Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.191
|
čitano: 4.580.217
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
suspendiran
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Ako ovako završi utrka gotovo je za Verstappena. Mora se neko čudo dogodit da mclaren odustaane
9 godina
x18x05x kaže...

Jedva čekam dan kada će Hamilton otići iz Ferrarija.

tak svejedno, njima ni sveta voda ne pomaze

16 godina
suspendiran
Yep, tek je došao a već čeka kad ce otic. Kako sada stvari stoje prije ce Leclerc otići nego Hemac. Leclerc nema još puno vremena ako misli na naslov.
17 godina
Jedino što nema gde, jer većina jakih timova ima po dva jaka vozača (osim RBa, u kome se od svakoga ko dođe očekuje da bude podrška Maxu i ništa više).

Možda ako "pukne tikva" u McLarenu, ali ako im se to desi, da li će želeti da jednoga koji ne pristaje da bude drugi vozač zamene drugim koji na to ne pristaje? Ako se na kraju sledeće sezone rastanu RB i Max, to najverovatnije znači da RB barem kratkoročno nije perspektivan. Aston Martin?!
WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
16 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Sta se tice Maxa i titule ove godine: Vozi kuci, propalo.

Kao sto sam predvidao britanski bias shebao Piastrija. Vise srece u nekom drugom timu bez britanskog guranja... kao sto sam napisao u postu nekidan.

mihi
10 godina

Šteta za prvenstvo... moglo je biti, pa skoro ću reći "napeto" do samog kraja. Ali nada zadnja umire... možda se PIA trgne. Jučer je imao priliku izvesti Rosberga iz Monaka u zadnjem stintu Q3 dok je NOR bio P10... uh što bi to bilo papreno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2025 9:40 (miki_the_pirat).
9 godina
mihi999 kaže...

Kao sto sam predvidao britanski bias shebao Piastrija. Vise srece u nekom drugom timu bez britanskog guranja... kao sto sam napisao u postu nekidan.

Nije gotovo dok nije gotovo. Lando DNF i eto Maxa u igri. + ako bude kisa danas, ima sanse popravit situaciju od jucer. Sanse su male, ali nije jos gotovo :)

17 godina
Zwer54 kaže...
mihi999 kaže...

Nije gotovo dok nije gotovo. Lando DNF i eto Maxa u igri. + ako bude kisa danas, ima sanse popravit situaciju od jucer. Sanse su male, ali nije jos gotovo :)

pusti priče, kad ekipa ne zna složit vozilo nego im se slučajno poklopi da za par trka slože nešto upotrebljivo. Kad je Adrian Newey otišao bilo je da im neće puno faliti da nije on baš nešto sudjelovao na tom bolidu... pa i vidilo se po rezultatima da su se jedva izvukli za vozački naslov a ove godine je još jadnije.

14 godina
Gnjavator kaže...
Zwer54 kaže...
mihi999 kaže...

pusti priče, kad ekipa ne zna složit vozilo nego im se slučajno poklopi da za par trka slože nešto upotrebljivo. Kad je Adrian Newey otišao bilo je da im neće puno faliti da nije on baš nešto sudjelovao na tom bolidu... pa i vidilo se po rezultatima da su se jedva izvukli za vozački naslov a ove godine je još jadnije.

A tu je nažalost i ta prljava vražja statistika.

U dugoj povijesti Adriana Neweya u našem sportu, nitko nikad nije osvojio naslov nakon njegovo odlaska iz tima (ako su zadnju sezonu s njim osvojili naslov).

Postoji velika šansa da će Max startati iz pita kao i Tsunoda, "prekršit" će parc ferme, konfigurirati (ili barem pokušati) konfigurirati bolid ponovno i pokušati ući u neke bodove.

Nešto se špekuliralo i o tome da će uzeti i novi PU, ali izgleda ništa od toga.

Ponovno statistika: Ako Max završi utrku, a ne uđe unutar 10, to će biti prvi put nakon Spa 2016!!

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
17 godina

Potvrđeno je, uzeo je i novi PU.

15 godina

Šteta za Ferrari.

16 godina
suspendiran
Fenomenalna uyrka za Maxa ali miim da ipak ništa od titule. Norris je na razini.
15 godina

Bravo za mercedes!

Ovdje mi je jako gusto bilo.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2025 20:11 (dj_renny).
14 godina

Wow!

Još jedna maxterclass utrka Maxa.

Tu je sad taj jezičak sumnje što bi bilo da nisu išli na soft i da nije bilo puncture harda zbog onog tuljaniziranog Hamiltona, ali još jedna potvrda tko je GOAT

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
17 godina

Ferrari ima sve moguće uroke. Niti jedan drugi tim ne može proizvesti toliko razočarenja i ljudi će i dalje navijati desetljećima za njih.

15 godina
Korny1603987 kaže...

Ferrari ima sve moguće uroke. Niti jedan drugi tim ne može proizvesti toliko razočarenja i ljudi će i dalje navijati desetljećima za njih.

Leclerc je izdržao dulje nego prošle sezone. 

14 godina

Jel jos Piastri bolji kandidat za naslov..ima mentality prvaka a Norris nema!?Max danas vozio raketu skoro ko kad je Hamm s zadnjeg dosao do 1 mista 2021 godine!Kimm se vrhunski obranio od Maxa na kraju,ipak soft imaju svoj vjek trajanja.

Sve u svemu odlićna utrka,a Ferrari ko Ferrari ni Gospa Sinjska ih ne moze spasit!

AUDIOFIL
17 godina
Ocena Piastrijeve današnje vožnje u velikoj meri zavisi od toga da li je trebalo da bude kažnjen ili ne. Racing guidelines: "When overtaking on the inside of a corner, the document makes clear that the overtaking car must have its front axle at least alongside the mirror of the other car prior to and at the apex to be entitled to be given room." Rekao bih da je Oscar ispunio neophodni uslov pre nego što se Antonelli setio da ga zatvori.
16 godina
suspendiran
Leclerc je ocijenio incident kao 50/50 krivica jednog i drugog.
16 godina
suspendiran
Leclerc je ocijenio incident kao 50/50 krivica jednog i drugog.
14 godina
Ivan(4) kaže...
Ocena Piastrijeve današnje vožnje u velikoj meri zavisi od toga da li je trebalo da bude kažnjen ili ne. Racing guidelines: "When overtaking on the inside of a corner, the document makes clear that the overtaking car must have its front axle at least alongside the mirror of the other car prior to and at the apex to be entitled to be given room." Rekao bih da je Oscar ispunio neophodni uslov pre nego što se Antonelli setio da ga zatvori.

Da, Oscar je popio kaznu a klasika je da za to pola ljudi dobije kaznu, pola ne.  I sad ti budi pametan. Lando, drug Oscarov udari Oscara u Singapuru, očigledno je izgubio kontrolu i tu ne bude nikome ništa. Ovdje Antonelli zatvori Oscara koji nije uopće ni otišao široko i desi se to što se desi i popije 10s.  Tako da, hehehe. 

Ali Lando i vozi napokon onako kako je znao lajat i bit ljubomoran na druge. Ima najbrži auto overall preko sezone 100%, tako da je naslov bio njegov i Oscarov da izgube. I Lando plačipička kakav je se lani slomio, ove godine počeo malo bolje ali sad od ljeta je počeo vozit kako treba i manje srati. Odmah se vide rezultati.  

A Oscar, ne znam što se tu desilo osim da je popustii pod pritiskom. A sad, nagodinu tko zna kakvo će bit stanje, ali zanimljivo će bit sigurno. 

itomic009
17 godina

Baš zato jer je se maknuo sa Harda je imao šanse. Hard gume su bile katastrofa. 

Stanisha ploftoi, gag mul pafuft
14 godina
GranDaddo kaže...

Baš zato jer je se maknuo sa Harda je imao šanse. Hard gume su bile katastrofa. 

Da, ali ga je natjeralo izvan optimalnog windowa, što je kasnije značilo kud i kamo starije/lošije gume za kraj.

Izbacilo ga na zadnje mjesto u ogroman traffic train kroz koji se morao probijati + pričamo o DODATNOM stintu, sumnjam da bi radili redovni 3-stop da nije bilo te probušene prednje desne.

15 godina
Aaa.. Eon maknuo SK kanale iz Start paketa, od danas.. ne mogu sad pogledati utrku do kraja, kakvi smećari...
Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
10 godina
Mislim da je i poskupio srednji paket cca 2€ posto su ubacili arene. Tako je bar bilo najavljeno.
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
14 godina
Wtf sto moram sad nadoplatit novi paket da bih pogledao zadnje 3 trke..
AUDIOFIL
15 godina

Što je najbolje, ni ne možeš. Ako pređeš na drugi paket, moraš čekati da istekne stari. Meni se obnovio paket prije 3-4 dana, tako da ga mogu promijeniti tek u 12. mjesecu, kad završi sezona... Ima na forum.hr 5-6 stranica u zadnji par dana, ako te zanima više.

Moram vidjeti sa ženom (jer ona dosta koristi gledanje unatrag, za masterchef i neke serije), ali ja bi najradije otkazao i tražio lovu nazad.

Zvao sam ih sinoć, kao išle su obavijesti od 9. mjeseca, ali ja nisam ništa dobio na mail.

Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
17 godina

Mislim da su na nekim kanalima rekli da bi svejedno morao ići na dodatni stint, jer bi ovi naprijed imali bolje gume i da bi svakim krugom taj offset bio sve veći. 

Probušena guma, koliko god je bila koma, da se nije desila, bila bi ga usporila i derao bi (valjda) Soft na kraju do besvijesti (i onda dolazi komentar o offsetu sa ovima naprijed). Ovako je roknuo Medium i letio.

Jolyon će vjerojatno obaviti analizu.

Stanisha ploftoi, gag mul pafuft
10 godina
Pa informacije su bile dostupne i objavljivane proteklih cca 6 mjeseci. Cim su ubacili arene u program uz sportklub, rekli su da ce samo najskuplji paket ostati bez poskupljenja, srednji da ce ici 2€ gore a za osnovni se ne sjecam tocno. Nagodinu F1 ide na RTL, samo je pitanje sto ce prenositi. Utrke ce biti sigurno a lako moguce da ce kvale i treninzi ici preko OYO koji se placa. Mozda nije tako, ali ne bi se iznenadio da bude. :D
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2025 17:09 (deepshitcro).
16 godina
moderator

I ja uzeo eon 8.11,tak da mi bude taman za sve 4 zadnje utrke.

Ako sam već platio za taj period te programe onda bi vjerojatno trebalo tako i biti,ovo je malo pokvareno.

Pošto se navodno neda nadograditi paket,sad ostaje jedino f1 tv za 9 eura,jbg.

سمندری ڈاکو
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice