HNK Hajduk Split izdvojena tema

poruka: 2.496
|
čitano: 739.308
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: HNK Hajduk Split
Katastrofa je Hajduk vec dugo..ne razumim te igrace kao da ih nije briga..kad bi imali svi upola volje kao Pukstas bili bi duplo bolji.Sta su oni radili 15 dana nije mi jasno..bojim se da ce nas Dinamo razmontirat ako nastavimo ovako,a Livaja ono je sramota…mislim ima taj potez kojeg nezz kad ce napravit ali do tad se ko krepana macka vuce po terenu!
Joj kako olako izgubljenih 6 bodova i eto ti Dinama za vratom uz utakmicu manje!
AUDIOFIL
16 godina
HNK Hajduk Split

Hajduk dio kvalitete nadoknađuje temperamentim i borbenim igračima u sinergiji sa atmosferom sa tribina to može ok funkcionirat. No dugoročno se dese padovi. 

Moje viđenje glavnog problema trebutog Hajduka je da si umislili da imaju igrače kvalitete Dinama i to pričam o Dinamu prije ove rasprodaje (Ivanušec, Livaković, Šutalo) i da će se manje ekipe dobivat bez problema.

Realnost je da od ozljede mladog amera koji je nosio vezni red i držao spoj svega ekipa izgleda kao mrtva puhala.  

Pogođeno je sa dovođenjem Šarlije u obranu jer je prihvatio taj mentalitet i to ga čini 20% boljim igračem nego što stvarno jest. No u vezi nemate nikog dok se amer ne vrati ili se možete nadat da Žaper nešto vrijedi. U napadu imate Livaju koji je igrač poteza i može puno al trebate radilicu za njega. Imali ste to doneke u Mlakaru no i njega ste se rješili.

Glavna taktika Hajduka ove sezone je bila igraj na Livaju i neka Mlenjak uletava u 16m + Mlakar pa je nekako to išlo dok nije otišo Mlakar a protivničke ekipe shvatile koiko prostora sotaje iza Melnjakai da ovaj hoće neće mora biti fizički mrtav do 70. minute.

Genijalan potez je sad ubacivanje još jednog sporog igrača u vezni red (Ofoe) i nadati se nečemu protiv radilica kao što je Gorica. 

4 godine
BlueMax kaže...
Novac?
Hajduk trenutno ima pet puta skuplju momčad od Istre i Gorice.
Koliko skuplja treba biti da bi Leko bio dobar trener? Deset? Pedeset?

Mora imati skuplje i bolje igrače od Dinama, ostali nisu bitni.

Dakle, bolje bi trebalo značiti skuplje i obrnuto.

Vi Hajdukovci iz Dalmacije ne kontate kao mi Hajduci iz Slavonije. 

合氣道 Nikada nas nitko i nije napao. Rat u Hrvatskoj je počeo napadima tuđmanovaca na garizone JNA.@PzKpfw
14 godina
neaktivan
Zaporožac kaže...

Mora imati skuplje i bolje igrače od Dinama, ostali nisu bitni.

Dakle, bolje bi trebalo značiti skuplje i obrnuto.

Vi Hajdukovci iz Dalmacije ne kontate kao mi Hajduci iz Slavonije. 

Ne mora. Trener mora iz igrača znati izvući maksimum, znati za kakvu taktiku mu je kadar sposoban. Mourinho je uzeo Ligu prvaka s Portom koji je bio najjeftinija momčad eliminacijske faze LP i s Interom koji je u tom trenutku bio među jeftinijima u natjecanju.

Skuplje igrače od Dinama neće imati dok god Dinamo ne bankrotira. A to možda nećemo dugo čekati. Valjda mi nećemo prije njih.

14 godina
neaktivan
plavi08 kaže...

Hajduk dio kvalitete nadoknađuje temperamentim i borbenim igračima u sinergiji sa atmosferom sa tribina to može ok funkcionirat. No dugoročno se dese padovi. 

Moje viđenje glavnog problema trebutog Hajduka je da si umislili da imaju igrače kvalitete Dinama i to pričam o Dinamu prije ove rasprodaje (Ivanušec, Livaković, Šutalo) i da će se manje ekipe dobivat bez problema.

Realnost je da od ozljede mladog amera koji je nosio vezni red i držao spoj svega ekipa izgleda kao mrtva puhala.  

Pogođeno je sa dovođenjem Šarlije u obranu jer je prihvatio taj mentalitet i to ga čini 20% boljim igračem nego što stvarno jest. No u vezi nemate nikog dok se amer ne vrati ili se možete nadat da Žaper nešto vrijedi. U napadu imate Livaju koji je igrač poteza i može puno al trebate radilicu za njega. Imali ste to doneke u Mlakaru no i njega ste se rješili.

Glavna taktika Hajduka ove sezone je bila igraj na Livaju i neka Mlenjak uletava u 16m + Mlakar pa je nekako to išlo dok nije otišo Mlakar a protivničke ekipe shvatile koiko prostora sotaje iza Melnjakai da ovaj hoće neće mora biti fizički mrtav do 70. minute.

Genijalan potez je sad ubacivanje još jednog sporog igrača u vezni red (Ofoe) i nadati se nečemu protiv radilica kao što je Gorica. 

https://www.index.hr/sport/clanak/video-bivsi-trener-pogledajte-ovu-situaciju-nevjerojatno-je-kako-je-hajduk-igrao/2496245.aspx

ovo je točno ono o čemu stalno govorim. Hajduk ima ovu rupu u sredini i kad se brani i kad napada. Protivnici jednostavno iznose loptu. Kad Hajduk napada nema nikoga na 16-20 metara od gola za povratnu ili kupljenje odbijanca. Ovo je do trenera i nikoga drugoga.

4 godine
BlueMax kaže...
 Mourinho je uzeo Ligu prvaka s Portom koji je bio najjeftinija momčad eliminacijske faze LP i s Interom koji je u tom trenutku bio među jeftinijima u natjecanju.

Pročitaj koje igrače je imao tada u Portu i kakve su karijere napravili, u koje klubove su prodani.

Dokaz da su već bili vrhunski igrači.

To se događa jednom u 50 godina.

Kao Jugoplastika kad su se pojavili Kukoč, Rađa itd...

Mourinho je poslije pokazao da je kao i svi terneri.

Kad je bio u klubu s prosječnim igračima dobivao je nogu u dupe jer nije ništa napravio, kad je imao odličnih 4-5 grača, opet je bio "odličan" trener.

Preuveličano je trenersko značenje.

Koga je veliki trener Gvardiola trenirao; Barcu, Bayern i M.City ?!

I tata bi sine.

lako je k*** gloginje mlatiti kad ti uprava/vlasnik kupi igrača kojega ti srce poželi.

合氣道 Nikada nas nitko i nije napao. Rat u Hrvatskoj je počeo napadima tuđmanovaca na garizone JNA.@PzKpfw
14 godina
Zaporožac kaže...

Ali recimo ta Barca je bila jedna od najdominantnijih ekipa svih vremena. Nešto mora biti i do trenera da ga je*eš. Ovaj City isto tako, nije ko da prije Guardiole nisu kupovali što god je trener htio.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
Hexfire kaže...
Zaporožac kaže...

Ali recimo ta Barca je bila jedna od najdominantnijih ekipa svih vremena. Nešto mora biti i do trenera da ga je*eš. Ovaj City isto tako, nije ko da prije Guardiole nisu kupovali što god je trener htio.

Ma ljudi koji ne vide koliko je trener bitan se jednostavno ne razumiju u nogomet i da su treneri ne bitni ne bi se svi veliki klubovi trgali oko pojedinaca i davali im ogromne place. Da su ne bitni imali bi svi place kao cistaci i nikoga ne bi bilo briga u vezi njih. 

13 godina
Slazem se ali bez vrhunskih igraca nems vrhunskih rezultata..sad da je nezz ko trener!
Dobar trener izvlaci max iz pojedinaca i ekipe zajedno..ali opet nemos od govna napravit pitu nikako..
AUDIOFIL
17 godina
HNK Hajduk Split

Kao neutralni promatrač imam par pitanja.

Zašto je nužno da se ove godine osvoji liga?
Zašto se odmah traže krivci nakon par utakmica gdje si izgubio koncentraciju na 20-ak minuta?

Zar nije bolje imati istog trenera 5-6 godina, rezultat će sigurno doći - pa Hajduk ima dva osvojena kupa za redom, pa to je sjajan rezultat.
Momčad se mora graditi, probati barem dvije sezone odigrati sa istom obranom, suludo je očekivati stabilnost ako svake sezone imaš novi stoperski par.

