5 sekundi u 2 kruga!!!!
Molim ostatak grida da se parkira i ode na kavicu.
5 sekundi u 2 kruga!!!!
5 sekundi u 2 kruga!!!!
Može slobodno otić na WC i vratit se u trku i pobjedit
EDIT: Vettel napravi 10 superbrzih krugova a gume i dalje idu kao nove
Ma daj Vettel upalio cheat i vozi
Strašno kako su ostali nemoćni.
Strašno kako su ostali nemoćni.
ovi zavoji u singapuru čine ostale vozače i timove smiješnima
Vettel čini ostale kolege smiješnima.
Vettel čini ostale kolege smiješnima.
njegova kvaliteta je neupitna, nadam se da ćemo je sljedeće godine moći više uspoređivati s ostalim top vozačima
Idemo McLalareni!!!!!
Pa što radi ovaj Button ?!
Čini li se meni ili stvarno nitko ne diže krila na ravninama?
raikonen i alonso FTW
Seb im je pokazao kako se koriste prednosti bolida.
Pričajte što hoćete, čovjek ima bolid i zna iskoristiti.
Ne budite gnjevni.
Alonso je napravio dobar posao, kao i Raikkonen koji su heroji utrke.
Znači Vettel je praktički opet prvak?
Za mene imamo 2 pobjednika. Alosno i Kimi
Pogrešan bik gori
Našla se dvojica. Massa i Webber. :D
Pardon, Alonso. :D
Čini ti se.
Nikad nisam bio ljubitelj ulični trka. Ovo već postaje smiješno.
Kada čujem da žele izbacit Moncu ili Spa pitam se gdje je nestala ona F1 kad se utrkivalo i preticalo.
Čini ti se.
ivo jos tri ovakve sezone i mozes sliku podjeliti na pola sumi i vettel.
jedva cekam sljedecu sezonu...
da vidim nove motore,pravila a najvise dvojac u ferrariju
meni su ulicne bile najdraze, tu vozac moze pokazati svoju brzinu i umjece, al to nema vise smisla kad red bull(samo jedan, drugi uvijek slucajno ima problem) ostavlja ostale +2 sec po krugu, a i fia mi se gadi jer je npr. lotus, ferrari i force india slagala svoj bolid prema gumama da budu njeznji i onda oni ubace stare gume na kojima vettel moze ostavit 30 sec rosberga i to vettel ima koristene a rosberg nekoristene!!!
, a i fia mi se gadi jer je npr. lotus, ferrari i force india slagala svoj bolid prema gumama da budu njeznji i onda oni ubace stare gume na kojima vettel moze ostavit 30 sec rosberga i to vettel ima koristene a rosberg nekoristene!!!
Nakon te promjene sezone je i otišla u kurrac!!
Presmejšno, amaterski i sve ostalo da usred sezone ideš mjenjat komponentu guma. Na testiranja doneseš jedne, pola sezone iste te i onda hopa, jebitte se svi idemo na drugu komponentu...
Danas sam utrku odgledao prek K****..a izgleda da će tako biti i sa ostatkom sezone, nemam ništa protiv Vettela, dečko samo radi ono što se od njega traži, a Red Bull nikada nije izgledao brže. Jednostavno mi se neda gledati takve utrke, jer ipak je najzanimljivije kada je napeto u borbi za prvo mjesto u poretku ili utrci. Stvarno sam se nadao jednoj doboroj sezoni, kada su Ferrari i Lotus pokazivali onakav race pace na početku sezone, a sada Red Bull ima apsolutno sve.
Kapa dole Kimiju!
Danas sam utrku odgledao prek K****..a izgleda da će tako biti i sa ostatkom sezone, nemam ništa protiv Vettela, dečko samo radi ono što se od njega traži, a Red Bull nikada nije izgledao brže. Jednostavno mi se neda gledati takve utrke, jer ipak je najzanimljivije kada je napeto u borbi za prvo mjesto u poretku ili utrci. Stvarno sam se nadao jednoj doboroj sezoni, kada su Ferrari i Lotus pokazivali onakav race pace na početku sezone, a sada Red Bull ima apsolutno sve.
Točno, postalo je preloše...
Čovjek napravi u 10 krugaova napravi razliku da može još jedanput otići u boks
Znam da nije Seb kriv, ali je stvarno ubio ovo sve u pojam.
Praktički da nije bilo McLarena i Saubera dns nebi bilo ni preticanja, osim na startu.
RB je prebrz, Lotus i Ferrari imaju brzinu u utrkama (ali nekih 5% manju od rb-a) ali su očajni u kvalama, Mercedes obrnuto.
Mclareni imaju otprilike isti bolid kao i Force india, ali pobjeđuju (u odnosu na FI) zbog taktike i toga što vozači izvlače maksimum iz bolida, i što imaju puzdane bolide.
Jedina stvar koja je užitak gledati trenutno je Kimi koji ubija u utrkama, i Webbera kad poludi 20ak krugova svaku utrku...
Može netko objasniti što se desilo Groznom?
Može netko objasniti što se desilo Groznom?
Imao problema sa nekim spremnikom stlačenog zraka. Za kojeg ne znam točno što i kako djeluje unutar scega, ali uglavnom gubio je zrak i morao se parkirat...
Tako da ustvari...i ja bi molio neko bolje objašnjenje od nekoga tko zna.
Ovo danas je bila prava dominacija. Nevjerojatna razlika između RB i ostatka.
Mene je danas užasno iznervirala taktika Mercedesa, odnosno nepozivanje Rosberga u boks prilikom SC. Ostavit ga da se probija kroz gužvu je velika glupost, niti ima znanja niti ima iskustva za tako nešto. Vukao se iza Pereza 2-3 kruga sa 15 krugova svježijim gumama (Massa je riješio Pereza istog trena). Naravno da o tome da je štopao Lewisa ne treba govoriti.
E baš sam to htio napisati. Stvarno smiješna kazna. Webberu 3 opomena i 10 mjesta a Alonso je dobio opomenu.
Edit: i Lotus je dobio opomenu jer mehaničar nije imao kacigu tijekom pitstopa.