Prije je bilo puuuuuuno gore nego je danas sve napumpano od medija..
Je, ok, danas ima puno tog sranja u medijima, ali kak god okreneš nije onda bilo ko danas. Vjerovao ti ili ne i moj stari je živio u bivšoj Jugi. Bilo je sranja, tuča i svega, al su to bile prave tuče, a uostalom, ak te milicija ščepala nije ti bilo svejedno ni ak su tebe napali ni ako si ti drugog. A ne danas, dođe ti s nožem i prepikne te ili se skupi njih 20 na jednog-dvoje. Jake li tuče. I još dobije par mjeseci zatvora, koji nije zatvor nek je hotel, pa onda nema mjesta u tom zatvoru, pa dobi uvjetnu 6 mj. (a prepikne recimo čovjeka), to mu istekne i opet napravi isto sranje...
EDIT: Ono je više metaforički bilo...
I opet držim da je prije bilo ggore ne samo u doba Juge nego prije 2003 kada su doneseni rigorozni zakoni radi EU itd.. no vratimo se malo u Jugu recimo moj stari je u to vrijeme išao s biciklom doma i zaustavio ga je milicajac te ga upitao gdje će, a moj stari mu je odgovorio da ide doma iz dučana i ovaj njemu da laže i buf strgo mu felge od bicikla.. Da ne pričam da su šore bile takve da je znalo biti više njih ispikanih noževima, a nisu htjeli ići na hitnu jer bi se onda normalno morali pravdati od kuda takve rane..
100 ljudi 100 iskustva. Meni stari veli da u njegovim studentskim danima on nije mogao prosetat od save prema tresnjevci, kroz kneziju, da ga milicija nije 3x po legitimirala, ali nikad nije imao problema snjima.