FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.812
|
čitano: 6.698.881
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Također Liverpool je izdao službeno priopćenje u kojem navode da neće prihvatiti niti jednu ponudu za Coutinha i on definitivno ostaje igrač Redsa i iduće sezone. Kao što rekoh nema tu kruha ni od jednog.

S druge strane Turci nude 10 milijuna za Ardu dok naši inzistiraju na minimalno 30. Da ga mi kupujemo ne bi bio ispod 80, bolje im je da ne prihvate.
14 godina
playjob kaže...
Barça poslala novu ponudu za Dembelea od 90 milijuna te dodatnih 30 kroz varijable u idućih pet godina kao što su osvajanje ligaške titule i Lige prvaka, a ta varijabla se može povećati ako Dembele osvoji Zlatnu loptu.

Ovo ako Borussia odbije, nije stvar u našoj upravi već tim bolesnim glavama

Uzalud "vam trud svirači", sve je u onoj; "bitno je tko drži štap, za koji kraj"!!!! 

Sve je to dio globalne fiskalne politike! 

barcafan12 kaže...
Također Liverpool je izdao službeno priopćenje u kojem navode da neće prihvatiti niti jednu ponudu za Coutinha i on definitivno ostaje igrač Redsa i iduće sezone. Kao što rekoh nema tu kruha ni od jednog.

S druge strane Turci nude 10 milijuna za Ardu dok naši inzistiraju na minimalno 30. Da ga mi kupujemo ne bi bio ispod 80, bolje im je da ne prihvate.

Utvaram si da si generalno u pravu, ali, koliko Barcelona ima od toga da takav talent ostane u njezinim redovima ?!?! 

Stvorili ste o sebi takvu famu, sliku, poslovnu i financijsku politiku, pa sada uživajte u plodovima takvog truda ekipa! 

ATJ Lučko
11 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Dok ne dođe ponuda od strane PSG-a

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.8.2017 11:58 (Dante05).
17 godina
Mbappe pred potpisom za PSG za 180 milijuna
11 godina
Ma taj PSG grabi novce sa stabla, unistit ce nogomet tim abnormalnim vrijednostima transfera, ako vec nisu...
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovo je sve oslo u tri pm.

Izgleda da nece bit dobra sezona.

Nije mi jasno, da sam ja na mjestu Dembelea, i ako bas ocu ic u Barcu, fino bi se pojavio na treningu i jasno im dao do znanja da mi svi odreda mogu popusit kitu i da necu igrat za njih.

Na treningu bi se zajebavao i ceskao jaja.  I obecao im puno autogolova ako bi vec morao igrat. Pa da vidimo kad cijena padne, koliko ce zaradit, cigani jedni.

Do transfera ce vjerojatno doc, samo zele izvuc sto vise para....

A Bartru su im dali za kikiriki.

Budale.

Katalonac_HR
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.8.2017 13:13 (barcaINTER).
11 godina
'Sapunjara' se nastavlja...
13 godina

Mene samo zanima kako ce se PSG izvuc sa svim tim silnim trosenjima kad nema prihode ni priblizne tim ciframa. Ocito su nasli neku rupu ako mogu dat za neymara i mpabea i racunat na ligu prvaka.

Navodno PSG da potpisuje i Oblaka...ok znam da katari imaju para na bacanje, al kako ce proc financiski fair play :D To mi je misteriji zasad.

Origin ID: ReaLazio
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.8.2017 14:04 (TheDarkSide).
14 godina
TheDarkSide kaže...

Mene samo zanima kako ce se PSG izvuc sa svim tim silnim trosenjima kad nema prihode ni priblizne tim ciframa. Ocito su nasli neku rupu ako mogu dat za neymara i mpabea i racunat na ligu prvaka.

Navodno PSG da potpisuje i Oblaka...ok znam da katari imaju para na bacanje, al kako ce proc financiski fair play :D To mi je misteriji zasad.

Pa pisalo se nešto da su našli rupu u Fair play pizdariji. Neka fora gdje te igrače ustvari nije kupio PSG nego ih je kupila neka katarska agencija i onda ih proslijedila PSG-u. Tako nešto je pisalo u random članku na internetovima.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
playjob kaže...

Ne nastavlja se. Lijepo sam vam rekao.

http://www.liverpoolfc.com/news/first-team/271620-fsg-statement-on-philippe-coutinho

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
10 godina
neaktivan
12 godina
Hexfire kaže...
TheDarkSide kaže...

Pa pisalo se nešto da su našli rupu u Fair play pizdariji. Neka fora gdje te igrače ustvari nije kupio PSG nego ih je kupila neka katarska agencija i onda ih proslijedila PSG-u. Tako nešto je pisalo u random članku na internetovima.

navodno daju samim igračima lovu, tako da oni otkupe svoj ugovor i onda mogu ić gdje pozele

AmonZero kaže...
playjob kaže...

Ne nastavlja se. Lijepo sam vam rekao.

http://www.liverpoolfc.com/news/first-team/271620-fsg-statement-on-philippe-coutinho

da i? odmah poslije toga coutinho sluzbeno zatrazio transfer

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Navodno se transfer Dembelea zakomplicirao jer je Real ponudio igrača i više novaca za njega...Zanimljivo da iz Madrida nema nikakvih vijesti o tome jedino katalonske novine to prenose...

This time next year we'll be millionaires
10 godina
Boixus Nois PS kaže...

Navodno se transfer Dembelea zakomplicirao jer je Real ponudio igrača i više novaca za njega...Zanimljivo da iz Madrida nema nikakvih vijesti o tome jedino katalonske novine to prenose...

Pa taj mali je izjavio da iskljucivo zeli preci u Barcelonu. Real se vec stiso pa krade jedino sto je dobro 

Barcelona - Mes que un club
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.8.2017 16:23 (el.šef).
11 godina
Bude li na kraju pod pritiskom Dembele prešao u Real, treba takvu peticiju napravit na internetu za smjenu uprave Barçe zbog njihove nesposobnosti pregovaranja, jebo te ***
13 godina

Vi kako je krenulo niste u mogucnosti ni pivarica dovest(nije nikakav hejt, ni provokacija ni nista) al izgleda vasa uprava je stvarno postala nesposobna...prije godina svi bi dosli u barcu, sad ili neki odbijaju,ili barca se nemoze natjecat novcano, ili pak sapunice su na relaciji klubova...ovaj katarski, arapski novac unistit ce nogomet ako ovako nastavi se. Govorilo se za real da trosi kao da su pijani, sta je onda PSG, gori ce postat od man uniteda. Jos se ceka i city da poludi sa kupovanjem jer isto imaju neogranicenu kupovnu moc al trenutno ogranicenu fair playom, al ako i oni krenu koristit rupe bit ce svega.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Nema ništa od Coutinha a MD je desna ruka Barcine sotone Bartomeua to jest njegov novinar Gerard...

Zbog tog mislim da bi mogao doći Dembele...A Dortmundu sve najgore zbog ovog što traže za Dembelea stoka sitnog zuba traže 150 miliona eura a kupili ga za 15...

Dabogda ostao tamo a Dortmund bankrotirao.

This time next year we'll be millionaires
11 godina
Samo ne znam koji 'nogometni' mozak nije uočio takve rupčage, jebo ga ti kad već ideš ograničavat vrijednost transfera, onda valjda trebaš razmislit i na koje načine bi se također mogli kupovat igrači, a da se ne daje love iz kluba klubu, ako nisi to u stanju shvatit i promislit, uvijek postoje ekonomisti i pravnici koji će to sagledat iz nekoliko perspektiva...

Osim ako i oni nemaju prste u pekmezu, za što se Boga mi moga ne bi čudio...
17 godina
TheDarkSide kaže...

Vi kako je krenulo niste u mogucnosti ni pivarica dovest(nije nikakav hejt, ni provokacija ni nista) al izgleda vasa uprava je stvarno postala nesposobna...prije godina svi bi dosli u barcu, sad ili neki odbijaju,ili barca se nemoze natjecat novcano, ili pak sapunice su na relaciji klubova...ovaj katarski, arapski novac unistit ce nogomet ako ovako nastavi se. Govorilo se za real da trosi kao da su pijani, sta je onda PSG, gori ce postat od man uniteda. Jos se ceka i city da poludi sa kupovanjem jer isto imaju neogranicenu kupovnu moc al trenutno ogranicenu fair playom, al ako i oni krenu koristit rupe bit ce svega.

Ma nitko ne želi pojačat Barcu niti Real, vidjet ćeš.

Ista stvar će vama bit kad ćete krpat rupu Benzema/Bale/Ronaldo (koja god dvojica prva odu).

Ovaj Neymarov transfer je samo pogoršao stvari svima osim PSGu.

11 godina
Dok prodane duše Barçe prodaju kvalitetne igrače za šaku eura, Real je sada postavio otkupnu klauzulu Isca na 634 milijuna funti, odnosno 700 milijuna eura
13 godina
playjob kaže...
Dok prodane duše Barçe prodaju kvalitetne igrače za šaku eura, Real je sada postavio otkupnu klauzulu Isca na 634 milijuna funti, odnosno 700 milijuna eura

Pa mislim da ce taj trend krenut, podizanje otkupnih, ili totalno micanje, jer nije izgleda puno njih ocekivalo da bi PSG mogao izvest tako nesto. Vec kad imaju para na bacanje katari i arapi, onda im treba sto vise nabit cijenu. Messi ima 300m otkupnu, PSG je dovoljno lud da bi i to pokusao, onda je pitanje sta bi messi rekao...al u nogometu je sve moguce...brzo danas "ljubavi" izmedju igraca i kluba nestanu...i neymar je govrio da je sretan u barci i sve i svasta, pa kad je dosao PSG brzo je to sve zaboravio

8 godina
protjeran
FC Barcelona

Kada sam ja pisao biti ce panike u barci vi ste se smijali, sada kada je voda u usima ja se smijem . Ako nista drugo biti ce bolja barca od Reala ove godine, Real nije nista uradio, sramota od kluba. Razmisljam da pocnem navijati za PSG, to je klub koji ima muda!!!

...
11 godina
Evil Access kaže...

Kada sam ja pisao biti ce panike u barci vi ste se smijali, sada kada je voda u usima ja se smijem . Ako nista drugo biti ce bolja barca od Reala ove godine, Real nije nista uradio, sramota od kluba. Razmisljam da pocnem navijati za PSG, to je klub koji ima para!!!

15 godina
Evil Access kaže...

Kada sam ja pisao biti ce panike u barci vi ste se smijali, sada kada je voda u usima ja se smijem . Ako nista drugo biti ce bolja barca od Reala ove godine, Real nije nista uradio, sramota od kluba. Razmisljam da pocnem navijati za PSG, to je klub koji ima muda!!!

Ajmo reći da svi mislimo da si ti retardiran. Tako što god da napišeš, znamo da to retardacija piše. Nitko te ne shvaća ozbiljno, zato lagano odj....ebi

All truly great thoughts are conceived by walking.
17 godina
Evil Access kaže...

hah kakav kralj

12 godina
neaktivan
Evil Access kaže...

Mora bit majo zajebancije, prevruce je za ozbiljnost.

Nego, ......  di je Dembele ?

Jeli ziv ?

I na kraju ce Dembele u real, jer se perez nece ciganit oko cijene. 

A Barca ce dovest Perisica, ili Di Mariu.

I ode sve u tri p... materine.

Katalonac_HR
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.8.2017 20:54 (barcaINTER).
10 godina
FC Barcelona

Pitam se da li oni cekaju 31 i onda se sjetim da ih je do sad svaki klub odbio.. Komedija ljeta. 

Barcelona - Mes que un club
17 godina
Vidjet cemo sto ce superkup pokazat.

Stvarno se ne mozemo zaliti na roster, osim na starost i formu Inieste.
17 godina
Seri je čudo. Vrhunski je igrao danas.
11 godina
neaktivan
matrix777 kaže...

Sve si odlično rekao.

I  ja sam tog mišljenja. Da đođu i Dembele i Coutinho, Barca je i dalje oslabljenja.

Neymara može zamjeniti samo kapitalac od 200+mill, ne zato sto je on prodan za taj novac, nego što on kao igrač i vrijedi (najmanje) toliko.

Citam i ne vjerujem. Pa jbt otisao je Neymar, a ti ga tupis kao da je i messi otisao s njim. Neymara ne moze nitko zamjeniti, ali

to ne znaci da ako Barca recimo dovede Dembelea, da Dembele nece eksplodirat i uklopiti se odlicno. Dembele ima taj potencijal.
Napisano je ranije, Barca je ligu prvaka osvajala i sa Pedrom, dakle Neymar koliko god odlican, nije kljucan za uspjeh Barce.

Ono sto je po meni jos vaznije je veza, a tu bi dolazak Coutinha bio pun pogodak.  Reci da bi Barca ukoliko nekim cudom dovede Coutinha i 
Dembelea bila slabija nego prosle sezone, samo zbog nesymara je jedna od najvecih gliposti napisanih. Kao prvo vec smo jaci na 
trenerskom mjestu, a to punoo znaci. Kao drugo, bolje je imati balansiranu momcad i pojacati sredinu sa coutinhom, te dovesti
DEmbelea, nego da je ostao Neymar, a da nikog drugog nismo doveli. U ovom trenu se slazem da je ova Barca igracki slabija nego 
prosle sezone. Ali ukoliko bi se doveli Coutinho i Dembele, te uz cinjenicu da imamo drugog trenera, mislim da bi Barca bila jaca nego
prosle sezone. Naravno ne treb  a zaboraviti ni da imamo roberta, alenu i sampera, tko moze reci da uz valverdea jedan od njih
nece ove sezone eksplodirati i pokazati svoj potencijal. Jacina ekipe se ne mjeri po pojedincu, tako da Barca moze biti jaca i bolje od prosle sezone i bez neymara.
Primjer, ove sezone smo gubili i od PSG-a i Juvea, unatoc Neymaru i slicno. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.8.2017 2:15 (danny_2).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice