Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.822
|
čitano: 4.161.879
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1

Bzvz, možeš tako i 250 zavoja opisati, samo uzmeš nacrt pojedinih staza i zaokruživaj do mile volje...

chiiiill homes, that's just my opinion, relax
15 godina

na nekim stazama je kopiranje vise vidljivo nego na drugim, pa eto tako i ovdje...

po meni, manjkavost ideja, trebalo je to bolje

17 godina
neaktivan

Najbolja je staza bez zavoja,da ne kopiramo nikoga....čekaj sve imaju startnu ciljnu ravninu...onda ništa

Za zahvaliti postoji gumb HVALA!
15 godina

fali jos jedna staza sa mostom, ili neka takva posebnost...ove "ravne" staze su mi dosadne...

neznam dal znate, ali ove staze u americi, po gradovima su mi savrsene...ili evo nova staza u maroccu mi je isto fora, dugacke ravnice i sikane...predobro...iako ajde to nije primjereno f1 previse (monza mi je tlaka gledati)

17 godina
neaktivan

Ferrari opet promjenio ime bolida.

Sada se zove Ferrari 150° Italia.

˝It appears that this could have caused so much confusion in the minds of the consumer across the Pond that, at the same time as losing the F, the name will be completely Italianised, replacing the English “th” with the equivalent Italian symbol˝

http://www.ferrari.com/English/Formula1/News/Headlines/Pages/110304_F1_The_Horse_Whisperer_The_name_changes_but_not_the_sense.aspx

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
16 godina
neaktivan

Blažićko kaže:

Formule 1 neće biti na HTV sigurno. Priča koja kruži o lokalnim TV postajama mislim da je samo plod jedne bujne mašte, a koliko znam, uskoro će biti objavljeno da je Arena otkupila prava za područje bivše države.
Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
15 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
ne preostaje mi ništa drugo nego preko neta nać neki streaming i preko toga gledat (nemam tv u stanu, student sam)
:D
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
15 godina
Žalosno. Jedino je F1 bio gledljiv na HRT-u. Sad lijepo bacit dvb-t resiver kroz prozor i kupiti sat resiver i u miru gledati F1 na švabskom RTL-u
inox
16 godina
neaktivan

100 kn - tanjur

50 kn - LNB

150 kn - Skystar kartica (njuškalo)

30 kn - nosač za tanjur

30 kn - kabel, konektori, piva

Ukupno: 380 kn

dakle za 380 kn se otvara BBC F1 nirvana na Astri 28.2E

Topla preporuka i ko fućka ove naše HDZ-u prodane duše sa HRT-a.

Nema bombe do napalm bombe
14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

nije ovo austin...

a prvi i zadnji zavoj (ako su to ovi skroz desno na slici) mi jako jako lice na A1 ring u austriji...isto tako prvi i zadnji zavoj na toj stazi...

kako god smatram da grobnik zavrijeduje utrku f1, radi njegove povijesti i tradicije, a ne neka znj staza koje jos ni nema...na grobniku imas odlicnu bazu, samo treba sredit i pare ulozit...

poslat cu tilketu mail da ode na grobnik izviditi

Ja nisam ni reka da je to Austin,reka sam da je 90% koAustin

Gle ove slike,koje san stavia

I usporedite,molim vas

Zakljucak

Tilkea treba najurit brze nego sta Red Bull ide po novi naslov :D

Lol,ja imam 2-3 stranice u biljeznici,pune staza koje sam sam izmislio,i ima ih vise originalnih nego sta ih je tilke izmislio,lol

Bistra Bistra
Austin Austin
Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji.
16 godina

ma nek bude i staza u krug samo nek je f1 u hrvatskoj

15 godina
insomniac kaže...
RuskeGTT kaže...

nije ovo austin...

a prvi i zadnji zavoj (ako su to ovi skroz desno na slici) mi jako jako lice na A1 ring u austriji...isto tako prvi i zadnji zavoj na toj stazi...

kako god smatram da grobnik zavrijeduje utrku f1, radi njegove povijesti i tradicije, a ne neka znj staza koje jos ni nema...na grobniku imas odlicnu bazu, samo treba sredit i pare ulozit...

poslat cu tilketu mail da ode na grobnik izviditi

Ja nisam ni reka da je to Austin,reka sam da je 90% koAustin

Gle ove slike,koje san stavia

I usporedite,molim vas

Zakljucak

Tilkea treba najurit brze nego sta Red Bull ide po novi naslov :D

Lol,ja imam 2-3 stranice u biljeznici,pune staza koje sam sam izmislio,i ima ih vise originalnih nego sta ih je tilke izmislio,lol

ajme eeeeeeeeeee, nek se pokopaju, tek sad mi jasno koliko si slice te dvije staze...sorry, nisam imao na umu kako izgleda austin, sad cu bome imat...

katastrofa, ovo je plagijat, 95% staze je ISTO...

grobnik{#}

16 godina
neaktivan

Danas pocela posljednja testiranja u Barceloni....

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
15 godina
pwn too much... http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
17 godina
neaktivan
mtopol kaže...

Zanimljiv način mjerenja fleksibilnosti prednjeg krila:)

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
17 godina
neaktivan
mtopol kaže...

{#} To još nisam nikad vidio..

17 godina
F1-IVO kaže...
mtopol kaže...

Zanimljiv način mjerenja fleksibilnosti prednjeg krila:)

Hvala Ivo, već sam se prepao, da će najljepši bolid sezone (i ove i svake prije, dobro možda malo subjektivno xĐ) voziti s tim prištom na čelu{#}

15 godina

nema mercedesa? barem ne vidim ni ros i msc medu prva 10

14 godina

Ferrari , Mercedes i Williams sutra započinju testiranja .

14 godina
neaktivan

E ovo je rezultat meni ugodan,Webber prvi Buton drugi,super

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji.
14 godina
neaktivan
DaNiTo kaže...

ma nek bude i staza u krug samo nek je f1 u hrvatskoj

Tesko,za austin je zicer u F1 kalendaru kad se izgradi,nasa bistra AKO i upadne,sta mislis,koju ce izbacit nakon 2-3 goine jer su skoro iste....

15 godina
Mirda 1 kaže...

Ferrari , Mercedes i Williams sutra započinju testiranja .

I HRT također.

17 godina
neaktivan

Marginalno vezano za temu: Blažičko odlazi sa HTV-a

Ako neka televizija (Arena, jel) kupi prava za prijenos F1 u HR, mislim da ćemo imati novog-starog voditelja. (ovo onako, pi puta oko, samo filing)

iddqd
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2011 10:09 (badmad).
15 godina

Ja jos nisam smisilo kako cu gledat f1. Max tv i slicno ne mislim kupit... sta da kupim mpeg4 dvbt pa probam uhvatit neki slo kanal ako ce prenosit.... satelitsku nemam... pas mater, popiz... cu jer je ta F1 jedino sto sam gledao u zadnjih 3 -4 god na tv-u i sad ovo peder. s hrt-a nece prenosit... jipm...

pwn too much... http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
17 godina
neaktivan

streamovi na netu. Ima ih more

iddqd
15 godina
badmad kaže...

Ima ih fanj, ali nisu baš vrhunske kvalitete...meni jedino to smeta kod streamova za sad.

16 godina
neaktivan

Uf, ovaj RedBull leti.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
16 godina
neaktivan
badmad kaže...

.. i pukne link kad se počnu gasit svjetla na startu.. HOROR

Nedopustiva situacija... a itekak moguća jer su serveri krcati za vrijeme starta.

Free treninzi i kvalifikacije još i mogu proći preko neta ali sama utrka je preveliki rizik.

Možda F1 rekreativcima je to ok, ali ljubiteljima sporta nikako prihvatljivo riješenje.

Nema bombe do napalm bombe
16 godina

stream,mislim da nebi tako mogao gledat,pa da mi puca...radije cu na dsf onda pogledat snimku,al nazalost ocito je da cu gledat njemacki rtl

ova za lokalne programe,dobru su si paznju dali...al ko zna

17 godina
neaktivan

ima ih svakakvih, loših, dobrih, HD, samo ne znam koliko možemo pričati o njima ovdje, s obzirom da dobar dio njih strimanjem krše copyright. (Iako je to malo siva zona po meni)

Može mišljenje moderatora o granicama u kojima možemo raspravljati o alternativnim načinima gledanja prijenosa F1?

iddqd
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice