Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.822
|
čitano: 4.157.984
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

ja sam nedavno postavio link sa streamingom (dosta ok kvalitete) ovih nasih regionalnih tv-a, dakle jadran tv, z1 i sl. na kojima ce mozda biti prijenos...vidim da nitko nije vidio niti dao thumb up...

16 godina
neaktivan
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
badmad kaže...

Može mišljenje moderatora o granicama u kojima možemo raspravljati o alternativnim načinima gledanja prijenosa F1?

Muahahaha, Ivo sam postavlja stream linkove! {#}

{#}

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
15 godina
e ako bude Ivek to stavljao ljubim ga samo tako, jer mi je streaming jedini način da gledam formulu
:D
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
17 godina
neaktivan
badmad kaže...

ima ih svakakvih, loših, dobrih, HD, samo ne znam koliko možemo pričati o njima ovdje, s obzirom da dobar dio njih strimanjem krše copyright. (Iako je to malo siva zona po meni)

Može mišljenje moderatora o granicama u kojima možemo raspravljati o alternativnim načinima gledanja prijenosa F1?

Smiješ stavljat samo stream sa onboard kamere MSC-a. Za sve ostale odmah ban.{#}

matija656 kaže...
e ako bude Ivek to stavljao ljubim ga samo tako, jer mi je streaming jedini način da gledam formulu
:D

Nije istina što se okolo priča.{#}

Btw, ja ću najvjerojatnije uzet dodatni paket na MaxTV-u pošto drugo ne dolazi u obzir samo moram naći definitivnu potvrdu tko i gdje prenosi.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
14 godina
neaktivan

Mali komentar na nove staze

Zaboravili se stari sistemi ala Spa,lipo gletke krivine ,tekuce staze

a ne sa,svaka krivina je "kockasta" ako znate na sta mislin

Nema bas krivina ala eau rouge , rivage , les fagnes,blanchimont

Ili na seoangu Pangkor laut chicane (prva krivina)  i genting curve

Australija: Waite,Stewart,Prost (zavoji)

EDIT u australiji posebno Brabham i Jones

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji.
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2011 19:25 (insomniac).
17 godina
F1-IVO kaže...

Nije istina što se okolo priča.{#}

Btw, ja ću najvjerojatnije uzet dodatni paket na MaxTV-u pošto drugo ne dolazi u obzir samo moram naći definitivnu potvrdu tko i gdje prenosi.

Koliko sam čuo trebala bi Arena prenosit.

I ja isto razmišljam da uzmem taj dodatni paket.

Ali ovaj novi pay-per-view mi je presmiješan,

pa tko će im platit 20-30kn za odgledat jednu tekmu.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
16 godina
neaktivan

Rosberg je danas zvuco jako optimistican glede novih djelova na Mercedes GP W02, kaže da je vozio s puno goriva, a vremena koja je radio na dugim stintovima su dosta dobra, za razliku od Mclarena koji je odvozio jedan leteci krug, a vremena na dugim stintovima su mu koma.... RB i dalje je nedostižan svim ostalima... sutra cemo vidit kad Mercedes GP dođe s još nekim novim djelovima.

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina
moderator

nešto novo na mercedesu - novi ispuh (Red Bull rješenje)

...
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2011 21:49 (Miro).
16 godina
RuskeGTT kaže...

ja sam nedavno postavio link sa streamingom (dosta ok kvalitete) ovih nasih regionalnih tv-a, dakle jadran tv, z1 i sl. na kojima ce mozda biti prijenos...vidim da nitko nije vidio niti dao thumb up...

zar zbilja vjerujete u prijenos f1 na lokalnim?{#}

15 godina

Zanimljiv članak o KERSU i njegovim budućim revizijama.

EDIT: eh da, ne znam da li je netk primjetio ali Pirelli je počeo sa označavanjem prime i option guma.

Još se nisu izjasnili koje su koje, ali zna se da će razlika biti u bojama natpisa na gumama. Jedne će biti sa bijelim slovima, a druge sa žutim.

Slijedeći tjedan će biti i službena objava pa će se tada znati koje su koje.

A HRT je najavio da će bolid za 2011 konačno izvesti na test u petak, dakle samo 2 dana testova za novi HRT 2011.

EDIT: još jedan dodatak: Antionio Liuzzi je dobio posljednje mjesto na gridu ove godine, HRT je objavio da su se odlučili ipak za njega, tako da ništa od Kliena ove godine...

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2011 7:53 (miki1981).
16 godina
neaktivan

Hm....

pa nije valjda moguce da koristiti ovako ružan nos bolida????

17 godina
neaktivan
mtopol kaže...

pa nije valjda moguce da koristiti ovako ružan nos bolida????

Meni baš i nije ružan.

Više volim niže postavljen nos, nešto kao na McLarenovom MP4-15,

premda visoko postavljen nos pogoduje boljem strujanju zraka ispod bolida pa je danas to gotovo nužno.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
17 godina
neaktivan

a jes' ga zaokružio{#}.  Misliš na ovaj uzlaz prije antena?

EDIT: aaa, misliš na sve skupa. Ja se zagledao kao da sam na shitbrix. Upsić...

meni se ovi visoki nosevi sviđaju

iddqd
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2011 12:01 (badmad).
14 godina
neaktivan

Meni visoki nosevi nus losi...Na RB6 mi je nsos super,imas dojam da ide gore i onda odjednom spusta :D

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji.
15 godina

Malo info o vremenskim (ne)prilikama koje čekaju naše oktanske junake sutra i prekosutra...dakle za petak popodne najavljen početak kiše, dakle, možda zahvati  isutrašnji kraj testiranja, ali zato u subotu je najavljena prava poplava. Prava prigoda možda za upoznavanjem sa full wet gumama, osim naravno u slučaju da kiše ipak bude prevše za vožnju...

16 godina
neaktivan
miki1981 kaže...

Malo info o vremenskim (ne)prilikama koje čekaju naše oktanske junake sutra i prekosutra...dakle za petak popodne najavljen početak kiše, dakle, možda zahvati  isutrašnji kraj testiranja, ali zato u subotu je najavljena prava poplava. Prava prigoda možda za upoznavanjem sa full wet gumama, osim naravno u slučaju da kiše ipak bude prevše za vožnju...

Koji ovi Mclarenovci imaju peh onda mjesto da odrade testiranje po suhom (danas) oni ce po kisi, a ionako imaju manjak odvozenih kilometara (jucer Hamilton samo 50-ak krugova)

17 godina
moderator

Mercedes za danas najavljuje dosta novih dijelova za završna dva dana testiranja:

http://www.autosport.com/news/report.php/id/89859

Ali se može i uočiti da nema baš razbacivanja velikim najavama i nekako su suzdržani kada pričaju o svojim mogućim dometima...

...
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2011 1:07 (Miro).
15 godina
Miro kaže...

Mercedes za danas najavljuje dosta novih dijelova za završna dva dana testiranja:

http://www.autosport.com/news/report.php/id/89859

Ali se može i uočiti da nema baš razbacivanja velikim najavama i nekako su suzdržani kada pričaju o svojim mogućim dometima...

Točno, zato jer, saznajem preko jednog vrlo vrlo upućenog i trustworthy izvora, nisu očekivali tako dobre relativne rezultate Renaulta, Williamsa te pogotovo Torro Rossa, a isto tako i Saubera, te sada se ni sami ne mogu odlučit dal da se smiju il plaču.

Realtivn rezultati su oni rezultati koje svaka momčad računa za sve ostale momčadi na testiranjima, a na osnovu informacija koje imaju o količini goriva, te stanju i vrsti guma na kojima ta neka druga momčad vozi. A te info se naravno dobivaju čistim praćenjem kao što i mi pratimo + PI*oko metoda + naravno dobrim starim špijuniranjem ostalih momčadi.

Kod testiranja se naravno najviše nade polaže na ovu zadnju metodu.

Uglavnom što mi kaže ovaj moj, nazovimo ga djedica? Kaže ovako: relativni rezultati ovih gore nabrojanih momčadi su takvi da Mercedes jednostavno nema pojma što će se dogoditi kad stave sve svoje nove djelove, tj znaju i to je problem. Zašto? Zato jer, kaže: ako su info koje su dobili o drugim momčadima točni onda će Mercedes imati velikih problema u borbi sa svima njima. Čak pretpostavljaju da će im 2 od tih momčadi biti neuhvaltjive, a s ostalima će biti u teškoj borbi.

Naravno postoji mogućnost i da su im "špijunske" info skroz krive, nebi bilo prvi put, pa da će sve ipak biti kako su se u početku i nadali, ali trenutno, u Mercedesu, nitko u tako nešto izgleda baš i nevjeruje.

16 godina
neaktivan

Ma pusti babske priče...

Danas (zasad) Schoo na stazi izgleda jako dobro...

- Schumacher's stint was five laps again, and it went as follows: 25.4, 25.1, 25.9, 26.2, 26.2 

- Alonso's last stint ran as follows: 26.3, 26.2, 26.4, 26.8, 27.2, 27.4 then he backed off for an aero test.
Nema bombe do napalm bombe
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2011 10:22 (Dodi NAPALMIKUS).
17 godina
neaktivan

Paaa, nisam baš siguran... nekako su zadnje izjave iz Mercedesa dosta pokunjene i slažem se sa ovim što su Miro i Miki napisali. Mercedes i McLaren mi izgledaju kao da ni sami ne vjeruju da se mogu nositi sa RB i Ferrarijem (koji je IMHO  prema svemu pokazanom trenutno favorit).

Eto, ima još 2 tjedna do početka pa sad špekuliram da brže prođe vrijeme.

iddqd
17 godina

Da ali morate uzeti u obzir da su Ferrari i McLaren "velike" momčadi, i da su majstori u brzom napredku, i uoće me nebi čudilo da prvih par utrka zaostaju, ali da već u 3 pokažu neku super nadogradnju.

Nije se jednom desilo takvo nešto, ipak novac im nikad nije bio problem, a novac čini čuda xĐ

16 godina
neaktivan

Mclaren je u banani to je definitivno, no Mercedes GP mi s ovim novim djelovima izgleda vrlo vrlo konkurentno, u rangu s Ferrarijem... danas ce napokon testirat brzinu bolida, pa cemo vidit gdje su. Renault lotus i Tororoso su konkurentni u jednom krugu, ali na duzim stintovima su koma. Evo neki moj poredak snaga prije Australije.

1.RedBull

2.Ferrari

3.Mercedes GP

4.Williams

5.Renault Lotus

6.Torroroso

7.Mclaren

17 godina
mtopol kaže...

Mclaren je u banani to je definitivno, no Mercedes GP mi s ovim novim djelovima izgleda vrlo vrlo konkurentno, u rangu s Ferrarijem... danas ce napokon testirat brzinu bolida, pa cemo vidit gdje su. Renault lotus i Tororoso su konkurentni u jednom krugu, ali na duzim stintovima su koma. Evo neki moj poredak snaga prije Australije.

1.RedBull

2.Ferrari

3.Mercedes GP

4.Williams

5.Renault Lotus

6.Torroroso

7.Mclaren

Možda ali nebi ja tako lako otpisao mclaren, ja bih njih stavio na 4 mjesto, ali nebi me uopće iznendalio da budu u konkurenciji sa ferrarijem

16 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
mtopol kaže...

1.RedBull

2.Ferrari

3.Mercedes GP

4.Williams

5.Renault Lotus

6.Torroroso

7.Mclaren

Možda ali nebi ja tako lako otpisao mclaren, ja bih njih stavio na 4 mjesto, ali nebi me uopće iznendalio da budu u konkurenciji sa ferrarijem

Evo MS ide s Mercedesom upravo 1:21:268 .... što dodatno opravdava moju teoriju. To je ujedno najbrže odvežen krug u Barceloni na predsezonskim testiranjima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2011 11:22 (mtopol).
17 godina
moderator

Prema iskustvima iz zadnjih sezona McLaren mi je najmanja enigma - oni krenu tako-tako, osrednje, i onda se negdje sredinom sezone sve više dižu... Sve što im se sada događa je na tragu tog obrasca...

...
16 godina
neaktivan

Ono što su najavljivali u Mercedesu su i ostvarili, s novim djelovima bolid se drastično popravio. Alonso i MS su na istom programu i rade simulacije kvalifikacija, Mercedes GP izgleda nesto brzi od ferrarija, jer MS redovito vrti krugove 1:21:xxx. Ja mislim da su Ferrari i Mercedes GP u ovom trenutku tu negdje... jedina nepoznanica je koliko bi RedBull mogo ic brzo kad bi simulirali kvalifikacije.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2011 12:43 (mtopol).
16 godina
neaktivan

Vrlo zanimljiv LiveTiming http://f1tests.mine.nu/2011_1.php?rev=on

17 godina
moderator

pauza je sad, prijepodnevni rezultati:

...
16 godina
neaktivan
mtopol kaže...

fejsbuk žargonom:

lajkam jako {#}

Nema bombe do napalm bombe
15 godina

Evo sad će možda napokon i u Mercedesu malo odahnuti, danas su vidjeli da sa novim djelovima imaju brzinu, naravno ovisi opet o gumama i gorivu, ali generalno gledajući današnje vrijeme MSC-a je vrhunsko, tako da mislim da bi mogli sada malo pozitivnije gledati na stvari. Ovo isčekivanje ih je stvarno jako mučilo, i sada su vidjeli da im nova specifikacija jako dobro funkcionira na stazi...barem se tako čini ovdje, sa strane.

McLaren i dalje tupi po svome, nikako na zelenu granu sa tim bolidom na testiranjima...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice