- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nama bas i ne,kao sto ces primjetit pobjedujemo
Pobjeđuje Messi. Svaka čast ako Barca sezonu izgura tako sa nekoliko trofeja. Taj čovjek je kao vino, što stariji to bolji. Istina će se znati kad bude igra bez Messija.

Teško da će se utakmica odigrati.

Bez obzira na sve, ovo ne zvuči niti ne izgleda dobro, uz osim ostale nerede u gradu i ostatku pokrajine ?!
Ajde da sam dočekao i to pa da Barca odigra pred praznim tribinama. Sad u inat im utrpat 5 komada.

Koja glupost i ta nezavisnost, mjesanje politike i sporta nikada nije dobro. Trebaju da vide kako je nama nakon nezavisnosi. Bolje bilo u jugi 10 puta.
Koja glupost i ta nezavisnost, mjesanje politike i sporta nikada nije dobro. Trebaju da vide kako je nama nakon nezavisnosi. Bolje bilo u jugi 10 puta.
Evil?

Slažem se, te su opasniji po gol.

Messi trpa s publikom, bez publike, Messi trpa i trpa.
suarez mora ici kod psihologa pod hitno.

Makar je članak sa IMBEX.YU portala, makar je "slavni" Zvonkec Alač autor članka, pročitajte ga do kraja pa iskreno kažite jeli se onakva utakmica jučer isplatila, kako bodovno tako moralno?! O Suarezu i njegovom postupku sa dresom, svaki je komentar suvišan!

Baš sam napisao u "našoj" temi da je cijelo kolo trebalo biti odgođeno da ima barem malo pameti u vrhu španjolske vlasti i nogometnog saveza. A ako već nisu dali onda su svi klubovi trebali odbiti igrati, a prije svih Real i Atletico. Barem bi pokazali da sport i dalje ruši sve granice. Ali eto, kad i Real vode budale, onda imamo što imamo. Srećom pa je stanka i možda se strasti malo smire, jer da ATM i Barca igraju već slijedeći vikend tko zna što bi bilo.
Makar je članak sa IMBEX.YU portala, makar je "slavni" Zvonkec Alač autor članka, pročitajte ga do kraja pa iskreno kažite jeli se onakva utakmica jučer isplatila, kako bodovno tako moralno?! O Suarezu i njegovom postupku sa dresom, svaki je komentar suvišan!
LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/barcelona-se-za-sest-bodova-popisala-po-navijacima-i-kataloniji/998037.aspx
Suarezov potez kidanja dresa nije bio političke prirode, Suarez ne zna beknut o politici, može samo razumijet šta znači odvajanje pokrajine od cjelokupne države i podržat narod u tome, kidanje dresa je bilo sportske prirode, ne viđa se često odnosno nikako, al eto dogodilo se baš jučer...
Što se tiče bodova, Barca je krvavo stekla ovu prednost pred Realom i pošto-poto bi ju htjela zadržat, toliko znoja, truda, rada i muke da bi imali 100%-tan učinak nakon 7 kompletiranih nakon pitaj Boga koliko godina, i sad da to propadne u vodu i izgube velikih(značajnih!) 6 bodova, nemoj glumit moralistu, al i ti bi to napravio da si na njihovom mjestu
-7 ce se povecavati iz kola u kolo.
Necete sranjima van terena bratiti prednost fasisti.

LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/barcelona-se-za-sest-bodova-popisala-po-navijacima-i-kataloniji/998037.aspx
To nije članak, to je izbacivanje vlastitih frustracija i mržnje, a interesantan je kao i parenje vinskih mušica.
Popišam se ja po autoru članka.
Baš sam poželio se vidjeti, koliko vas je spremno lanuti, a da niste SA RAZUMIJEVANJEM pročitali moj post?!
Prije svega pitam ja vas, jeste li vi pripadnici Katalonskog naroda, kada toliko branite NE OTCJEPLJENJE same regije, već klub koji nije jedini u Primeri, ali zbog nekih razloga više sile, oni su odigrali utakmicu?!
Ja nisam Španjolac makar SAMO navijam za Real Madrid, jer SAMO NAVIJAM !!!!!
Da postoji u političkom smislu, a i ekonomskom svakako, razloga da Katalonci traže odcjepljenje je vrlo realno, ali kada su tu "naši dublji privatni moralni/nemoralni interesi", onda se tu može odigrati mimo pravila, zar ne?!
Istina, imate sada +7 bodovnu razliku, ALI ŠTO AKO Katalonija jednom ode iz Španjolske, gdje je tu EU članstvo, svi zakoni koji vrijede i u Španjolskoj, i u Italiji, i u Francuskoj ali i u UK još neko vrijeme?!?!
Ako Barcelona bude otišla igrati negdje drugdje, koliko će se moći financijski pratiti sponzorske novce, prava, ugovore koji su bazirani na pravilima EU, pitam ja vas?!
Utvaram si da Katalonci imaju sva prava na ono što si žele, samo se pitam, koliko će im to dozvoliti, ne Španjolska država koja im svakako neće u tome pomoći niti malo, već EU, koji "možda" želi više Barcelonu urednu u igranju "El Classico-a", nego Kataloniju kao 28 članicu nje!

Baš sam poželio se vidjeti, koliko vas je spremno lanuti, a da niste SA RAZUMIJEVANJEM pročitali moj post?!
Prije svega pitam ja vas, jeste li vi pripadnici Katalonskog naroda, kada toliko branite NE OTCJEPLJENJE same regije, već klub koji nije jedini u Primeri, ali zbog nekih razloga više sile, oni su odigrali utakmicu?!
Ja nisam Španjolac makar SAMO navijam za Real Madrid, jer SAMO NAVIJAM !!!!!
Da postoji u političkom smislu, a i ekonomskom svakako, razloga da Katalonci traže odcjepljenje je vrlo realno, ali kada su tu "naši dublji privatni moralni/nemoralni interesi", onda se tu može odigrati mimo pravila, zar ne?!
Istina, imate sada +7 bodovnu razliku, ALI ŠTO AKO Katalonija jednom ode iz Španjolske, gdje je tu EU članstvo, svi zakoni koji vrijede i u Španjolskoj, i u Italiji, i u Francuskoj ali i u UK još neko vrijeme?!?!
Ako Barcelona bude otišla igrati negdje drugdje, koliko će se moći financijski pratiti sponzorske novce, prava, ugovore koji su bazirani na pravilima EU, pitam ja vas?!
Utvaram si da Katalonci imaju sva prava na ono što si žele, samo se pitam, koliko će im to dozvoliti, ne Španjolska država koja im svakako neće u tome pomoći niti malo, već EU, koji "možda" želi više Barcelonu urednu u igranju "El Classico-a", nego Kataloniju kao 28 članicu nje!
Nemoj se ljutit, al nisi kompetentan za raspravljanje o politici, drži se Reala i ekonomije
Kolega playjob a po čemu ste vi od moje skromne subjektivne malenkosti kompetentniji ?!
Jeste možda rođeni državljanin pokrajine Katalonac?!
Jeste možda izabran od naroda zastupnik u lokalnoj upravi pokrajine Katalonija?!
Jeste možda na bilo koji način usko povezani u radnom odnosu sa nogometnim klubom Barcelona?!

Ako već želiš pametovat i politizirat, izvoli pročitaj članke 9. i 10. EKLJP, prema kojima svatko ima pravo na slobodu izražavanja i slobodu mišljenja, dakle ne slobodu mišljenja koja znači slobodu izražavanja misli, a ne slobodu prema kojoj pojedinac može misliti u sebi što hoće bez da bude pozvan na kaznenu odgovornost, prema tom članku, svatko ima pravo izraziti svoje mišljenje, u sklopu jučerašnjeg plebiscita, građani su imali pravo izaći na referendum o otcjepljenju, svaki narod ima pravo na vlastitu državu
Htio bih istaknuti kako je Španjolska kurvinska država, Ustavom su zabranili otcjepljenje Katalonije od Španjolske kako im ne bi opao značaj prvenstveno u ekonomskom i gospodarskom pogledu!
Budući da je taj događaj protuustavan o tome neka odluči Ustavni sud Kraljevine Španjolske budući da to spada u njegovu nadležnost, ali ponavljam, pravo je svakog naroda na vlastitu državu, teritorij i jezik! To je temelj prava apsolutno svakog naroda!
EKLJP
Kolega playjob a po čemu ste vi od moje skromne subjektivne malenkosti kompetentniji ?!
Jeste možda rođeni državljanin pokrajine Katalonac?!
Jeste možda izabran od naroda zastupnik u lokalnoj upravi pokrajine Katalonija?!
Jeste možda na bilo koji način usko povezani u radnom odnosu sa nogometnim klubom Barcelona?!
Ništa od navedenoga nisam, studiram na pravnom fakultetu u Osijeku i osjećam potrebu da ti razjasnim neke stvari