Insigne,Coutinho,Carrasco bi trebali.biti moguce opcije...

Bilo bi mi žao da ode, jer taj dečko može samo napredovati. Istina da nije na nivou Messija ili Suareza, barem ne još. Al se to očekuje i bolje da ostane.
Ali ako ode kao što je Boixus napisao Coutinho je više nego odlična zamjena.
A postoji i scenarij da to Neymar radi da bi dobio veću pkaću...Koji je najvjervatniji
Ode Neymar 100%. Prvo, on to hoce, razlog jednostavan, postaje ubjedljivo najskuplji igrac u povjesti, i budimo realni, rjesava se Messija, koji je moron za suigrace. Drugo PSG, tj. vlasnici hoce da pokazu da nista nije nemoguce i da nema granica onoga sto oni mogu. Volio bih da se Real rjesio CR7, mislim da bi Manchester bez problema iskesirao 150m eur, nazalost nije. Bilo kako bilo ovo je spektakl i svaki pravi nogometni fan podrzava ovaj transfer.
Ma joj kakav transfer sta je vama
Svaki mrzitelj Barce bi ovo volio, a puno je takvih iskompleksiranih koji rade za novine
Ode Neymar 100%. Prvo, on to hoce, razlog jednostavan, postaje ubjedljivo najskuplji igrac u povjesti, i budimo realni, rjesava se Messija, koji je moron za suigrace. Drugo PSG, tj. vlasnici hoce da pokazu da nista nije nemoguce i da nema granica onoga sto oni mogu. Volio bih da se Real rjesio CR7, mislim da bi Manchester bez problema iskesirao 150m eur, nazalost nije. Bilo kako bilo ovo je spektakl i svaki pravi nogometni fan podrzava ovaj transfer.
evo da mi jadan nebi mirno spavao
evo da mi jadan nebi mirno spavao
Dje si sta ima... loooooooooooooooooooooool
ajde prestanite više odgovarati retardu...gori ste vi od njega...Lik usred ljeta visi u barcinoj temi dan noć vidi se da nema života...
ajde prestanite više odgovarati retardu...gori ste vi od njega...Lik usred ljeta visi u barcinoj temi dan noć vidi se da nema života...
alo e nemoj tako,evill access je funniest unfunny komicar ikad
Kolega dajte se već jednom odlučite, što je važnije; pojedinac - Messi ili sistem - Barcelona?!?!
Bez Neymara i recimo kvalitetnog Inieste, bez nekog jakog kvalitetnog pojačanja, i vi ste polagano siting duck!
Kolega dajte se već jednom odlučite, što je važnije; pojedinac - Messi ili sistem - Barcelona?!?!
Bez Neymara i recimo kvalitetnog Inieste, bez nekog jakog kvalitetnog pojačanja, i vi ste polagano siting duck!
Bože oprosti mu, ne zna šta priča.
Kao u sjeni Messija je, i da bi osvojio zlatnu loptu tj bio najbolji na svijetu mora preć u drugi klub. Još su mediji odabrali PSG a samo je jedan igrač u zadnjih 25 godina osvojio zlatnu loptu a da je igrao za PSG. No, Neymar i da pređe u nekom slučaju u PSG opet neće biti najbolji sve dok Messi i Kristina igraju. "Možda" će osvojit jednu zlatnu loptu i to je maksimum tog igrača.
Kao u sjeni Messija je, i da bi osvojio zlatnu loptu tj bio najbolji na svijetu mora preć u drugi klub. Još su mediji odabrali PSG a samo je jedan igrač u zadnjih 25 godina osvojio zlatnu loptu a da je igrao za PSG. No, Neymar i da pređe u nekom slučaju u PSG opet neće biti najbolji sve dok Messi i Kristina igraju. "Možda" će osvojit jednu zlatnu loptu i to je maksimum tog igrača.
Ako ode u PSG i osvoji lp eto mu zlatne lopte, gotova stvar. A na kraju krajeva ja mislim da on moze jos bolje, tj, mislim da moze igrati konstantinije i biti vodja ekipe, ali to necemo znati dok igra s Messijem.
500m eur i jeste kvaka, bas zato mislim da ce se ovo desiti. Cjeli svjet, doslovno, i ljudi sto nemaju ama bas nikakve veze s nogometom bi pricali o tome, Neymar bi postao sportska zvjezda br1 u svjetu.
On se hrani sa takvim komentarima, pusti ga.
Coutinho, Verratti, Alli ne idu nigdje ovaj transfer rok osim ako dođe do aktiviranja klauzule (koju Verratti nema).
Dakle ništa od pojačanja u veznom redu. Možda dovedemo nekog, ali to nisu pojačanja.
Okrenut se defanzivnoj igri i kontrama, drugo nema smisla.
Da se zrigaš Polako se otkriva kamo pare idu, hrpa jebenih debila u upravi. Nek odjebu svi skupa s Neymarom, jebene pijavice.
Da se zrigaš Polako se otkriva kamo pare idu, hrpa jebenih debila u upravi. Nek odjebu svi skupa s Neymarom, jebene pijavice.
Zato ja i psujem uvijek njegovog starog. Mislim, boli Neymara briga gdje će igrati, ima svega što može poželjeti i u ničime ne oskudijeva, on sigurno u svojoj mladosti ne razbija glavu sa takvim stvarima, ali taj njegov otac, to je onaj mentalitet siromašnih Brazilaca, kako ja kažem iz kartonske kutije, kojemu su počele padati na glavu vreće novaca i njegov jedini moto/geslo je: NIKAD DOSTA KEŠA i to je jedini bog u kojega vjeruje.
Uglavnom ja ga nikada ne bih prodao, ali ako je već došlo do toga, nek ga barem utrže kako spada.
Da se nebi dogodilo vama ono sta je milanu trenutno, iako nesto se poceo dizat, al nije to jos to ja mislim. Evidentan pad koji ocito je nezaobilazan za 99% klubova, spojen sa upravom koja izgleda totalno je promasila struku jer mislim da bi i klinci sa fife/football managera bolje igrace dovodili od vase uprave, stavlja vas u poziciju da zaostajete i da bi vam se mogao desit "pad" kao milanu i man unitedu, s tim da man u je druga prica, trose pare ko pijani al vecina igraca nije kalibar za taj klub.
proklet bio onaj koji citira evila...pa ljudi nemojte više mu odgovarat na poruke
molio bi da za dobro ove teme i drugi slijede moj primjer
Misliš ovako??
Uživaj kolega dok možeš, sjetit ću te se na kraju sezone 2017/18 kada budemo "brojali mrtve" , nadam se da ćeš imati još 1200% imati više razloga držati me na ignore
!!!!