Moje mišljenje je da je Hajduk jako moćan i neugodan protivnik, ali sigurno treba još igrati skupa pod istim trenerom i onda kad pogledaš unazad nakon 5-6 godina će vjerojatno jedna od tih sezona i biti šampionska što se tiče prvenstva.

Koristite blage riječi i jake argumente
4 godine
The_K kaže...
 Ma ljudi koji ne vide koliko je trener bitan se jednostavno ne razumiju u nogomet i da su treneri ne bitni ne bi se svi veliki klubovi trgali oko pojedinaca i davali im ogromne place. Da su ne bitni imali bi svi place kao cistaci i nikoga ne bi bilo briga u vezi njih. 

Nema još znanstvenih dokaza jer Guardiola ili Mourinho nisu trenirali Hajduka. 

15 godina
Dodinho kaže...

Kao neutralni promatrač imam par pitanja.

Zašto je nužno da se ove godine osvoji liga?

Zato što su od sljedeće sezone ogromne premije u Ligi Prvaka i Dinamo ako dođe do tog plijena možemo se pozdraviti još tko zna koliko godina. A u isto vrijeme Dinamo ove sezone možda najlošiji u zadnjih 10+ godina.  Zato svi osjećaju da je sad ili nikad.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
volegradele kaže...
Slazem se ali bez vrhunskih igraca nems vrhunskih rezultata..sad da je nezz ko trener!
Dobar trener izvlaci max iz pojedinaca i ekipe zajedno..ali opet nemos od govna napravit pitu nikako..

Ako ti tribaju vrhunski igraci za dobit jednu Goricu i Istru onda ne znan sta bi reka, s obzirom na nasa ''imena'' trebali bi biti uvijek favoriti, nazad par godina se znalo kad se dode na Poljud da se nema sto traziti, uvik je bilo pobjeda u hendikepu, sada ti jedna Istra uzme bodove ispred 30.000 navijaca i to prve bodove u HNL. 

Ne slazem se s tvojom tvrdnjom, ima nesto do igraca al veliki dio je do trenera i kako ih postavlja, samo usporedi Valdasa i ovoga tuljana sta je sad trener. Usporedi igru, usporedi sve.

15 godina
Danas mi prolazilo kroz glavu, zamislite da je na kraju doša Perišić nazad i da mu se ovo dogodilo da je potrga ligamente protiv Istre ili Gorice a ne u Engleskoj. Pa pola Dalmacije bi tražilo metar konopa odma po dućanu.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
To je meni padalo na pamet prije nego se ovo dogodilo. Samo da ne dođe pa se ozlijedi.
15 godina
HNK Hajduk Split

Ovo je već postalo gore od sramote. Mala euforija nakon par rezultata i onda Hajduk u prvenstvu jedva da izvuče europska takmičenjima. Nema tu promjena koje bi donijele neki pomak na bolje. A jedina smo ekipa koja ima navijače i to godinama.

Ti ljudi zaslužuju bolje.

XBOX: RENZOR GT 01
9 godina
protjeran
HNK Hajduk Split

ja koliko vidim hajduk je i dalje prvi na tablici

a vase cviljenje je smijesno

15 godina
x18x05x kaže...

Ovo je već postalo gore od sramote. Mala euforija nakon par rezultata i onda Hajduk u prvenstvu jedva da izvuče europska takmičenjima. Nema tu promjena koje bi donijele neki pomak na bolje. A jedina smo ekipa koja ima navijače i to godinama.

Ti ljudi zaslužuju bolje.

Sljedeca utakmica mozes odigrati hendikep na hajduka + Marko daje gol!!! Ili Hajduk daje vise od 2.5 gola. Sigurno ko KUCA!! 

HZV 

14 godina
neaktivan
Jel ono sudac prekinuo napad Hajduka kako bi igrač Lokomotive veza špigete?
9 godina
protjeran
Da
Nisam moga virovat sta gledam
Opcenito bilo je pokusaja da se igrace napravi nervoznima

Barem 5 skokova na igrace hajduka (na centru) nije se niti reagiralo, nije se pustala prednost nego se samo zanemarilo
14 godina
neaktivan
40+ godina pratim nogomet i nikad ovakvo nešto nisam vidio.
Suđenje sve u svamu nije bilo loše pa da je sudac htio oštetiti Hajduka imao je drugih prilika. Pa ne možeš ni utakmicu između vrtićkih ekipa prekidati zbog špigeta. I sudac je umjesto što je svira kraj treba sudit žuti karton (ne znam bi li bio drugi) i onda kraj.
16 godina

Ne samo to nego i jedan čisti korner Vam nije suđen. Vrijeme je da istupite iz lige.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.9.2023 23:22 (plavi08).
14 godina
neaktivan
plavi08 kaže...

Ne samo to nego i jedan čisti korner Vam nije suđen. Vrijeme je da istupite iz lige.

Vrijeme je da se družiš s prijateljima iz Rudeša na dobrodosli#kosuljaplava. Mi smo pobijedili nklokomotiva@nk-dinamo.hr pa komentiramo.

Totalno je nebitno je li prekid zbog špigeta suđen na ovoj utakmci ili na nekoj drugoj. Ja to u životu nisam vidio. Ti jesi?

16 godina

Sa susjedima treba biti dobar kako god se zavli (Rudeš, Lokomotiva, Gorica, Slaven, Varaždin, Osijek ili Rijeka iako se sa njiam kao pravimo da se ljutimo)

Za korener sam ozbiljan jer sam gledao tekmu i jedan od čistih nije sudac vidio.

Ovo za vezanje kopački.  Ne psotoji pravilo koje to traži od suca. Obično se radi u malđim kategorijam radi potencijalnih ozljeda. Ovdje je sudac mislio da je neš drugo u pitanju a ispalo vezanje kopačke. No u tom trenutku nije bila nikakava obećavajuća situaciju tako da je manja šteta od gore spomenutog kornera.

14 godina
neaktivan
HNK Hajduk Split

Toliko si ozbiljan da si u nastavku napisao kako je vrijeme da istupimo iz lige. Vrijeme za istupanje iz lige u kojoj igraju nklokomotiva@nk-dinamo.hr, dobrodosli#kosuljaplava, zatim klubovi u kojima igra pola dinamovih igrača na posudbi i liga koju sude kriminalci i Mamićevi kućni prijatelji, je bilo odavno. Ali nemamo gdje drugo igrati.

16 godina

Valjda si u 40 godina praćenja nogomet stekao neke kolege sa kojima se zahebavaš pa da prepoznaš da je ovo sa istupanjem ironično podbadanje.

Pratim cijelu močvaru, drag mi je Mordor i zato sve komentiram.

Ako se možete nabrijat sad Vam je šansa da pobjedite jer Dinamova obran je trenutno katastroa. A navodno ni Ristovskog neće biti. 

14 godina
neaktivan
plavi08 kaže...

Valjda si u 40 godina praćenja nogomet stekao neke kolege sa kojima se zahebavaš pa da prepoznaš da je ovo sa istupanjem ironično podbadanje.

Pratim cijelu močvaru, drag mi je Mordor i zato sve komentiram.

Ako se možete nabrijat sad Vam je šansa da pobjedite jer Dinamova obran je trenutno katastroa. A navodno ni Ristovskog neće biti. 

To za Ristovskog vam je prednost. Taj je svaku utakmicu do poluvremena trebao imati crveni.

Ironično ili ne, malo je ofucano.

Našoj šansi za pobjedu protiv Dinama dali ste otkaz prije 4 kola.

16 godina

Ristovski je spasio prvenstvo od panike prošle sezone. On je takav igrač di imaš takav dojam al takvog jednog trebaš u ekipi. (Pepe, Casemiro,Gatuso i sl.). Imamo sad opet Ademija sam upitno u kojoj formi.

Što se Vaših šasni tiće naša 2 stopera (Šutola, Bauer) imaju više izravnih asistencija za protivnike nego Vaš Krovinović za svoje. Samo ako iamte načina da mal stisnete iamte dobre šanse. U protivnom jbg jer vjerujem da će se neš zabit pošto napad Dinama ok funkcionira. 

14 godina
neaktivan
HNK Hajduk Split

Ademi nije glup. Ristovski je. Takav može koštati momčad. U HNL-u vjerojatno ne ali mogao bi se iznenaditi u nekoj europskoj utakmici.

Jesam li napisao da Ademi nije glup? Sad sam se sjetio utakmice protiv Hajduka prije par godina kad je s klupe dobio crveni. Povlačim napisano. Tragikomično je da mu je to jedini crveni koji je u HNL-u dobio igrajuči za Dinamo. 

15 godina
Vušković u Tottenhamu gotov posao. Najveći transfer u povijesti kluba. Prema transfermarktu nešto više od 13 milijuna eura.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice