neda mi se gledat ovo preseravanje kurtoa, ljubi grb na dresu i tako to...nigdje logike, kupili smo golmana i "Pojacavamo" poziciju koja nam uopce netreba. Ocito ce sad krenut mali odmor od pehara
Real Madrid C.F.
- poruka: 5.194
- |
- čitano: 820.078
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Realno nije bio skup jer je Kovacic isao u drugom smjeru...tako da mislim da je dobar posao za obje strane
Da brani Courtois umjesto patuljka bilo bi 2:0.
Kakav aplauz i skandiranje prilikom zagrijavanja i ulaska u igru za Modrica,glavna zvijezda Madrida :D
Stigao Alex Hunter, jedino pravo igračko pojačanje ovog roka , al u Fifi 19 :))
Mogle bi Perezu jedine osvojene kante biti one na Playstationu :)
https://www.easports.com/fifa/news/2018/the-journey-champions-alex-hunter-real-madrid
https://100posto.hr/sport/kraljevi-predstavili-lazno-pojacanje-i-tako-razbjesnili-navijace-koji-jos-cekaju-dolazak-megazvijezde
Stigao Alex Hunter, jedino pravo igračko pojačanje ovog roka , al u Fifi 19 :))
Mogle bi Perezu jedine osvojene kante biti one na Playstationu :)
https://www.easports.com/fifa/news/2018/the-journey-champions-alex-hunter-real-madrid
https://100posto.hr/sport/kraljevi-predstavili-lazno-pojacanje-i-tako-razbjesnili-navijace-koji-jos-cekaju-dolazak-megazvijezde
Jel ovo natjecanje tko ce objaviti gluplju vijest iz retardiranijeg izvora? Evo jos jednog kandidata:
https://www.dnevno.hr/sport/nogomet/mourinho-kroji-sudbinu-hrvatskog-vratara-evo-kako-bi-letica-doista-mogao-zavrsiti-u-real-madridu-1142632/
Navasa nogom u guzicu...
Još jedan smrad od trenera. U prvoj postavi Benzema, a Modrić na klupi. Evo, već je 1:0. Izgubili 5:0 daj Bože.
A i ne izgledamo tako loše. ATM nam je već dugo crna mačka.
Ali da su potrebna pojačanja, jesu, pogotovo u napadu, vjerujem da će krajem prijelaznog roka bacit minimalno 150 mil na nekog
Igra se bas dobar ofenzivan nogomet bez stopanja na krilu. Asensio, Bale i Isco igraju bas fluidno ovako
Jos modric u prvi
Nama zapravo trebaju rezervni napadac i stoper
Odlicna tekma, pravi nogomet, dobri i jedni i drugi. Gledao sam ovog vikenda 3 utakmice EPL, izmedju ostalog i Arsenal - City, i Real i Atletico bi se prosetali kroz taj EPL do naslova, a vjerovatno i barca. I onda kada mi netko kaze da je EPL najbolja liga na svijetu, muhahahahahahaha.
Usput, ovo je prvi put u povijesti da Atletico po procjeni ima skuplju momcad. Zajebani postali ovi atleticari, svaka cast, mic po mic napravise instituciju na razini europe od ekipe. Biti ce to ove godine kresendo u La ligi, Valencia, Sevilla, ova 3 diva i jos ponetko tko iskoci, gomila vrhunskog nogometa.
5 u okvir, 4 gola
5 u okvir, 4 gola
Nije za svaki gol kriv golman, obrana je ocajna!
Jad i bijeda..najbolje bi bilo da kupe jos nekog kilnca od 18 god pa ce biti bolje,mislim da bi ja danas bolje odigrao od Varanea
Jedino pozitivno je to da odmaram zivce od Reala ove sezone jer sa ovim igracima i ovom igrom cudno da su i Bernabeu cup uzeli
Varane i Carvajal nisu došli na utakmicu.
Glupo primljeni golovi, steta, ali nek su i ovi atleticari nesto osvojili. Diego Costa je car, drago mi je zbog njega, igracina.
Ovo lose izgleda. Već prošle sezone se vidjelo da je obrana šuplja. Marcelo i Ramos su sve sporiji (godine), a Varane je kikser. Samo što se to prošle godine prekrivalao napadom gdje je večina drhtala pred Realom i onda obran nije imala posla. Kad je imala nije završilo dobro po Real. Zato i izgubljena šansa za osvajanje lige.
Sada kada nema Ronalda, nema tolko pritiska naprijed sve isplivala.
Mislim da će trebati čudo da uzemomo bilo kakav trofej.Pod hitno dovest poštenog stopera ili dva. Te lijeve i desne bekove. Ne klince za posudbe. Ostalo če se uigrat.
Navas, Carvajal, Varane, Isco, Ceballos, Modric ocajni. Svejedno se ne bi islo u produzetke da nije branio patuljak. Ocekivao sam vise od Atletica.
Nista od ove sezone ako ce igraci koji bi trebali preokrenuti biti Vazquez i Mayoral lol. Dobri Florentino odlucio i drugim klubovima dati sansu da se vesele. Bravo za Florentina.
Da sam na Modrićevom mjestu bezuvjetno bih tražio odlazak iz ovakvog Reala, pogotovo sa ovim trenerom. Dobro je uočeno da su stoperi Varan i Ramos bili kriminalni. No, što reći za tako iskusnog igrača kao Marcelo koji ide spašavati bezvezni aut i zapravo daje protivničkom igraču loptu u for pred Navasom i Atletico je izjednačio. To su osnove nogometne igre koje se u pionirima treba naučiti. Strašno na šta je ovo ličilo.
Za petnaestak minuta trenutak istine. Gledam Sevillu i moram priznati onaj portugalac Silva je odlično pojačanje. Zašto ga je Milan pustio nije mi jasno, nema se para?! Barca je proširila roster, kao i ATM i Sevilla. Zidane je imao puno jaču klupu, igrači koji su mogli barem jednako zamjeniti onog kojeg zamjenjuju. Ako Mayoral, Ceballos, Vazquez ne počnu pružati partije koje se očekuju od njih, bit će rutavo. A i ovi naprijed moraju preuzeti Ronaldovih 30-ak golova u prvenstvu.
Gledam kako je Chealse pleo zadnjih 15 min sa Kovačićem i Hazardom protiv Arsenala i onda se sjetim Modrićeve lopte mislim Cebalosu na protivničkih 16 m. od kojeg se odbije lopta i ATM ode u kontru koju poprati jedino Modrić. Ako ništa, ove godine igrati na RM 3+, jer golova će biti :)