FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.812
|
čitano: 6.698.606
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Mitch kaže...

Ključ je u tome da odustanemo od igre posjeda. To je zastarjelo i masiranje lopte ništa više ne znači. Danas se svaki drugi klub u LP brani s 11 igrača i igra samo kontre.

Meni je to malo pi*kasti nogomet i razlog zašto navijam za Barcu i sl. momčadi koje imaju inicijativu u nogometu...ali očito tako i mi moramo igrat.

Zastarjelo?? 
Nije to zastarjelo, vec Barca nema vise sredinu za takav nogomet. Kada bi sada u ekipi imao xavia i iniestu iz najboljih dana, jasno bi se uvjerio
da to nije zastarjelo, jer iako su protivnici znali Barcinu igru, nisu nista mogli protiv nje, vec samo kontrirati i nadati se uspjehu. 
Bez xavia, uz sve starijeg iniestu i s rakiticem Barca to ne igra dobro, ali to ne znaci da je zastarjelo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.8.2017 2:16 (danny_2).
17 godina
Je zastarjelo je. Nitko ne skoluje više igrače za takvu igru.

Nogomet je postao i brzi od tika take.
17 godina
FC Barcelona

Dembele je pri potpisu za Dortmund rekao da će samo potpisati za njih umjesto za Monaco ili Tottenham ukoliko mu garantiraju da neće kočiti prelazak u veći klub poput Barce, Reala ili Uniteda.

Zato ne dolazi na treninge. Bit će zanimljivo.

11 godina
Nije vezano za Barçu, ali samo da kažem da će jedan od suvlasnika kupiti i belgijski Mouscron, hebote ti arapi stvarno sve živo upropaštavaju, i dalje mislim da ih sve redom treba pobit
17 godina
Taj Mouscron je umjetni klub nastao 2010.

Tako da...
11 godina
Slučajno sam ispustio PSG.

Jedan od suvlasnika PSG-a.

Na mobitelu sam pa ako bude tipfelera moje isprike...
17 godina
Nek kupe Cibaliju, Inter Zaprešić, Kamen Ingrad ili nešto...:D
11 godina
Radije neka ulože u Imotski, imaju stadion na specifičnoj lokaciji, nešto poput Kantride :P
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
 Kamen Ingrad

NK Papuk Velika

10 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
Mitch kaže...
 Kamen Ingrad

NK Papuk Velika

Samo Vlado Zec :)

11 godina
Ma osječka Elektra hahaha, da skljaštre čemprese oko ograde, pas mater... 😂😂😂😂
10 godina
neaktivan
danny_2 kaže...

Primjer, ove sezone smo gubili i od PSG-a i Juvea, unatoc Neymaru i slicno. 

A kako će tek izgledati sljedeća sezona sa još napumpanijim PSG-om i Juvetom a Barca sad jo slabija? Ti ne razumiješ da su se gotovo SVI top klubovi, koji su imali potrebe, solidno pojačali osim Barce koja je baš suprotno od toga, izgubila top igrača. 

10 godina
FC Barcelona

Seri i Dembele sve izgledniji. 

Daj neka potvrde vise nesto, sta cekajuuu..Ne mozes vjerovat!

Eno onaj kineski klub ih i treci put odbio za Paulinha ahhaah hvala Bogu ali i to je u jednu ruku zalosno za takav klub..

Barcelona - Mes que un club
13 godina

Da se nebi desilo vama nakraju da platite tog paulinja 120 milja :D posto danas izgleda poluproizvodima cijena krece od 80 milja...a za svj klase izgleda ispod 180-200M nema ni price vise. Real ako je mogoa trebao je uzet hazarda prije za 120-150 milja, sad vjerovatno ce doc 200M+. Jos ako PSG stvarno uzme mbapea i prica se da ce aktivirat klauzu od 110M za Jan Oblaka navodno da at madrid nezeli prodat jana, pa je psg jednostavno rekao da ce roknut otkupnu...to ce bit kaos sa cijenama...treba pocet drasticno dizat otkupne igracima, jer PSG kako je krenulo samo ce doc, dat otkupnu i cao...

Origin ID: ReaLazio
17 godina
FC Barcelona

Ma Seri i Dembele i ja zadovoljan za ovaj rok.

Imam osjecaj da ce Gomes proigrat i da nece biti potrebe trazit veznjaka isto kako je i Modric kad je tek dosao u La ligu.

Ako su svi veci klubovi zagrizli za njega, a mi ga uzeli, onda stvarno nije los.

10 godina
neaktivan

Ako se to sve ostvari sa PSG-om, PSG će definitvno postati pravi klub i moći če napadti sve moguće trofeje. 

13 godina
matrix777 kaže...

Ako se to sve ostvari sa PSG-om, PSG će definitvno postati pravi klub i moći če napadti sve moguće trofeje. 

Đabe PSGu svi ti igraci kad oni nemaju povijest, statut kluba niti ista priblizno realu a kamoli barci. Vidlo se kakav mentalitet taj klub ima, da nakon sta rasturi barcu oni se u uzvratu povuku i "mole" da sto manje izgube, a da su napali od prve kao u prvoj tekmi nebi im se desila ona sramota. Ako se stvarno desi sa sa mpbeom i janom imat ce team za napad na sve trofeje, al sumljam da ce sve moc ostvarit, nema taj team mentalitet jos uvijek pobjednicki. Imaju komplekse od lige prvaka i kad im dodje real ili barca oni jednostavno su u "strahu"

nesto se prica da se real ukljucio kao za dembela i da navodno real oce alexisa iz arsenala...zanimljive sve neke stvari..vidit cemo kako ce se to razvit nakraju sve. Nama mislim da dembele ni netreba al to izgleda real se ukljucio samo da prikosi barci da indirektno jos vise podigne cijenu transfera, vjerovatno ce real pratit i dizat dok barca bude, kad barca stane real ce se samo povuc a onda barca nemoze rec " a dizali smo samo da pariramo realu, ajmo se sad spustit 20-30 milja dole". 

Origin ID: ReaLazio
10 godina
neaktivan

Ne osvaja "povijest" lige prvaka i sl nego tim.

I Ayax i Milan imaju neku povijest pa gdje su sada??

Budi siguran da PSG ako dovede još Mbpapea i Jana koji je vrhunski golman će moći parirati bilo kome, pogotovo ovakvoj Barci kakva je trenutno.

11 godina
Hahahaha, čekaj, stvarno?!
10 godina
Mitch kaže...

Ma Seri i Dembele i ja zadovoljan za ovaj rok.

Imam osjecaj da ce Gomes proigrat i da nece biti potrebe trazit veznjaka isto kako je i Modric kad je tek dosao u La ligu.

Ako su svi veci klubovi zagrizli za njega, a mi ga uzeli, onda stvarno nije los.

Pa bas to ne treba nista vise.

Imam i ja osjecaj ali ne kao za Roberta, on ce ekslopodirat ove sezone!

Eto ti Seri,Roberto,Gomes,Raketa,Iniesta,Busquets jos mali Alena i Samper, znaci prva liga. Odjebat ostale i to je to. 

Bit ce mi zao ako ne dovedu Dembela jer ce decko u par godina biti top 3 sigurno. Onaj laznjak mu je vec sad najbolji na svijetu, ma cudo.

Barcelona - Mes que un club
17 godina
matrix777 kaže...

Ne osvaja "povijest" lige prvaka i sl nego tim.

I Ayax i Milan imaju neku povijest pa gdje su sada??

Budi siguran da PSG ako dovede još Mbpapea i Jana koji je vrhunski golman će moći parirati bilo kome, pogotovo ovakvoj Barci kakva je trenutno.

PSG već sad ima jako kompletnu momčad kao i City.

Real odlaskom Pepea i vjerojatno Varanea baš i ne. Još ako im Isco ode..

16 godina
FC Barcelona

Paulinho potpisao za 36,5 milijuna.

Svasta... Glupa i bezrazlozna kupnja po mom misljenju.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kud vjerojatno ide Varane?

15 godina

Koji cirkus, ova uprava nebi mogla dovesti ni igrače iz Barce B.

All truly great thoughts are conceived by walking.
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Jebem ti ***** sa Paulinhom da ti jebem sve mrtvp

This time next year we'll be millionaires
13 godina
protjeran
paulinho dolazi AAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAH
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja da sam Messi nakon ovog transfera bi zatražio odlazak iz barcelone.

16 godina
FC Barcelona

Da, tip ima 29 godina i kosta skoro 40 milijuna, a toliko kosta i Seri kojeg je i Xavi nahvalio... 

Nista, izgleda da predstoji razdoblje kao s kraja 90-ih kad su igrali razni Rochembacki i slicni :)

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
11 godina
Hahahaha šta opsovat zbog ovoga?
Napravili su sprdačinu od barcelone
13 godina
protjeran
FC Barcelona

milan je propao kad je poceo kupovati igrace tipa honda itd. tako cemo i mi.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice