Dobar trener izvlaci max iz pojedinaca i ekipe zajedno..ali opet nemos od govna napravit pitu nikako..
AUDIOFIL
AUDIOFIL
Kao neutralni promatrač imam par pitanja.
Zašto je nužno da se ove godine osvoji liga?
Zašto se odmah traže krivci nakon par utakmica gdje si izgubio koncentraciju na 20-ak minuta?
Zar nije bolje imati istog trenera 5-6 godina, rezultat će sigurno doći - pa Hajduk ima dva osvojena kupa za redom, pa to je sjajan rezultat.
Momčad se mora graditi, probati barem dvije sezone odigrati sa istom obranom, suludo je očekivati stabilnost ako svake sezone imaš novi stoperski par.
Moje mišljenje je da je Hajduk jako moćan i neugodan protivnik, ali sigurno treba još igrati skupa pod istim trenerom i onda kad pogledaš unazad nakon 5-6 godina će vjerojatno jedna od tih sezona i biti šampionska što se tiče prvenstva.
Nema još znanstvenih dokaza jer Guardiola ili Mourinho nisu trenirali Hajduka. 
Kao neutralni promatrač imam par pitanja.
Zašto je nužno da se ove godine osvoji liga?
Zato što su od sljedeće sezone ogromne premije u Ligi Prvaka i Dinamo ako dođe do tog plijena možemo se pozdraviti još tko zna koliko godina. A u isto vrijeme Dinamo ove sezone možda najlošiji u zadnjih 10+ godina. Zato svi osjećaju da je sad ili nikad.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Ako ti tribaju vrhunski igraci za dobit jednu Goricu i Istru onda ne znan sta bi reka, s obzirom na nasa ''imena'' trebali bi biti uvijek favoriti, nazad par godina se znalo kad se dode na Poljud da se nema sto traziti, uvik je bilo pobjeda u hendikepu, sada ti jedna Istra uzme bodove ispred 30.000 navijaca i to prve bodove u HNL.
Ne slazem se s tvojom tvrdnjom, ima nesto do igraca al veliki dio je do trenera i kako ih postavlja, samo usporedi Valdasa i ovoga tuljana sta je sad trener. Usporedi igru, usporedi sve.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Ovo je već postalo gore od sramote. Mala euforija nakon par rezultata i onda Hajduk u prvenstvu jedva da izvuče europska takmičenjima. Nema tu promjena koje bi donijele neki pomak na bolje. A jedina smo ekipa koja ima navijače i to godinama.
Ti ljudi zaslužuju bolje.
XBOX: RENZOR GT 01
ja koliko vidim hajduk je i dalje prvi na tablici
a vase cviljenje je smijesno
Ovo je već postalo gore od sramote. Mala euforija nakon par rezultata i onda Hajduk u prvenstvu jedva da izvuče europska takmičenjima. Nema tu promjena koje bi donijele neki pomak na bolje. A jedina smo ekipa koja ima navijače i to godinama.
Ti ljudi zaslužuju bolje.
Sljedeca utakmica mozes odigrati hendikep na hajduka + Marko daje gol!!! Ili Hajduk daje vise od 2.5 gola. Sigurno ko KUCA!!
HZV 
Ne samo to nego i jedan čisti korner Vam nije suđen. Vrijeme je da istupite iz lige.
Ne samo to nego i jedan čisti korner Vam nije suđen. Vrijeme je da istupite iz lige.
Vrijeme je da se družiš s prijateljima iz Rudeša na dobrodosli#kosuljaplava. Mi smo pobijedili nklokomotiva@nk-dinamo.hr pa komentiramo.
Totalno je nebitno je li prekid zbog špigeta suđen na ovoj utakmci ili na nekoj drugoj. Ja to u životu nisam vidio. Ti jesi?
Sa susjedima treba biti dobar kako god se zavli (Rudeš, Lokomotiva, Gorica, Slaven, Varaždin, Osijek ili Rijeka iako se sa njiam kao pravimo da se ljutimo)
Za korener sam ozbiljan jer sam gledao tekmu i jedan od čistih nije sudac vidio.
Ovo za vezanje kopački. Ne psotoji pravilo koje to traži od suca. Obično se radi u malđim kategorijam radi potencijalnih ozljeda. Ovdje je sudac mislio da je neš drugo u pitanju a ispalo vezanje kopačke. No u tom trenutku nije bila nikakava obećavajuća situaciju tako da je manja šteta od gore spomenutog kornera.
Toliko si ozbiljan da si u nastavku napisao kako je vrijeme da istupimo iz lige. Vrijeme za istupanje iz lige u kojoj igraju nklokomotiva@nk-dinamo.hr, dobrodosli#kosuljaplava, zatim klubovi u kojima igra pola dinamovih igrača na posudbi i liga koju sude kriminalci i Mamićevi kućni prijatelji, je bilo odavno. Ali nemamo gdje drugo igrati.
Valjda si u 40 godina praćenja nogomet stekao neke kolege sa kojima se zahebavaš pa da prepoznaš da je ovo sa istupanjem ironično podbadanje.
Pratim cijelu močvaru, drag mi je Mordor i zato sve komentiram.
Ako se možete nabrijat sad Vam je šansa da pobjedite jer Dinamova obran je trenutno katastroa. A navodno ni Ristovskog neće biti.
Valjda si u 40 godina praćenja nogomet stekao neke kolege sa kojima se zahebavaš pa da prepoznaš da je ovo sa istupanjem ironično podbadanje.
Pratim cijelu močvaru, drag mi je Mordor i zato sve komentiram.
Ako se možete nabrijat sad Vam je šansa da pobjedite jer Dinamova obran je trenutno katastroa. A navodno ni Ristovskog neće biti.
To za Ristovskog vam je prednost. Taj je svaku utakmicu do poluvremena trebao imati crveni.
Ironično ili ne, malo je ofucano.
Našoj šansi za pobjedu protiv Dinama dali ste otkaz prije 4 kola.
Ristovski je spasio prvenstvo od panike prošle sezone. On je takav igrač di imaš takav dojam al takvog jednog trebaš u ekipi. (Pepe, Casemiro,Gatuso i sl.). Imamo sad opet Ademija sam upitno u kojoj formi.
Što se Vaših šasni tiće naša 2 stopera (Šutola, Bauer) imaju više izravnih asistencija za protivnike nego Vaš Krovinović za svoje. Samo ako iamte načina da mal stisnete iamte dobre šanse. U protivnom jbg jer vjerujem da će se neš zabit pošto napad Dinama ok funkcionira.
Ademi nije glup. Ristovski je. Takav može koštati momčad. U HNL-u vjerojatno ne ali mogao bi se iznenaditi u nekoj europskoj utakmici.
Jesam li napisao da Ademi nije glup? Sad sam se sjetio utakmice protiv Hajduka prije par godina kad je s klupe dobio crveni. Povlačim napisano. Tragikomično je da mu je to jedini crveni koji je u HNL-u dobio igrajuči za Dinamo.
Šteta, naši klubovi služe samo za prodaju igrača. Kako za takav klub navijati i očekivati da će nešto napraviti u EU takmičenjima?!
XBOX: RENZOR GT 01
Nikada u RH neće bit momčadi od 100+ milijuna eura. Nije ni drugdje baš bajka, van liga petice. Pogledaj Ajax. Tvornica igrača, ali kad prodaš sve... Čestitke na poslu, jako dobro.
Bez obzira kako se njegova karijera odvije, Hajduk se nikako nije zajebao. Tolika lova za dečka od 16 godina, to se jednostavno u hrvatskim uvjetima ne odbija. Pa bio on i novi Messi, to ne možeš zaustaviti. Za mjesec dana mu negdje na ovim našim oranicama u Koprinvnici, Gorici ili Šibeniku mogu otići ligamenti i ništa ni od transfera ni od karijere. Isto ko da netko kaže da je Dinamo pogriješio što su prodali Gvardiola a sad je igračina. Jebiga ne ide to tako baš.
Toliku lovu za dijete od 16 godina mogu odbijati samo najveći klubovi na svijetu.
Ligamenti pucaju na sve strane, savršen posao Hajduka.
UEFA treba zabraniti prodaju igrača prije 25-e godine života državama u kojima se taj moderni robovlasnički posao odvija, a u kojima zbog kapitala nije moguće imati normalna prvenstva.
Npr. Hrvatska, Bugarska, Rumunjska, Srbija, BiH, Finska, Norveška, Švedska, Kosovo, Sjeverna Makedonija, Poljska, Mađarska, Slovačka, Albanija (možda još pokoja država)
Zabraniti i "uvoz" jeftine a kvalitetne radne snage iz ostalih dijelova svijeta pod istim uvjetima.
Pa onda neka kupe Vuškovića , ali ne može iz Hajduka dok ne napuni 25 godina.
Zajebite vi floskule o pravu na rad, koja moraju biti ista za sve poslove.
UEFA treba zabraniti prodaju igrača prije 25-e godine života državama u kojima se taj moderni robovlasnički posao odvija, a u kojima zbog kapitala nije moguće imati normalna prvenstva.
Npr. Hrvatska, Bugarska, Rumunjska, Srbija, BiH, Finska, Norveška, Švedska, Kosovo, Sjeverna Makedonija, Poljska, Mađarska, Slovačka, Albanija (možda još pokoja država)
Zabraniti i "uvoz" jeftine a kvalitetne radne snage iz ostalih dijelova svijeta pod istim uvjetima.
Pa onda neka kupe Vuškovića , ali ne može iz Hajduka dok ne napuni 25 godina.
Zajebite vi floskule o pravu na rad, koja moraju biti ista za sve poslove.
auu brate sta ti pricas
unistia bi reprezentaciju, zaradu i zivote puno igraca