ni ja ne shavacam ovaj potez jel osjetit ce se da šunjić fali pogotovo defenzivno..nakon onog šoka s livakovićem koji je fala bogu propo jucer ovo. jedino šta može popragvit dojam je da danas jave da je olmo produžio :D
Di si to pročito da Livaković transfers propao? Ja sam pročito da je tu sa nama u 8 mjesecu , a onda možda ode , bilo bi šteta da ode , ne sjećam se kad je Dinamo imao tako dobrog golmana , toliko puta je spasio Dinamo , a ne sjećam se niti jednog njegovog kiksa , ali ako ode spominje se tu ime Heinz Lindner , sjećam se tog dečka kada smo igrali Austrije Beč i sjećam se da je jako dobro branio protiv Dinama , a što se tiče Olma , ako potpiše ugovor to ne znači da ostaje i dalje u Dinamu jer će se vjerovatno u ugovor staviti odštetna klauzula , pa ako netko ponudi tu cifru Dinamu onda Dinamo ne može tu ništa... al ak već mora biti tako volio bi da odštetna klauzula bude 40 milijuna eura(iako realno Olmo vrijedi više) , a odlazak Šunjića me baš iznenadio , nekako sam očekivo da bi Ademi mogao otići , ali nažalost desilo se to da Šunjić odlazi , iskreno volio bi da Gojak ode jer iz nekog razloga Bjelica ga stalno forsira , a ima Majera koji je bolji igrač .