Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.854
|
čitano: 4.199.501
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1

koji su ono debili iz red bulla

LOL

17 godina
RE: Kutak za ljubitelje Formule 1
rooswelt1991 kaže...
kejbl kaže...
Mike Litoris kaže...
kejbl kaže...

Pa majmune jel ti znaš šta znači šifra: "štediti gorivo"Nevinašce

Smijeh

Bilo bi dobro da su se i McLareni porazbijali i da Schumi završi na postolju. Al bi govorili .. Šumi iz back... a ispred njega kaos...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 16:11 (doktor1).
15 godina
neaktivan

Štediti gorivo bi značilo da voze polagano bez nekih napada da se ne bi ni slučajno sudarili kao Webber i Vettel, ali Button je prekršio štednju, a Lewis je vozio lagano pa ga je ovaj napao i zato je Lewis bio ljutit...

BC2 ingame:Croat-hunter
17 godina
doktor1 kaže...

Pa majmune jel ti znaš šta znači šifra: "štediti gorivo"Nevinašce

Majmun ti glavu nosi kretenčino. Šta vrijeđaš koji ku*ac!

Dečko daj se malo smiri, samo mislim da Hamilton neće biti presretan onim potezeom.

Ako nisi primjetio ovo je Tema Forumle1 a svoje pametne izjeve ostavi za sebe i poštedi nas druge....

Usput, do sad (koliko sam ja vidio u vrijeme pisanja poruke) nitko nije objavio rezultate

www.skripte.co.cc stranica za skripte, www.crotrailers.co.cc, trilieri i sl
17 godina

Ferrari je totalna banana!! Ništa od njega ni ove sezone. Mclaren je i prošle sezone napredovao kako je prvenstvo odmicalo, a Ferrari nula bodova. Sada se Mclaren čini brz kao i Red Bull, a ovi crveni.... neznam šta rade već dvije godine.

@roswelt... ispričavam se nisam baš pročito pozorno NamigivaNevinašce

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 16:13 (doktor1).
17 godina

Bravo Red Bull... Mršti se

Webber mi je jedan od dražih vozača kao i Vettel, mogli su ovaj međusobni dvoboj i bolje odraditi...

Al dobro, ovako je nama gledateljima zanimljivije Namigiva

16 godina
neaktivan

Moje misljenje nakon danasnje utrke je da u ovom trenutku mozda Red Bull i ima kvalitetniji bolid,ali Mclaren ima intaligentnije vozace.

Danas smo vidjeli borbu mladog i nabrijanog Vettela,i starijeg iskusnijeg,ali takoder nabrijanog Webbera,obojicu s velikim egom i nula intaligencije!

S druge strane nakon toga smo vidjeli borbu mladog,nabrijanog Hamiltona,i starijeg iskusnijeg,ali takoder nabrijanog Buttona,obojicu s velikim egom i s dodatkom intaligencije!

Najsmjesnije je bilo pratiti reakciju boksa Mclarena i prodavanje bajki vozacima,kao da su glupi volovi pa nista ne kuze LOL!

Sve u svemu sjajna utrka,sto vise takvih molim XD

17 godina
odjavljen

kao prvo u štednju goriva uopće ne vjerujem,imali su sigurno oba dovoljno goriva

kao drugo zašto dugmić ne bi napao kad se hamilton počeo vuć ko debil,da bi kasnije opet ubrzao maksimalno......dakle gorivo uopće nije trebalo štedit

to su gluposti iz meklaren boksa kad su počeli srat dugmiću da nema goriva

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 16:28 (M4X).
15 godina
odjavljen

Moje mišljenje je da mi red bull mora kupit novi daljinski upravljač za TV jer sam ovaj isti svoj stukao kad su se njihova dvojica sudarila.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
16 godina
neaktivan
Weky kaže...

Moje mišljenje je da mi red bull mora kupit novi daljinski upravljač za TV jer sam ovaj isti svoj stukao kad su se njihova dvojica sudarila.

Hahahhhahahaha ja sam naprotiv vristao od smjeha,jer mrzim Vettela,Webber jos moze proc

Button je car! 

17 godina
neaktivan
Bas je dorbo dosao ovaj sukob u RedBulll-u, ja sam se solidno nasmijao :)

Svaka cast Hamiltonu, odlicna trka!
addicted to HD :)
15 godina
neaktivan
M4X kaže...

kao prvo u štednju goriva uopće ne vjerujem,imali su sigurno oba dovoljno goriva

kao drugo zašto dugmić ne bi napao kad se hamilton počeo vuć ko debil,da bi kasnije opet ubrzao maksimalno......dakle gorivo uopće nije trebalo štedit

Ti očigledno ne gledaš objektivno rekli su im da štede gorivo zatim je Button napao, a Hamilton je bio spor jer je štedio to isto gorivo iako mislim da je štedio gume no naredba je bila jasna štedite gorivo..

BC2 ingame:Croat-hunter
17 godina

Jako dobra utrka.

Webberova i Vettelova glupost najviše je koštala njihovu momčad iz koje očekujem čitanje bukvice obojici. McLaren je taktički odradio odličnu utrku i tu im se ne može prigovoriti. Čak su uspjeli (doduše nehotice) unijeti i malo drame onim dvobojem Hamiltona i Buttona.

Mercedes, bez obzira što njegovi fanovi tvrde drukčije, sve više tone, jednako kao i Ferrari. S druge strane Renault, na krilima fantastičnog Kubice, lagano ali sigurno grabi naprijed. Ako nastave ovim tempom ne bi me čudila pobjeda do kraja sezone.

Od ostalih valja čestitati Kobayashiju i Sauberu na prvim bodovima. Drago mi je što su oba Sauberova bolida završila utrku (makar sam na kladionici stavio odustajanje De La Rose), a čini se da i Force India polagano ostaje bez daha.

Što se tiče ostatka grida... U današnjoj utrci uglavnom nisu vrijedi spomena.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

Jako dobra utrka.

Webberova i Vettelova glupost najviše je koštala njihovu momčad iz koje očekujem čitanje bukvice obojici. McLaren je taktički odradio odličnu utrku i tu im se ne može prigovoriti. Čak su uspjeli (doduše nehotice) unijeti i malo drame onim dvobojem Hamiltona i Buttona.

Mercedes, bez obzira što njegovi fanovi tvrde drukčije, sve više tone, jednako kao i Ferrari. S druge strane Renault, na krilima fantastičnog Kubice, lagano ali sigurno grabi naprijed. Ako nastave ovim tempom ne bi me čudila pobjeda do kraja sezone.

Od ostalih valja čestitati Kobayashiju i Sauberu na prvim bodovima. Drago mi je što su oba Sauberova bolida završila utrku (makar sam na kladionici stavio odustajanje De La Rose), a čini se da i Force India polagano ostaje bez daha.

Po čemu si došo do tog zaključka?

Mislim ajde da su dečki iz utrke u utrku sve gori i gori, al koliko vidim MS je sve bolji i bolji,a Rosberg odma iza njega.

I renault ako nastavi ovim tempom nemože biti niti u prvih tri,a kamoli pobijednik.

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 16:59 (microman).
16 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

Jako dobra utrka.

Pa nije bas u barceloni su zaostatak za vodecim imali vise od minute sada su bili iza pola minute... napredak se vidi, al i dalje su miljama daleko iza redbulla. Mclaren je na ovoj stazi bio izjednacen s redbullom samo zato jer su imali veliku prednost na pravcima... kad dođu staze s brzim zavojima bez dugackih pravaca, mclaren ce opet bit prilicno daleko iza redbulla

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina
neaktivan

Po mom mišljenju, Vettel je kriv. Webber je cijelo vrijeme držao putanju, a to što Vettel ne zna čemu služe retrovizori nije Webberov problem.

Hrabar potez Red Bulla da stanu na bilo čiju stranu, time hrabriji što su stali na poziciju onoga koji je izazvao sudar.

Paradoks je što RB ima možda i najbrži bolid ove sezone, ali užasno loše strategije. Još jednom, bravo Red Bull! Neodlučan

Drago mi je za Buttona, čovjek dokazuje da nije slučajno osvojio naslov prošle godine. Nije najagresivniji vozač, ali je najpametniji.

~~~P*čka, šolja, k*rac~~~
17 godina
microman kaže...

Po čemu si došo do tog zaključka?

Mislim ajde da su dečki iz utrke u utrku sve gori i gori, al koliko vidim MS je sve bolji i bolji,a Rosberg odma iza njega.

I renault ako nastavi ovim tempom nemože biti niti u prvih tri,a kamoli pobijednik.

Dovoljno ti je pogledati zaostatak na današnjoj utrci Mercedesovih vozača i sve će ti biti jasno. 30+ sekundi zaostatka je sasvim dovoljan argument za moju tvrdnju. Usput, pogledaj plasmane prema najbržim krugovima. Vidjeti ćeš da su oba Renaultova bolida ispred Mercedesa. Doduše, to ne mora značiti ništa ali je znakovito. Rosberg je danas jedva sačuvao poziciju ispred Kubice, a pitanje je što bi bilo da nije.

mtopol kaže...

Pa nije bas u barceloni su zaostatak za vodecim imali vise od minute sada su bili iza pola minute... napredak se vidi, al i dalje su miljama daleko iza redbulla. Mclaren je na ovoj stazi bio izjednacen s redbullom samo zato jer su imali veliku prednost na pravcima... kad dođu staze s brzim zavojima bez dugackih pravaca, mclaren ce opet bit prilicno daleko iza redbulla

Odnos snaga između RedBulla i McLarena je jako teško komentirati jer očito postoje staze koje i jednima i drugima odgovaraju odnosno ne odgovaraju. Na kraju će najvjerojatnije presuditi par poteza poput ovog današnjeg Webbera i Vettela.

Ipak, vidjeti ćemo. Sezona je duga i uzbudljiva!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.5.2010 19:21 (cro_blue).
15 godina
i_rambo_plache kaže...

Po mom mišljenju, Vettel je kriv. Webber je cijelo vrijeme držao putanju, a to što Vettel ne zna čemu služe retrovizori nije Webberov problem.

Hrabar potez Red Bulla da stanu na bilo čiju stranu, time hrabriji što su stali na poziciju onoga koji je izazvao sudar.

Paradoks je što RB ima možda i najbrži bolid ove sezone, ali užasno loše strategije. Još jednom, bravo Red Bull! Neodlučan

Drago mi je za Buttona, čovjek dokazuje da nije slučajno osvojio naslov prošle godine. Nije najagresivniji vozač, ali je najpametniji.

Naravno da su stali na starnu Vettela, ipak je on buducnost njihove momčadi, dok je Mark samo jedan od vozača koji trenutno vozi za njih.

Inače slažem se s tim da nije clear cut, i ja b irekao kriv je 80% Vettel, a 20% Mark, i to ovih 20% Mark samo i iskljucivo zato jer su u istoj momčadi, da nisu u istoj momcadi tu uopce nebi bilo govora o krivici Marka. Čovjek je vozio ravno, a Vettel je cimnuo u desno...alo momak...pa ne radi se to tako...nije Mark neki strašljivko koji će se micat Vettelu sa staze kad ovaj to poželi...

17 godina

Meni je drago što su se njih dvoje sudarili jer sve mi se više čini da se formula vraća svojim korijenima.

One vožnje od prošlih sezone za mene nisu vožnje (čast izuzecima) jer ako ćeš ti doći do suparnika i voziti se iza njega (kao pič*a) zato što su ti to naredili iz boksa, i ne riskirati ni najmanje, onda to nije utrka!

Ne kažem ja da Vettel nije pogriješio, ali bio je donekle u pravu, jer ako je već došao u izglednu situaciju, bolje da ju je iskoristio nego da se vukao po stazi iza njega.

Meni je jasno žašto su stali na Vettelovu stranu, ipak ako ste gledali utrku, u istom je zavoju i Button preticao Hamiltona (a kasnije će se to pokazati i kad Hamilton bude vraćao poziciju) oni su si ostavili dovoljno prostora, pa čak i prepustili poziciju da se ne dogodi ono što se dogodilo RB-u.

Koliko god bilo (kako da to kažem) "neprilično" da se onako napadne kolegu, ipak to je čar formule1, i bore se Vozači a ne Timovi.

A sad malo o utrci:

McLaren se polako približava RB-u i svakom utrkom su im bliže. Hamilton i Button su cijelu vrijeme pratili RB-ove vozače, a kad im se ukazala prilika, iskoristili su je. A borba na kraju utrke dokazuje pozitivni stav u Mclarenu (nema favorita u momčadi).

RedBull, šta reći, najbolji bolid na gridu, ali ova im staza nije baš odgovarala. Osim toga, nepažnja Vettela (koji je vjerovatno iživciran svojim pehovima u zadnje vrijeme (prvo kočnice, pa šasija, pa pucanje rollbar-a...) učinio je jedan nesmotren (sportski jako pohvalan) potez, i uništio moguću dvostruku pobjedu RB-a.

Mercedes malo po malo izlazi iz kruga najboljih (kažem to zbog toga što je početku imao jako dobru priliku da se drži uz Rb i ML) ali i dalje je ispred ostalih. Jedna jako nezanimljiva utrka za njih , jedino je MS pretekao Buttona, ali tu se pokazala ML-ova moč na ravnom.

Renault se polako priključuje vrhu i očekujem od Kubice da se napokon počne boriti sa najboljim, a ne da se vozi na jednom mjestu cijelu utrku. A Petrov stalno pokazuje da u njemu "ima vozača", ali da mu nešto nedostaje (iskustvo i sreća).

Prvi bodovi za Sauber, nije loše, ali ja sam od te ekipe očekivao puuuno više, na početku sezone.

Force India gubi korak za ostalim, iako su (pogotovo Sutil) često znali zabljesnuti, nedostaje im konstantnosti.

I da, skoro sam zaboravio na Ferrari! Katastrofa, došli su u poziciju da se bore sa "ostatke" , a ako se ubrzo nešto ne promjeni, mogli bi oni "predat" ovu sezonu i počet razvijati bolid za sljedeću sezonu.

Ostali kao i uvijek, jad i bjeda.....

17 godina
odjavljen
rooswelt1991 kaže...

Renault se polako priključuje vrhu i očekujem od Kubice da se napokon počne boriti sa najboljim, a ne da se vozi na jednom mjestu cijelu utrku. A Petrov stalno pokazuje da u njemu "ima vozača", ali da mu nešto nedostaje (iskustvo i sreća).

kubica nikad neće pobijedit ili se borit sa najboljima,on nije ekstra klasa vozača,mediji su stvorili pogrešnu sliku o njemu kao o eksta klasi vozača što apsolutno on nije bez obzira koji bolid vozio

15 godina
odjavljen
M4X kaže...
rooswelt1991 kaže...

kubica nikad neće pobijedit ili se borit sa najboljima,on nije ekstra klasa vozača,mediji su stvorili pogrešnu sliku o njemu kao o eksta klasi vozača što apsolutno on nije bez obzira koji bolid vozio

Glupost.

Za tvoju informaciju Kubica vec ima jednu pobjedu.

2008. Godine je vodio u poredku svjetskog prvenstva nakon 5-6 utrka. Te je godine pokazao da je uz Alonsa, Hamiltona najbolji vozač današnjice. Iznimno brz vozač kod kojeg je samo pitanje vremena i brzine i pouzdanosti bolida da osvoji naslov svjetskog prvaka. Mnogo je to puta pokazao svojim pretjecanjima i 100% izvlačenju perfomansi iz bolida.

17 godina

Kao prvo, fantastična utrka!

Mislil sam jedno vrijeme za trajanje utrke, dok je gamad shebala Hamiltona u boksu - a trebal je već onda povesti - pa što bilo, bilo.

Užival bi da je strgal Webbera, makar i on sam nastradal (mislim odustal).

No nije bilo vremena za to, bila je premoćna utrka i nisam ni jel, sve pokušaje zvanja na ručak popratil sam žestoko...

Tada sam smislil novo ime Bikovima, 8-Bull - da to su - debili koji se izvlače na jedan jedini osmi zavoj - to nije Istanbul Park, a Hamilton (i Button) vozil ga je cijelog!

Potajno je u meni sijala nada da će se spotrgati međusobono - i jesu - hvala BOGU!

Dosta mi je tih neracera, svaka čast Vettelu, on je šofer (iako sam 2 put uočil da je prilično-namjerno prikočil Hamiltona).

Duel Mclarena, dobro je završilo, svaka čast obojici, no ovo je bila utrka Lewisa Hamiltona!

Samo da ga nisu shebali debili u boksu - ili možda još veći iznad

Yea, to je to, samo još malo žestine Hamiltone, sve te vodi na staze mog idola

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
15 godina
neaktivan
M4X kaže...

Ja koliko sam skužio, a moglo se vidjeti da u zadnjih 15 krugova button je bio osjetno brži ( valjda zato kaj su govorili hamiltonu da uspori zbog goriva jer je kao na cjedilu, a njemu su rekli i za buttona da su u istom stanju ) jer button je zasigurno imao više goriva u bolidu, pa kad ga je prošao i opet izgubio borbu za pole pos. onda su mu vjerojatno javili da to ne čini, da ne žele slučaj iz red bulla koji se dogodio, makar u zadnjim krugovima se činilo da je hamilton bio brži, ali da buttonu nisu javili, ne vjerujem da bi on ostao iza hamiltona (pogotovo ne nakon pretjecanja) , samo je pratio hamiltonov stil jer je imao veliku prednost nad webberom...

I da, bila je fenomenalna utrka, takve utrke se traže...

Dompa
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 18:05 (Dompa).
17 godina
odjavljen
Weky kaže...
M4X kaže...
rooswelt1991 kaže...

Glupost.

Za tvoju informaciju Kubica vec ima jednu pobjedu.

2008. Godine je vodio u poredku svjetskog prvenstva nakon 5-6 utrka. Te je godine pokazao da je uz Alonsa, Hamiltona najbolji vozač današnjice. Iznimno brz vozač kod kojeg je samo pitanje vremena i brzine i pouzdanosti bolida da osvoji naslov svjetskog prvaka. Mnogo je to puta pokazao svojim pretjecanjima i 100% izvlačenju perfomansi iz bolida.

i šta mu znači šta je vodio i pobijedio jednu utrku

i dugmić je pobijedio za hondu(sreća i splet okolnosti),tako i kubica kad je pobijedio za bmw(sreća i odustajanje favorita)

kubica je običan,prosječan vozač i nikad neće postat prvak,makar ga vi dizali u nebesa

15 godina
odjavljen

Joj koji si ti pametnjaković....

Prosječni vozači su Algueseari, Liuzzi, Chandock, Kovalainen... A ti kubica stavlajš sa njima?? Hahahaha. To pokazuje da ti pojma nemas o F1 niti si ikad pogledao utrku. Kubica spada u top 3 vozača današnjice, i svi će se složiti s menom, a s tobom neće. U čemu je onda problem? Očito veze nemaš blage. Ja ti garantujem da će Kubica postati svjetski prvak samo je pitanje vremena kada ce mu prava momčad dati priliku, a to bi se moglo dogoditi već iduće godine s obzirom kakva čuda radi sa renaultom, Dečko vozi fantastično, brzo, pouzdano i samo je pitanje vremena kada ce sluzbeno postati svjetski prvak. Po čemu su Jenson Button, Rosberg, Vettel, Weber, Massa bolji vozači od Kubice??? Daj neblebetaj gluposti.

17 godina

od kada se pojavio mali sebastijan i od kada su počeli šuplji hvalospjevi o njemu, tipaaaa ..niki lauda,

odmah sam rekao ,od ovog malog neće bit nikad ništa...i neće.

na kojim su drogama oni što vide sebastijana kao žrtvu u duelu?

onako nek trza djecu u desno na nekom svom privatnom kartingu.

papak.

šumi i mečka su klasika,zlatna sredina,nema pomaka...jer da nije bilo ovih luzera sa ispadima,opet bi bili na čarobnom sedmom mjestu.

zato renault služi robertu ko urica i tečno klizi.

lijepo što režiseri sve više prate duele na začelju. baš su zanimljivi i vrijedni spomena.

pozdrav svima
16 godina
neaktivan
Weky kaže...

Joj koji si ti pametnjaković....

Prosječni vozači su Algueseari, Liuzzi, Chandock, Kovalainen... A ti kubica stavlajš sa njima?? Hahahaha. To pokazuje da ti pojma nemas o F1 niti si ikad pogledao utrku. Kubica spada u top 3 vozača današnjice, i svi će se složiti s menom, a s tobom neće. U čemu je onda problem? Očito veze nemaš blage. Ja ti garantujem da će Kubica postati svjetski prvak samo je pitanje vremena kada ce mu prava momčad dati priliku, a to bi se moglo dogoditi već iduće godine s obzirom kakva čuda radi sa renaultom, Dečko vozi fantastično, brzo, pouzdano i samo je pitanje vremena kada ce sluzbeno postati svjetski prvak. Po čemu su Jenson Button, Rosberg, Vettel, Weber, Massa bolji vozači od Kubice??? Daj neblebetaj gluposti.

Dobar je, al toliko opet nije(za sada).

I'll be back
17 godina
moderator
Mike Litoris kaže...

LOL....pa naravno kad ge je prosao i ide idelanom linijom u zavoj...jedino sto ovaj konjina od Australca nezna ostavit mjesta...

Kao nekada MS...

Daj mojne stalno pljuckat po MS-u! Istina je da je on teško propuštao drugima da ga obiđu, ali nije se radilo o timskim kolegama - oni si to nisu smjeli ni dozvoliti. Cool Ali pustimo to, nije uopće više bitno...

I ja sam zadovoljan s današnjom utrkom, bila je odlična. Uopće ne zamjeran RBR-ovcima na međusobnom nadmetanju i pametnije bi bilo šefovima da to iskoristi za samoreklamu jer eto imaju fajtere koji se bore i kada mogu kalkulirati. Jasno, u stvari i jesu kalkulirali na osobnoj razini jer su izjednačeni u bodovima i obojica znaju da onaj koji u ovom dijelu natjecanja stekne prednost - u drugom dijelu sezone dobit će povlašten status unutar momčadi.

A ako se treba očitovati - po meni je Webber kriv za sudar jer Vettel ga je prošao već za pola bolida i evidentno je imao veću brzinu. U istoj situaciji Button je pustio gas i dozvolio Hamiltonu da zadrži prvo mjesto...

Šteta - baš bi bilo lijepo da su se i oni sudarili, pa da se još Webber nije uspio brzo vratiti nazad i eto Schumija na pobjedničkom postolju! Smijeh

Meni je inače posebno zanimljivo ponašanje Hamiltona na kraju, pri vaganju, na postolju itd. Tako pokisao nije bio čak ni kada je izgubio prvenstvo u svojoj prvoj sezoni... Nešto ga je gadno raspi***lo... Čak se fol vraćao pogledati jel dobro postavio volan na bolid, samo da ne mora biti uz Buttona... Bit će još tu svašta, ali ne javno...

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 18:35 (Miro).
17 godina
Miro kaže...
Meni je inače posebno zanimljivo ponašanje Hamiltona na kraju, pri vaganju, na postolju itd. Tako pokisao nije bio čak ni kada je izgubio prvenstvo u svojoj prvoj sezoni... Nešto ga je gadno raspi***lo... Čak se fol vraćao pogledati jel dobro postavio volan na bolid, samo da ne mora biti uz Buttona... Bit će još tu svašta, ali ne javno...

Možda mu je "ljepša polovica" zatrudnila i to su mu javili preko TeamradiaSmijeh

16 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
Miro kaže...

Možda mu je "ljepša polovica" zatrudnila i to su mu javili preko TeamradiaSmijeh

i zakaj bi TO bila loša vijest?? pa to je prava stvar.. čekaj da odrasteš :)

odlična utrka... po meni je Vettel kriv ... ali svako ima svoje stajalište.

Schoo je bil u onim "kišnim" trenucima najbrži na stazi i to me jako veseli.

Ferari nevjerojatno loš, iskreno očekival sam ih u vrhu, a kad ono nevjerojatan pad performansi, mislim da ih talijanska štampa nakon ovog bude pokopala.

Ono kaj je prestrašno je razlika između McM, RB i ostalih - sekunda po krugu na pravoj trkačoj stazi je tu mač.. nadam se da će Merc ipak uhvatiti priključak.

Dva tjedna do kanade... ijaojj puno i previše :)

Nema bombe do napalm bombe
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 19:04 (Dodi NAPALMIKUS).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice