FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.802
|
čitano: 6.680.472
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Čovjek nema što ne može, bez obzira bilo ovo fejk ili ne
13 godina
neaktivan
Čovjek nema što ne može, bez obzira bilo ovo fejk ili ne
12 godina
FC Barcelona

Ajmoooooo

10 godina
jopaa991 kaže...

Ajmoooooo

Vidjet cemo kako ce Dembele lijevo igrat...Dobra postava, ocekivano.. Jos kasnije Paulinho/Roberto u vezni i to je to.. Bit ce lagana setnja kroz staru damu.

Barcelona - Mes que un club
15 godina
el.šef kaže...
jopaa991 kaže...

Ajmoooooo

Vidjet cemo kako ce Dembele lijevo igrat...Dobra postava, ocekivano.. Jos kasnije Paulinho/Roberto u vezni i to je to.. Bit ce lagana setnja kroz staru damu.

Njemu nije bitna strana, igra sa obje noge podjednako dobro.

All truly great thoughts are conceived by walking.
10 godina
x18x05x kaže...
el.šef kaže...
jopaa991 kaže...

Ajmoooooo

Njemu nije bitna strana, igra sa obje noge podjednako dobro.

Znam to ali ima strana na kojoj se osjeca bolje sigurno.. Po meni on je za desnu ali vidjet cemo. Nadam se da je isti na obje strane ali rijetki su takvi igraci

12 godina
FC Barcelona

Pravit ce djecu veceras Barzagliu i De Scigliju 

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Iniesta ko u najboljim danima

This time next year we'll be millionaires
13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Iniesta ko u najboljim danima

Pokraj Rakitića i Fellaini bi izgledao kao Iniesta iz najboljih dana.

10 godina
FC Barcelona

Semedo je stvarno odlican. Iscekujem da se ubaci Roberto ili Paulinho umjesto Rakitica pa da vidimo kako ide

9 godina
Rakitic prodana duso, u barci daje sve od sebe dok u repki nezeli ni da odigra utakmicu, mora izmisljat ozljede...
13 godina
neaktivan

Semedo odličan i ofenzivno i defenzivno.

15 godina

Ovaj Messi samo pokazuje ono što svi znamo, da je najbolji ikad. Iniesta pravi vođa ekipe, sve se čini lakim kada on ima loptu.

Juve je strašna ekipa, napadački možda i moćnija od nas trenutno.

15 godina
HolyPotato kaže...
Rakitic prodana duso, u barci daje sve od sebe dok u repki nezeli ni da odigra utakmicu, mora izmisljat ozljede...

Ti bi kao igrao za Mamićevu repku?

9 godina
Nebi, ali nije ni cudno zasto s repkom stojimo tu di jesmo, dobri igraci nedaju ni 50 posto od sebe dok ovi losiji se trude i previse... A mamic je prica zasebe.
11 godina
neaktivan
PlJujte i dalje po Raketi i dižite u nebesa 'čarobnjaka koji se ne sjeća', samo do kada više!
10 godina
FC Barcelona

Sto vise gledas Messia sve vise nestaje rijeci kojima bi ga opisao

16 godina
FC Barcelona

Dobro igramo...e moja uprava i Enrique.

Zao mi Dybale.

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Rezultat je ok, ali nije ovo bas igra na razini Barcelone. Messi i Rakitic zadovoljili, ostali prosijek.

10 godina
Najveci Barcelonas kaže...

Rezultat je ok, ali nije ovo bas igra na razini Barcelone. Messi i Rakitic zadovoljili, ostali prosijek.

Jesi gledao utakmicu? 

15 godina

Odlična je cijela ekipa bila. Razbiti ovakav Juve nije mala stvar. Dembele jedino malo pogubljen, trebat će njemu vremena da navikne na ovaj Barcin sustav.

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Suarez sad već poprilično zabrinjava, sve više i više. Smrdi mi to na Benzemu 2.

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

x18x05x  daj mi objasni TD? Tebe zadavoljava forma i igre Suareza zadnjih 5, 6 tekmi uključujući i ovu?

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.9.2017 22:50 (matrix777).
15 godina
matrix777 kaže...

x18x05x  daj mi objasni TD? Tebe zadavoljava forma i igre Suareza zadnjih 5, 6 tekmi uključujući i ovu?

Ti me iritiraš sa svojom negativnošću. 

Prošlu tekmu je zabio gol, sad asistirao. Neznam, šta bi još?

11 godina
protjeran
FC Barcelona

4 utakmice bez primljenog gola...Messi u 3 utakmica 7 golova i 2 asistencije uz 5 pogođenih stativa...Ov a sezona bi mogla biti još bolje nego prošle...

Umtiti tat-mata u obrani...U budućnosti ga upariti sa Marlonom.

Alba konačno pokazuje naznake stare forme.

Iniesta odličan.

Rakitić također dobar iako se vidi da nije na tehničkom nivou najboljih na svijetu.

Suarez katasrofalan što se dodavanja tiče ali on svoje odradi...Dembele u jednom driblingu pokazo kakvu brzinu i tehniku ima...Bit će nešot od njega.

Semedo ko na motoru...Douglas Costa ga nijednom nije prošao jer je jednostavno prebrz...

Uglavnom novi trener i par novih igrača,ima i mana u igri naravano ali ne može odmah ići sve kao na špagi...

Ima potencijala za ovu sezonu.

This time next year we'll be millionaires
10 godina
neaktivan

x18x05x 

Puno više s obzirom na neiskorištene mrtve šanse zadnjih 5 tekmi. Mi govorimo o igraču koji je bio najbolji strijelac 2015/16 sa 40 postignutih golova. Ne znam za tebe, meni ovo nije dovoljno od njega, jer se od njega očekuje puno više. 

Tako možeš reći i da je Rakitić danas dao gol koji bi eventualno samo Pique promašio. Ja samo kažem da Suarez nije u formi i to svi drugi kažu osim eventualno tebe, ti si onda tek nekidan počeo pratiti barcu?

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.9.2017 23:27 (matrix777).
10 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Suarez katasrofalan što se dodavanja tiče ali on svoje odradi...

To i ja tvrdim. Vidi se iz aviona da je u ovu sezonu ušao klasu ispod. Nadam se da će biti bolje.

Rakitić bolji bio u prošloj tekmi u La ligi, al s obzirom na prošlu sezonu, ima jako dobre naznake da bi mogao imati tu i tamo neke bljeskove što mi je drago. Ako se pokaže tako, mogao bi preživjeti sve 3 zamjene, umjesto da se njega uglavnom prvog vadi van kao u prošloj sezoni.

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da staviš Suareza na klupu 2,3 tekme, siguran sam da bi odmah sljedeću koju bi igrao u prvih 11 zabio gol. To i je problem Barce možda, da igrači koji je u maloj krizi i dalje igra u prvih 11, ne samo Suarez. Da staviš nekoga drugoga u igru odmah mu digneš percepciju i taj će se htjeti dokazati, dok će ovaj drugi znati da se mora probuditi. Sad će netko reći, a koga da stavi? Takav mentalitet ti ne treba jer s time nećeš ništa postići. Barca ima igrače kakve ima, a u slučaju da se netko ozlijedi i treba ga zamijeniti, onda ćeš već u prvoj utakmici prosipati pitanja da zašto je ova zamjena tako loša, zašto ne igra bolje. Pa upravo zato jer ne igra. Sa druge strane, jadna Barca kad ode Messi. Ima puno pozitivnih strana, dembele, semedo na istoj strani ko ptice trkačice će bit odličan par. Kako se Demebele lijepo ogradio od Alex Sandra u jednom trenutku, samo kaj nije zaplako jer nije dobio faul. Ali i dalje mi smrdi ta igra 4-3-3, već je previše isfurana i treba igrati 3-5-2 koji bi na tretnuke izgledao 3-6-1/3-4-3

artuditu
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

dame i gospodo mislin da imamo pravi identitet evila,stvarno mi ne pada napamet tko osim njega bi ovo moga napisat

Bog,hrvati,real madrid i evil access!
15 godina

Gdje naći novije sažetke utakmica Barce a da je komentator Ray Hudson?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice