Huliganizam zaključana tema

poruka: 80
|
čitano: 9.509
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Huliganizam
ZDS kaže...
1domagoj1 kaže...
ZDS kaže...

Prije je bilo puuuuuuno gore nego je danas sve napumpano od medija..

Je, ok, danas ima puno tog sranja u medijima, ali kak god okreneš nije onda bilo ko danas. Vjerovao ti ili ne i moj stari je živio u bivšoj Jugi. Bilo je sranja, tuča i svega, al su to bile prave tuče, a uostalom, ak te milicija ščepala nije ti bilo svejedno ni ak su tebe napali ni ako si ti drugog. A ne danas, dođe ti s nožem i prepikne te ili se skupi njih 20 na jednog-dvoje. Jake li tuče. I još dobije par mjeseci zatvora, koji nije zatvor nek je hotel, pa onda nema mjesta u tom zatvoru, pa dobi uvjetnu 6 mj. (a prepikne recimo čovjeka), to mu istekne i opet napravi isto sranje...

EDIT: Ono je više metaforički bilo...

I opet držim da je prije bilo ggore ne samo u doba Juge nego prije 2003 kada su doneseni rigorozni zakoni radi EU itd.. no vratimo se malo u Jugu recimo moj stari je u to vrijeme išao s biciklom doma i zaustavio ga je milicajac te ga upitao gdje će, a moj stari mu je odgovorio da ide doma iz dučana i ovaj njemu da laže i buf strgo mu felge od bicikla.. Da ne pričam da su šore bile takve da je znalo biti više njih ispikanih noževima, a nisu htjeli ići na hitnu jer bi se onda normalno morali pravdati od kuda takve rane..

100 ljudi 100 iskustva. Meni stari veli da u njegovim studentskim danima on nije mogao prosetat od save prema tresnjevci, kroz kneziju, da ga milicija nije 3x po legitimirala, ali nikad nije imao problema snjima.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
17 godina
Huliganizam

ZDS, nemoj lagat.

Stanje u Jugi uopce nije bilo takvo kakvim ga pokusavas prikazati, sramotno je sto to cinis.

U Jugi se mladi nisu mlatili niti je bilo nereda.

Vecinu utakmica su cuvali 1 il 2 milicajca u kosuljama, bez oruzja.

U Jugi je vladalo bratstvo i jedinstvo ako nisi znao, a ne rasizam i netrepeljivost.

- Psiho246
16 godina
protjeran
Godfahter kaže...

Potaknut ovom vjescu,otvaram ovu temu cisto da skuzim CEMU TO?

Niti sam Hajdukovac,niti Dinamovac,jednostavno navijam za Hrv klubove i volim gledati nogomet.Takoder imam 5 godisnjeg sina kojeg bih zaista volio voditi na tekmu,ali zbog ovakvih slucajeva,niti u ludilu necu to napraviti!

Zaista,cemu to?Sta sa time pojedinci zele dokazati?Moze li se to IKADA rijesiti i kako?

Eto,volio bih cuti vase misljenje.

Nit sam za Hajduk nit za Dinamo,nit san za Zadar nit san za Cibonu.

Sport mi se sve vise i vise gadi a huliganizam je jedan od razloga.

BTW:sport triba ukinuti!

★★★★★ Super moderator.I live to die another day
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 22:47 (SUPER :)).
15 godina
protjeran
Psiho246 kaže...

ZDS, nemoj lagat.

Stanje u Jugi uopce nije bilo takvo kakvim ga pokusavas prikazati, sramotno je sto to cinis.

U Jugi je vladalo bratstvo i jedinstvo ako nisi znao, a ne rasizam i netrepeljivost.

hahahahahahahahahahahaahha daj još... vidim zato je i došlo do rata.. e čekaj ti to ozbiljno

15 godina
Psiho246 kaže...

ZDS, nemoj lagat.

bratstvo i jedinstvo hahahahahahahahahahahahahahahahahaha,ili jedni su gazde a drugi su sluge, ali to je već druga tema

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina
blackalbum kaže...

ili jedni su gazde a drugi su sluge, ali to je već druga tema

tko su gazde,a tko sluge.

bas me zanima.

sačuvaj me bože,kuge,side i rata,te onih FREE-antivirus-firewall experata,sa antivirus teme.
15 godina
protjeran
torrente kaže...
blackalbum kaže...

ili jedni su gazde a drugi su sluge, ali to je već druga tema

tko su gazde,a tko sluge.

bas me zanima.

pa ti na reci..

15 godina
neaktivan
Huliganizam

Apeliram na zdravorazumne ljude da zaključaju temu.

Ništa pametno nema za čitati.

Kadir beneath Mo Moteh
17 godina
ZDS kaže...
Psiho246 kaže...

ZDS, nemoj lagat.

hahahahahahahahahahahaahha daj još... vidim zato je i došlo do rata.. e čekaj ti to ozbiljno

Do rata je doslo zbog ljudi kao sto si ti, a ne zbog ljudi kao sta sam ja. (suzdrzavam se od dodavanja pridjeva)

Tebi je bratstvo i jedinstvo smijesna stvar, ali kad ti netko spomene vukovar il ovcaru ili ne znam ni sam sto, onda te oblije val laznih emocija jer je tebi kao stalo do tih ljudi, ali ne razmisljas da nije bilo idiota kojima je parola bratstvo i jedinstvo bilo smijesno, tih zrtava uopce ne bi bilo.

Zato mi molim te nemoj spominjat ratove.

Za ratove su odgovorni ovakvi kao ti, ljudi koji ne vide sto se krije ispod necije nacionalnosti ili boje koze.

Gadite mi se...

- Psiho246
15 godina
protjeran
SUPER :) kaže...
Godfahter kaže...

Niti sam Hajdukovac,niti Dinamovac,jednostavno navijam za Hrv klubove i volim gledati nogomet.Takoder imam 5 godisnjeg sina kojeg bih zaista volio voditi na tekmu,ali zbog ovakvih slucajeva,niti u ludilu necu to napraviti!

Zaista,cemu to?Sta sa time pojedinci zele dokazati?Moze li se to IKADA rijesiti i kako?

Nit sam za Hajduk nit za Dinamo,nit san za Zadar nit san za Cibonu.

Sport mi se sve vise i vise gadi a huliganizam je jedan od razloga.

BTW:sport triba ukinuti!

bravo tebi je riješenje ukinimo sport.. a jesii

17 godina
blacko kaže...

Apeliram na zdravorazumne ljude da zaključaju temu.

Ništa pametno nema za čitati.

imas uzivo prezentaciju 2-3 lika kojima nije sve parkirano ispod kose.

za jednog garantiram,da bi pusta plin umjesto tople vode za tusiranje.

sačuvaj me bože,kuge,side i rata,te onih FREE-antivirus-firewall experata,sa antivirus teme.
15 godina
protjeran
Psiho246 kaže...
ZDS kaže...
Psiho246 kaže...

ZDS, nemoj lagat.

Do rata je doslo zbog ljudi kao sto si ti, a ne zbog ljudi kao sta sam ja. (suzdrzavam se od dodavanja pridjeva)

Tebi je bratstvo i jedinstvo smijesna stvar, ali kad ti netko spomene vukovar il ovcaru ili ne znam ni sam sto, onda te oblije val laznih emocija jer je tebi kao stalo do tih ljudi, ali ne razmisljas da nije bilo idiota kojima je parola bratstvo i jedinstvo bilo smijesno, tih zrtava uopce ne bi bilo.

Zato mi molim te nemoj spominjat ratove.

Za ratove su odgovorni ovakvi kao ti, ljudi koji ne vide sto se krije ispod necije nacionalnosti ili boje koze.

Gadite mi se...

ajde ako je tebi lijepo biti tuđi pas budi, a jesi šonjo.. STRAŠNO uppće ne držiš do svoje slobode sad bi ti rekao što si no dobit ću karton... joooooooj kako si me razjebo sada

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 23:05 (ZDS).
17 godina
neaktivan
zgsolja kaže...

ZDS kaže...

Et vas dvojica ste kreteni kakvih nema, mirne duše to tvrdim. Treba vam pokoja odgojna iza uha.

a parole "sloboda navijačima" i ostala sranja su upravo to, sranja. Navijači (u pravom smislu te riječi) nisu ničim ograničeni, kao ni njihova sloboda, a "navijači" (u onom smislu što nam prvo padne na um kad netko kaže tu riječ danas, nažalost) su obične propalice i probisvjet koji treba na robiju.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
17 godina
ZDS kaže...

ajde ako je tebi lijepo biti tuđi pas budi, a jesi šonjo.. STRAŠNO uppće ne držiš do svoje slobode sad bi ti rekao što si no dobit ću karton... joooooooj kako si me razjebo sada

O kakvim ti psima pricas?

A vidi kulture....

Ja nisam niciji pas i moj um je 1000x slobodniji od tvojeg.

Cak nisi ni shvatio bit mog posta. Nije da me zacudilo....

- Psiho246
15 godina
protjeran
FlyBoy kaže...
zgsolja kaže...

ZDS kaže...

Et vas dvojica ste kreteni kakvih nema, mirne duše to tvrdim. Treba vam pokoja odgojna iza uha.

a parole "sloboda navijačima" i ostala sranja su upravo to, sranja. Navijači (u pravom smislu te riječi) nisu ničim ograničeni, kao ni njihova sloboda, a "navijači" (u onom smislu što nam prvo padne na um kad netko kaže tu riječ danas, nažalost) su obične propalice i probisvjet koji treba na robiju.

Ako je to meni upućeno, a je briga me jer sam napomenuo više puta da nepodržavam bad blue boyse jer su večinom svi ono što kažeš šljamovi, srbi, muslimani i jadnici no današnji čin me razveselio jer su pokazali malo više muda nego inače. Jer srbima još nije vrijeme da dolaze nama u goste..

15 godina
protjeran
Psiho246 kaže...
ZDS kaže...

A vidi kulture....

Znam ja kako vi komunjare razmišljate pa da vama je bilo dobro u Jugi jer ste imali što ste htjeli jer ste se družili i poslovali sa srbima.. i jako dobro razumijem poruku tvojeg posta no ona nije toča jer da nije bilo ovakvih ko ja odnosno ko moj otac ne bi ti danas ovako lijepo pisao o srbima, a možda te ne bi ni bilo. Lagano se sada pametan pravit uuuuuuuu kako mi vi pacifiste idete na onu stvar...

isprika na duplom postu..

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 23:12 (ZDS).
14 godina
protjeran
Silence1488 kaže...
sheX kaže...
zgsolja kaže...
Godfahter kaže...

Nemožeš na temelju jednog incidenta generalizirati navijače i tretirati ih ko huligane.Prvo prouči povijest i nastanak navijača i uvidjet ćeš da se pojedine navijačke skupine jednostavno ne vole ili se mrze zbog različitih političkih uvjerenja i slično.Svima je poznato da je PAOK bratski klub sa klubom agresora tj.FK Partizanom Beograd pa šta su oni očekivali da će ih poslužiti sokićima i sendvičima u Zagrebu a i koja normalna osoba organizira put za PAOKOVE prijatelje kluba u 13.10 popodne kad su tad najizloženiji napadima i jasno istaknute simbole su imali tako da ništa čudno.

SLOBODA NAVIJAČIMA!

Na ovom forumu ima 40% srba ako nisi znao,a i na gamers.ba ima dosta hrvata pa bi te molio da se sudržiš tenzijskih riječi.Ne bi volio da bug postane neko mjesto kao videa "Bojna cavoglave" ili "Cuti cuti ujko" pa da se svi svadjaju ovde oko glupih stvari koje su prosle prije 15 godina...i vi koji to pisete jos filate djecu s tom nekom mrznjom a nisu ni u planu bili kad se rat dogodio.

Tih 40% Srba nema svoj IT forum pa tu dolaze, glupost - nemaju tu što tražiti, ali dok ne ''srbuju'' tolerira se donekle. Uglavnom, etnička segregacija je jedino rješenje što se tiče Balkana uopće, povijest je jednostavno prekrvava (isto se odnosi i na navijače bilo kakvih sportskih klubova). Odakle ti taj podatak uopće, čini mi se preuveličan?

Big deal,kad HR bude ovo imala onda se javite  http://www.itsvet.com/ ovo je ti je isto kao forum ispod svakog produkta se može komentARISATI

um caruje dok snaga ne popizdi
17 godina
neaktivan
Huliganizam

Ova tema ne ide nikuda.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina
neaktivan
Huliganizam

Koji (nepredvidljiv) preokret u temi. (Dosli su do domovinskog rata i do juge, pretopstavljam da ce ubrzo na ustase pa i jos dalje)

On Topic:

Nema opravdanja za ovakav cin. Ali pitanje, nije mi bas jasno to 'nemogu dovest dijecu na stadion'. Neznam kakvo je stanje u ZG-u (nakon 1.5. sigurno nije bajno) ali mogu rec da ovdje u ST-u na poljudu obitelji mogu dolazit pratit svoj klub bez straha, zna se za koga je sjever rezerviran a za koga zapad/istko/jug. A samo ponasanje ekipe na sjeveru u zadnje vrijeme me pozitivno iznenadilo (nisam pripadnik nikakve navijacke skupine) mislim 'educiraju' se ljudi koji bacaju baklje na teren, tenzije prema policiji su smanjene (koliko toliko).

Rivalitet izmedu raznoraznih skupina postoji i postojat ce uvijek, nisu ni englezi uspjeli iskorjenit huliganizam pa necemo ni mi. Ali trebamo postrozit zakone pod hitno pa ce ti maloumnici dva puta promislit prije nego sto bace kamen na drugo ljudsko bice.

17 godina

ZDS kaže...

Psiho246 kaže...

ZDS kaže...

A vidi kulture....

Znam ja kako vi komunjare razmišljate pa da vama je bilo dobro u Jugi jer ste imali što ste htjeli jer ste se družili i poslovali sa srbima.. i jako dobro razumijem poruku tvojeg posta no ona nije toča jer da nije bilo ovakvih ko ja odnosno ko moj otac ne bi ti danas ovako lijepo pisao o srbima, a možda te ne bi ni bilo. Lagano se sada pametan pravit uuuuuuuu kako mi vi pacifiste idete na onu stvar...

isprika na duplom postu..

Lol!

Kakvih sve ljudi ima....{#}

Netko bi u pokusaju da bude duhovit rekako - dokaz da su ljudi evoluirali iz majmuna. {#}

Zapali si joint frende, ili kljucni Xanax...ova paranoja ce te dokrajciti, jos ces od sizofrenije oboliti.

Rat je davno zavrsio, Ustase jos od kad.

S kim se ti zapravo boris, tj. ratujes? Sa plodom svoje maste?

Umjesto da zajedno radimo na miru i napredku, jos ima ljudi koji mrze okolo sta ja znam sta i koji bi ratovali sa sta ja znam kim.

Ajde da ti barem malo pojasnim ponatu svoga posta.

Kada sam rekao "da nije bilo idiota kojima je parola bratstvo i jedinstvo bila smijesna", nisam mislio na tebe ili na Hrvate, vec na vladajuce u tadasnje doba kojima nisu svi narodi bili jednaki i zbog kojih je Juga i pala.

To su primarno bili neki vladajuci Srbi, a upravo sam njih usporedivao sa tobom jer su gradeni od slicnog mentalnog sklopa kao i ti. To su takvi zbog kojih dolazi do ratova.

Jesi li sad svjestan da si upravo ti preslika Slobodana i Radovana? Jel te to malo deprimira? Jel bi malo klao druge nacionalnosti bas poput njih? Hahahaha.

Sto se tice mog drugog posta.

Moj um je 1000x slobodniji jer se ne opterecujem nekakvim partizanima i ustasama poput tebe, a tvoja mrznja i netrepeljivost tvome umu sluze kao zatvor.

Ja sam sretan sto se mogu prosetati sumom bez straha da ce mi partizani iskocit iz grmlja i ispit mi krv jer sam svjestan da to ne postoji i da je to plod maste ovakvih kao sto si ti i izlika takvima kao sto si ti da bi mogli mrziti i propovijedati gluposti.

Peace. ;)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice