Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.786
|
čitano: 4.118.320
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
insomniac kaže...
Kill Frenzy kaže...
RuskeGTT kaže...

ha cuj, meni neki dan radilo sve perfektno ali trajalo samo minutu dve...danas je tako kako ti kazes, sad dali imaju kakve poteskoce ili ne neznam...prvi put kad sam to probao (pred par mjeseci) je radilo sve super

Neznam zašto ali mi niti jedan proxy ne radi sa proxy liste.Šta god da upišem u firefox piše da  sadržaj nije dozvoljen u mom području :D

Ako je rijec o BBC streamu,pogledaj moj post,par stranica unazad

Molio bih vas da glasate na ovo iznad,jer ne isplati se mucit se dvi ure,da niko nebi slusa...lol

Evo,i to za stream bi trebali moc izvest,kolko mi je reka,ali ako i ne uspije,idemo samo na radio...ko od vas (po mogucnosti moderator) bi moga to radit samnom? bilo bi pozeljno da razgovjetno prica i da zna engleski prevodit kako stoji da valja...

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji.
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Napisao si da na iplayer-u će bit samo kvalifikacije!

Znači od trke ništa na iplayeru?

Expat Shield radi ko podmazan :D

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
16 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Nema gumba "hvala"{#}

Hvala

15 godina
Kill Frenzy kaže...

pise sve :)

15 godina

dakle sad kad smo sredili sve potrebno, ostaje pitanje ocete li se buditi za trku i ocete li biti tu na forumu da prokomentiramo tijekom trke?

11 budim se i bit cu na forumu
9 budim se i necu bit na forumu
0 gledam reprizu u 14
1 spavam mrtav pijan cijeli dan
0 ne zanima me F1 - hahah
14 godina
neaktivan

I ljudi moji,sta smo odlucili za radio/stream sa hrvatskim komentatorima (Ja i ____) Po rezultatima  pise da bi bili za tu ideju.....F1-IVO,bilo bi super kad bi ti mogao komentitrat samnom,ako ne mozes,onda bilo tko ko prica dobro i zna engleski prevodit,

Vjerojatno cemo komentirat preko teamspeak servera,zato sto ima push to talk opciju,za razliku od skypea...

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 18:14 (insomniac).
17 godina

http://www.masternewmedia.org/video_internet_television/internet-tv-streaming-tv-streamcast-player/create-your-own-streaming-internet-tv-20070430.htm

jel bi se moglo nešto preko ovoga napraviti, dakle, da se strema i video sa neta i naš zvuk, dakle da za vrijeme trke otvoriš bbc stream, i da putem mikrofona komentiraš, a da mi u isto vrijemo gledamo taj stream i slušamo tvoje pripovjedanje{#}

14 godina
neaktivan

Mislis,da ti dok gledas BBCna iplayeru slusas nas,ili da mi napravimo stream di ima i slike i zvuka?

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 18:23 (insomniac).
14 godina

Opet dobivam taj osjećaj...Vi?

“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
14 godina
neaktivan
Promster kaže...

Opet dobivam taj osjećaj...Vi?

o da

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
14 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Kill Frenzy kaže...

Men' piše drugačije za iPlayer...

Nego... samo da provjerim nemam volje čitat 50 stranica foruma :P >> Expat Shield + Navedeni link = BBC One (ovaj koji ima Live kvale i utrku), jel? Ovaj iPlayer je nešt sasvim drugo? :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 19:04 (TTCO).
14 godina
neaktivan
TTCO kaže...
F1-IVO kaže...
Kill Frenzy kaže...

Men' piše drugačije za iPlayer...

Nego... samo da provjerim nemam volje čitat 50 stranica foruma :P >> Expat Shield + Navedeni link = BBC One (ovaj koji ima Live kvale i utrku), jel? Ovaj iPlayer je nešt sasvim drugo? :)

Da i ne...Ja idem na http://www.bbc.co.uk/bbcone/watchlive/ i tu gledas BBC One,sa strane mozes mijenjat na BBC 1 2 3 ...a sa iPlayera dodes na tu stranicu :P

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 19:30 (insomniac).
17 godina

Evo čisto jedan, meni odličan video sa kraja prošle sezone, koji slušam po cijele dane i nabrijavam se na početak nove sezone Formule 1! {#} {#}

I rather like the restless nights
14 godina
neaktivan
Bladepu kaže...

Evo čisto jedan, meni odličan video sa kraja prošle sezone, koji slušam po cijele dane i nabrijavam se na početak nove sezone Formule 1! {#} {#}

I ja,ta pisma mi je u glavi,lol
jebate,moram pristat spamat ode ko budala,ko da kampam na topicu...

Jos trazim ko bi na radio samnom :P

15 godina

ljudi vi stvarno mislite da ce te donekle kvalitetno moc prenijeti komentare i to?

neznam bas, npr. ako mislite sami izmisljavati (a ne STALNO prevadati BBC-jeve komentare) malo ce biti tesko, posto kvaliteta slike nije neka, pa da se jasno mogu vidjeti brojevi bolida, ili prepoznavati razlike izmedu bolida algersuarija i buemija npr...to ce biti veliki problem u prvih par trka, dok se sve to ne uhoda i skuzi...a i ne vjerujem da cete stalno komentirati tijekom trke, vise cete biti koncentrirani na pracenje, neznam to je moje misljenje...

mislim bilo bi lijepo, ali ruku na srce, ja bi prije slusao komentare brundlea, coultharda i jordana

nemam nista protiv vas, ali kvaliteta informacija i pravi tempizam mi je na 1. mjestu

vidjet cemo sta ispadne, mozda bas budete vi buduci prasicko i novak!

15 godina
Bladepu kaže...

Evo čisto jedan, meni odličan video sa kraja prošle sezone, koji slušam po cijele dane i nabrijavam se na početak nove sezone Formule 1!  {#}  {#}

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

nisam trebao ovo vidjeti...prolazili me trnci dok sam gledao, u vise navrata tokom cijelog filmica...LUDO

pjesma je SAVRSENA - iako ne volim takve laganice - ali eeeeeeeeeeeeeee, kako pase!!!!!!!

i jos formula 1...savrsena kombinacija...

nasao sam jos jedan video sa istom pjesmom

JEDVA CEKAM PREKSUTRA!!!!!!!!!

14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

ljudi vi stvarno mislite da ce te donekle kvalitetno moc prenijeti komentare i to?

neznam bas, npr. ako mislite sami izmisljavati (a ne STALNO prevadati BBC-jeve komentare) malo ce biti tesko, posto kvaliteta slike nije neka, pa da se jasno mogu vidjeti brojevi bolida, ili prepoznavati razlike izmedu bolida algersuarija i buemija npr...to ce biti veliki problem u prvih par trka, dok se sve to ne uhoda i skuzi...a i ne vjerujem da cete stalno komentirati tijekom trke, vise cete biti koncentrirani na pracenje, neznam to je moje misljenje...

mislim bilo bi lijepo, ali ruku na srce, ja bi prije slusao komentare brundlea, coultharda i jordana

nemam nista protiv vas, ali kvaliteta informacija i pravi tempizam mi je na 1. mjestu

vidjet cemo sta ispadne, mozda bas budete vi buduci prasicko i novak!

Prasicko i novak FTW
Pa nebi bas sve  prevodili,nesto bi i sami izmislili valjda,uotalon,mora se negdi pocet,do brazila bit cemo pro,haha
Bolid mozes prepoznat (bar je prije bilo) po boji onoga T na vrhu bolida,crveni i zuti....
A ovo bi ja napravio zato sto mi je ideja legendarna,a i zbog nekih sa foruma koji mozda neznaju bas engleski,ili im je draze slusat hrvatski...

17 godina

Ma ofc da bi radili na hrvatskom i nebi prevodili, eventualno bi tjekom utrke prepričali šta se događalo tjekom proteklih tjedana i par stvari koje su se dogodile na trenizima ili na kvalifikacijama.

Ma ako mogu oni na tv-u zas nebi mogli i mi, nećemo biti pro, ali neka "normal" može proći{#}

14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Ma ofc da bi radili na hrvatskom i nebi prevodili, eventualno bi tjekom utrke prepričali šta se događalo tjekom proteklih tjedana i par stvari koje su se dogodile na trenizima ili na kvalifikacijama.

Ma ako mogu oni na tv-u zas nebi mogli i mi, nećemo biti pro, ali neka "normal" može proći{#}

Naravno,tocno to,ali trebao bi mi jos jedan xDD,ako iko ima volje & vremena,molia bi ga da se javi :D

17 godina
insomniac kaže...
rooswelt1991 kaže...

Naravno,tocno to,ali trebao bi mi jos jedan xDD,ako iko ima volje & vremena,molia bi ga da se javi :D

Mogao bi ja, samo ja ti baš nemam neki "super glas", ako ti se nitko drugi ne javi, onda imaj mene u planu.

A mogli bi napraviti neko pokusno javljanje na nekom trenigu ili tako nešto...

14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
insomniac kaže...
rooswelt1991 kaže...

Mogao bi ja, samo ja ti baš nemam neki "super glas", ako ti se nitko drugi ne javi, onda imaj mene u planu.

A mogli bi napraviti neko pokusno javljanje na nekom trenigu ili tako nešto...

Naravno...iako je trening malo u 2 ipo po ponoci sutra haha

15 godina

jao nabrijali ste me, da imam vise vremena i da nemam roditelje i susjede kojima nakon 22:30 smeta ikakav zvuk iz moje sobe, bi se ja udruzio...evo necu obecat, ali MOZDA preko ljeta se bude dalo srediti, bit cu DVA tjedna sam doma WOOOOOOOOOOOOW cak :D pa ako bude utrka tad, a i mozda jos koji put popodne budem i ja...

ajde bas cu vas poslusat zanima me kako cete to uraditi :)

14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

jao nabrijali ste me, da imam vise vremena i da nemam roditelje i susjede kojima nakon 22:30 smeta ikakav zvuk iz moje sobe, bi se ja udruzio...evo necu obecat, ali MOZDA preko ljeta se bude dalo srediti, bit cu DVA tjedna sam doma WOOOOOOOOOOOOW cak :D pa ako bude utrka tad, a i mozda jos koji put popodne budem i ja...

To ej i cilj haha

I mene zanima kaklo ce ispast,zamisli da san ja komentira u glavi svoje utrke u rfactoru,haha

samo sta cu zvucat ko debil ostalim ukucanima ali boli me mikrofon

17 godina
insomniac kaže...
RuskeGTT kaže...

To ej i cilj haha

I mene zanima kaklo ce ispast,zamisli da san ja komentira u glavi svoje utrke u rfactoru,haha

samo sta cu zvucat ko debil ostalim ukucanima ali boli me mikrofon

HAHAH to i ja radim, i kad igram PES{#}

15 godina

vam treba netko tko ima iskustva sa F1 od 1994 na dalje :D?

14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

Sto vise iskustva,i znanjka to bolje :D
Evo imamo Teamspeak server...

17 godina
RuskeGTT kaže...

Ofc, oćeš komentirati?

Mislim, svaka pomoć bi dobrodošla, a možda čak otvorimo stranicu gdje možete slati neke zanimljivosti vezane za f1, koje bi možda mogli pročitati tjekom "zanimljivih" djelova utrke

14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
RuskeGTT kaže...

Ofc, oćeš komentirati?

Mislim, svaka pomoć bi dobrodošla, a možda čak otvorimo stranicu gdje možete slati neke zanimljivosti vezane za f1, koje bi možda mogli pročitati tjekom "zanimljivih" djelova utrke

A ivo bi super dosa jer se razumi u F1 ko isus

17 godina
insomniac kaže...
rooswelt1991 kaže...
RuskeGTT kaže...

Ofc, oćeš komentirati?

A ivo bi super dosa jer se razumi u F1 ko isus

Ivo bi nam bio nešto kao "jergović" htv-u xĐ

17 godina
rooswelt1991 kaže...

Ivo bi nam bio nešto kao "jergović" htv-u xĐ

Kada bi Ivo počeo:

"Ja i moji dečki iz......."

{#}

ššššš - možda su u šumi
E-mail:
Lozinka: