Bearman potvrđen za cijeli vikend
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam prethodno rekao da neću pisati ništa protiv Maxove vožnje jer sam isto volio kod Schumachera. Nema predaje ni kada je bolid slabiji. Muda do zemlje i zapitajmo se tko se boji umrijeti. To donosi nešto više kod gledanja utrke, to donosi emociju. Max zna što radi, kao i Senna, kao i Schumacher.
Koji je vrag ovo s pozivanjem vozača kod sudaca zbog psovanja? Formula 1 je danas puna pičaka. Kao prosječni balkanjeros ne prođe dan kada u društvu ne čujem sve moguće psovke koje se mogu izreći.
Pa idu na ispovijed
Ovi za riječ "fuck" idu pred suce i moraju platiti 10.000 EUR.
Moja rođena majka se znala derati na mene i slati me u "pčk materinu". Nije mi dala niti 10 kuna nakon toga za kaznu. Nije imala niti 1 sat dobrotvornog rada. Njezin glas se obično čuo 3 ulice.
Današnji vozači znaju da mogu jeb**ti druge koliko hoće, voziti kako hoće i neće si ni ruku istegnuti.
Ogromna razlika...
Morbidan kakav jesam meni ne bi smetalo gledati utrke 1960ih i 1970ih. Šansa da netko ne dočeka kraj daje veće uzbuđenje. To je bilo na razini rimskih ludi circenses. Kada su vozači doslovno mogli prije utrke reći "pozdrav gledatelji, oni koji će umrijeti, pozdravljaju vas". Kad se sjetim onog filma iz 1966. Grand Prix prođu me trnci. Belgijska SPA pored asfalta grabe, živice, kuće, ograde, prometni znakovi, ljudi stoje uz cestu kao da su na poljskom putu. Automobili grme kao da dolaze iz samog pakla. Ovaj ispred se skrši, dim posvuda, šansa da je mrtav su 95%, a ovaj iza njega punim gasom u dim.
I onda se vratim u sadašnjost kada Leclerc dobije 10.000 EUR kaznu jer je rekao "fuck", a Max je problem jer je spreman oštrije braniti poziciju. U vremenu kada su ljudi umirali kao u kafanu što se ide, onda si mogao reći što te volja. Nisu ti mogli dati novčanu kaznu jer se nije znalo hoćeš li preživjeti vikend.
Morbidan kakav jesam meni ne bi smetalo gledati utrke 1960ih i 1970ih. Šansa da netko ne dočeka kraj daje veće uzbuđenje. To je bilo na razini rimskih ludi circenses. Kada su vozači doslovno mogli prije utrke reći "pozdrav gledatelji, oni koji će umrijeti, pozdravljaju vas". Kad se sjetim onog filma iz 1966. Grand Prix prođu me trnci. Belgijska SPA pored asfalta grabe, živice, kuće, ograde, prometni znakovi, ljudi stoje uz cestu kao da su na poljskom putu. Automobili grme kao da dolaze iz samog pakla. Ovaj ispred se skrši, dim posvuda, šansa da je mrtav su 95%, a ovaj iza njega punim gasom u dim.
I onda se vratim u sadašnjost kada Leclerc dobije 10.000 EUR kaznu jer je rekao "fuck", a Max je problem jer je spreman oštrije braniti poziciju. U vremenu kada su ljudi umirali kao u kafanu što se ide, onda si mogao reći što te volja. Nisu ti mogli dati novčanu kaznu jer se nije znalo hoćeš li preživjeti vikend.
Jesi protivnik uvođenja Halo-a? Jel nebi trebao bit za to da se zaštite vozači? Pa neke te generacijske talente želim gledat što dulje. Zato sam zahvalan napretku na tom području pa mogu gledat LeBrona sa skoro 40 kako i dalje odlično igra, Luku Modrića. Jel nebi bilo bolje da je Senna ostao živ i da su ga ljudi mogli dulje gledati.
Di ste FIA? Koji je ovo klinac bio s VSC-om dok su se ovi jazavci McLaren odlučili swappat pozicije.
hahahaha koja lakrdija

Osobno nisam ni ja protiv njegovih poteza dok god se kažnjavaju. Ko Šimunić nad Sulejmanijem, ili Suarezova ruka, jbg morao si to napravit, svjesno si napravio potez za crveni karton i to je to. Kaznilo se, al na kraju si profitirao. Ovdje je to opasnije jer se radi o Formuli, ali što se mene tiče može to svaku utrku radit dok god dobije i odgovarajuću kaznu,
Btw Max dobio 5 sec kazne nakon sprinta i na kraju zavrsio cetvrti.

Sjećaš se Safeta u Kini 2018? Bot i Vet se borili za pobjedu, Ham zaostajao, sudare se Torro Rosso i još netko (ili 2x TR) na kraju zadnjeg pravca i čekalo se preko 2 kruga a Safet pošalju na stazu upravo u trenutku kad su Vet i Bot prošli pored skretanja u box ali ne još i Ham i ostatak društva...
HAHAHAHAHA Max je dobio 5s penalty i 1 kazneni bod.
za 0.63 s of.
Wtf?
Ajde poklonite Landu taj WDC.
Dakle VSC u pravi čas. Dakle lakrdija..

Ovo je baš bilo sumnjivo. Ne kužim jel su tak blesavi ili stvarno imaju neke agende
Ovo je baš bilo sumnjivo. Ne kužim jel su tak blesavi ili stvarno imaju neke agende
gdje su te britanske agende bile 21 ? onda nije bilo sumnjivo

gdje su te britanske agende bile 21 ? onda nije bilo sumnjivo
A istina, sve za show
za 0.63 s of.
Wtf?
Takvo je pravilo... bio je 0,63 sec ispod minimalnog vremena u trenutku kad su svijetla prešla u zeleno. Priznao je i taj tvoj mezimac koji je nastojao ispraviti grešku, ali nije uspio. Što je tu nejasno? Možda da je bio tu Massi...
za 0.63 s of.
Wtf?
Takvo je pravilo... bio je 0,63 sec ispod minimalnog vremena u trenutku kad su svijetla prešla u zeleno. Priznao je i taj tvoj mezimac koji je nastojao ispraviti grešku, ali nije uspio. Što je tu nejasno? Možda da je bio tu Massi...
ne prizivaj Massija tamo gdje ne treba.
Ti realno ne vidiš nikakav problem u tome što su se tri kruga vozili dok se McKaren nije odlučio swappati pozicije ne bi li oni digli VSC?
Pa daj barem budi realan

Samo mi ti nemoj trkeljati o realnosti i objektivnosti.
Samo mi ti nemoj trkeljati o realnosti i objektivnosti.
nisi odgovorio na pitanje

kvalifikacije 11.30h
kvalifikacije odgođene, čeka se novi termin, i dalje pada kiša.
utrka 16.30h (umjesto u 15h)

Ajde poklonite mu. Koji tajming red flaga hahahaha.

40tak sek. su cekali da se Stroll makne na 3 kotaca...seems legit