Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.789
|
čitano: 4.118.855
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
oni koji prate f1 duže od jedne sezone će se sjetit da je alonso istu stvar napravio hamiltonu, kak veli mj apgasal je.
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
15 godina
Smooth Operator kaže...

Skužite ovu žensku, ku*ac joj viri iz očiju, a ovo sve joj je tako nezanimljivo, nevjerovatno. Pa koja glupača, ljudi moji.

Stvarno ne kužim koja je njena uloga u svemu tome. Mogli su bar nać neku zgodnu sa velikim sisama. Pa da joj blejimo u sise dok ona priča gluposti {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
15 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1
dobra trka, dobar stari poznat scenarij ferrarija kad zahebu mehanicari i massu i alonsa, a onda jos losu taktiku odaberu, a onda taman dodje alonso do 3. mjesta i onda taj dodir (za koji si je sam kriv), meni je zao mogli su biti on i massa 2. i 3. , a ovako ipak nista
Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
17 godina
neaktivan

Da bi nešto pametno napisao moram još jednom utrku pogledat (nisam najpozornije pratio jer sam tek ujutro došao doma-frend dobio kćerkicu jučer{#}).

Ferrari da bi nešto napravio mora poraditi na kvalifikacijskoj formi.

Red bull - užitak je gledat Seba kako vozi. Bolid je izuzetno stabilan te zavoje prolazi sa minimalnim korekcijama upravljačem (ili pak uopće nije ni potrebno).

Vebber je odlično odvozio unatoč lošem startu.

Moj Schumy će sanjat Kamuija (neznam ni koliko ga je puta prešao 3?) a ni Nico se nije proslavio. Ross daj se trgni i sredi Mečku:)

Čestitke i Nicku. Odvozio je odlično kao i Petrov ali nažalost Petrov nije ubrao bodove. Nije mi jasno kako se volan onako odspojio?!

McLareni vrlo dobri a što se tićew kontakta Ham vs. Alonso krivicu bih možda prebacio na Alonsa jer on je taj koji bi trebao pazit na razmak i bilo je samo pitanje vremena kada će prijeći Hamiltona mada je isto tako moguće da je Ham samo milimetar otpustio gas znajući da mu je Nando na repu s ciljem da ga obeshrabri u pokušaju pretjecanja.

Uglavnom pohvalio bi Pirelli što su proizveli gumu zbog koje se mora ići više puta u boks.

Šteta samo što nije pao kakav monsunski pljusak u trajanju od jedno 15 minuta da zapapri situaciju svima:)

World Championships: 7, GP started: 270, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
16 godina

solidna utrka,bolja neg australija,falila kisa,al valjda je bude tokom sezone

button prestigao webbera kao sto i rekao jucer {#}

kobayashi nasamarao schumachera...hamilton takoder los

Australija-6,5/10
16 godina
QFlash kaže...

Je li još tko imao dojam da bi ona voditeljica bez pardona popushila Jergoviću u sred emisije pred kamerom da joj samo migne ? Ili ?

(kažem ovo u šali naravno,ne želim curi nikakve probleme)

Mislim da je ona za cijelo vrijeme utrke pushila Dijakoviću koji se gubio bez pardona... A morat će i cijeloj ekipi nakon ovakve neprofesionalnosti vođenja emisije.

Ne bi joj bilo prvi put da popushi i otkaz!

Jergoviću svaka čast, izvukao je praktički sam i prijenos i emisiju. {#}

15 godina
neaktivan

Baš mi je drago što je Heidfeld treci.

Iskreno,razocarao me mercedes,ocekivao sam nesh vise od njih

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.4.2011 12:47 (Aliser).
15 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Baš mi je drago što je Heidfeld treci

Iskreno,razocarao me mercedes,ocekivao sam nesh vise od njih

i meni!

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
16 godina
McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
15 godina
protjeran
Mr. Fugitive kaže...
Smooth Operator kaže...

Skužite ovu žensku, ku*ac joj viri iz očiju, a ovo sve joj je tako nezanimljivo, nevjerovatno. Pa koja glupača, ljudi moji.

Stvarno ne kužim koja je njena uloga u svemu tome. Mogli su bar nać neku zgodnu sa velikim sisama. Pa da joj blejimo u sise dok ona priča gluposti {#}

ajde sad ne pretjeruj,

ja bi bio zadovoljan vec i sa Milom{#}

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
15 godina
neaktivan

glupost kao sto je i netko napisao, obicni trkaci incident to netreba nikakve kazne

16 godina
neaktivan

Također, sve čestitke čovjeku koji je ovo napravio.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
15 godina
Smooth Operator kaže...

Također, sve čestitke čovjeku koji je ovo napravio.

zašto je dobio crveni??

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
17 godina
neaktivan

Zasto je tocno Hamilton kaznjen? Ova placipi*ka Alonso je 100% kriv. I opet je kazna Alonso nista ne gubi a Hamilton gubi mjesto. Kako me iritira taj Alonso neopisivo.

Po meni nitko nije trebao biti kaznjen, a ako je su morali nekoga kazniti ona je to definitivno Alonso.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.4.2011 18:21 (mislav_01).
15 godina
protjeran

kažnjen je za previše mijenjanja pravaca na ravnini kao i prošle godine kada su mu nekoliko puta neopravdano progledali kroz prste

16 godina
mislav_01 kaže...

Zasto je tocno Hamilton kaznjen? Ova placipi*ka Alonso je 100% kriv. I opet je kazna Alonso nista ne gubi a Hamilton gubi mjesto. Kako me iritira taj Alonso neopisivo.

Po meni nitko nije trebao biti kaznjen, a ako je su morali nekoga kazniti ona je to definitivno Alonso.

Kako alonso ništa ne gubi? Pa bio je očito brži. Misliš da je on takav glupan da se namjerno zabije u nekoga ,a vidi da je brži i  koga je več počeo preticati.

Nije trebao biti nitko kažnjen iako izgleda kao da je Hamilton malo usporio, ali to samo možda tako izgleda.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.4.2011 19:05 (Jack Sparrow).
17 godina
DaNiTo kaže...

solidna utrka,bolja neg australija,falila kisa,al valjda je bude tokom sezone

button prestigao webbera kao sto i rekao jucer {#}

kobayashi nasamarao schumachera...hamilton takoder los

Dobra utrka uglavnom, ja sam baš sad malo prije pogledal do kraja snimku na "lokalnom" BBC TV i tak to.{#} Jadan Petrov malo je imal hopa cupa, po stazi pa je siromaku volan odšetal neplanirano u rjetko viđenoj vratolomiji fuckaj ga.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
17 godina
neaktivan

Ne gubi kaznom ništa. Dok Hamilton gubi jednu poziciju ili sam ja krivo nešta skonto.

15 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Ne gubi kaznom ništa. Dok Hamilton gubi jednu poziciju ili sam ja krivo nešta skonto.

alonso je izgubio 3. mjesto

alonso uopce nije trebao dobiti kaznu , a hamilton jbg takva su pravila

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.4.2011 19:30 (dmanz).
15 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Kako alonso ništa ne gubi? Pa bio je očito brži. Misliš da je on takav glupan da se namjerno zabije u nekoga ,a vidi da je brži i  koga je več počeo preticati.

Nije trebao biti nitko kažnjen iako izgleda kao da je Hamilton malo usporio, ali to samo možda tako izgleda.

Meni se cini da se ovaj puta Alonso malo zaje*o. Mozda je Hamilton malo usporio ali sigurno ne misleci da ce ga Alonso mozda pogodit odozada. Pa ko bi pametan iso igrat na tu kartu. Mislim da je kazna za obojicu malo previse a i najgore je za vozace kad se nakon trke odluke donose za zelenim stolom. Kad se suci pocnu mjesat i onda odluce ovako glupavo, definitivno sport gubi draz.

Bolje 100 godina zivjeti kao lopov, nego 7 dana kao siromah - KraDeZe \m/
15 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...
Jack Sparrow kaže...

Meni se cini da se ovaj puta Alonso malo zaje*o. Mozda je Hamilton malo usporio ali sigurno ne misleci da ce ga Alonso mozda pogodit odozada. Pa ko bi pametan iso igrat na tu kartu. Mislim da je kazna za obojicu malo previse a i najgore je za vozace kad se nakon trke odluke donose za zelenim stolom. Kad se suci pocnu mjesat i onda odluce ovako glupavo, definitivno sport gubi draz.

ali nije hamilton dobio kaznu zbog tog incidenta, nego jer je par zavoja ili krugova prije kada mu je alonso bio na repu vijorio lijevo-desno vise puta (nesto kao petrov prosle godine) a to se kao nesmije

17 godina
dmanz kaže...
Tallahasee kaže...
Jack Sparrow kaže...

ali nije hamilton dobio kaznu zbog tog incidenta, nego jer je par zavoja ili krugova prije kada mu je alonso bio na repu vijorio lijevo-desno vise puta (nesto kao petrov prosle godine) a to se kao nesmije

Šta nije Hamilton i prošle godine tako radio Petrovu, a ne da je Petrov nes radio {#}

16 godina

Ne, ne velim ja da je ovaj namjerno pustio gas, nego sam samo rekao da tako izgleda sa onog jednog kuta, a onda opet sa drugog kao da se alonso malo preračunao.

U svakom slučaju smatram da zbog ovoga nije trebao dobiti kaznu nitko.A sad to što je hamilton dobio radi promjene smjera, ako baš tako pravila kažu, jbg kriv je. Alonso se sigurno nije sam namjerno zabio u njega, a več ga je prelazio.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.4.2011 20:02 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
dmanz kaže...
Tallahasee kaže...

Šta nije Hamilton i prošle godine tako radio Petrovu, a ne da je Petrov nes radio {#}

ma "petrovu" sam htio napisat, ako kuzis ali nije ni bitno

15 godina
protjeran
dmanz kaže...

E svaka cast za odabir videa, Metallica rulz {#}Inace vise bi volio vidjet takvo utrkivanje, nego svaki k.... ima neko pravilo. Nek se vise ljudi utrkuju. Stvarno mi nije jasno zasto netko ne bi mogao obraniti poziciju promjenom smjera vise od jednom. Ak moze nek se brani cijelu trku, a ovaj iza ak ima skilla nek ga predje. Totalno bez veze.

Inace zasto je Webber isao cetri puta u box? Kaj on stvarno te gume tolko dere? Nije mi bas drag taj lik i radije bi gledao Kobayashija u Red Bullu.

Bolje 100 godina zivjeti kao lopov, nego 7 dana kao siromah - KraDeZe \m/
17 godina

To i ja kažem, iako bih volio da se ono krilo može upotrebljavati stalno kad si sec iza nekog, a ne samo na ciljnoj ravnini

17 godina
Tallahasee kaže...
Stvarno mi nije jasno zasto netko ne bi mogao obraniti poziciju promjenom smjera vise od jednom. Ak moze nek se brani cijelu trku, a ovaj iza ak ima skilla nek ga predje. Totalno bez veze.

Heh, istina, bilo bi zanimljvije. Ali ipak im je sigurnost na 1. mjestu, a takvi manevri su jako opasni.

15 godina
neaktivan

Primjetio sam glavnu manu kod Webbera - ne zna startat.

Ne pamtim kad je zadnji put on dobro startao,svaki je katastrofalan

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
17 godina
Aliser kaže...

Istina... Ali uzmi u obzir da danas na startu (ali i cijeloj utrci) nije imao KERS.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
14 godina
neaktivan
cro_blue kaže...
Aliser kaže...

Istina... Ali uzmi u obzir da danas na startu (ali i cijeloj utrci) nije imao KERS.

Da,ja sam ga,iako sam njegov #1 fan,skoro otpisao na startu....

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice