HNK Hajduk Split izdvojena tema

poruka: 2.474
|
čitano: 697.975
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Hajduk 2012/2013
7kunac kaže...

Karte su od 60-120kn,a noćenje oko 150-300 xD

Nocenje na stadionu je džaba. {#}

EDIT: U 18:45  ce biti zadnja odluka

Samo budale čitaju potpis
12 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013

Možemo na picigina bacit ;D Ma kiša pada konstantno,nema ništa od toga....

Izvan WC-a ne trpim druženje s govnima...
13 godina
neaktivan
7kunac kaže...

Možemo na picigina bacit ;D Ma kiša pada konstantno,nema ništa od toga....

Barem nesto da se odigra {#} . Trenutno nepada uopce

12 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013

Kod mene pada stalno,30km razlike...

12 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013

Nemože voda sama odšetat s terena...

13 godina
neaktivan
7kunac kaže...

A nece odsetat ni u roku od 24h

12 godina
neaktivan
Peroman kaže...
7kunac kaže...

Na to sam i mislio...Šta nemaju oni neke pumpe?

13 godina
neaktivan
7kunac kaže...
Peroman kaže...
7kunac kaže...

Na to sam i mislio...Šta nemaju oni neke pumpe?

Ocigledno ne,neide mi u glavu da nemaju onu ceradu ili nesto pa da pokriju teren {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 18:48 (Peroman).
12 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013

Ma mogli su tu vodu ''na ruke'' izbacit :S

13 godina
neaktivan
7kunac kaže...

Ma mogli su tu vodu ''na ruke'' izbacit :S

I to sta kazes,ma molim Boga da se danas igra,pa makar i u 11 navecer

12 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013

Ma purgeri nisu ponili patkice za plivanje...tu je problem...

13 godina
neaktivan
7kunac kaže...

Ma purgeri nisu ponili patkice za plivanje...tu je problem...

Pa da jedan padne u vodu i zaprlja se.Ne daj Boze nikome

13 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013

Nista od toga danas

13 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013

Organizacija utakmice je u rangu NK Bedekovčina, 7. liga jugozapad.

gjurki
15 godina
Volvox kaže...

a što bi trebalo molim te? teren je takav kakav je...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Volvox kaže...

a što bi trebalo molim te? teren je takav kakav je...

Ima načina, mogli su prekrit teren sa ceradom, mogli su 2-3 sata prije bušit rupe u terenu da voda ode ispod( ne oni su se to sjetili u 10 do 6 radit), moglo se svašta. Pa čovječe u Milanu cijeli dan snijeg pada, teren je cijeli u snijegu, pa ce inter i milan igrat utakmicu, a ovi naši zbog kiše nemogu, pa čovječe.

gjurki
13 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013

Malo off topic:

Srusena stranica BBB-a:

http://www.badblueboys.hr/

12 godina
neaktivan
Peroman kaže...

Malo off topic:

Srusena stranica BBB-a:

Gotovo,trajalo je 6 minuta xD Anonymous or what?

13 godina
neaktivan
7kunac kaže...
Peroman kaže...

Malo off topic:

Srusena stranica BBB-a:

Gotovo,trajalo je 6 minuta xD Anonymous or what?

Kakvih 6 minuta,cijeli dan im to stoji.Vjerojatno neki simpatizer Hajduka,sumnjam da bi to Anonymousi napisali{#}

12 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013

Mene više ništa ne čudi :D evo svanuo je lip dan u dalmaciji  {#}

13 godina
neaktivan
7kunac kaže...

Mene više ništa ne čudi :D evo svanuo je lip dan u dalmaciji {#}

Samo da mi dobijemo u srijedu,bit ce meni lijep cijeli tjedan {#}

Btw za one koji nisu vidjeli,kada je hakirana stranica boysa ostavljena je ova poruka(malo je duze,ali vrijedi procitat):

Ne volim dinamo
Da, priznajem, ne volim Dinamo. Niti sam ga, kao što kaže ona pjesma, ikada volio. Niti sam ikada skrivao da ga ne volim. I nije, da smo odmah načisto, u pitanju ravnodušnost. Ne, ravnodušan sam prema, recimo, Rosenborgu, Zrinjskom ili Hoffenheimu. Dinamo pak naprosto ne volim. Niti sam ga - oprostite, ali stvarno volim tu pjesmu - ikada volio. Nije, međutim, riječ o mržnji, nego o nepatvorenom nevoljenju. Mržnja nije ništa drugo doli dijagnoza mrzitelja, dok je nevoljenje legitimno gnušanje kojega steknu samo oni koji imaju povlasticu voljenja. I baš stoga je moguće nevoljeti Dinamo, a voljeti, recimo, tramvaj broj 6. Ili crveni spust na Sljemenu. Ili jesen na Gornjem gradu. Ili čitavu Hrvatsku. Da, vjerovali ili ne, moguće je voljeti Hrvatsku, a nevoljeti Dinamo. Moguće je biti rodoljub i s etiketom izdajice na leđima.

Uglavnom, već ste shvatili da ja stvarno ne volim Dinamo. I baš me briga što nisam jedini. Dapače, ima nas dovoljno da se toliko koncentriranog nevoljenja s lakoćom pretvori u mržnju. I stoga, dopustite mi, neka ovo bude samo moje nevoljenje. A vi se držite svoga i nemiješajte se. Meni su, primjerice, Dinamove utakmice u završnici europskog natjecanja jednake onima u prvoj rundi kupa. Igrao Dinamo protiv Villarreala ili Zadrugara, meni svejedno nije drago kad pobijedi. Ma, i s remijem sam nezadovoljan. Svaki Dinamov poraz meni je jednak pobjedi. Svaki Dinamov primljeni pogodak trenutak je sreće, nade da svo to nagomilano nevoljenje ima smisla, da se ipak vidi kraj teroru kojega svi nedinamovci dva desetljeća trpe koristeći nevoljenje Dinama kao jedini mogući štit.

I dok ovih dana zapanjeni svjedočimo dimenziji pljačke koja nam je opustošila zemlju - mislim, znali smo da nas pljačkaju, ali baš ovoliko... - u nogometu se pljačka i dalje provodi. Sasvim legitimno i bez izgleda da netko završi u zatvoru. A u toj pljački dogovorno sudjeluju svi: i Hrvatski nogometni savez, i Udruženje prvoligaša, i sudačka organizacija, i vodeće nacionalne partije, i novinari. Na ovaj ili onaj način svi nas oni tjeraju na nevoljenje Dinama, dok oni drže kesu Mamić trpa. Baš kao što je nekoć trpao Canjuga - samo što smo tada bili prisiljeni nevoljeti Croatiju - i kao što će trpati onaj koji tek ima doći. Nema, naime, sumnje da će Zdravko Mamić, prije ili kasnije, biti prisiljen otići iz Maksimira, no to će se dogoditi tek kad oni što ga sada tjeraju nađu modalitet kako se riješiti čobana, a zadržati i ovce i novce. Mamić je prvi udar odbio, dapače, čini se kako je, držeći se pod ruku s Prpinim bratom Vahidom Halilhodžićem, jači no ikad. Na tribini više nema ni Bad Blue Boysa da mu sikću, ali zato ima djedica i dječice koji uživaju u besplatnom i, treba priznati, dobrom nogometu.

No, Mamić (i njegov brat također) s mojim nevoljenjem nema ništa, on bi ga, s vremena na vrijeme, samo podizao na veću potenciju. On je s dolaskom u Maksimir - pri čemu je, kaže urbana legenda, pogriješio ulaz - preuzeo postojeći model te ga znalački nadogradio. Imajući podršku svih onih koji bi ga sada tako rado srušili. A među njima se, nemojmo se lagati, kriju i brojni čelnici (treneri, igrači...) ostalih klubova. Baš kao što su nekada egzistenciju rješavali služeći Canjugi (čitaj: Tuđmanu), tako su se nakon njega priklonili Mamiću. Braći Mamić. Zlatnoj teladi hrvatskoga nogometa. Zar zaista mislite da su prvo Hajduk, pa potom i Rijeka ono famozno prvenstvo izgubili samo zbog sudaca?! Zar zaista mislite da je danas nepostojeći Varteks svoje famozno prvenstvo izgubio samo zbog Hajduka? Ili zar zaista mislite da se preoblikovani Hajduk raspao samo zbog Dinama? Količina šupkolizaca od Prevlake preko Ćićarije do Dunava sasvim je dovoljna da čovjek među nevoljene uvrsti sve hrvatske klubove, čitav hrvatski nogomet na čelu s hrvatskom reprezentacijom (zar zaista mislite da izbornici samostalno sastavljaju momčad?). Ipak, eto, ja ne volim tek Dinamo. Dinamo je generator sveg zla što se nastanilo u duši hrvatskog nogometa. I nisu pri tom u pravu oni koji tvrde kako je sukcesijom nakon raspada Jugoslavije Dinamo naslijedio 'prava' Crvene zvezde, pa se sukladno njima počeo i ponašati. Ne, jer ovo je puno gore. U Zvezdinu slučaju ipak je kao korektiv postojao i Partizan, a postojala je i nekakva 'velika četvorka' u kojoj je, eto klice, najmanje velik bio - Dinamo. A to su kompleksi koji se teško prirodnim putem liječe.

Za početak je trebalo preusmjeriti tijek povijesti. Pa se već i u udžbenicima kao početak Domovinskog rata sasvim ozbiljno uzima huliganski obračun BBB-a i Delija, pa se Dinamova stogodišnjica slavi četrdeset godina unaprijed, pa se Kup velesajamskih gradova proglašava Kupom UEFA, pa je Ćiro Blažević najveći hrvatski trener svih vremena, pa se Bajdi Vukasu priznaje kvaliteta samo zato što je iz Zagreba, pa reprezentacija ima smisla samo ako u njoj nastupa nadpolovična Dinamova većina, pa stadion u Maksimiru treba obnoviti jer je to nacionalni stadion, pa svi Dinamovi stranci preko reda moraju dobiti hrvatsko državljanstvo, pa što se vi bunite na Dinamo kad od njegovih uspjeha ima koristi čitav naš nogomet, pa zar Dinamo nije najkatoličkiji klub u čitavom Rimokatoličkom carstvu, pa zar Sammir ne zaslužuje Bilićev poziv kad igra dobro, pa je Sammir odjednom umoran kad igra loše, pa je i Crvenkapica stara Dinamova navijačica, pa je UEFA zločinačka organizacija, pa ne namještamo mi utakmice, nego mafija s Dalekog istoka...

Priča o Dinamu priča je o propasti hrvatskoga nogometa. Jednako kao što nam je Cibona uništila košarku, kao što je CO Zagreb uništio rukomet i kao što Mladost pokušava uništiti vaterpolo. Tako će i Dinamo uništiti balun. I zato ga ne volim. Dapače, s godinama - a od dana kad sam stekao dozvolu za voljenje, druge i ne pamtim - Dinamo je pretvoren u klub kojega bi, samo da sam drugačije odgojen, imao puno pravo mrziti.

13 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013

Jedan od najglupljih tekstova ikad pročitanim. Mislim frajer nezna o čem priča. Govori kao da kup velesajamskih gradova nije kup uefa, a jasno svugdje piše da je. Samo da je Hajduk ga osvojio onda nebi bio kup UEFA nego po njihovim rječima bi to bila Liga prvaka. Tekst bi bolje napisalo dijete 2. razreda osnovne škole. Sve se kiti nekim teškim rječima, a ima toliko netočnih informacija za posrat se, ima i točnih, ali padaju u drugi plan kad vidim koliko frajer se*e. Dinamo je kao kriv što je Hajduk propao, a ne misle da su možda krivi čelnici Hajduka koji nisu u stanju 2-3 transfera dobra napravit u sezoni, Mamić po igraču dobije više novce nego šta svi hajdukovi igrači dobe godišnje, da se razumijemo, mrzim Mamića, i ne podnosim ga, i želim da ode iz Dinama. Ali šta je je, čovjek radi je*en posao. Šta je sa malim Kovom napravio, čovječe Hajduk to nije u povijesti napravio, i onda se čude kako su skroro propali, pa nije ni čudo. Da stave 2-3 pametna čovjeka ili 2-3 malo pokvarenija čovjeka to bi bila druga priča.

gjurki
15 godina
Volvox kaže...

Jedan od najglupljih tekstova ikad pročitanim. Mislim frajer nezna o čem priča. Govori kao da kup velesajamskih gradova nije kup uefa, a jasno svugdje piše da je. Samo da je Hajduk ga osvojio onda nebi bio kup UEFA nego po njihovim rječima bi to bila Liga prvaka. Tekst bi bolje napisalo dijete 2. razreda osnovne škole. Sve se kiti nekim teškim rječima, a ima toliko netočnih informacija za posrat se, ima i točnih, ali padaju u drugi plan kad vidim koliko frajer se*e. Dinamo je kao kriv što je Hajduk propao, a ne misle da su možda krivi čelnici Hajduka koji nisu u stanju 2-3 transfera dobra napravit u sezoni, Mamić po igraču dobije više novce nego šta svi hajdukovi igrači dobe godišnje, da se razumijemo, mrzim Mamića, i ne podnosim ga, i želim da ode iz Dinama. Ali šta je je, čovjek radi je*en posao. Šta je sa malim Kovom napravio, čovječe Hajduk to nije u povijesti napravio, i onda se čude kako su skroro propali, pa nije ni čudo. Da stave 2-3 pametna čovjeka ili 2-3 malo pokvarenija čovjeka to bi bila druga priča.

uf  što radi odličan posao, mora se priznati. Publika to vidim također cijeni, svaku utakmicu gužve za ulaznice...

draže mi je gledati ovakvog Hajduka nego takvog Dinama, pa da je i još 10 puta jači nego što je trenutno. J*beš klub bez navijača, to nije klub. 

Da ima pravde Dinamo bi bio strogo kažnjen za masu stvari u zadnjih par godina, najbolji primjer je suradnja sa Lokomotivom koja ne bi smjela igrati u istoj ligi kao i Dinamo niti bi smjeli nastupati u kupu, a Mamić radi što ga volja i prebacuje igrače u Lokomotivu i iz Lokomotive u Dinamo. I to je onda regularno natjecanje?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

uf  što radi odličan posao, mora se priznati. Publika to vidim također cijeni, svaku utakmicu gužve za ulaznice...

draže mi je gledati ovakvog Hajduka nego takvog Dinama, pa da je i još 10 puta jači nego što je trenutno. J*beš klub bez navijača, to nije klub. 

Da ima pravde Dinamo bi bio strogo kažnjen za masu stvari u zadnjih par godina, najbolji primjer je suradnja sa Lokomotivom koja ne bi smjela igrati u istoj ligi kao i Dinamo niti bi smjeli nastupati u kupu, a Mamić radi što ga volja i prebacuje igrače u Lokomotivu i iz Lokomotive u Dinamo. I to je onda regularno natjecanje?

Ja ti govorim da radi odličan posao šta se tiče financija, drugo je to što je uništio Hrvatski nogomet i što ga svi navijači mrze, osim onih pe*ra iz kluba navijača, taj dio je zaj*ebo, malo previše toga je zaje*p, ali ima oko za nać talente, šta je je. Gledaj sad malog Halilovića, za 5-6 godina ide van igrat, prodat ce ga po desterostrukoj cijeni, od one koju je uložio.

gjurki
16 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Volvox kaže...

Ja ti govorim da radi odličan posao šta se tiče financija, drugo je to što je uništio Hrvatski nogomet i što ga svi navijači mrze, osim onih pe*ra iz kluba navijača, taj dio je zaj*ebo, malo previše toga je zaje*p, ali ima oko za nać talente, šta je je. Gledaj sad malog Halilovića, za 5-6 godina ide van igrat, prodat ce ga po desterostrukoj cijeni, od one koju je uložio.

Neznam sto si to krivo procitao u tekstu osim tog kupa velesajmova, koji je smjesan kad pogledas tko sve sudjelovao u tom natjecanju (tipa Frankfurt, Basel, Leipzig, Lausanne velebni gradovi). Kup velesajamskih gradova je ukinut u korist Kup UEFA. Sto je jos lose u tom tekstu, obiljezavanje 100. rodendana 40 godina unaprijed (?!). Cinjenica je ta da GNK Dinamo u ovom obliku i s Mamicem na celu rusi cijeli nogomet u drzavi. 

Mamic ima oko za talent kao sto Kruno Jurcic ima za taktiku. Mrzis ga a dizes ga u nebesa kao da je sposoban. Mamic ima srecu sta zivi di zivi i sto politika jos se nije pokrenula i pocela cistit nogomet. Iskreno bmk za Mamica jer mi je HNL napokon opet zanimljiv, i nadam se da ce onaj pekinezer Jovanovic napokon nesto napravit.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
13 godina
neaktivan
JackD kaže...

Neznam sto si to krivo procitao u tekstu osim tog kupa velesajmova, koji je smjesan kad pogledas tko sve sudjelovao u tom natjecanju (tipa Frankfurt, Basel, Leipzig, Lausanne velebni gradovi). Kup velesajamskih gradova je ukinut u korist Kup UEFA. Sto je jos lose u tom tekstu, obiljezavanje 100. rodendana 40 godina unaprijed (?!). Cinjenica je ta da GNK Dinamo u ovom obliku i s Mamicem na celu rusi cijeli nogomet u drzavi. 

Mamic ima oko za talent kao sto Kruno Jurcic ima za taktiku. Mrzis ga a dizes ga u nebesa kao da je sposoban. Mamic ima srecu sta zivi di zivi i sto politika jos se nije pokrenula i pocela cistit nogomet. Iskreno bmk za Mamica jer mi je HNL napokon opet zanimljiv, i nadam se da ce onaj pekinezer Jovanovic napokon nesto napravit.

Evo upravo to da dinamo slavi rođendan 40 godina unaprijed, to je nebuloza. Dinamo je osnovan 1911. godine, samo pod drugim imenom, tada zvanim Građanski, nakon promjene imena sve je ostalo isto, nači apsolutno ništa se nije promjenilo, komunisti su zagasili klub zbog navodnog udruženja sa NDH, te su isti ljudi osnovali novi klub Dinamo. Ajmo sad uzet lakši primjer. Ja se zovem Hrvoje, sa 30 godina odlučim promjenit ime u Marko, ja podnesem zahtjev za promjenom imena, dobijem novu osobnu i sve, i sad odjednom opa, ja nanovo ima 1. godinu, nisam to više ja, to je sasvim druga osoba. Daj molim vas skulirajte se. Građanski= Croatia=Dinamo, isti klub druga imena, vrlo jednostavno. Jesmo mi krivi što se nismo ko Hajduk uvlačili komunistima i onda nasred grba umjesto šahovnice zaljepili najveću moguću crvenu zvijezdu, kao što i tu vidiš, veću no što ju je imala Crvena Zvezda, ne Dinamo nije nikako za to kriv. Klub je ugašen, kasnije je nastao isti klub pod drugim imenom, ako ti piše svugdje, u svakoj knjizi, u svakoj enciklopediji, na Uefinim stranicama. Samo navijači Hajduka misle drugačije, e pa dečki moji, jedno su činjenice drugo su mišljenja.

Vrlo je jednostavno sve to, očito nekima nije.

Nemojte mislit da ja imam nešto protiv Hajduka, nemam ništa, ali kad vidim da netko piše nebuloze, i ne razumije neke stvari onda sam primoren odgovorit.

gjurki
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 17:37 (Volvox).
14 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013

i to je istina bahrija {#}

to sam htio pokazat videom da to fali za naš nogomet i tako je prije bilo,(ne provocirati da nebi krivo shvatili ,jer i ja imam  dalmatinske krvi pošto mi je mama iz Zadara i dosta ljudi je oko mene za hajduk)

ja neznam di ovo sad vodi ,opčenito nevezano uz derbi...

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 17:53 (ZeNGe_CRO-mt).
17 godina
neaktivan
Peroman kaže...
 pa stadion u Maksimiru treba obnoviti jer je to nacionalni stadion,

Kad od bazena napravite nogometni teren mozda vas netko uzme u obzir.

13 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013

Volvox, Fredi Kramer ti nije ni do kolina :) Koliko gluposti u jednom postu, strašno. Mislim, stvarno mi ne treba još jedna tema Hajduk-Dinamo u životu, ali prećera ga kume!

Prvo, Kup velesajamskih gradova nije kup UEFA. Preteča kupa UEFA, možda. Koji je Dinamo btw osvojio bacanjem novčića {#}

Drugo, fizička osoba nije = pravna osoba/ udruga malograđana, kako si ti to pametno zaključio. U stvarnom svijetu, nakon što se pravna udruga ugasi nema više uskrsnuća. A tvoj "Dinamo" osnovan 1911. se gasio bar 2 puta, zadnji put ne tako davno. I jeste se odlučili konačno jeste nasljednici HAŠK-a, Građanskog, Concordije ili ŽNK Maksimira?

13 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013
To je bila samo usporedba. I da hask i gradanski su dinamo, kakav nk maksimir sta pricas ti. Nama se rugate oko tih imena a imali ste grbova vise nego dinamo imena, i to lijepih 16 godina vam je stajao grb crvene zvijezde. Nemoj da krenem oni tovari tovari...
gjurki
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice