Gubimo
Do kraja utakmice dva razlike za nas, pazi što sam rekao !!!!
Gubimo
možda ode 1k kuna , to je najbolja momcad na svijetu trenutno , pa se nadam preokretu , sad moraju pokazat da su pravi ):
Ma preokrenut će oni
EDIT i OT:700-ti post :D
Penal i crveni :D
preokret , Real vodi ! , sad samo ozbiljno decki :)
Dvaaaaaa - jedan :D:D:D:D
Dvaaaaaa - jedan :D:D:D:D
Postao bih ja,ali imao bih 4 posta zardeom xD
3:1 :D
3:1 :D
Dada,izgleda da cu se s 3kn na online klađenju podici na 40 :D
Ovo mi je zadnji par xD
eto 3-1 neznam cemu protesti, nije bila ruka :P
nekako mi cr izgleda nezainteresirano tek sam sada poceo gledati, jeli bio tako od pocetka?
nekoliko puta su ga udarili,izgleda da mu je nesto s nogom ili mu se jednostavno neda
penal i crveni :D
kako je ronaldo sad odigrao,još jedan crveni i penal
4:1
6k kuna hahaha svaka čast najjaci su :) sad idem slagat novu konfu
preznojio sam se od glave do pete kad su dobili gol na pocetku
cestitam! pokazi listic =)
Gubimo
Nije da sam fan samocitiranja, ali, nakon ovakve utakmice večeras sam morao
!!
preznojio sam se od glave do pete kad su dobili gol na pocetku
Čestitam
HALA MADRID
To je to,pobjegli smo Barci za jos 3 boda :D
Šta bi ovo Getafe pobijedi veliku Barcu...a?
R.M odigrao sjajnu utakmicu i nekakav minimalni preokret su napravili..CR7 mi nije igrao nesto super ali igrac utakmice zbog dva gola i asistencije!!
HALA MADRID,HALA CR7!!!!
Evo jedne epic slike :D
:D
Vremenska prognoza pokazuje da da ce u barceloni 11.12.2011 temperatura biti -9 stupnjeva
Jedva čekam el classico da na*uzimo barcu.Još sad pogotovo kad je valdez postao rupa od golmana :D
Evo da vam se pridružim,ja sam još od svoje 4 godine znao napamet postavu Reala (Zidane,Figo,Ronaldo,itd. za to vrijeme jos dok su oni igrali),i evo vec je proslo 11 godina otkako sam poceo navijati za Real Madrid.U ovoj godini se Real itekako poboljšao,6 boda smo pobijegli Barceloni,i mislim da ih mozemo razbiti.
A evo jedan video da se vide kakvi su to glumci,nije sada da ču govoriti loše i psovati mater Barceloni ali jednostavno ih mrzim kao i svaki Madridista:
Evo da vam se pridružim,ja sam još od svoje 4 godine znao napamet postavu Reala (Zidane,Figo,Ronaldo,itd. za to vrijeme jos dok su oni igrali),i evo vec je proslo 11 godina otkako sam poceo navijati za Real Madrid.U ovoj godini se Real itekako poboljšao,6 boda smo pobijegli Barceloni,i mislim da ih mozemo razbiti.
A evo jedan video da se vide kakvi su to glumci,nije sada da ču govoriti loše i psovati mater Barceloni ali jednostavno ih mrzim kao i svaki Madridista:
Posebno se vidi na 1:34,gamad varalička
Baš zbog ovakvih razloga bi volio da uskoro Real pregazi Barcu, nevezano što sam vječni fan Reala. Mogu si mislit kako je bilo igračima Chelsea onaj puta kad ih je sudac zakinuo ni ne sjećam se više koliko puta. I onda kažu da je ronaldo plačipi*ka.
Figo, Zidane, Beckham, Casillas, Raul, Ronaldo, R. Carlos, uh kakve su to igračine bili.
Baš zbog ovakvih razloga bi volio da uskoro Real pregazi Barcu, nevezano što sam vječni fan Reala. Mogu si mislit kako je bilo igračima Chelsea onaj puta kad ih je sudac zakinuo ni ne sjećam se više koliko puta. I onda kažu da je ronaldo plačipi*ka.
gledaj,ja sam navijač Barce i priznajem da Busquets i Pedro znaju odglumiti,ali i vi morate reći da ni Di Maria ni Ronaldo nisu sveci što se tiče toga. Umjesto da se borimo protiv toga,mi se svađamo bezveze. u svakom klubu ima glumaca i to je postalo katastrofa,treba se oštro kažnjavati.