Šok u Osijeku! Zoran Zekić dobio je otkaz poslije velike pobjede protiv Rijeke!
Dosta čudna odluka, sada kad je ekipa konačno posložena, igra ima glavu i rep i Osijek djeluje jako dobro na terenu trener dobije otkaz.
po meni nimalo cudno
on je doveden da ugasi pozar i zavrsi katastrofalnu sezonu.
sada je fokus na iducu i njihov Sportski direktor sada slaze stvari po svom i daje svoj potpis u sve to.
Nije istina, nema šanse da bi Zekić dao otkaz u onom albanskom klubu gdje je imao dobre rezultate samo da bi u Osijeku bio 8mj pa se ostavio bez posla.
Također sjećam se da je na jednoj od press konferencija za medije na pitanje o Zekiću kada je stigao Boto rekao da je on trajno rješenje.
Koliko sam čuo od nekih izvora bliži klubu navodno su postojala 2 problema, 1. je bio relacija Zekić - Boto gdje je Boto htio da se Matkovića krene ranije forsirati i gurati u prvi plan dok je Zekić to tek počeo nedavno raditi, također navodno Zekić malo više gura neke mlaže igrače od svojih kućnih prijatelja dok neki talentiraniji mladići (tipa Mikolčić) nisu dobili ozbiljnu priliku. 2. problem je bio na relaciji Zekić - Uprava jer ih je 2 puta prozvao da ne staju u obranu klubu nakon što ih suci očigledo oštećuju na što su oni ostali njemi a sam klub čak u službenom tekstu miče djelove interviju sa Zekićem gdje proziva upravu.
zekic nije dobio otkaz nego mu se nece produziti ugovor.
da je on bio trajna opcija ne bi dobio ugovor na pola(malo vise) sezone nego dugogodišnji.
također zekica je doveo bivši sportski direktor i bile su male sanse da ce se on uklapati u viziju novog SD.
po meni dobar potez ukoliko osijek zeli nesto pokusati u europi ili iduce sezone u hnl-u.
zekic je limitiran i tvrdoglav, bas trener za sredinu hnl tablice