FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.771
|
čitano: 5.499.673
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
Barcelonista kaže...

Kako su se raspisali mediji, sutra kad se probudimo trebali bi procitati vijesti da su sva tri transfera gotova. Jedva cekam da zaspem :D :D

Nedjelja je neradni dan. 

All truly great thoughts are conceived by walking.
10 godina
protjeran
Cak je i dobro ispalo...

Semedo,Seri i Dembele...Bas po mom ukusu.

Jos kad bi Iniga kupili to bi bio ekstra posao.
This time next year we'll be millionaires
14 godina
protjeran
Boixus Nois PS kaže...
Cak je i dobro ispalo...

Govoriš kao da su ih već kupili...

13 godina
neaktivan
Ma ja vjerujem da i oni dođu ne bi se situacija nešto znatno popravila. Kad bi i došli ti igrači imao bi dobrih prvih 11, a što je sa zamjenama. Niti jednu kvalitetnu zamjenu Barca nema, počevši od golmana do napadača, a sezona je duga, igra se na svim frontovima. I u tom grmu leži zec i to je ta razlika Barce i Reala. Oni u svakom trenutku mogu ubaciti igrača koji će odgovoriti na adekvatan način kad nekome iz prvog sastava nije dan, tjedan, mjesec. Barca to nema, kad su svi u formi to je sve divno, krasno, čim netko uđe u neku krizu kao što je sad Suarez, Pique ili cijela sredina to ispadne katastrofa.

Barcina uprava to zanemaruje godinama, mislili su dok imamo MSN ne može nam nitko ništa, sad niti imamo Neymara, niti je Suarez u formi i došlo je do čega je došlo.
Svejedno ovi igrači moraju doći pod mus jer nemamo šta tražiti ni u jednom natjecanju sa trenutnom ekipom.

9 godina
Boixus Nois PS kaže...
Cak je i dobro ispalo...

Onda ces oper kukati da Real ima širu klupu. Šta sa zamjenama?

Na MSN kojibje trebao ostati, je trebalo doći tih 3, 4 igraca. A tebe sad zadovoljavaju trojica bez Neymara. Haha.. nisi uopce racionalan. Daj Boze da se ostvari kako si rekao sad i da je to odlican posao pa da vidimo sta ces govoriti kad budu losi rezultati, hoces opet napast upravu koja ce ipak dovesti to sto je tebi odlicsn posao ili ce uztok biti nesto trece.

16 godina
FC Barcelona

Treba Draxlera dovest i preprodat ga.

Samo što bi smo ga mi uvalili za 12 na kraju.

10 godina
protjeran
Ne pricajte svasta...imamo prvih 11 i na klupi Iniestu,Rakitica...Samo nam jedan dobar krilni treba
14 godina
protjeran
Boixus Nois PS kaže...
Ne pricajte svasta...imamo prvih 11 i na klupi Iniestu,Rakitica...Samo nam jedan dobar krilni treba

Sarkazam ili si počeo navijat za Real M.?

7 godina
protjeran
FC Barcelona

Ako je meni kao neutralnom posmatracu napeto pratiti sagu u barci i transfere mogu tek zamisliti kako je vama navijacima barce, uf, nije vam lako.

...
10 godina
protjeran
Vidjet ce te na kraju sezone sve...prosle godine smo imali neymara i ocekivali 3 trofeja...

Sad je otisao a dovest cemo seria i dembelea...moguce i iniga...

Imamo boljeg trenera i ekipu.
Nakon mjesec dana hvalit cete sve
11 godina
Tello ili Krkic su odlicni igraci za Barcu, svojedobno su trebali biti nasljednici messija. Vjerujem da kostaju manje od Dembelea. A ni Cuenca ne bi bio los
11 godina
neaktivan
LeskiRM kaže...
Tello ili Krkic su odlicni igraci za Barcu, svojedobno su trebali biti nasljednici messija. Vjerujem da kostaju manje od Dembelea. A ni Cuenca ne bi bio los

Imas tamo onu svoju temu, real madrid, ili kraljevski i te pizdarije. Istina da je tamo mrtvo i poprilicno neinteresantno i dosadno, ali mozes i tamo pametovat.

Katalonac_HR
11 godina
FC Barcelona

interesantna je činjenica da im je tema sve mrtvija što su uspješniji

više su se kočoperili kad smo ih guzili

13 godina
Del_Boy97 kaže...

Je, u pravu ste kolega, situacija je upravo obrnuto proporcionalna, Real Madrid guzi Barcelonu a vi se glasate i glasate 

Neka, neka, da i vi vidite kako je biti "U podređenom" položaju !! 

ATJ Lučko
10 godina
U podređenom položaju jer smo navijači barcelone?

Nadam se da u stvarnom životu imaš nadređenog.

'Živio'
11 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Del_Boy97 kaže...

Je, u pravu ste kolega, situacija je upravo obrnuto proporcionalna, Real Madrid guzi Barcelonu a vi se glasate i glasate 

Neka, neka, da i vi vidite kako je biti "U podređenom" položaju !! 

Sinko moj, ako je ovo tebi sad ovo guzenje, onda je ono bio terorizam, dok je bilo obrnuto.

Uskurcili ste se zbog uspjesno odigrane 3-4 kontre, i 2-3 fina pogotka koja mogu ali i ne moraju uc.

Ono prije je bilo klasicno predavanje nogometne umijetnosti, besplatno davanje nogometnih lekcija vasim skupim galaktikosima ili kako vec.

Zaboravio si ti ono trcanje kretena u bijelim dresovima po 20 minuta za nogometnim umjetnicima. 

Nemoj da se vratite natrag u sjenu mnogo brze nego sto mislis.

Pa ces pojest opet sva govna sto ih naseres prije utakmica, to si puno puta ponovio i opet ces.

I onda nestat sa foruma na par dana.

Katalonac_HR
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.8.2017 14:46 (barcaINTER).
7 godina
protjeran
FC Barcelona

Real je prvak Europe 3 puta u zadnje 4 godine, a vi da ste nekog terorizirali, Piqe je lumen, Neymar se queda, itd..... Nitko ne zivi u zabludama kao navijaci barce!!!

Nego cini mi se da ce Messi u City kod Pepa, sretno u borbi za 7-8 mjesto ove godine, haahahaaahahaa.........................

...
11 godina
@evil
Isti taj dan kad su rekli da je pique lumen pala je prognoza 3:0 za FCB u prvoj tekmi Superkupa :D

Zaboravio sam Sandra Ramireza, on je isto igracina. Gdje je on?
13 godina
playjob kaže...
U podređenom položaju jer smo navijači barcelone?

Nadam se da u stvarnom životu imaš nadređenog.

'Živio'

Nema toga na svijetu koji bi meni mogao biti nadređen !! 

Ali da iznad svega poštujem majku i ženu, tu nema spora! 

Podređenost Barcelone Real Madridu još nekoliko sezona je neminovna, a možda i dulje, obzirom Messi skuplja godine života ali i dane gorčine zbog nemoći generalno, pa niti on nije nešto nadnaravno, vaš predsjednik ne radi za dobro kluba evidentno, pa dok se skubicirate ode deset sezona, a gdje je još osvajanje DVANAEST Liga Prvaka kolega ?!?! 

ATJ Lučko
16 godina
FC Barcelona

Messi mora u City da si spasi karijeru. Ako uzme Premier Ligu to je kao da je uzeo LP sa Barcom. Svi će prepoznati ono što mu se najviše zamjera i tu priča staje.

Samo će CR fanovi bit na aparatima i nitko drugi. 

14 godina
Mitch kaže...

Messi mora u City da si spasi karijeru. Ako uzme Premier Ligu to je kao da je uzeo LP sa Barcom. Svi će prepoznati ono što mu se najviše zamjera i tu priča staje.

Pa vrijeme mu je da ode Barca bude ko Milan posrnula kak izgleda, tak da bolje taj ljigav City nego da trune sa ovim jazavcima koje uprava dovodi.

twice the pride double the fall
13 godina
Mitch kaže...

Mika, znaš kako sam uglavnom koliko mogu biti korektan, pa i kada podjebavam, namjerno, bez loše namjere

Ali u kojem kontekstu si povezao fanove Real Madrida sa "eventualno" igračem Manchester City-a Lionelom Messi-em ???? 

U slučaju da Messi ode u Premiership, tu onda nema ali apasolutno više nikakvog doživljaja, barem ne u La Ligi, ali zato na relaciji FC Liverpool, Manchester United, West Ham, Chelsea, pa i Arsenal, Swansea, Huderrsfield, ..., to je već neka druga priča!

U situaciji da Messi napusti Barcelonu, budi toliko fer pa napiši tko bi trebao doći kod vas pa da se spasi ono što lagano propada, kako od trenera tako i ostalim igračima u rosteru?!  

ATJ Lučko
11 godina
Mitch, ja mislim da mu se vise zamjera neosvajanje velikog trofeja sa Argentinom.
Bas sam nedugo citao clanak, Argentinci mu to najvise zamjeraju i bas zbog toga favoriziraju Maradonu
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Hahaha znači u pravu sam, starac u penziji, liječi komplekse po forumuma i onda nekome dijeli lekcije  I brojao sam krvna zrnca nekome,  a gdje to? Šteta što nisi normalan pa radiš nešto pošteno u životu i ljudima daš mira od gluposti ovdje koje prosipaš i praviš se pametan. TI si preplatio? zato nam je država gdje i jest sada, plaća takvima da seru po netu sranja... Rekao sam već i opet ću, kulturan sam ali prema budalama nemam milosti. Pogotovo prema budalama koje misle da su pametne a to su najgore budale. Over and out.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.8.2017 16:15 (drummond).
11 godina
Boixus Nois PS kaže...

Kojih to prvih 11?

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vidit ces ti kad Paco poludi, ima da vas nema.

Katalonac_HR
11 godina
neaktivan
Evil Access kaže...

Real je prvak Europe 3 puta u zadnje 4 godine, a vi da ste nekog terorizirali, Piqe je lumen, Neymar se queda, itd..... Nitko ne zivi u zabludama kao navijaci barce!!!

Nego cini mi se da ce Messi u City kod Pepa, sretno u borbi za 7-8 mjesto ove godine, haahahaaahahaa.........................

Imali ste vise srece nego pameti, i kornera u zadnjim minutama  i  produzetaka i penala.

Nikakav nogomet nije real pokazao u tim osvajanjima. . . . 

Al bolje se rodit bez kurca nego bez srice, to stoji.

Barca je svoje protivnike lomila nogometom kakav real na treningu ne moze izvest.

Pogledaj tekme, 5:0,  2:6,  0:4, ukljuci to malo mozga pa ces vidit.

Iako se ne nadam tome.

Katalonac_HR
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Paco je novi Etoo  

Mislim da bi trebali ako je ikako moguće Draxlera ugrabiti, za tu lovu jako dobar igrač.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.8.2017 16:30 (drummond).
16 godina
LeskiRM kaže...
Mitch, ja mislim da mu se vise zamjera neosvajanje velikog trofeja sa Argentinom.
Bas sam nedugo citao clanak, Argentinci mu to najvise zamjeraju i bas zbog toga favoriziraju Maradonu

Pa to je malo glupo jer pogledaj finale 2014. i kakvu su ekipu imali Nijemci (pogotovo obranu), a kakvu Argentina.

Ja kažem da će 2018. finale bit Francuska Argentina ili Španjolska...živi bili pa vidjeli

11 godina
Nemojmo se zavaravati, pricas kao da je ekipa argentine slozena od trecerazrednih igraca.
Je, istina je da im obrana po imenima nije na razini napada i da Njemacka ima bolju, ali na kontinentalnoj razini su sigurno najjaci pa ih svejedno Chile naguzi.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice