FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.807
|
čitano: 6.690.375
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tek kad sam pogledao ovaj video shvatio sam koliko nam zapravo fali ovaj čovjek, nikad više ovakvog veznjaka...

16 godina
Re: FC Barcelona
danny_2 kaže...
Mitch kaže...

Ma dobro napad nije problem, treba igrat kontre i Messi može to izgurat s Robertom i bekovima što se pokazalo sinoć. Nije da ne možemo baš zabit gol i da je kritično, namjestio je par mrtvih šansi sinoć.

Neviđeno mi je žao Messija stvarno. Ali dobro šta je tu je.

Mi primamo golove na 30 metara. A takva panika nastane kad je netko u 20 metara, a ne čuva ga Umtiti. Alba, Vidal i Pique jednostavno nisu vrhunski obrambeni igrači.

Citam i ne vjerujem sta pises.  Barca igrati na kontre? Kad Barca postane ekipa koja ce igrati na kontre, to ce znacit da 

ide putem koji inace idu mali klubovi. E sad mogu se sloziti da Barca treba imatio dobre i brze kontre, kada to
zatreba, ali ne da igraju na kontre. To nije Barcin put ni stil.

Da, nogomet od noge do noge je zastario onog trenutka kad ponestane igrača koji ga mogu igrat. Zato Pep nema uspjeha nigdje i zato Barca više ne može složit igru. Nisi valjda mislio zauvijek igrat na isti način, kad nemaš kadar za to.

Danas su se pojavili igrači koji mogu sjeći takvu igru, tipa Kante, Casemiro, Kroos, Marchisio, Bonucci, pa i na kraju krajeva čisti primjer je Paulinho (i zato je tako dobar u repci).

Jednostavno nemamo igrače za posjed. Koliko god novaca imali, opet neće biti dosta za promijenit cijelu ekipu. Rakitić je super kreator, ali je prespor za Barcu. Bio bi super u Engleskoj.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.8.2017 9:29 (Mitch).
16 godina
FC Barcelona

Nakon svega, ja bi volio da pokušaju dovest Perišića, al stvarno.

9 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Tek kad sam pogledao ovaj video shvatio sam koliko nam zapravo fali ovaj čovjek, nikad više ovakvog veznjaka...

Život ide dalje...

Xavi je neponovljiv i vjerujem da će to vrijeme pokazati. Ako napišem da su On i Iniesta jedini mogli sprovesti tiki taku u djelo u svom punom sjaju, vjerujem da bi bilo ishitreno, sve dok Pepe ne završi svoju avanturu u Cityu.

Mišljenja sam da Pep nikada ne bi bio Pep, da nije bilo Xavia i Inieste. Pep trenutno ima strašnu momčad i ako u naredne 2-3 godine ne podigne klempu, vjerujem da neće nikada, + što će tada cijela slika biti jasnija o njemu kao treneru.

Xavi je bio veliki igrač, veliki čovjek i vjerujem sutra ako se sam odluči za to i veliki trener. Maestro kao Xavi sa vizijom i pregledom igre kakav se ne pamti, teško da sutra može biti loš trener.

Kada sam intezivno pratio Barcu, Xavi je lagano postajo standardni igrač, a Inesta ulazio s klupe. Svaki put bi se hvatao za glavu i molio Boga da mu ne polome noge, jer je izgledao kao umiljato janje.

The Commissioner of Football
16 godina
barcafan12 kaže...

Ima 1 takav. Xavi-u je zaštitni znak bio peta, ovome je ubacivanje vanjskom 

10 godina
neaktivan
nani kaže...

Nakon svega, ja bi volio da pokušaju dovest Perišića, al stvarno.

I ja sam to već rekao. Ne vrijedi Dembele kao 3 Perišića definitivno. Perišića i obavezno Couthina makar otišlo svih 222mil eura. Nema druge opcije. Uzet to i ajmo u nove pobjede.

13 godina
protjeran

ricardo quaresma?

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Navodno ide lov na Di Mariu. Ne sviđa mi se to baš.

16 godina
FC Barcelona

Sve u svemu, Real je trenutno bolji, to je svima jasno. Barcelona je izgubila mnogo prodajom Neymara, iako s tim novcem mogu itekako dobro nadomjestiti njegov izostanak. Problem je uprava koja je u k... 

Priznajem da ne znam puno o tom Paulinhu, osim ovoga sto procitam na netu. Tip je propao u Tottenhamu, ali navodno je medju najboljim igracima kineske lige. Iako to opet ne mora znaciti nista, s obzirom na (ne)kvalitetu lige, tamo ima dosta velikih igraca. Ukoliko dovedu Coutinha i Dembelea (spominje se i Draxler), mozda nece Messi morati igrati sam cijelu sezonu. 

Navikli su svi da je Barcelona zadnjih 10-15 godina vrh. Zaboravljamo da je prije Ronaldinha, Xavija i Puyola bilo jedno cudno razdoblje gdje nismo skoro nista mogli osvojiti. Mozda je vrijeme za par takvih godina, kao za vrijeme predsjednika Gasparta... Dok ne dodje netko sposobniji, dok se ne poslozi opet neka vrhunska generacija. Da ne spominjem zasicenje kod igraca koji su vec "oduvijek" u Barçi i koji su osvojili apsolutno sve (i to nekoliko puta). Tesko je pronaci motivaciju nakon toga. Jedno je doci do vrha, a puno je teze ostati gore.

Jos nesto, unatoc zasluzenoj pobjedi Reala u superkupu, nekako sam dojma da se vise prica o porazu i padu Barcelone nego o pobjedi Reala. Pise se o neuspjehu Messija, o ozljedi Suareza, o padu generacije... I to je znakovito. 

U sjeni jucerasnje tragedije u Barceloni, jedna velika figura Barçine mozda i najvece generacije je otisla u mirovinu prerano

http://www.index.hr/sport/clanak/legenda-barcelone-zavrsila-nogometnu-i-pocela-potpuno-novu-karijeru/989068.aspx

Ne zaboravimo da su navijaci pljuvali i zahtijevali smjenu Laporte, a lik je ucinio puno toga dobroga :)

Official :Barcelona sign highly-rated Colombian defender Yerry Mina in £8million deal. He will arrive in Jan

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.8.2017 13:01 (mrzech).
16 godina
FC Barcelona

Draxler na marketu za 40 milijuna €.

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Priča se i o Draxleru...

Možda ga nebi bilo loše dovesti jer može i umjesto inieste ili na lijevo krilo, a vjerojatno ne bi trebao biti preskup.

11 godina
protjeran
Nije sluzbeno...agent draxlera demantirao sve
This time next year we'll be millionaires
13 godina
protjeran
FC Barcelona

pa vise bi se isplatilo uzet draxlera za 40 nego debelea za 130.

17 godina
FC Barcelona
Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
16 godina

To je namjerno, navodno su i on i Neymar tražili nižu baš zbog razloga zbog kojih je Neymar otišao.

Da je bila 600, bilo bi problema.

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da ima u glavi barem malo pameti, trebao bi otic, jer ovo sto mu uprava Barce radi je sramota.

Mora otic u klub koji ima jasne ciljeve i planove, i odigrat jos tri vrhunske sezone, pa da barem zacepi gubicu svima onima koji su srali da se pokazao samo u Barci, dok je onaj drugi osvajao di god je igrao, koliko god ta teza bila debilna, i koriste je oni koji nemaju mozga.

Ili bi mozda zaboravio igrat nogomet npr. u Cityju. Zamisli cuda jos da vezni red nesto odigra sa njim, mozda bi mu to tesko palo, ili se ne bi uklopio. To su gluposti.

A sto se Barce tice, dobit 300 milja, plus onih 200, dalo bi se skupit finu mladu ekipu, kazem mladu, pod obavezno. Talenata ima, ma koliko god se oni sada skupi cinili, bolje to nego kupit 10 taraba i poluproizvoda od koji svaki kosta 40 milja, a za kurac.

Svi bi bili zadovoljni i nitko ostecen. 

Iako steta, jer ostali bi bez najboljeg igraca ikad, al ostat ce Barca bez njega kad tad.

Zivot ide dalje, samo sto je razlika kad ide dalje, a u kasi 300 milja.

Katalonac_HR
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Neće sigurno ovo ljeto jer da je htio ići već bi otišao...Možda dogodine.

This time next year we'll be millionaires
10 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

Da ima u glavi barem malo pameti, trebao bi otic, jer ovo sto mu uprava Barce radi je sramota.

Mora otic u klub koji ima jasne ciljeve i planove, i odigrat jos tri vrhunske sezone, pa da barem zacepi gubicu svima onima koji su srali da se pokazao samo u Barci, dok je onaj drugi osvajao di god je igrao, koliko god ta teza bila debilna, i koriste je oni koji nemaju mozga.

Ili bi mozda zaboravio igrat nogomet npr. u Cityju. Zamisli cuda jos da vezni red nesto odigra sa njim, mozda bi mu to tesko palo, ili se ne bi uklopio. To su gluposti.

A sto se Barce tice, dobit 300 milja, plus onih 200, dalo bi se skupit finu mladu ekipu, kazem mladu, pod obavezno. Talenata ima, ma koliko god se oni sada skupi cinili, bolje to nego kupit 10 taraba i poluproizvoda od koji svaki kosta 40 milja, a za kurac.

Svi bi bili zadovoljni i nitko ostecen. 

Iako steta, jer ostali bi bez najboljeg igraca ikad, al ostat ce Barca bez njega kad tad.

Zivot ide dalje, samo sto je razlika kad ide dalje, a u kasi 300 milja.

Ti si ovim postom pokazao da nisi uopće iskreni navijač. Jebe se meni za pare i 300mil, mene kao navijača zanima rezultat. Hoće barca kao klub strpati milijune od messija u kasu ili će se on umiroviti u barci, puca mi ona stvar. Messi da recimo može još kvalitetno odigrat 3,4god, i da ti takav igrač u momčadi recimo garantira osvajanje lige prvaka barem 2 puta, to se ne isplati platiti tu lovu za njega jer je ne možeš u tako kratkom roku zaraditi nazad.

Samo glupan bi dao 300+mil za igrača koji bi eventualno odigrao još 3 god iznadprosječno.

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Onda ti neka Messi ostane, i sa Gomesom, Paulinhom i Rakiticem osvoji jos dvije lige prvaka u tri godine. Ja bih isto bio zadovoljan viruj mi to.

Samo neznam tko je tu glupan.

Katalonac_HR
16 godina
Ako može Ibra igrat na vrhunskoj razini s 35 godina ne vidim zasto ne bi mogao i Messi i CR7 itd.

Nisu imali nikakve ozljede. Definicija elitnog sportasa.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kad ne možemo nikoga dovesti, trebalo bi pokušati dovesti Diega Costu iz CFC-a. Ionako je u nemilosti Contea i trenira sa rezervama.
Suarez i on u napadu, to će biti idila.

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zato sto su oni dvoje napadaci, kojima bi vezni red trebao omogucit par dobrih lopti i dovest ih u sansu za postizanje pogotka. Tako to funkcionira jel ???  Ispravi me slobodno ako sam u krivu.

A Messiju ce sa 35 bit jako tesko igrat napadaca i veznog igraca istovremeno. 

Navodno Liverpool odbio i trecu ponudu Barce. 

Al su zilavi u piz... materinu......

Nista, trebat ce u Kinu po jos dva tri retarda i amen.

Na sta je Barca spala, ne mogu virovat.

Katalonac_HR
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.8.2017 17:35 (barcaINTER).
10 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

Onda ti neka Messi ostane, i sa Gomesom, Paulinhom i Rakiticem osvoji jos dvije lige prvaka u tri godine. Ja bih isto bio zadovoljan viruj mi to.

Samo neznam tko je tu glupan.

Sad serendaš. Po tebi što si ovo rekao, Messi trebao otići jer imamo takav vezni red kakav imamo. Postoje transferi zar ne? Doći će pojačanja kad tad. Ti gledaš trenutnu situaciju i odmah ciao messi.

Svašta se još može odigrat do 1.9. 

A ako se ne i odigra, ne znači nužno da će sezona biti loša. Da su pojačanja u veznom redu (između ostalog) potrebna, jesu, i rješavat će se postepeno. Najveća greška barcine uprave je ta što se ništa nije rješavalo godinama, i onda kad zapustiš momčad, ne možeš u jednom razdoblju dovesti 4, 5 igrača koja su ti potrebna na određenim pozicijama. Svake godine je trebao doći jedna Verrati i za napad i za obrani i za vezni pa nebi imali situaciju kao sada. 

Ali ako je taj Messi kojeg svi volimo, imao odnosno ima moć da on određuje velikim djelom tko će doći od pojačanja zadnjih 5 godina, onda i gospodin Messi mora snositi dobar dio odgovornosti za ovakvu situaciju u kojoj je barca sada i to je činjenica. Ako je on želio Paca, Turana i sličnu ekipu, nema pravo uzeti kofere i otići jer je nezadovoljan a da to u svijetu i među nama navijačima bude opravdano jer u tom kontekstu nije.

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Cekaj ti stvarno vjerujes da je on narucivao igrace ?

I sad je i on kriv.

U redu, onda oprosti, necu vise serendat.

Katalonac_HR
10 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Ako može Ibra igrat na vrhunskoj razini s 35 godina ne vidim zasto ne bi mogao i Messi i CR7 itd.

A šta sam ja rekao? Još 3, 4 god jel tako? A koliko goidna ima Messi a koliko Ronaldo? Probaj to sve pozbrajat pa dobiješ ozlijeđenog Ibru. 

16 godina
matrix777 kaže...
Mitch kaže...

A šta sam ja rekao? Još 3, 4 god jel tako? A koliko goidna ima Messi a koliko Ronaldo? Probaj to sve pozbrajat pa dobiješ ozlijeđenog Ibru. 

Pa to je čitav ugovor taman.

U Barci će on bit ovakav do 34...pa onda lagani pad do 37.

U Engleskoj je gotov s 34-35. Zašto ne dati 300 milijuna, za igrača koji je u najboljoj fizičkoj formi u svom životu

10 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

I sad je i on kriv.

Da, naveliko se priča da Messi ima ogroman utjecaj kod dovođenja pojačanja i da se također njega pita za takve poteze. Ne kažem niti sam rekao da isključivo on određuje tko će doći ali ponavljam da se njega itekako pita i da ima veliki utjeca kod transfera.

Jesi ti vidio Messija ove godine sa Verratijem na večeri? Misliš da je to slučajno? Ili da Messi u fušu radi kao nogometni skaut?

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mislis da gledam trenutnu situaciju ???

Varas se, smeta me  politika transfera zadnje tri sezone. A to nije malo.

Katalonac_HR
12 godina
neaktivan
matrix777 kaže...
barcaINTER kaže...

I sad je i on kriv.

Da, naveliko se priča da Messi ima ogroman utjecaj kod dovođenja pojačanja i da se također njega pita za takve poteze. Ne kažem niti sam rekao da isključivo on određuje tko će doći ali ponavljam da se njega itekako pita i da ima veliki utjeca kod transfera.

Jesi ti vidio Messija ove godine sa Verratijem na večeri? Misliš da je to slučajno? Ili da Messi u fušu radi kao nogometni skaut?

Izgleda da je bila slaba vecera.

Katalonac_HR
10 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

Mislis da gledam trenutnu situaciju ???

Varas se, smeta me  politika transfera zadnje tri sezone. A to nije malo.

Pa o tome ti govorim. Messi tu definitivno ima utjecaja, a ti misli šta hoćeš.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice