FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.812
|
čitano: 6.695.317
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
Ko te pita jeli.na prodaju kad lik ima klazulu.iako se dogobori s psgom tu ti nema pomoci...

Insigne,Coutinho,Carrasco bi trebali.biti moguce opcije...
This time next year we'll be millionaires
15 godina

Bilo bi mi žao da ode, jer taj dečko može samo napredovati. Istina da nije na nivou Messija ili Suareza, barem ne još. Al se to očekuje i bolje da ostane. 

Ali ako ode kao što je Boixus napisao Coutinho je više nego odlična zamjena.

All truly great thoughts are conceived by walking.
14 godina
neaktivan
Ma nije problem toliki ako on ode nego što ova nesposobna uprava neće dovesti dostojnu zamjenu. I s 250-300 milijuna u đepu oni ne bi bili u stanju dovesti Verrattija, Coutinha ili nekog trećeg.

A Neymar ako ode stvarno je pica, milijun puta je rekao da mu nije do novca, da je sretan u Barci, klub iz snova itd itd. Ako misli da će se dokazati i uzeti ZL u onoj jadnoj ligi onda svaka čast. Iako ja sumnjam da će otići i zbog izjava uprave ali ako se to stvarno desi ovim našima je bolje da dovedu 3-4 vrhunska igrača.
8 godina
neaktivan
Ljudi fakat bez razloga strahuju da ce nejmar otici. Prvo, klauzula je tako postavljena da automatski znaci krsenje financijskog fer pleja kako je i Bartomeu rekao, sto zatim znaci kaznu za PSG od oko 60 miliona eura.
Drugo, kad bi platili klauzulu plus svi ostali detalji oko potpisa i ugovora plus kazna, to bi PSG izaslo skoro 600 miliona eura. Izisao je tekst o tome nedavno, vrlo precizno navedeno sta bi sve PSG morao platiti.
Jaa licno vjerujem da ovo mediji rade u nedostatku vijesti o transfer bombama. Cisto da zarade i oni nesto preko ljeta. I najvaznije, ne bi to PSG bas ojacalo, vise bi barcelonu. Moguce da se i u barci potajno nadaju da arapi toliko ludi pa da zaista plate klauzulu za Nejmara i da onda imaju novac da osvjeze tim za narednih 10 godina.
11 godina
protjeran
FC Barcelona

A postoji i scenarij da to Neymar radi da bi dobio veću pkaću...Koji je najvjervatniji

8 godina
protjeran
FC Barcelona

Ode Neymar 100%. Prvo, on to hoce, razlog jednostavan, postaje ubjedljivo najskuplji igrac u povjesti, i budimo realni, rjesava se Messija, koji je moron za suigrace. Drugo PSG, tj. vlasnici hoce da pokazu da nista nije nemoguce i da nema granica onoga sto oni mogu. Volio bih da se Real rjesio CR7, mislim da bi Manchester bez problema iskesirao 150m eur, nazalost nije. Bilo kako bilo ovo je spektakl i svaki pravi nogometni fan podrzava ovaj transfer.

...
17 godina
FC Barcelona

Ma joj kakav transfer sta je vama

Svaki mrzitelj Barce bi ovo volio, a puno je takvih iskompleksiranih koji rade za novine

17 godina
Inače ako ovu sezonu odigra kao prošlu to bi bio super posao.

Doveli bi Mbappea ili Dembelea, Allija i nekog jako dobrog CDMa.
14 godina
neaktivan
Evil Access kaže...

Ode Neymar 100%. Prvo, on to hoce, razlog jednostavan, postaje ubjedljivo najskuplji igrac u povjesti, i budimo realni, rjesava se Messija, koji je moron za suigrace. Drugo PSG, tj. vlasnici hoce da pokazu da nista nije nemoguce i da nema granica onoga sto oni mogu. Volio bih da se Real rjesio CR7, mislim da bi Manchester bez problema iskesirao 150m eur, nazalost nije. Bilo kako bilo ovo je spektakl i svaki pravi nogometni fan podrzava ovaj transfer.

evo da mi jadan nebi mirno spavao 

8 godina
protjeran
Logigamer kaže...
Evil Access kaže...

evo da mi jadan nebi mirno spavao 

Dje si sta ima... loooooooooooooooooooooool

...
11 godina
protjeran
FC Barcelona

ajde prestanite više odgovarati retardu...gori ste vi od njega...Lik usred ljeta visi u barcinoj temi dan noć vidi se da nema života...

14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

ajde prestanite više odgovarati retardu...gori ste vi od njega...Lik usred ljeta visi u barcinoj temi dan noć vidi se da nema života...

alo e nemoj tako,evill access je funniest unfunny komicar ikad

8 godina
neaktivan
Ma sve su to frustracije. Ko dijete neko. Kad ga stariji neko maltretira godinama pa on samo ceka da odraste da mu se osveti. To ti se sad nasem accesu desava. Al nije jedini, na hiljade je takvih koji nisu imali godinama mirnog sna zbog Barce.

Sto se Neymara tice, u barci jr uvijek bio vazniji sistem od pojedinca. Pa mi smo i sa pedrom dominirali. bitno je samo oko mesija jasan sistem igre uspostavit, i sve ce biti odlicno. Al ako zaista ode, nece se proslavit. Velika je razlika izmedju Barce i PSGa. A i individualno, bez mesija bi mu kvalitet igre bio znatno losiji. U svakom smislu osim financijskom transfer bi mu bio besmislen.
14 godina
Barcelonista kaže...
Ma sve su to frustracije. Ko dijete neko. Kad ga stariji neko maltretira godinama pa on samo ceka da odraste da mu se osveti. To ti se sad nasem accesu desava. Al nije jedini, na hiljade je takvih koji nisu imali godinama mirnog sna zbog Barce.

Sto se Neymara tice, u barci jr uvijek bio vazniji sistem od pojedinca. Pa mi smo i sa pedrom dominirali. bitno je samo oko mesija jasan sistem igre uspostavit, i sve ce biti odlicno. Al ako zaista ode, nece se proslavit. Velika je razlika izmedju Barce i PSGa. A i individualno, bez mesija bi mu kvalitet igre bio znatno losiji. U svakom smislu osim financijskom transfer bi mu bio besmislen.

Kolega  dajte se već jednom odlučite, što je važnije; pojedinac - Messi ili sistem - Barcelona?!?! 

Bez Neymara i recimo kvalitetnog Inieste, bez nekog jakog kvalitetnog pojačanja, i vi ste polagano siting duck! 

ATJ Lučko
11 godina
Ako ostane ovakav roster bit ćemo minimalno drugi u La Ligi, a neymar 100% ostaje, gledao sam trening sad na youtubeu, klasična zajebancija MSN-a, u jednom trenutku messi i neymar nešto pričaju i neymar mu izbije bocu iz usta hahah, po tome bih rekao da neymar ne ide nikud jer mislim da u suprotnom ne bi bio takav odnos...
8 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Barcelonista kaže...

Kolega  dajte se već jednom odlučite, što je važnije; pojedinac - Messi ili sistem - Barcelona?!?! 

Bez Neymara i recimo kvalitetnog Inieste, bez nekog jakog kvalitetnog pojačanja, i vi ste polagano siting duck! 

Bože oprosti mu, ne zna šta priča.

15 godina

Kao u sjeni Messija je, i da bi osvojio zlatnu loptu tj bio najbolji na svijetu mora preć u drugi klub. Još su mediji odabrali PSG a samo je jedan igrač u zadnjih 25 godina osvojio zlatnu loptu a da je igrao za PSG. No, Neymar i da pređe u nekom slučaju u PSG opet neće biti najbolji sve dok Messi i Kristina igraju. "Možda" će osvojit jednu zlatnu loptu i to je maksimum tog igrača.

8 godina
protjeran
x18x05x kaže...

Kao u sjeni Messija je, i da bi osvojio zlatnu loptu tj bio najbolji na svijetu mora preć u drugi klub. Još su mediji odabrali PSG a samo je jedan igrač u zadnjih 25 godina osvojio zlatnu loptu a da je igrao za PSG. No, Neymar i da pređe u nekom slučaju u PSG opet neće biti najbolji sve dok Messi i Kristina igraju. "Možda" će osvojit jednu zlatnu loptu i to je maksimum tog igrača.

Ako ode u PSG i osvoji lp eto mu zlatne lopte, gotova stvar. A na kraju krajeva ja mislim da on moze jos bolje, tj, mislim da moze igrati konstantinije i biti vodja ekipe, ali to necemo znati dok igra s Messijem.

...
14 godina
neaktivan
Sa Messijem može biti samo bolji, jer ga ovaj ima čemu naučiti, slična situacija kao kad je Messi bio mlađi, a Ronaldinho glavna zvijezda. Odlaskom u PSG može samo financijski uspjeti, a LP pored Reala Barce Bayerna Juvea, a sad i opasnih Chelsea i Uniteda(?) teško da će osvojiti. Ako mu je cilj osvajati prvenstvo pored Monaca koji je jedini konkurent onda nek ode, mi ćemo ga lijepo unovčiti, a on će nakon sezone dvije shvatiti kakvu je grešku napravio. To je samo moje mišljenje kakva bi bila situacija možda se varam, ali puno puta smo vidjeli kako je glad za novcem i slavom pregazila mnoge talentirane igrače.

Ali opet kažem sve dok ne bude službeno ja sumnjam da će on iz Barce osim medijskih natpisa ništa ne upućuje na to, a i mislim da bi realizacija ovakvog transfera bilo teško kršenje svih financijskih fair playova jer Neymarov transfer bi PSG ukupno izašao oko 500 milijuna što je bezobrazno samo za jednog igrača. Ostaje nam vidjeti kako će se situacija razvijat, mene više zanima koga će to Barca još dovesti, predsezona sutra počinje, a pojačanja ni na vidiku. Sve mi vuče na to da će dovesti onog Paulinha što je apsurd. L'pool neda Coutinha, PSG Verrattija, Dembele je isto san...
8 godina
protjeran
FC Barcelona

500m eur i jeste kvaka, bas zato mislim da ce se ovo desiti. Cjeli svjet, doslovno, i ljudi sto nemaju ama bas nikakve veze s nogometom bi pricali o tome, Neymar bi postao sportska zvjezda br1 u svjetu.

...
11 godina
Daj evil dosadan si vise, a i vi koji ga uopce dozivljavate
15 godina

On se hrani sa takvim komentarima, pusti ga.

17 godina
FC Barcelona

Coutinho, Verratti, Alli ne idu nigdje ovaj transfer rok osim ako dođe do aktiviranja klauzule (koju Verratti nema).

Dakle ništa od pojačanja u veznom redu. Možda dovedemo nekog, ali to nisu pojačanja.

Okrenut se defanzivnoj igri i kontrama, drugo nema smisla.

9 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da se zrigaš  Polako se otkriva kamo pare idu, hrpa jebenih debila u upravi. Nek odjebu svi skupa s Neymarom, jebene pijavice.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.7.2017 13:56 (drummond).
11 godina
neaktivan
drummond kaže...

Da se zrigaš  Polako se otkriva kamo pare idu, hrpa jebenih debila u upravi. Nek odjebu svi skupa s Neymarom, jebene pijavice.

Zato ja i psujem uvijek njegovog starog. Mislim, boli Neymara briga gdje će igrati, ima svega što može poželjeti i u ničime ne oskudijeva, on sigurno u svojoj mladosti ne razbija glavu sa takvim stvarima, ali taj njegov otac, to je onaj mentalitet siromašnih Brazilaca, kako ja kažem iz kartonske kutije, kojemu su počele padati na glavu vreće novaca i njegov jedini moto/geslo je: NIKAD DOSTA KEŠA i to je jedini bog u kojega vjeruje.

Uglavnom ja ga nikada ne bih prodao, ali ako je već došlo do toga, nek ga barem utrže kako spada.

13 godina

Da se nebi dogodilo vama ono sta je milanu trenutno, iako nesto se poceo dizat, al nije to jos to ja mislim. Evidentan pad koji ocito je nezaobilazan za 99% klubova, spojen sa upravom koja izgleda totalno je promasila struku jer mislim da bi i klinci sa fife/football managera bolje igrace dovodili od vase uprave, stavlja vas u poziciju da zaostajete i da bi vam se mogao desit "pad" kao milanu i man unitedu, s tim da man u je druga prica, trose pare ko pijani al vecina igraca nije kalibar za taj klub.

Origin ID: ReaLazio
12 godina
FC Barcelona

molio bi da za dobro ove teme i drugi slijede moj primjer

15 godina
Del_Boy97 kaže...

Misliš ovako?? 

11 godina
protjeran
FC Barcelona

proklet bio onaj koji citira evila...pa ljudi nemojte više mu odgovarat na poruke 

14 godina
x18x05x kaže...
Del_Boy97 kaže...

Misliš ovako?? 

Uživaj kolega dok možeš, sjetit ću te se na kraju sezone 2017/18 kada budemo "brojali mrtve" , nadam se da ćeš imati još 1200% imati više razloga držati me na ignore  !!!! 

ATJ Lučko
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice