Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.784
|
čitano: 4.114.546
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1

Procitao na Sky, pisalo je da je Hamilton prvi a ako se dobro sjecam Russel cak drugi po broju udesa ove sezone. 

Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
16 godina

Skysport? Zbilja?

Prošao sam sve https://www.skysports.com/f1/drivers/lewis-hamilton i nisam to našao. Ispričavam se ako sam previdio.

Pitam zato jer su Lewis i Carlos jedini bez ijednog kaznenog boda i da je "prvi" vjerojatno bi se našao jedan ili dva. Ima 1 jedini retirement. Možda nisam primjetio, no nekako mi se čini da ima bar nekoliko kandidata koji su više udarali (sebe i druge). Jel bi mogao reći koje je to udese imao?

In vino veritas
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2022 14:26 (GranDaddo).
16 godina
deepshitcro kaže...

Procitao na Sky, pisalo je da je Hamilton prvi a ako se dobro sjecam Russel cak drugi po broju udesa ove sezone. 

je prvi, a on i Sainz sa 0 kaznenih bodova 

17 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Izgleda da od iduće sezone Binotto odlazi, a umjesto njega stiže Vasseur! Ima li tko neki info? Nadam se da nije fake. Bilo je već i vrijeme da se nešto promijeni - ovo bih rekao da su zamjenu napravili prije 2 godine.

EDIT: Ferrari poriče -.-

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2022 16:31 (Lovac).
16 godina

Max ispade g...o prema Perezu. Izgubio je respekt od velikog broja svojih navijaca. Nadam se da mu sljedece godine Perez vratiti barem malo.

mihi
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2022 16:42 (mihi999).
17 godina

Po meni Max je zeznuo veoma lagani PR moment. Dakle bio je u situaciji koja je bila čisti win-win.  Nije bio niti blizu postolju i mogao je dobiti milijune ljudi sa lijepim prepuštanjem pozicije i nekom kulturnom porukom za Pereza na radio.

Opće je poznato da ne volim Hamiltona koji je majstor i najveća legenda licemjerstva i muljator za medije, ali sam siguran da bi on to izveo na način da još dobije 100 000 sljedbenika na instagramu, pustio drugog vozača i još pozdravio čistačicu i sve u studiju i režiji.

Max je ovim potezom odabrao čisti gubitnički potez jer je ispao loš kod gledatelja, ispao je pomalo papak prema Perezu, javno je napravio od šefa Hornera idiota pred širom javnosti (totalno ga ne šljivi pola posto), a dobio je svega par bodova razlike na poziciji koja bi bila zaboravljena za 20 minuta nakon utrke.  Mogao je ispasti baja, a da ne žrtvuje ništa.

6 godina
Korny1603987 kaže...

Po meni Max je zeznuo veoma lagani PR moment. Dakle bio je u situaciji koja je bila čisti win-win.  Nije bio niti blizu postolju i mogao je dobiti milijune ljudi sa lijepim prepuštanjem pozicije i nekom kulturnom porukom za Pereza na radio.

Opće je poznato da ne volim Hamiltona koji je majstor i najveća legenda licemjerstva i muljator za medije, ali sam siguran da bi on to izveo na način da još dobije 100 000 sljedbenika na instagramu, pustio drugog vozača i još pozdravio čistačicu i sve u studiju i režiji.

Max je ovim potezom odabrao čisti gubitnički potez jer je ispao loš kod gledatelja, ispao je pomalo papak prema Perezu, javno je napravio od šefa Hornera idiota pred širom javnosti (totalno ga ne šljivi pola posto), a dobio je svega par bodova razlike na poziciji koja bi bila zaboravljena za 20 minuta nakon utrke.  Mogao je ispasti baja, a da ne žrtvuje ništa.

Sto bi nas narod ponijela ga pjesma. A luis je u daleko boljoj situaciji da se tako ponasa a ne ponasa se.....Covjek osvojio dva naslova (jedan jedva i vrlo upitno) i vec umislio da je neka faca.....

15 godina

Hulkenberg umjesto Micka u Haas-u

14 godina
Zamisli koliko bi RB bio jeben kad bi mu da nogu radi ovog 🤣
AUDIOFIL
17 godina

Ne treba Maxu dati nogu, ali Horner mora naći način da pokaže gradu i svijetu da je on Red Bull, a ne Max. Što bi rekao stari Enzo Ferrari: "Vozači su zamjenjiva roba.".

14 godina
neaktivan
Jadno da ne može jadnije.
Epilog će biti da RB mijenja drugog vozača.
17 godina
Korny1603987 kaže...

Ne treba Maxu dati nogu, ali Horner mora naći način da pokaže gradu i svijetu da je on Red Bull, a ne Max. Što bi rekao stari Enzo Ferrari: "Vozači su zamjenjiva roba.".

Jesu dok si toliko jači da ti skoro svejedno ko vozi, ali kada nisi toliko jači, onda ta izjava postaje problem.

17 godina

Vozač mora znati da je samo vozač - bio ti Schumacher, Prost ili Senna - ako se zamjeriš velikim vođama svojega tima, trebaš naglavačke iz tima. I tu dižem kapu Enzu Ferrariju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2022 14:17 (Korny1603987).
16 godina

Jel vas ijedan od rookija imalo interesirao na FP1?

Lawson 0.3s iza Pereza

Shwartzmann 0.5s iza Charlesa

Sargeant <0.3s iza Albona

Fittipaldi skoro ko Magnussen

O'Ward 0.8s iza Ricciarda

Doohan 0.6s iza Ocona

Drugovich 1.4s iza Vettela

Malo sam više očekivao od Drugovicha. 

In vino veritas
17 godina

Iskreno, ne ulazim u kvalitetu F2 vozača. Ništa se tu ne zna. Teško je reći tko je kakav kada krene prava trka, a i tko će dobiti kakvu šansu glede snage tima kada napokon dođu u F1.

10 godina
GranDaddo kaže...

Jel vas ijedan od rookija imalo interesirao na FP1?

Lawson 0.3s iza Pereza

Shwartzmann 0.5s iza Charlesa

Sargeant <0.3s iza Albona

Fittipaldi skoro ko Magnussen

O'Ward 0.8s iza Ricciarda

Doohan 0.6s iza Ocona

Drugovich 1.4s iza Vettela

Malo sam više očekivao od Drugovicha. 

To je samo  FP1... nema veze ni sa čim. Količina goriva, setup, engine mod, šta se testira...

Nema smisla nikog porediti niti išta zaključivati na osnovu FP1.

15 godina

Red Bull je jedna odvratna ekipa. Nadam se da će ih izbaciti iz F1. Ako se Perez namjerno zabio u Monacu to je drugi put da su to napravili. Vrijeme je da lete van, to je ogroman skandal.

Xbox gamertag: RENZOR GT 01
9 godina
Mislim da od mercedesa ni jedna ekipa ne moze biti odvratnija... :D
Ali ako je istina (sto je malo vjerojatno), nikada se nece moci nista dokazati jer je dovoljno malo jace pritisnuti gas i to je to. A raspravljati o tome je li namjerno ili nije ne drzi vodu, pa realno svaku utrku ima bar jedan takav(slican) incident. Meni vise paznje odvlaci to da je mercedes prije promjene pravila vec imao preslozen i spreman bolid po "novim" pravilima, a njihov bivsi zaposlenik/ca je trenutno u FIA-inom odsjeku za te stvari. Isto kao i za budget cap, bivsi zaposlenik merca radi u FIA-i na kontroli budgeta, sve im se daje siroke ruke, a ono opet corak... XD
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2022 12:41 (deepshitcro).
10 godina

Bitno da blessed neće dobiti nikakvu kaznu za pretjecanje pod crvenim zastavama (upravo objavili)... a VET dobio 3 mjesta (isto na FP) jer nije na vrijeme dovoljno usporio.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2022 14:38 (miki_the_pirat).
15 godina
miki_the_pirat kaže...

Bitno da blessed neće dobiti nikakvu kaznu za pretjecanje pod crvenim zastavama (upravo objavili)... a VET dobio 3 mjesta (isto na FP) jer nije na vrijeme dovoljno usporio.

sad pročitaj cijelu vijest i pokrij se ušima

10 godina

Samo nastavi s minusima... baš me žuljaju. I nisam čitao vijest već FIA dokument.

Istina je da nisam znao da je ta direktiva "modificirana" prošle godine radi maxa... svete krave no.1 i no.2

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2022 15:52 (miki_the_pirat).
16 godina

koliko će puta momci iz RBa ponoviti teamwork 😂 a i dobro su ubacili Coultharda da napomene kako Max pomaže Perezu 😅

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2022 16:12 (loky4i4).
15 godina

Ovo je još jedna sramota. Pokušava se poboljšati stanje koje je nepopravljivo.

Xbox gamertag: RENZOR GT 01
14 godina
x18x05x kaže...

Pokušava se poboljšati stanje koje je nepopravljivo.

Ne mora biti. Nitko nije više pomagao od Bottasa Hamiltonu.

17 godina

Bojim se da će se Hamiltonova nada u novi moćni Mercedes pretvoriti u noćnu moru ako se to zbilja dogodi. Đorđe nije Valter, i Đurđe će ga ispljuskati kao curicu.

16 godina
Valentin17 kaže...

Ne mora biti. Nitko nije više pomagao od Bottasa Hamiltonu.

Barrichello khm khm

17 godina

Koji naslov Michael nebi osvojio bez Rubensa ?

16 godina
Korny1603987 kaže...

Koji naslov Michael nebi osvojio bez Rubensa ?

koji naslov Lewis ne bi osvojio bez Bottasa ? 

17 godina

Ali kada sam rekao da je Bottas glavni "krivac" za njegove naslove ? Glavni krivac je FIA i ono što se dopuštalo Mercedesu godinama. I danas se pravila kroje kako njima odgovara i po njihovim željama. Superioran automobil je stvorio Lewisa sa jednakim brojem naslova kao Schumacher.

3 godine
protjeran

A Schumi je vozio Trabanta.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice