit koristeći tehniku jer Meksikance se dosta lako izbacuje iz takta s potezima, očekujem slalom Kovačića :)

Pletikosa mora pazit na udarce van 16 metara, a Chicarito im je najopasniji igrač i treba ga netko pratit stalno.

15 godina
neaktivan

Jesam li jedini koji se počeo smijati kad je prvi put vidio onaj sprej {#}

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
17 godina
PLASMAorLCD kaže...

Jesam li jedini koji se počeo smijati kad je prvi put vidio onaj sprej {#}

Prvi put sam vidio da ga koriste tamo u Maroku kad je Bayern igrao svjetsko klupsko prvenstvo. Navodno bi to trebali počet koristit i u Europi uskoro.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.6.2014 18:29 (Hyperion).
17 godina

Na ovo mislite?

http://www.independent.co.uk/sport/football/worldcup/world-cup-2014-referees-will-use-vanishing-spray-in-brazil-9015972.html

Ne da treba posprejati živi zid, treba i mjesto gdje lopta treba biti :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
14 godina
protjeran

Glavni sudac ima slušalice s mikrofonom, 2-3 čuke na ruci, u đepu kartoni i olovka a sad i taj sprej. Za 10 godina bude imal oko struka pojas ko bauštelac kak je krenulo.

Crkva je zlo 21. stoljeća
15 godina
neaktivan

Manje od 8 dana do početka. Kako ej vrijeme brzo prošlo, jedva čekam čovječe :)

15 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Glavni sudac ima slušalice s mikrofonom, 2-3 čuke na ruci, u đepu kartoni i olovka a sad i taj sprej. Za 10 godina bude imal oko struka pojas ko bauštelac kak je krenulo.

Mislim da je ovo sa sprejom ok stvar, ali opet, 5 sudaca je na terenu JEDAN bi trebao vidjeti da se zid miče.

Swedish latin super funk.
15 godina

Ovo je prava stvar, trebalo bi to uvesti i u Europi. Igrači u živom zidu stvarno puno "kradu" kod slobodnih udaraca. I dogodi se uvijek da ih sudac upozori jednom ili dva puta, ali treći put oni opet naprave istu stvar. A to stvarno nije stvar koja znači malo kod slobodnih udaraca, kad ti se zid približi na nedopuštenu blizinu, puno je teže zabiti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.6.2014 19:53 (antimadridista).
15 godina
neaktivan

A kak će to onda izgledat poslije izvedenog slobodnog/indirektnog udarca? To se nekako izbriše ili kako ?

17 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Samo mu fali pendrek

Kakvo usmeno upozoravanje :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
15 godina
Tommy_123 kaže...

A kak će to onda izgledat poslije izvedenog slobodnog/indirektnog udarca? To se nekako izbriše ili kako ?

da, to je "vanishing spray", nestane nakon minutu-dvije.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.6.2014 19:59 (antimadridista).
17 godina

bilo je i vrijeme da se to sluzbeno uvede... koliko igraci iz zivog zida ukradu prostora to nisu istine

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Tommy_123 kaže...

da, to je "vanishing  spray", nestane nakon minutu-dvije.

Onda nije loša stvar, brzo riješenje za takve stvari. Sounds good.

14 godina

Taj sprej je valjda prva pametna stvar koju je FIFA uvela u zadnjih 20 godina.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice