Onda bolje da ode, Barca bi imala 500 milja, ili ti ga novaca za 5 vrhunskih igraca.
A svi bi bili pogodjeni transferi jer ih nebi Messi birao, ili imao krivi utjecaj.
Eto ga , sve rijeseno.
Onda bolje da ode, Barca bi imala 500 milja, ili ti ga novaca za 5 vrhunskih igraca.
A svi bi bili pogodjeni transferi jer ih nebi Messi birao, ili imao krivi utjecaj.
Eto ga , sve rijeseno.
Onda ti neka Messi ostane, i sa Gomesom, Paulinhom i Rakiticem osvoji jos dvije lige prvaka u tri godine. Ja bih isto bio zadovoljan viruj mi to.
Samo neznam tko je tu glupan.
Mislis da gledam trenutnu situaciju ???
Varas se, smeta me politika transfera zadnje tri sezone. A to nije malo.
Naravno da gledaš trenutnu situaciju, šta si napiso ovo gore na vrhu citirano?
Eto ga , sve rijeseno.
Tvoj sarkazam ne dolazi do izražaja. Ja sam iznio argumente za koje postoji hrpa članaka da Messi ima utjecaja na pojačanja. Vodi argumentiranu raspravu!
Rakitic je kupljen u jednoj sezoni, Gomes u drugoj, a Paulinho u trecoj sezoni. Reko sam ti da me smeta politika transfera vec tri sezone. A to mi kazes da me smeta trenutna situacija, sto bi ti da istovremeno pisem u tri godine odjednom, ili kako bi ti to.
Jebo sam sebe, nisi mi jasan nikako i prekinimo ovu raspravu.
Eto ga , sve rijeseno.
Tvoj sarkazam ne dolazi do izražaja. Ja sam iznio argumente za koje postoji hrpa članaka da Messi ima utjecaja na pojačanja. Vodi argumentiranu raspravu!
Ja sam procitao i to vise puta od glupih novinara da je Dino Dvornik ziv.
A ti si procitao te gluposti od novinara koji preferiraju Real, da bi prikazali Messija arogatnim.
I to su tvoji argumenti.
Prekinimo raspravu, jos jednom te molim.
Di Marija ce doc jer je to potroseni otpadak PSG-a, koji ce njegovu poziciju nadopuniti super igracem.
Sad mi objasni transfer politiku PSG-a i Barce.
Sumljam da ce di maria doc...em je pljuvao po barci, em igrao za real..ako dodje ispast ce "supak" i moze zaboravit ikakav spomen vezan sa realom. Dobar je to igrac, samo PSG izgleda stvarno misli stvarat mega momcad i tamo izgleda vise se nezna tko ce igrat. Ili je kataru puko film nakon one sramote od barce ili jednostavno pokusavaju postat real preko noci..al neide to preko noci, za doc u istu recenicu s nama trebalo bi im barem 100 godina, s tim da real prestane igrat istog trena...oni nemogu sa barcom, a kamli milanom, realom i nekim drugima. Novci im mogu kupit igrace, al nemogu presiz, povijest...za to stvorit trebat ce im puno puno vise vremena i bitnijih stvari od novca.
Sumljam da ce di maria doc...em je pljuvao po barci, em igrao za real..ako dodje ispast ce "supak" i moze zaboravit ikakav spomen vezan sa realom. Dobar je to igrac, samo PSG izgleda stvarno misli stvarat mega momcad i tamo izgleda vise se nezna tko ce igrat. Ili je kataru puko film nakon one sramote od barce ili jednostavno pokusavaju postat real preko noci..al neide to preko noci, za doc u istu recenicu s nama trebalo bi im barem 100 godina, s tim da real prestane igrat istog trena...oni nemogu sa barcom, a kamli milanom, realom i nekim drugima. Novci im mogu kupit igrace, al nemogu presiz, povijest...za to stvorit trebat ce im puno puno vise vremena i bitnijih stvari od novca.
Sumljas?
da, al seri je nas 12. vezni igrac xD a nigdje se ne spominje da bi mogao netko otici.
Za ekipu koja bi si to poželjela za imati !!!!
LINK; http://www.gsmarena.com/oppo_r11_fc_barcelona_edition_now_available-news-26814.php
šta si naručio za svoju ekipu?
Arda ide u Galatu , barem se nadam da će taj uhljeb biti što dalje od Barce...
Denis je lijevo krilo očito...Rafinha stvarno neznam najavio je odlazak a nema ni traga ni glasa tome...
Samper ide na posudbu sa pravom otkupa ili nešto slično...
Busqets,Iniesta,Rakitic,Seri,Gomes,Roberto i Paulinho...
Dembele će doći pogotov jer ga Dortmund nakon svega mora i želi prodati.
A on hoće ići kao i što ga Barca želi...95 miliona plus 20 miliona eura bonusa bi trebalo biti i previše.
Valverde je najavio da će Piqueovo zdrastveno stanje stalno nadgledati pa je za očekivati da ima kroničnih problema...
Inigo bi bio sjajno rješenje za 30 miliona eura ili čak manje jer mu uguvor istječe dogodine.
U svakom slučaju Seri,Dembele i Inigo za nekih 170 miliona eura bi se mogli dovesti.
Očekujem da se Dembele ozvaniči kroz koji dan jer više nema potrebe ići za Coutinhom.
Real igra kontre oduvijek pa opet sta ga to cini malim klubom? Gluposti pricate...evolucija i promjene su normalne..nemate xavia ni iniestu u najboljim danima da mozete igrat kako ste nekad igrali. Ili ce te mjenjat neke stvari ili ce vas pojest vrijeme. Real je sad dosao u period da moze igrat i na posjed sa takvim veznim redom, al opet sve se to mjenja sa kadrom igraca., nista ne traje vjecno. To sta ste vi navikli na tika taku iz doba xavia je prica za sebe, zlatne godine tih igraca su prosle, generacija ta vam prolazi, tj dolazi joj kraj...treba mjenjat igrace, sustav pomalo i sve ostalo. Ako trenutno nemate igrace za igrat kako st enavikli, cemu forsirat to, okrenut se drugim stvarima koje vasi igraci mogu iskoristit. Ono na bernabeu nisam ni ja ba sshvatio, naguravanje igraca u vezni red, messi i suarez napred odsjeceni vecinu utakmice..i sta se dobilo s tim nakraju?
Real dok je igrao iskljucivo na kontre, Barca je uzimala trofeje. Kada je real poceo slagati veznu liniju i poceo igrati vise od kontri poceli su im stizati uspjesi.
Dakle vezna linija je kljuc. U redu je da ekipa ima opasne kontre i da im one budu jedna opcija vise. Naravno da u ovom trenutku Barca ne oze igrati onu tika taku
iz najboljih dana, ali uz 2-3 prava pojacanja, Barca opet moze igrati na posjed, presing i slicno. Ovakva Barcelona ne moze igrati ni na kontre, jer da bi igrao na
kontre moras imati dobru i kompaktnu obranu, te veznu liniju koja ce takoder igrati disciplinirano i aktivnop u obrani. A to Barca nema u ovom trenu.
Da, nogomet od noge do noge je zastario onog trenutka kad ponestane igrača koji ga mogu igrat. Zato Pep nema uspjeha nigdje i zato Barca više ne može složit igru. Nisi valjda mislio zauvijek igrat na isti način, kad nemaš kadar za to.
Danas su se pojavili igrači koji mogu sjeći takvu igru, tipa Kante, Casemiro, Kroos, Marchisio, Bonucci, pa i na kraju krajeva čisti primjer je Paulinho (i zato je tako dobar u repci).
Jednostavno nemamo igrače za posjed. Koliko god novaca imali, opet neće biti dosta za promijenit cijelu ekipu. Rakitić je super kreator, ali je prespor za Barcu. Bio bi super u Engleskoj.
Pa nije nogomet zastario, ako jedna ekipa nema igrace da igra taki nogomet. Barci je u genima igrati na posjed, igrati lijepo. Istina da sada nemaju igrace za to, ali
upravo tu lezi problem. Losa transfer politika unazad nekoliko godina se sada odbija od glavu. Iako mislim da recimo dovedemo coutinha ili eriksena na mjesto inieste, te seria primjer na mjesto rakitica,
da Barca moze opet igrati dobar nogomet na posjed. Nece to biti ona tika taka, naravno. Ali igrati na posjed i imati jos takicku sirinu je moguce.
Bilo je i prije igraca koji su sjekli takvu igru, i uvjek ce ih biti, ali to ne mjena cinjenicu da kada imas igrace za takav nogomet,m onda ces tako igrati, a drugi nek pokusavaju sjeci.
Od MSN-a ostao samo M. Teško da nas sam može izvuć iz govana, Suki je mjesec dana out. Betis je nezgodan, uzeli su nam bod prošle sezone.
Mada opet očekujem dobru utakmicu i puno golova.
"navodno" i "vrlo lako" zanimljive riječi kad je barca u pitanju.
slažem se ali Dembele je gotova stvar odavno otkad se nije pojavio na trenigu...Još kad predsjednik kaže da ga žele prodati onda je sve jasno.
Evo predsjednik Nice govori da ga nitko nije kontaktirao u vezi Seria.
I Couthino je trebao biti gotova stvar kad je mailom zatražio transfer. Nema ništa od toga. Osim ako ga ne žele platit kao Neymara i povećat ponudu što je ludost. Taj igrač em se neće uklopiti, em je preskup.
slažem se ali Dembele je gotova stvar odavno otkad se nije pojavio na trenigu...Još kad predsjednik kaže da ga žele prodati onda je sve jasno.
Evo predsjednik Nice govori da ga nitko nije kontaktirao u vezi Seria.
Apropos Seri-a, nešto je komentator u utakmici FC Liverpool vs Crystal Pallace kazao da je i FC Liverpool zainteresiran za njega ?!
"We will not make this transfer on the 30th or 31st of August."
Znaci uskoro bi se sve moglo rijesiti, posto je 12 dana do kraja prijelaznog roka.
"Jedan od najpouzanijih medija "RAC1" tvrdi da je Barcelona prihvatila uvjete koje je postavio Dortmund te da ce platiti cifru koju zahtjevajaju."
Girona se dobro nosi sa ATM.
Edit: Vode sa 1:0. :)
2:0
Girona se dobro nosi sa ATM.
Edit: Vode sa 1:0. :)
2:0
Atletico je još prošlu sezonu pao lagano. nije to više klub sa najboljom obranom na svijetu kao prije 3 god. Ali barca je trebala od tamo kupovati, jebo ih dortmund i liverpool. Kao da su ta dvojica jedini izbori. Da su zaista dobri, PSG bi to već pokupovao.
Vratio se ATM, drugi gol iz zaleđa.
Edit: 2:2 Kraj!
Girona rasula ATM, šteta što nisu pobjedili.
Kako su se raspisali mediji, sutra kad se probudimo trebali bi procitati vijesti da su sva tri transfera gotova. Jedva cekam da zaspem :D :D