Gleda sam samo drugo poluvrijeme, jedino sto mi se svidilo je Tomislav Kis, mali pod hitno triba ili u prvu momcad ili otic inace ce propast na klupi. Ude 10 minuti pred kraj i proigrava suigrace petom u 100% sanse a Maglica mi se jedva vuce po terenu.
Gleda sam samo drugo poluvrijeme, jedino sto mi se svidilo je Tomislav Kis, mali pod hitno triba ili u prvu momcad ili otic inace ce propast na klupi. Ude 10 minuti pred kraj i proigrava suigrace petom u 100% sanse a Maglica mi se jedva vuce po terenu.
Prvo poluvrime su dosta bolje igrali.
Slažem se za Kiša, mali će biti igračina al ga treba malo više stavljat da igra. Maglica se dosta trudi al mu malo toga polazi za nogon
igrali smo na nivou 1 županijske lige..čak imali sreće kaj nismo ispali..zelina imala 2vije prečke :)
http://www.hrsport.net/kolumne/452694/juris/zagrebizacija-hrvatskog-sporta-sit-gladnome-ne-vjeruje/

Centralizacija hr sporta je grad Zagreb-to je odkad je samostalne Hrvatske države,..
http://sportski.net.hr/nogomet/hnl/hajduk-odbio-28-milijuna-eura-za-radosevica-a-maloca-mamica
rođeni zagrepčan odbil maminjoja
Sritan 102. rođendan najvećem klubu na ovim prostorima
krepat moredu svi kralji i carevi, ma 'Ajduk ce ostat!!
Valentinovo se blizi, al ja i dalje volim samo tebe
Jedan grad,sedan mista,sve nas spaja ljubav ista <3
sretan rođendan Hajduče!
tuđi čovik nikad neće znati...
Ima li di streaming iz Koprivnice, osim na onoj šugavoj tribini koja nema više ulaznica ?
EDIT: ipak ima sad, rješeno.
Zanimljivo u koje si vrijeme postao .
Inače, svaka čast bijelima na borbenoj utakmici.
Idemo danas po pobjedu
Sjećam se mog Ajduka iz dana slave i ponosa. Ne želim kvariti slavlje, no depresija me uhvati kad se sjetim; ne Pljugoslavije nego Hajduka iz tih vremena.
Ajde ako netko nađe link za današanji prijenos pa neka ga baci ovdje...
Ajde ako netko nađe link za današanji prijenos pa neka ga baci ovdje...
Triba i meni!
LINK UTAKMICE vjerojatno ce stekat jer ce nas bit puno al jbg. Hajduk je prvi odmah,nemorate trazit
Evo, i ja nešto našao:
http://www.firstrow1.eu/watch/171061/1/watch-hnk-hajduk-split-vs-dinamo-zagreb.html
Neznam hoće li raditi...
Odgođena je utakmica, spasili ste se za danas ;))
http://sportske.jutarnji.hr/hajduk-pobjedom-spasava-prvenstvo--a-dinamo-zeli-osigurati-titulu-/1087198/
Samo da se ne odgodi,sutra nece bit pun stadion.To nam neide u prilog
Samo da se ne odgodi,sutra nece bit pun stadion.To nam neide u prilog
A reko je ovaj na tv-u da će bit odgođena za sutra, da danas neće sigurno bit. Ako ste pratili na 404 prije utakmice, bili su snimci kako na nekim djelovima terena bacaju loptu na pod i dodavaju se s njom, lopta ne odskače uopće a kad je pokušaju dodat samo se ukopa u vodu, onda možete mislit kakvo je stanje, tako da je odgoda bila ispravna odluka. A po propozicjima se treba odigrat utakmica u narednih 24 h.
Nista jos nije sluzbeno,na stadionu ima 25 tisuca ljudi.A i da odgode za sutra NISTA se nece promijenit,moze samo jos kise past.U ta 24h nista vode nece nestat odjednom
Nista jos nije sluzbeno,na stadionu ima 25 tisuca ljudi.A i da odgode za sutra NISTA se nece promijenit,moze samo jos kise past.U ta 24h nista vode nece nestat odjednom
Sutra će ih onda bit duplo manje...Purgeri uopće neće sutra dolaziti,a kiša će nastavit padat sve do sride....
Sutra će ih onda bit duplo manje...Purgeri uopće neće sutra dolaziti,a kiša će nastavit padat sve do sride....
Pa to i kazem,purgerima to pase,nece ni bit pun stadion sutra.Mozda 20-ak tisuca ljudi,nece bit ta atmosfera,nije to to.
Pa to i kazem,purgerima to pase,nece ni bit pun stadion sutra.Mozda 20-ak tisuca ljudi,nece bit ta atmosfera,nije to to.
Sutra ce ih opet zayebat i onda ih nece doc ni 10k,a purgerima se ne isplati ic kuci pa sutra dolazit...
Sutra ce ih opet zayebat i onda ih nece doc ni 10k,a purgerima se ne isplati ic kuci pa sutra dolazit...
Planira san iz.Inace san iz Zg-a.I da mi odgode utakmicu,osta bi spavat tamo
Planira san iz.Inace san iz Zg-a.I da mi odgode utakmicu,osta bi spavat tamo
Karte su od 60-120kn,a noćenje oko 150-300 xD